CATEGORIES

How to get curls with a straightener

2.11.2011

No nythän näitä videoita tulee oikein urakalla!
Yleisin kysymys, mitä minulle blogin puolelle tulee on miten laitan/pesen/kuivaan hiukseni? Pesusta olen puhunut aiemmin, samoin siitä kuinka kuivaan hiukseni paplareilla iso kuivaushuppu päässä näyttäen vähintäänkin joltain örkiltä joka on karannut SciFi -leffasta, joten on aikakin, että puhun enemmän siitä miten ne laitan kiharalle. Tapa miten pyrin kuivaaman hiukseni, pitää ne kuohkeina pari päivää. Sen jälkeen turvaudun suoristusrautaan, jolla saan taas pari päivää lisäarmoa rasvoittuvalle pehkolleni. Tässä siis ohjeet teillekin, jotka olette pohtineet miten ihmeessä suoristusraudalla voi saada aikaiseksi kiharoita. Itse olin tästä tekniikasta pitkään aewan pihalla, mutta hankittuani tämän Remingtonin suoristusraudan n. vuosi sitten, helpottui homma huomattavasti. Vissiin välinelaji, ainakin tällaisen kätyrin kädessä (yep, käsityöt eivät ole vahvuuteni;))

Pidemmittä puheitta tässä tulee kaksi videota: Kuinka ne teen sekä lopputulos. Toivottavasti on tarpeeksi selkeä videon huonosta laadusta huolimatta!The most common question I get in this blog is “How do you take care of your hair?” I have shared the products which I use and how I blowdry my hair, but yet I haven’t told you how I use a straightener to get curls. Here are two small clips (in Finnish though…) where I try to explain how to make curls with the appliance. Hope you get something out of it! :)
If you want to read more of my hair tips, click on the “hair” category on the right side banner under my old posts.

32 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Rosmiitta

  Videot ei näy enää! :/ Miksi?

  • Mrs.V

   Olivialla vielä ovat kiireisiä vanhojen videoiden tuomisen kanssa! Asia yritetään korjata pikaisesti kesälomien jälkeen. SIllä aikaa voit käydä katsomassa videoitani youtube kanavaltani: http://www.youtube.com/user/MrsV84

 • Anonymous

  Voi että, kiitos paljon tästä videosta! Jopa minä, joka olen hiustenlaiton kanssa yksi tumpelo, onnistuin saamaan aikaan kiharat suoristusraudalla. Edes kampaaja ei ole onnistunut mulle neuvomaan miten ne tehdään, mutta sinun kiharrusvinkkisi oli tosi näppärä. Kiitos myös ihanan positiivisesta ja tyylikkäästä blogistasi <3-Jenni

 • Mytty

  Täytyy heti kokeilla huomenna tuota kihartamisvinkkiä, viime kerran suoristusrautakiharat suoristui parissa tunnissa vaikka hiukseni on luonnonkiharat/taipuisat. En tykkää itsekään käyttää lakkaa, putipuhdas hius on paljon ilmavamman ja ihanan tuntuinen.Kerroit aiemmin tavastasi pitää hiukset kiinni yöllä: "Mutta juuri pestyjen hiuksien kanssa saatan joskus nukkua niin, että kerään ne kahdelle erilliselle paplarille pään päälle. Yhteen etummaiset hiukset ja toiseen paksusti kaikki loput:)"Voisikohan tästä tehdä video- tai kuvapostauksen tai edes kuvaa minkälaisia paplareita käytät? :)En ihan ymmärtänyt miten saat hiukset vain kahdelle paplarille ylös. Kierrätkö alahiukset yläsuuntaan? Eivätkö ne taivu ihan väärin silloin? Tuohon hiustenpesuun vielä lisäisin vinkin esim. hikiliikkujille: peskää välillä pelkällä silikonittomalla hoitoaineella, antakaa vaikuttaa hetki päänahassa ja emulgoigaa (hierokaa pienen vesimäärän kanssa), myös hoitoaineessa on peseviä ainesosia ja se ei kuivata hiuksia!

