CATEGORIES

Trendi: 90-luvun hiukset

12.12.2018
Vielä juhlitaan viimeisiä pikkujouluja ennen joulupyhiä. Kulman takana häämöttää kuplivat uuden vuoden pirskeetkin. Loppuvuosi on yleensä kimallemekkojen aikaa, mutta näyttävät paljetit eivät ole kaikille. Jos et halua muistuttaa discopalloa vaan sen sijaan turvautua toimivaan pikkumustaan, koristele tyyli hetken kuumimmalla trendillä: hiusklipseillä, -soljilla sekä -pinneillä.

Kaikki hiuspinnit Glitterin valikoimista

Tämä 90-luvusta muistuttava trendi on ehtinyt olla pinnalla jo hyvän tovin, eikä loppua näy. Kesällä fiilisteltiin hiuspantoja, -donitseja ja hiuksiin kiedottuja huiveja. Kulunut syystalvi on täyttynyt näyttävistä helmi- ja kristallisoljista, sekä massiivisista hiuspinnirykelmistä. Muoti näkyy nyt näyttävästi hiuksissa.

Nyt kun on nähty hiusdontsien, -pantojen, -pinnien sekä -solkien paluu, niin mitä seuraavaksi? Pinterestiä selatessani törmäsin tähän kuvaan ja mieleeni hyökkäsi kasa muistoja omilta teinivuosilta. Kuinka moni muu käytti nuorena tätä ihmeellistä zik zakin muotoista muovihärpäkettä hiuksissa? Täältä löytyy yksi! :D Saa nähdä tekevätkö nekin paluun.

Pictures sources here

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Maija M.

    Apua, kyllä käytin noita kamalia muovihärpäkkeitä! Muistan myös kuvan David Beckhamista tuollainen päässään! :D Omani ovat tallessa jossain vanhempien varastossa, mutta voin vakuuttaa, etten niihin enää palaa! :D Tuntuisi jotenkin älyttömältä ja typerältä ajatukselta käyttää samantyylisiä vaatteita tai hiusasusteita, kuin yläasteella…

    • Hanna Vayrynen

      No jep :D Ei ehkä munkaan juttu :D Mutta helppo ja edullinen tapa asustaa esim sitä luottopikkumustaa :) Ja kyllä, allekirjoitan ajatuksesi. When did we get this old?! :D