CATEGORIES

Syksyn monipuolisin asuste: 4 pointtia sukkahousuista

5.10.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Norlynin kanssa*

Viime viikolla näitte postauksia siitä, miten mekko venyy syyskäyttöön asusteiden avulla. Yksi helpoimpia ja toimivimpia vinkkejä on lisätä asuun sukkahousut. Sukkahousut tuovat kaivattua lisälämpöä ja saavat asuihin jopa ihan kokonaan uuden fiiliksen. Mutta sukkahousujakin on niin paljon erilaisia. Tässä seuraavaksi neljän kohdan muistilista sukkahousujen ominaisuuksista, jotta voit löytää juuri sinun tarpeisiisi toimivimman parin.

1. Väri / tyyli

Minä suosin mustia sukkahousuja syksyssä, mutta perusmustan lisäksi voit valita esimerkiksi kuvioidun parin tai jopa värikkäät yksilöt. Tällä hetkellä on muotia pukea housujen alle värikkäät sukkahousut ja vilauttaa väriä vetämällä jalkaan paljastavat sandaalit. Tummaluumu on ollut suosikkiväri monena vuonna. Moni luottaa työpukeutumisessa ja erinäisissä cocktail-tilaisuuksissa pikkumustaan. Yksinkertainen asu saa kertaheitolla uutta mielenkiintoa kun paritat sen kuviollisten sukkahousujen kanssa. Pidän kovin Norlynin valikoiman kuvioista. Juuri tarpeeksi mielenkiintoiset olematta liian erikoiset.

2. Paksuus (den)

Yksi olennainen osa sukkahousujen ostoa on valita käyttötarpeeseen sopiva paksuus. Tällöin puhutaan deniereistä. Mitä paksumpi sukkahousu on kyseessä, sitä korkeampi on denierin (den) luku. Juhlissa suositellaan käyttämään mahdollisimman ohuita sukkahousuja, tällöin puhutaan n.8-15 denierin sukkahousuista. Arkeen kannattaa valita paksummat sukkahousut, sillä sen raskaampi lanka kestää paremmin käyttöä. 20-40 denierin sukkahousut näkyvät vielä vähän läpi (semi-opaque). 40-100 denierin sukkahousut eivät enää niinkään (opaque). Yli 100 denierin sukkahousuista ei näy mitään läpi ja ovatkin paksuudeltaan parhaat talvikäyttöön.

3. Materiaali

Yleisin sukkahousujen materiaali on polyamidi-elastaanisekoite. Niitä on saatavilla mattapintaisina, himmeäkiiltoisina ja kiiltävinä. Talvikäyttöön tarkoitettujen, paksumpien sukkahousujen materiaaleina käytetään myös puuvilla-, villa- tai bambuviskoosia. Itse pidän erityisen paljon merinovillaa sisältävistä sukkahousuista, sillä merinovillan ominaisuudet sopii erityisen hyvin Suomen kylmiin ja kosteisiin sääolosuhteisiin. Merinovilla johtaa kosteutta pitäen ihon kuivana ja lämpimänä. Pidän myös materiaalin pehmeästä ja kutittamattomasta tunnusta. Tämän yhteistyön myötä tutustuin Norlynin Comfy 3D Tights 100den sukkahousuihin, joista tuli yksiä suosikkejani syystalveen. Nimensä mukaisesti 3d elastaanineulos joustaa kolmeen eri suuntaan, tehden sukkahoususta pehmeät, hyvin istuvat ja erittäin kestävät. 100 denierin kangas tekee siitä vielä niin paksun, että jalat saavat lämpöä eikä iho kuulla läpi.