 • elli

  Ooh mikä kiharantekotaktiikka! En oo koskaan ajatellutkaan, että se onnistus noin. Kiitti vinkistä :)

 • Hanilo

  Tosi hyvä postaus! Yritin kommentoida tähän jo aikaisemmin, mutta netti vissiin meni poikki juuri ratkaisevalla hetkellä. Mä teen just samalla tavalla kiharat ja ihan jyskin halpisraudallakin onnistuu. :) Oon yrittänyt mun kavereillekin opettaa, mutta mun selityksistä ei saa mitään selvää! Pitääpä näyttää heille tämä video. :)

 • Anonymous

  iso kiitos tästä postauksesta, heti juoksin kokeilee ja ihan loistavat kiharat tuli!:)

 • Lilla Vanilla

  Remington pelasti munkin hiukset! olen aina ollut todella kömpelö tekemään mitään muuta kuin ponnareita ja nopean nutturan, mutta keväällä ostin remingtonin suoristusraudan ja sen jälkeen on kiharat luonnistunut hetkessä. Ostin pari kuukautta sitten myös remingtonin pearl wandin, jolla saa kiharat vielä nopeammin ja helpommin! (jopa tälläinen nintendonäppi niinkuin minä osaa ne sillä tehdä :D)

 • Anonymous

  Itse olen huomannut että mulla hiukset rasvottuu erittäin helpolla jos koko aika hiuksia hipelöin, koska sormissahan on kaiken maailman rasvoja ja öljyjä jotka tämän tekee? :)Nykyään hiukseni rasvittuu harvemmin kun olen lopettanut sen turhan hiusten hipelöinnin :)

 • Anonymous

  Hei,olen tosi urheilullinen ja hiukseni ovat viimein venähtäneet pitkiksi. Miten selviydyt jumppien tai juoksulenkkien jälkeen pesemättä hiuksia? vai tuleeko sun harrastettua varsinaista hikiliikuntaa minkä verran? venyttäisin mieluusti pesuväliä, ja kuivashampoot ovat olleet hyödyksi. mutta kunnon treenin jälkeen hiukset on pakko pestä. Kiitokset ihanasta blogista!Paula

 • Kittynail

  Mitä hiuslakkaa käytät lopuksi? Mulla on sellanen ongelma, että kun laitan lopuksi hiuslakkaa, kiharoista tulee sotkuisen tai kiillottoman näköiset. Myöskin heti, jos on vähänkin kostea ilma ulkona, kiharat suoristuvat hetkessä.http://www.kittynail.blogspot.com

 • Dahlia

  Oh, minäkin osasin :) Yleensä en ole saanut tuolla raudalla en sitten niin mitään kiharaan viittaavaankaan aikaan, mutta kyllä se vaan vaan sittenkin onnistui <3Jolta kulta kysyit suositusta kuivashamppoosta. Itse käytä pesuvälin pitkittämiseen Four Reasonsin (saa ainakin Sokoksilta) spraynä myytävää hiuspuuteria joka ajaa saman asian (vaihtelee kaiketi merkeittäin, että onko kuivashamppoo vai hiuspuuteri). Spreytä vaan jakauksittain, kevyt hankaus ja harjaus, niin kaikki rasvaisuuden kiiltoon viittaavakin on kadonnut :)

 • Anonymous

  Sä oot niiiiiin söpö! Kiitos videosta :) Mun pitää ehdottomasti investoida hyvään suoristusrautaan, että pääsen kokeilemaan sun ohjetta :) Ella

 • Elisabeth

  Ihana postaus, kiitos vinkistä! :) Itsellänikin sama rauta joten eikun leikkimään sen kanssa!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

 • Elisabete

  Muru, olet ihana <3

 • Elena

  Moi! En ole ennen kommentoinut sun postauksiin, vaikka olenkin jo kauan seurannutki blogiasi! Ensinnäkin aivan IHANA blogi, niin positiivinen ja hyvänmielinen:) Ja erityiskiitos tästä näinkin selkeästä videosta! Ihanaa kynttilänvaloista syksyä!

