CATEGORIES

Lancôme Press Day

27.8.2018

Viime torstaina osallistuin Lancômen lehdistötilaisuuteen, missä esiteltiin syksyn uutuuksia ja linja uudistuksia. Iltapäivä järjestettiin Kulosaaren Kartanolla, missä vierailin ensimmäistä kertaa. Paikka ja tilaisuus oli häkellyttävän kaunis. Äärimmäisen kuvauksellinen lokaatio, jonka jokainen nurkka hurmasti kauneudellaan. Oli vaikea olla hymyilemättä tässä ympäristössä.

dress ZARA
shoes GIVENCHY
bag GUCCI
red lipstick LANCÔME L’Absolu Rouge Drama Matte Rose Lancôme 157

Ruusujen täyteisessä tilaisuudessa testasimme päivävoiteiden entistä rikkaampia koostumuksia, tuoksuttelimme sarjan vanhoja klassikoita sekä pääsimme pikameikkiin. Viimeisessä pohja täydennettiin Teint Idole -meikkivoiteen voimin sekä tuotiin uutta hehkua kasvoille merkin mattapohjaisilla L’Absolu -huulipunilla. Yllä olevissa kuvissa näette minut ilman huulipunaa sekä tämän punaisen huulipunan kanssa. Vaikka kyse on pienestä asiasta, niin eikö muutos kokonaisuudessa olekin merkittävä? Huomattavan punaiset huulet ovat kuin piste i:n päälle. Ne korostavat hymyä ja sitähän todellinen kauneus on – sisältä kumpuavaa onnea ja hyvää oloa.

There is no cosmetic for beauty like happiness
-Maria Mitchell

Kuvat minusta: Metti Forssell

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maiju

  Moi! Saanko udella – minkä kokoinen tuo punainen Gucci laukkusi on? Onko se small vai kenties medium? :)

  • Tottakai! Koko on small! :)

 • Sanna

  Olisi kiva saada erillinen postaus kuinka liftata lookia jopa nain arkenakin. Punaiset huulet tuntuvat valilla vahan liian laitetuilta, mutta olet oikeassa, ne muuttavat kylla ulkoasua!

  • Hei loistava idea! Kirjoitan heti ylös ja lähden ideoimaan! :) Vaikka 5 vinkkiä lookin pikaliftaukseen! :)

 • Oli kyllä ihana tilaisuus! Kauniisti olet saanut vangittua päivän tunnelmaa näihin kuviin :)

  • Voi kiitos – ja toivottavasti sinäkin viihdyit? :) Oli kyllä niin kaunista! :)

 • Jade

  Voi vitsi miten upeita kuvia! Itse olen aikoinani ollut pikkujouluissa tuolla kartanossa kun työskentelin pankissa nuorena tyttönä ☺️

  • Voi kiitos! Ja eikö olekin kaunis paikka! en ollut edes tietoinen tästä kartanosta ennen!

 • Pia

  Hei Hanna,

  On pitänyt jo pitkään jättää sinulle kommenttipalstalle ruusuja! Kiitos ihanista postauksistasi, joita jaksat kiireisistä ruuhkavuosista huolimatta meille kirjoittaa. On erittäin antoisaa lukea blogia, jossa on kauniiden kuvien lisäksi oikeasti substanssia. Viime aikojen kantaaottavat teemat ovat olleet erittäin antoisaa luettavaa. Kiitos myös rohkeudestasi jakaa henkilökohtaisiakin asioita. Moni blogi on ottanut viime vuosina yhä anonyymimmän ja naistenlehtimäisemmän suunnan – minkä ymmärrän todella hyvin, harva julkista työtä tekevä ihminen varmaankaan saa yhtä paljon aiheetonta arvostelua ja lokaa niskaansa! – mutta mikä toki pitkäaikaista lukijaa saattaa ajoittain harmittaa. Kiitos kun teet työtäsi täydellä sydämellä, se välittyy.

  Keskustelimme kahvipöydässä töissä tänään positiivisen palautteen merkityksestä. Silloin muistui mieleen mm. tämä jättämistään odottanut kehu ja ajattelin heti tulla jättämään viestin, ennen kuin unohtuu taas :)

  Aurinkoista syksyä sinulle ja perheellesi!

  • Vo miten ihana kuulla – kiitos. Blogikollegani Stella kirjoitti tästä juuri erinomaisen postauksen, joka olisi voinut olla kuin suoraan pääni sisältä. Miten vaikeaa se onkin tässä työssä oman yksityisyyden kanssa tasapainotella. Kun on se halu jakaa, mutta tietää, että hyvin usein aina joku haluaa ymmärtää sinut väärin. Olen ihan äärimmäisen otettu, että näet tavoitteni ja toteutukseni tässä valossa. SIihen pyrin ja olen niin iloinen. Miten kiitollinen olenkaan kaltaisistasi lukijoista, jotka haluatte ymmärtää, olette mukana ja vielä tsemppaatte <3 Itse saan todella vähän lokaa niskaan, ja se on kiitos teidän. Kiitos niin kovin kun halusit piristää päivääni näin – se todella lämmitti syvältä <3