4. Lisäominaisuudet

Tyylin, paksuuden ja materiaalin lisäksi sukkahousuilla on nykyään myös monia lisäominaisuuksia. Sukkahousuista on saatavilla esimerkiksi muokkaavia sukkahousuja, joilla voit tarpeittesi mukaan esimerkiksi litistää vyötäröä ja kohottaa pakaroita. Norlynin Control-sukkahousut ovat juurikin tähän tarkoitukseen. Mallin voimakkaasti muotoileva housuosa antaa vartalolle kauniin siluetin ja sen leveä vyötärönauha ja tasosauma lisäävät käyttömukavuutta. Pitkiin työpäiviin kannattaa myös harkita tukisukkahousuja. Nämä erikoisvalmisteiset sukkahousut parantavat jalkojen verenkiertoa paineen avulla. Norlynin Support-sukkahousut virkistävät jalkoja sekä aktivoivat verenkiertoa. Ne edistävät jalkojen hyvää oloa ja tuntuvat mukavilta päällä koko päivän.

Siinä neljä kohtaa mitä punnita hankkiessasi seuraavia sukkahousuja. Minulle erityisesti syksy on sukkahosujen aikaa, sillä oikein valitut sukkahousut pidentävät monien kesävaatteiden käyttöaikaa. Aina ei tarvitse ostaa uutta mekkoa, vaan sukkahousut voivat tehdä sen kaivatun lisän vanhaan asuun. Usein ne voivat jopa muuttaa koko asun dynamiikan. Syksyn aikana tulette näkemään minulta vielä monia asuja sukkahousuilla asustettuna. Mikäli sinäkin tarvitset uudet sukkahousut arkeasi ja sen asuja tukemaan, saat ostettua omat Norlynit helposti kauppareissun yhteydessä päivittäistavarakaupasta tai voit osallistua tähän arvontaan:

Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa millaiset sukkahousut toimivat parhaiten sinun arjessasi ja miten yhdistät ne asukokonaisuuteen? Aikaa osallistua kilpailuun on sunnuntaihin 8.10.2017 asti, jonka jälkeen arvon kaksi onnekasta voittajaa. Voittajat saavat itselleen tuotepaketit syksyn Norlyn-uutuuksista.

Kuvat Kira Kosonen

160 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ykskaks

  Näin syksyllä ostelen usein värillisiä sukkahousuja, joissa usein vielä joku kuvio. Monivärisiä neulesukkahousuja on vaikea löytää. Sellaisia tekisi mieli lisää. Sopivat hyvin erilaisten villakangashameiden kanssa. Muutamat sentään olen löytänyt. Olo tuntuu ihan yhtä naiselliselta kuviollisissa neulesukkahousuissakin. Paksut mustat sukkahousut sopii kyllä hyvin yhteen melkein minkä tahansa vaatteen kanssa. Saavat olla mielellään fleecekuitua.

  Se ykkös kestosuosikki on minulla kuitenkin mokanväriset 40 denierin sukkahousut, joko ihan mattapintaisena tai himmeäkiiltoisena. Toimii hyvin esim. mustien ballerinojen kanssa. 40 denieriä juuri se sopiva paksuus, jos haluaa ihon edes vähän kuultavan sukkahousujen läpi. Muitakin suosikkivärejä toki on, mm. mariininsiniset, viininpunaiset ja tummanliilan väriset sukkahousut säväyttää. Ja saa olla kuviolliset.

  Muistin että minulla on yhdet juuri tuollaiset ruutukuvioiset sukkahousut ja tämän kivan postauksen innoittamana kaivoin ne esille ja ovat parasta aikaa jalassa. Hieno ruutukuvio. Eivät ole Norlynin, vaan Prismasta ostetut. Näissä on korkea vyötärö ja pitkä sääriosa niinkuin hyvissä sukkahousuissa kuuluukin olla, ettei lähde valumaan.

 • Mikaela

  Mä käytän eniten tota semi-opaque paksuutta arjessa. Talveks ois ihana saada jotkut lämpimät paksut sukkikset! :)

 • Henriikka

  Mustat sukkahousut toimii mun arjessa parhaiten. Käytän niitä lähinnä syksyisin ja talvisin erilaisten mekkojen kanssa.