 • Anonymous

  Kiitos tästä! Pitää ehdottomasti kokeilla..(: Pidätkö hiuksiasi ikinä ihan vaan suorina tai suoristusraudalla suoristettuina vai onko sinulla aina jonkunlaiset laineet tai kiharat?

 • Anonymous

  Wou, sulta ne löytyy parhaimmat niksit hiustenlaittoon, ite tehnyt samalla tavalla ilman suoristinraudan kääntämistä puolta kierrosta, mutta toi näyttikin olevan paljon parempi tapa :) Kiitos taas päivänpiristyksestä oppien uutta. Jatka samaan malliin :)- A.E.

 • Emmi

  Kiitos havainnollisista videoista- ehdottomasti on kokeiltava, saisiko itsekin pysyvät kiharat tuolla keinolla :)Onko sinulla luonnostaan noin ihanan tuuheat ja pitkät hiukset, vai käytätkö hiustenpidennyksiä?Kaunista syksyä sinulle ! :)

 • Anonymous

  Hei kannattaa kihartaa osa suortuvista "toiseen suuntaan" jos ei halua että ne hiukset menee päivän mittaan sellaseksi yhdeksi isoksi köntiksi, siis kun ne kihartuu toistensa ympäri.Tapahtuu niin että teet vaan saman kuin nytkin mutta päinvastoin. Eli viet sen kiharan suoristuraudan yli niin, että se jää pään ja suoristusraudan väliin. Sitten kääntää rautaa puoli kierrosta päätä kohti.

 • Anonymous

  Ahhh, miksi tuo on aina niin helpon näköistä ja sitten kun itse yritän tehdä, niin hius lähinnä suoristuu ja taipuu latvasta epämääräiselle kaarelle. :D Remingtonin rauta minullakin ja taipuisat hiukset, mutta silti en vaan opi!Voisitko vielä kertoa, millä lämpötilalla rautaa pidät? Tuo mun hiusten pelkkä kaartuminen voisi johtua ehkä siitä että vedän rautaa liian nopeasti?! Hitaasti vetäen taas tuntuu että tukka kärähtää ja hyvä ettei savu nouse.-Taija

 • Anonymous

  Moikka. Ja todellakin paljon kiitoksia ihanasta blogistasi ja tuosta "kikkuravideostasi" mahtava!! ; )Laitatko vielä tiedon, mitä rautaa käytät ja sen lämpösuojan nimen… Kiittäen ja oikein iki-ihanaa syksyä Sinulle!

 • Anonymous

  Moi! Tämä kommentti ei liity lainkaan tähän postaukseen. Maikkarin sivuilla törmäsin tähän linkkiin http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/11/1425819/nain-kaarme-nyljetaan-muotilaukuksi—katso-rankka-video . Olisi mielenkiintoista lukea sinun näkemyksiäsi merkkituotteiden eettisyydestä ja millainen olet kuluttajana, mitä boikotoit ja mitä suosit ja miksi, mitä asioita otat huomioon ostoksia tehdessä, mikä vaikuttaa ostopäätökseen ja mikä ei. Maailmaanähneenä ja "kypsempänä"(verrattuna n.20 vuotiaisiin bloggaajiin) naisena osaisit varmaan käsitellä asiaa niin, että nuoremmat saisivat jotain siitä irti :)

 • Anonymous

  sä oot ihana!

