CATEGORIES

Tigi Balsami

30.12.2010

Pestessäni huikseni käytän pääsääntöisesti Alternan shampoota ja hoitoainetta, mutta kun taannoin otin pitkän tauon jälkeen hiustenpidennykset, ihana kampaajani suositteli minulle seuraava tuotetta.

Kokeilin, ja täytyy sanoa että ai miten kosteuttava! Hiukset ovat aivan äärimmäisen liukkaat ja kosteutetut jo yhden kerran jälkeen!

Suosittelen siis tätäkin tuotetta lämpimästi!
Onko teillä muilla tästä samasta tuotteesta kokemuksia?
15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Tämä viimeinen anonyymi ei sitten itse näköjään ole tietoinen siitä, että on olemassa myös SILIKONITTOMIA hoitoaineita, joita esim. itse suosin :)

 • Anonymous

  onko täällä tyhmiä ihmisiä vai mitä ihmettä. TOTTAKAI tuossa on silikonia!! silikoni on SE ainesosa joka siloittaa hiuksen. siksi sitä kannattaa laittaa kuiviin latvoihin eikä päänahkaan. ei sitä tule varoa kuin ruttoa..sääli et joillain ei oo mitään logiikkaa

 • I hate early mornings

  Itse olen kanssa käyttänyt Tigin Antidotes sarjan shampoota (recovery1) ja hoitoainetta (recovery2) ja olen molemmista tuotteista tykännyt kovasti, paitsi että mulle kyllä toi recovery 2 on ehkä vähän liian tehokas.

 • Anonymous

  Itse käytän samaa tuotetta, mutta aste on 3 ja siis tehokkaampi aine (purkki on punainen). Oikein hyvä tuote, korjasi minun hamppuhiukseni lähes kokonaan. Vähän ehkä joutuu latvoja nappasemaan, niin tulee vielä terveemmän näköiset.

 • Anonymous

  Oi kiitos vinkistä, oli pakko mennä ostamaan eilen Ko. Tuote ja voin vain sanoa, että se oli mahtavaa tavaraa, ei ole pitkiin aikoihin olleet munkaan hiukset pesun jälkeen yhtä ihanat ja terveennäköiset :) ilman, että niihin tarvi laittaa kymmentä eri hoitoainetta :)S-a-n-n-a

 • Marie

  Sain joululahjaksi ja on ollut kyllä tosi positiivinen yllätys! Hiukset kyllä tuntuu tosi kosteutetuilta, eli tykkään:)

 • maikki

  käykö toi myös vaikka ei ois pidennyksiä :)? vaikuttaa nimittäin tosi hyvältä! oi pakko sanoo et oot niin mielettömän kaunis etten melkei kestä kattoo ;))) Ihanaa uutta vuotta <3

 • maaya

  Itsellä ei kys. tuotteesta oo kokemuksia, mutta oon todennut Four Reasons -sarjan kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen huipputuotteeksi!Pesen niillä hiukseni kerran viikossa "normaalien" hiustenpesutuotteiden lisäksi ja ovat kyllä todella kosteuttavia näin talvella kun tuntuu että hiukset on välillä kuin korppujauhoa :))Sitten asiasta toiseen,oon tällä hetkellä lomailemassa Helsingissä ja täytyy sanoa, että oot niin hyvin puhunut noiden superfoodien puolesta, että taitaa tulla vierailtua tänään siellä Canelissa josta olet itse nuo ostanut!Muutenki kiitos mahtavasta blogista! Uusia kirjoituksia on aina mielenkiintoinen lukea, eivätkä ne toista samaa kaavaa :)Jatka samaan malliin!

 • Anonymous

  heippa!:) haluisin kysellä vähän pidennyksistäsi….. mitä kaikkia aineita laitat pidennyksiisi hiuksia pestessäsi/sen jälkeen? entä miten laitat ne mennessäsi nukkumaan? pidätkö auki/letitätkö? muotoiletko niitä joka päivä jollain kuumalla? jos muotoilet, laitatko niihin jtn suojaa? ja sitten vielä, että tippuuko sieltä niitä sinettejä aina välillä? kuivaatko hiuksesi suihkun jälkeen?:Dkiitos vastauksestasi ja hyvää uudenvuodenodotusta sinne!:)

 • Kukka

  Mustakin tämä on tosi hyvä tuote.:)

 • Anonymous

  onko tos silikonii tiiätkö? :D

 • Anonymous

  Osaatko sanoa sisältääkö tämä tuote silikonia?

 • bonbon

  Kyllä on ja aivan yhtä positiivisia kuin sullakin! Oon muutenkin Tigi-ihminen eikä mieleen tule yhtäkään tuotetta, johon en olisi ollu tyytyväinen. :-D Ennen kyseisiä tuotteita, tukkani oli niiiin kuiva ja takkuinen + luonnonkiharat ja paksu tukka eikä mitkään (kampaamo)tuotteet tuoneet helpotusta. Sitten kokeilin Tigejä ja hui, miten on mahdollista, että niiden käytön myötä hiukset on kuin uudet! Nykyään on todella hyvä kuntoiset ja epäpörröiset hiukset, vaikka ovatkin yhä kiharat. :-)

 • amy

  Tämä on kyllä ollut tosi kiva tuote! Kohta on puteli loppuun käytetty ja tarkoituksena on hankkia lisää.

 • Anonymous

  Kylpyhuoneestani löytyy sama tuubi shampoona ja hoitoaineena. Todella kokeilun arvoinen, jos omistaa kuivat latvat tai muuten huonokuntoisemmat hiukset. Sopii mielestäni käytettäväksi hyvin myös toisten shampoiden kanssa. Jättää aivan mahtavan tuoksun hiuksiin. :)