 • Johanna

  Lapsiperheen menossa ja meiningissä toimii mukavat ja paksut sukkahousut parhaiten. Ne myös lämmittävät mukavasti ja ovat ihana yhdistelmä esimerkiksi pehmeän ja lämpimän neulemekon kanssa. Eniten tulee käytettyä joka tilanteeseen sopivia mustia sukkahousuja ja ne sopivat yleensä asuun kuin asuun. Kuviolliset mustat sukkahousut toisivat vähän piristystä ja särmää muuten hillittyyn asukokonaisuuteen.

 • Tanja

  Minä tarvitsen tarpeeksi paksut sukkahousut. Käytän sukkahouja enimmäkseen juhlissa. Haluan, että sukkahousuni obat mustat ja niissä voi olla joku esim. saumoissa.

 • Paula Marttinen

  Minun tulee käytettyä lähinnä juhlissa sukkahousuja, joskus arkena yhdistän johonkin perusmekkoon kivat sukkahousut .

 • Kipsu

  Mustat sukkahousut on mulla käytössä oikeastaan aina syksystä kevääseen, paksuus menee vähän kelien mukaan. Käytän paljon mekkoja ja hameita ja sukkisten kanssa niitä voi käyttää talvellakin.

  Mulla on muutamat kuviosukkikset, joita on kiva yhdistellä mekon kanssa juhlaan. Tylsä mekko muuttuu heti bilekelpoiseksi, kun laittaa kukkapitsiä/geometristä kuviota/mitä lie jalkaan!

 • Itse mekkohulluna käytän PALJON sukkahousuja, koska käytän mekkoja ympäri vuoden. 100denin mustat sukkahousut ovat luottosukkikseni, mutta minulla on myös ollut viininpunaisia käytössä. Mustat nilkkurit, saappaat tai avokkaat toimivat minulle sukkisten kaverina. Nyt etsin merinovillaparia :) Mustan tunikan kanssa suosin värikkäitä sukkiksia, nyt haluaisin kokeilla värisukkiksia, ehkä keltaisia, painetulla mustalla kuviolla :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

 • Iina

  Paksut mustat sukkahousut kuuluu myös minun vaatekaappini kulmakiviin

 • Pauliina.K

  Mustat fleecesukkahousut toimivat ihanasti talvella :)

 • Reetta

  Vähän tylsästi mustat läpinäkymättömät sukkahousut on arjessa parhaat. Ja ne puetaan mekon ja saappaiden kanssa. ?

 • Anna

  Lempisukkikseni ovat semi-kiiltävät ja semi-peittävät ja väriltään tumman petrolin tai munakoison väriset, tai tietty klassiset mustat. Ihan paras ja helpoin syysasu mekon ja nilkkureiden tai ylipolven-saappaiden kanssa! Vaalea mekko tummien sukkisten kanssa on mielestäni myös kiva yhdistelmä.

 • HannaK

  Syksyllä ja talvella suosin mustia sukkahousuja mekkojen ja hameiden kaverina. Mitä paksummat ja mattapintaisemmat, sen paremmat!

 • OutiKatariina

  Olen hame- ja mekkoihminen, joten Suomen ilmastossa sukkahousuja tuleekin käytettyä paljon! Viileässä kesäilmassa toimivat hyvin ohuet ihonväriset sukkikset, niin voi kuitenkin pukeutua kesämekkoihin. Syksyllä ja talvella käytän eniten mustia sukkahousuja, usein villaa tai bambuviskoosia. Myös tummaluumu ja viininpunainen ovat hyviä sukkisvärejä ja toimivat mustan tai harmaan parina.

 • Hoo

  Paksut sukkahousut on syksyn ja talven luottovaate.

 • Josefina

  Mustat sukkahousut arkeen ja juhlaan, parasta mekon ja hameen kanssa.

 • T

  Mustat tukisukkahousut päivittäin töissä. Yhdistän työvaatteisiin, mekkoon tai hameeseen. Kunnon tukisukkahousut ehkäisevät myös suonikohjuja!

 • santra

  Käytän lähinnä hameita ja mekkoja, joten sukkahousut ovat lähes päivittäin jalassa. Mustat eniten, mutta koska pukeudun lähinnä mustaan, käytän myös värillisiä sukkiksia tuomaan väriä kokonaisuuteen. Vauvakin tykkää enemmän äidin punaisista tai sinisistä varpaista. Tärkeintä sukkiksissa on istuvuus, kestävyys ja materiaali, joka ei niin kerää karvaa, kissakoti kun ollaan.