 • Mrs. V

  ANonyymi,Ihanaa että videosta oli apua!! :) Kiitos ystävällisyydestäsi! <3Martina,En ole itseasiassa ikinä kokeilut!! Onko jotain merkkiä mitä suosittelisit?Ms.IIhanaa että sait siitä selkoa!:) Toivottavasti onnistuu helposti!:)Khaija,Itseasiassa mulla pysyy kiharat yön yli ilman mitään ongelmaa! Juuri tuo suoristusraudalla tekeminen saa minulla kiharat kestämään päiviä!:) Ihan hukset vapaana nukun ja seuraavana päivänä tulos on kutakuinkin sama kuin edellisenä. Hiusteni taipuvuudella on varmaankin osuutta asiaan? Mutta juuri pestyjen hiuksien kanssa saatan joskus nukkua niin, että kerään ne kahdelle erilliselle paplarille pään päälle. Yhteen etummaiset hiukset ja toiseen paksusti kaikki loput:) Näin teen pesun jälkeen joskus kahtena ekana yönä:) Ja kiitos vaan itsellesi, ihminen nimittäin näkee mitä tahtoo nähdä <3 Kovin ihanaa, että minulla on sinunlaisesi lukja! <3Linda,Ihanaa jos video pystyi opettamaan jollekin jotain uutta!:) Kiitos että viihdyt blogissani!:)Anonyymi,Tiedätkö huomenna on tulossa!:) Mäkin totesin ett niitä tarttee lisää, mutta en vaan ole ehtinyt ottaa vetimistä kuvaa vähään aikaan. Mutta huomenna tulossa asiaan muutos! :)Kiitos itsellesi siitä, että käyt täällä blogissani <3Anonyymi,Itseasiassa en käytä hiuslakkaa lähes ollenkaan! Hyvin harvoin ja ainoastaan silloin kun rasvottunut tukka vetää viimeisiään ja pistän ne ponnarille, jolloin käytän lakkaa pitämään pienet hiussuortuvat ojossa. Eli en siis käytä lakkaa ollenkaan. En ainakaan puhtaaseen tukkaan, sillä minusta se saa oman tukkani liian raskaaksi ja menee nopeammin likaiseksi? Käytän kyllä ennen muotoilua lämpösuojaa Alternalta :)

 • Anonymous

  Käytätkö ollenkaan hiuslakkaa arkisin vai miten uskallat kihartaa niitä kuumalla raudalla, kun hiukset eivät ole vastapestyt? Itse pelkäisin, että lakka palaa hiuksiin kiinni:D

 • Anonymous

  Laitathan asukuvia taas kun ehdit, niitä ei ole ollut nyt hetkeen! Rakastan tyyliäsi ja odotan asukuvia aina innolla. :) Kiitos muutenkin ihanasta ja täydellisen naisellisesta blogista.

 • Linda

  Enpäs ole koskaan ennen kiharoita noin älynnyt tehdä! täytyypä kokeilla, kiitos videostasi:)

 • Khaija

  Hei, saatko kiharat säilymään yön yli millälailla suht hyvässä kunnossa? Mulla on huomenna tosi aikainen lähtö tärkeään työmenoon, niin ei kerkeisi uudestaan kiharrella aamusta ja haluaisi siltikin näyttää suhteellisen siistiltä. Mitään vinkkejä?Muuten kiitos ihanasta blogistasi! En voi kun ihailla tapaasi vastata inhottaville anokommaajille. Vaikutat tosi upealta ihmiseltä (:

 • Ms. I

  Pakko kyllä mennä kipittämään br ja kokeilemaan tätä! Vaikuttaa kyllä sellaiselta, että voisi jopa minun liukkaisiin hiuksiini toimia tämä tapa:) Ja hyvin kuvattu, itse sain ainakin selvää:)!

 • Martina

  Käytätkö lainkaan kuivashampoota? Jos tarvitset "apua" selvitäksesi vielä pari päivää pesemättömillä hiuksilla, on kuivashampoo ehdoton tuote!

 • Anonymous

  I did it!! Ensimmäistä kertaa, juoksin heti kokeilemaan kun näin postauksesi. Kiitos sinulle! Olet valovoimainen <3