CATEGORIES

100 ja 1 projektia

27.11.2019

Tulevan muuton takia tämänhetkisten projektien määrä moninkertaistui hetkessä. On 100 ja yksi asiaa hoidettavana. Kivojen sisustusjuttujen lisäksi on paljon myös ei niin kivaa pohdittavaa ja järjestettävää. Omakotitalossa on hurjasti enemmän työtä ja ylläpitoa kuin suht helpossa kerrostaloasumisessa. Varmasti saadaan kaikki pian rullaamaan omalla painollaan, mutta nyt sähkö- ja vesisopimusten, kiinteistövakuutuksien, jätehuollon yms hoitaminen vie vielä hyvän osan päivistä. Edelleen haastavin tehtävä on saada Kauniaisista saman katon alta hoitopaikka molemmille nuoremmille pojille, mutta sekin asia varmasti vielä järjestyy. Joku kysyi minulta hiljattain, että onko kaikkien sisustusvaihtoehtojen pyörittely vieneet jo yöunetkin kaikilla mahdollisuuksillaan? Naurahdin ettei nyt sentään, mutta nyt kyllä ymmärrän mitä hän tarkoitti. Sisustaminen vetää nopeasti imuunsa ja valinnanvaikeus iskee monien hyvien vaihtoehtojen välillä punnitessa. Ennen kuin jatketaan taas sisustussuunnitelmilla, otetaan väliin vähän päivän asukuvaa. 

Syystalvisin käytän paljon nahkahousuja ja nahka onkin hetken yksi trendikkäimpiä materiaaleja. Ihanaa kun klassiset ja ajattomat vaatekappaleet ovat nosteessa! Mutta viimeisten kuukausien aikana olen kaivannut vanhaan suosikkihousumalliini muutosta. Olen vuosia suosinut erilaisia skinny-mallisia housuja (melkeinpä kymmenen vuoden ajan!), mutta nyt huomaan pitäväni enemmän suorista housuista ja jopa hieman pussahtavista malleista. Käytän omia nahkahousujani luvattoman paljon, mutta kaipasin niiden rinnalle vähän väljempää mallia. 

coat MAXMARA

cashmere knit MASSIMO DUTTI

faux leather pants HM

bag CÉLINE

shoes DIOR

cashmere scarf GAUHAR / saatu

Tätä asua olen itseasiassa käyttänyt jo kolme päivää putkeen :/ Tekonahkahousut on helppo pitää puhtaana ja kashmirneuleen voi vaan tuulettaa yön aikana partsilla. Kenkiä olen vain vaihtanut tilanteen vaatimalla tavalla. Menin Espooseen yhteen asiakastapaamiseen autolla, milloin laitoin korkkarit jalkaan. Lapsia hakiessa ja viedessä olen pitänyt saman asun ja vain vaihtanut valkoiset Adidaksen Stan Smithit jalkaan. Myös mustien nilkkurien kanssa erittäin toimiva kombo, jos haluaa vähän siistimmän kokonaisuuden, mutta ulkonakävelyä on enemmän.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anders Lundis

  You look really stunning in this outfit, love the pants. Great combo.
  Love from Sweden

 • Pink

  Niin tyylikäs kaunotar ?

 • Aino

  Hei mistä tuo pipo on? ? tosi kivannäkönen!

  • Hanna Vayrynen

   Se on suomalainen North Outdoor! <3