 • Norlynin Support 40den on vuosia olleet kestosuosikkini ihonvärisenä, suosin myös tummanruskeita sekä viininpunaisia sukkahousuja. Kuviolliset sukkikset tuovat asuun pientä kivaa lisää. Viime vuonna vatsan alueen leikkausarpien vuoksi hankin myös stay uppeja joihin rakastuin täysin. Housuja en omista joten sukkahousut/stay uppit ovat päivittäin käytössä alkusyksystä kesään asti ja tarvittaessa kesälläkin =)

 • Jenni**

  Paksut mustat sukkahousut mekon kanssa ovat syksyn luottokonmbo. :) Jännä muuten, miten miellän sukkahousut ainoastaan syksyvaatteeksi (poislukien juhlat), esim. keväällä painelen mieluummin ilman sukkahousuja, vaikka lämpöasteet saattavat olla samoissa lukemissa kuin syksyllä. :D

 • Nuutsa

  Käytän joko mustia tai ihonvärisiä sukkahousuja. Olen ostanut muutamat kuviollisetkin sukkahousut, mutta en ole vielä uskaltautunut niitä käyttämään. Työpäivän rentoasu on trikoomekko ja sukkahousut, jotka ei valu :) Talvella fleecesukkahousut antaa pientä lämpöä sietää työmatkoja.

 • Satu

  Moikka,
  Eniten syksyllä ja talvella tykkään pitää paksuja mustia tai grafiitin harmaita sukkahousuja neulemekon tai hameen kanssa.

 • Saara

  Tykkään mustista ja kuviollista paksummista sukkahousuista.

 • Saar ilo

  Tykkään mustista ja kuviollista paksummista sukkahousuista.

 • Jii

  Mun sukkahousujen käyttö rajoittuu lähinnä juhliin ja välillä käytän paksumpia sukkiksia arkisempien mekkojen tms. kans. Voisin ehdottomasti käyttää enemmänkin!! Jotenkin ne sukkahousut on vaan aina viimeisenä ostoslistalla…

 • Sannis L

  Mustat, matat 100 den sukkikset neulemekon kanssa on yksi luottoasuistani syksyllä ja talvella. Olen useamman kerran miettinyt kuviollisia sukkiksia, mutta vielä toistaiseksi olen sitten kuitenkin lopulta kiikuttanut kassalle tavalliset. Nuo kuvissa näkyvät ruudulliset näyttävät kyllä tosi kivoilta! Siinä missä paksuja sukkiksia käytän paljon, ohuisiin juhlasukkahousuihin suhtaudun nihkeämmin… Se stressi, kun ennen juhlia on vahingossa hajottanut jo yhdet ja sitten yrittää kieli keskellä suuta äheltää varasukkisten (jotka ovat tietysti viimeiset kaapissa) kanssa miehen hoputtaessa ovensuussa… :D

 • Hannanni

  Tukisukkahousut käytössä lähes päivittäin pakonsanelemana. Onneksi löytyy laadukkaita ja hyvinistuvia sukkahousuja, joten olen jo oppinut pitämään sukkahousuista. Aiemmin inhosin!!

 • Marika

  Paksun mekon kanssa yhdistäisin, varsinkin nyt raskauden aikana.

 • Elina

  Minulta ei löydykkään muita kuin paksuja mustia sukkiksia. Talvella mekot ja sukkahousut toimivat mukavina arki ja työvaattein. Ohuita nylon sukkahousuja en ole ikinä saanut pysymään ehjinä kodin ulkopuolelle asti, minussa ei taida hienoa leidiä olla tarpeeksi :)

 • Johanna

  Tykkään käyttää sukkahousuja eniten shortsien ja neulemekkojen kanssa :)

 • Emppu

  Odotan tällä hetkellä jännittyneen onnellisena esikoistani, ja raskausviikkojen myötä housut ovat vaihtuneet sukkiksiin elastisuuden ja siten käyttömukavuuden vuoksi. Pitkät neuleet ja neulemekot ovat tällä hetkellä POP! :D

 • Anna

  Mustat paksummat sukkahousut, joissa punottu kuvio ja neulemekko on mun lemppari combo talvella! ? nuo ruudulliset sukkikset on myös aivan ihanat!

