CATEGORIES

Ruskeat nahkapökät

13.11.2019

Hiljattain fiilistelin teille valloillaan olevaa nahkatrendiä. Mustat skinny-malliset nahkahousut ovat kuuluneet vaatekaappini kulmakiviin niin pitkään kuin muistan. Nyt viime aikoina olen huomannut ihastelevani vähän erilaisia nahkahousuja… Nimittäin beigen sävyssä ja mielellään vähän pussimaisia housuja! Tämä on omalle tyylilleni uusi kehitys, mutta huomaan että minua viehättää muutenkin tällä hekellä housuissa väljyys ja pussimaisuus. 

Fiilistelin teille tovi sitten nahkamaniaa ja nostin esille hollantilaisen Dante6 vaatemerkin, jota myy mm. suomalainen Dots -vaateliike. Olen ostanut heiltä mm. mustan nahkahameen ja sitä kautta ihastunut heidän vaatteisiinsa sekä heidän käyttämänsä nahan laatuun. Merkin edustaja oli bongannut fiilistelyni ja halusi lähettää minulle kiitoksen. Tällä viikolla postissa saapui nämä kauniit beiget Dante6 nahkahousut, jotka olivat juuri sellaiset mitä olin toivonutkin.

headband COCOBELLA
knit SECOND FEMALE
leather pants DANTE6 / saatu
coat MASSIMO DUTTI
shoes GIANVITO ROSSI
bag CÉLINE

Pidän erityisesti tuosta korkeasta vyötäröstä, sen pussimaisuudesta sekä sidottavasta vyöstä, joka on kaunis yksityiskohta. 

Mitä mieltä te olette? Voisitteko antaa beigelle nahkahousuille mahdollisuuden vai on musta se ainut ja oikea vaihtoehto? 

Kuvat Kira Kosonen

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anders Lundis

  Classy, stylish, stunning…….in one Word, fantastic!!!

 • -

  Moikka!
  Muistatko mikä tämä sinun neule on?
  Instassa olit tägännyt selectedin, tässä kuitenkin second female, joten mietin mistä lähteä etsimään :D

  • Hanna Vayrynen

   Voi apua, olen kirjoittanut tähän väärin! Kyseessä siis Selected Femmen neule – mutta ikävä kyllä jo viime vuoden puolella olen ostanut :/ Toivottavasti heiltä löytyy edelleen vastaavia! :)

 • Ansku

  Mulla samanlainen malli Tara Jarmonilta mustana ?Esplanadilla oli ihana liike Mycoko uusi tuttavuus mulle. Ostin sieltä myös ihanat nudet MaxMoin nahkahousut. Mustat slimmit vaatekaapista puuttuu….. netaporterista olen katsonut mm. Karl Lagerfeldin. Ja kovin kehutut Malene Birgerin nahkahousut vielä kokeilematta myös ? nahkavaatehulluus… ❤️??

  • Hanna Vayrynen

   Hei kuulostaapa ihanilta! <3 Ja hei moni on tosiaan noita MB nahkahosuja kehunut! Slimmejä oon nähnyt itse viimeaikoina Samsoella sekä Dante6-merkillä (suomalainen dots vaatekauppa myy). Mutta tää maxmoi on mulle uus! Mycoko on ollu ainakin Fredalla ja sen ikkunassa on aina upeita vaatteita!

 • Merja

  Upeat nahkahousut, niissä on kaikki kohdillaan. Saat minut jopa tykästymään lehmänläjän väriin. Koko asu on täysi kymppi!