CATEGORIES

Kaunis ja kotimainen – Hálo laajensi neuleisiin

5.12.2019

Tiedätte rakkauteni suomalaista Hálo-merkkiä kohtaan. Pidän suuresti heidän tuotteistaan ja rakkauttani toki lisää sekin, että merkin takana häärää ystäväni Marta. Erityisesti heidän Usva-haalarinsa ja pastellinsininen Kajo-mekko (saa monissa muissakin eri väreissä) ovat olleet minulla paljon käytössä. Hyvin usein erilaisiin juhliin tulee valittua jompi kumpi päälle. Nyt kuitenkin tämä Suomen luonnosta inspiraationsa ammentava merkki on tuonut valikoimiinsa uutuutena neuleet! 

Päälläni näette hálon Kaarna-neuleen, joka on suomessa suunniteltu, mutta Italiassa käsin neulottu. Kyllä, luit oikein: Käsin neulottu! Tähän harvemmin enää törmää. Materiaali on 50% villaa ja 50% mohairia. On muuten varmaan lämpimin neule mitä olen vähään aikaan kokeillut! Erinomainen paukkupakkasilla. 

Neuleen kaunis yksityiskohta on nuo isommat hihat, jotka jäljittelevät hálon kaunista Kaarna-kuviota, joka on saanut inspiraationsa koivusta. 

coat ZARA

knit HÁLO / saatu (lahja ystävältäni Martalta <3)

pants DANTE6

shoes GIANVITO ROSSI

earrings MASSIMO DUTTI

Olen aina yhtä ilahtunut joka kerta kun minua muistutetaan siitä, miten paljon osaamista meillä Suomessa on. Viime aikoina on tuntunut siltä, että meillä on entistä enemmän laadukkaita, kauniita ja klassisia tuotteita. Kotimaisuus on tuotteissa iso plussa, mutta yksin se ei riitä. Tuotteen tulee olla myös visuaalisesti miellyttävä. Tässä erinomainen esimerkki siitä, miten yhdessä tuotteessa kaikki nämä tuotteet tulevat yhteen.

Ihanaa pitkää itsenäisyysviikonloppua kaikille!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Merja

    Suloinen asu, jos niin voi sanoa. Takki, neule ja nahkahousut. Neulominen on rakas harrastukseni, nyt ikävä kyllä varastan tuosta puserosta mallin, on se niin ihana.

    • Hanna Vayrynen

      Kiitos! <3 ja ihailen teitä käsistä lahjakkaita - mä olen ihan toivoton käsitöissä - olen enemmän sellainen suurien linjojen tyyppi ja se ikävä kyllä sitten pienemmässä tekemisessä myös näkyy :D