 • SAMP

  Olen aina inhonnut sukkiksia enkä koskaan käytä niitä esim. farkkujen alla. Mutta neulemekkojen kanssa tulee käytettyä puuvillasukkiksia (paksuja läpinäkymättömiä sellaisia). En ole koskaan ymmärtänyt suomalaista tyyliä käyttää kesäjuhlissä “ihon värisiä” mummosukkiksia, ne näyttävät mielestäni karseilta. Amerikan malliin jopa syksyisin menen ilman sukkiksia juhlissakin erityisesti, jos kengissä varpaat ovat paljaana.

 • Meri

  Mustat min. 40den sukkikset talveen!

 • Mini

  Paksut mustat puuvillasukkikset talveen neulemekkojen kaveriksi. Tummansininen on suosikkivärini ja jotenkin karsastan tummansinisen ja mustan liittoa. Löysinkin pitkään etsittyäni White Companylta täydelliset tummansiniset (melkein mustat) sukkikset, jotka tilasin useiden tummansinisten mekkojeni kanssa käytettäväksi, olleet hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset :)

 • Elina V.

  Hameita ja mekkoja käytän lähinnä juhlissa, talvella sitten sukkahousut housujen alla lämmittämässä.

 • Minna

  Koska sukkahousujen avulla pystyy muuttamaan saman (mustan) (nahka)hameen joka päivä uudeksi asuksi, sukkahousujen saatavuus erilaisissa väreissä ja kuoseissa on huipputärkeää. Kun lähden viikon työreissulle pelkän käsimatkatavaran kanssa, tarvitsen kuudet erilaiset sukkahousut. Aiemmin tarpeeksi kauniita kuoseja oli vaikeaa löytää Suomesta – hienoa, jos Norlyn on nyt tässä asiassa kunnostautunut!

 • Anu

  Paksut,lämpimät sukkahousut hameen kanssa.

 • Anni

  Alkusyksystä mustat sukkahousut ohuisiin mekkoihin yhdistettynä, talvea kohti neulemekot ja paksut sukkikset ihan must! Ostoslistalla myös jotkut tyylikkäät kuviosukkahousut

 • Emppu

  Arjessani parhaiten toimivat mustat tarpeeksi paksut sukkahousut, jotka eivät kuulla juurikaan läpi. Käytän näitä töissä siistiin asuun yhdistettynä.

 • Toffeetiikeri

  Perus mustat paksut sukkahousut arkeen ja ohuemmat sitten juhliin. Väreillä ja kuoseilla perus simppeleihin asuihin saa vähän vaihtelua ja särmää.

 • Jenni

  Käytän eniten paksuja yli 40 denierin mustia sukkahousuja ja juhlissa kuvioituja/ pitsisiä mutta ennen tykkäsin käyttää myös värikkäitä. Olisikin kiva kokeilla taas arjessa uudenlaisia yhdistelmiä mitä sukkahousuilla saa aikaan perusasujen kanssa :)

 • meow

  Mustat ja ei kovinkaan läpikuultavat sukkahousut neulemekon kaveriksi on turvallisin ratkaisu. Olen kuitenkin viime aikoina ihastunut myös tummapunaisten (wine) sukkahousujen ja harmaan neulemekon yhdistelmästä :)

 • Anu L.

  Paksut mustat sukkahousut on aina varma valinta neulemekon pariksi. Kylmemmillä ilmoilla käytän niitä myös housujen alla.

 • Jenni

  Tykkään arkena eniten vähän paksummista sukkiksista, joissa saa olla pientä jujua. Nuo ruutukuosiset näyttävät ihanilta! Inspiroiduin sun maksimekkopostauksesta, oman mekkoni alle voisin kokeilla näillä keleillä paksumpia sukkiksia tai pitkään duunipäivään sisällä kiinnostaisi myös tukisukkikset :D

 • Tiina

  Mustat, vähän paksummat sukkahousut, jotka eivät purista ahdistavasti vyötäröltä tai valu jalasta ovat minun arkeeni parhaimmat. Yhdistän ne usein trikoo-tai neulemekon kanssa. Vielä vain kun löytäisi sen täydellisen merkin ja mallin, aika lähelle osuvia on jo kaappi täynnä ;)

 • Tiina

  Mustat neulemekon kanssa ?

 • Milja

  Töissä paksut mustat sukkahousut! Neulemekkoon yhdistettynä tietenkin :)

 • Outi

  Paksut mustat sukkahousut neulemekkoon tai paksukankaiseen mekkoon yhdistettynä.

 • Liinu

  Inhoan sukkahousuja. Voisin jopa käyttää vielä voimakkaampaa sanaa ilmaisemaan suhdettani sukkahousuihin: vihaan niitä :D Ai kamala, mutta oikeasti ne tilanteet joihin on vaan pakko laittaa sukkahousut ahdistavat jo ajatuksen tasolla. Ne kutittaa, hiertää, puristaa, valuvat… Kaikki on huonosti! Lapsuudestani kuvattu videon pätkä kertoo kaiken; isäni kuvasi, kun yritin pukeutua esikouluun. Sukkahousuja vedin jalkaan ja pois, kiehnäsin ja kiukuttelin. Lopulta isä laski kameran pöydälle, mutta kuvaus jatkui. Hän otti sukkahousujen kauluksesta kaksin käsin kiinni ja nosti minut ilmaan ja hytkytteli kunnes totesin “nyt on hyvä” :D

 • Annu

  Paksut mustat sukkahousut ja käytän niitä neulemekkojen kanssa, pakkasilla myös housujen alla lämmittämässä :)
  Kiva arvonta, kiitos! :)

 • Tarja

  20-40 den mustat sukkikset midimittaisen vaalean hameen kanssa on syksyn lemppari!

 • Helle

  Syksyllä ja talvella neulemekot ja paksut mustat sukkahousut, joskus myös ihonvärisiä sukkahousuja.
  Muakava syksyä,
  T. Helle

 • Jutta

  Lapsena katselin miten mummoni pystyy käyttämään sukkahousuja jatkuvasti. Siis muuallakin kuun juhlissa! Ja nykyään pelissä vilahtaa tuo sama lapselapsi joka vihasi lapsena sukkiksia. Vihaan edelleenkin valuvia. Mutta mustat opaquet kuuluvat nykyään arkeeni. Niinkuin joillekkin farkut. Minulla on myös pussillinen värikkäitä sukkiksia joulunpunaisista violetteihin ja ampiaisen värisistä musta-keltaraidallisista petrooleihin. Vähän niitä osaa käyttää ja kuviolliset venyvät pohkeissa koomisesti. Mutta joskus voi räväyttää vaikka keltaisella..
  Mutta ilman niitä mustia en voisi elää.

 • Marianne

  Omat arkisukkikseni ovat vähän paksummat mustat sukkikset, jotka yhdistän mieluiten neulemekkoon tai mustan hameen ja neuleen kanssa!

 • Pampula

  Sysyllä tulee aina jatkoaikaa kukkamekko+neule yhdistelmälle, kun on merinovillasukkikset jalassa. Myös muhkeat neulemekot ja paksut sukkikset on ihan super yhdistelmä.

  Sukkahousuissa on tärkeää, ettei vyötärö purista tai rullaudu ? Myös jalkaterä osan pitää pysyä aloillaan koko päivän.. kamala tunne jos se kiertyy miten sattuu.

 • paulii

  Mustat merinovillaiset sukkahousut toimivat ehdotomasti parhaiten arjessani. Olen vilukissa, joten villaa tarvitaan jo alkusyksystä ja merino ei kutita. Musta on värinä monikäyttöisin, harmaa seuraa heti kakkosena. Tärkeintä kuitenkin on vyötärö joka ei purista!

 • Sari

  Paraikaa jaloissani on sukkahousut, jotka ovan noin 40 denieriä. Harmittaa niin vietävästi, etten muista näiden merkkiä tai ostohetkeäkään, sillä on ylivoimaisesti parhaat sukkahousut aikoihin! Nyt monien viikkojen ahkeran käytön jälkeen alkaa kulumaa tulla kärkiin ja tosiaan uutta vastaavaa ihmeparia toivoisin.

  Ostan yleensä syksyllä heti kasan erilaisia mustia sukkahousuja talvea varten, ne kun tuppaavat rikkoontua niin nopeasti. 15 denieristä 80:n, himmeä kiilto ja nukkaantumaton materiaali, hinta-laatu -suhde on tärkeässä asemassa näin opiskelijan budjetilla.

 • Marie

  Nyt syksyisin ja talven tullessa käytän paljon neulemekkoja. Niiden kanssa paksut mustat sukkahousut ovat ehdottomat :)

 • Sasamaarit

  Suosikkinin ovat matat, musta 80 den sukkahousut. Juuri nyt himottaisi tumman luumun väriset sukkahousut. Mikseipä mustat kuviollisetkin. Sukkahousut ovat suosikkini juuri näin syksyllä.

 • a

  Juurikin yli 100den sukkikset on parhautta! Talveen ja syksyyn. Inhoan kalsareita ? ja mustat tietenkin ? voisin olla rohkea ja kokeilla vaikka tummansinisiä/violetteja jos on saatavilla missään.

 • Hanna

  Parhaiten arkeen sopivat paksut sukkahousut eli se 100 den on lempparit!

 • Mmmmmm

  Paksut sukkahousut arkeen soveltuvan mekon kanssa?

 • Paltsu

  Paksut, lämpimät mustat sukkahousut neulemekon kanssa :)

 • Saaramaria

  Jotain kuviollista ja lämmintä, piristämään mustia ja harmaita neulemekkoja ja lämmittämään kinttuja pyöräillessä töihin.

 • Emmi

  Paksut mustat sukkahousut lämmittämään syksyn ja talven säissä!

  • Emmi

   Piti myös kysyä sinulta vinkkiä merinovillasukkiksiin, joissa olisi hyvä hinta/laatusuhde?
   Samalla kiitos ihanasta blogistasi ? Kirjoitat kauniisti mutta rehellisesti perheestäsi ja arjestasi! Mukavaa syksyn jatkoa suloisten poikiesi kanssa!

 • Ipi

  Suosin paksuja, mustia sukkahousuja ja yhdistän ne mielelläni erilaisten hameiden ja mekkojen pariksi. Värikäs kesämekko rauhoittuu syksyyn sopivaksi mustilla sukkiksilla.

 • Annaleena

  Eniten tulee käytettyä juurikin paksuja, mattamustia sukkiksia, jotka yhdistän mielelläni joko yksinkertaiseen villamekkoon tai ohkaiseen pikkukukalliseen sifonkimekkoon, tilanteesta riippuen. Kengiksi valikoituu usein matalavartiset nilkkurit pienellä korolla.

 • Kaisa

  Hyvä postaus, kiitos Hanna tästä! Minä käytän monien muiden lukijoiden tavoin lähinnä mustia paksuja sukkahousuja. Sitä paksumpia mitä kylmempää. Yhdistän ne mekkoihin ja hameisiin ja nilkkureihin/saappaisiin. Suomen kesässä toisinaan tarvii myös sukkiksia ja aina on yhtä vaikeaa löytää omien koipien väriset, luonnollisen näköiset ihonväriset sukikset ;)

 • Tiina

  Sukkisten pitää olla jo hyvinkin lämpöiset, sillä kuljen julkisilla töihin ja olen armoton vilukissa. Tällä hetkellä suosikkini on harmaa jättikokoinen neule yhdistettynä mustiin sukkiksiin ja vaihtelevasti pitkiin mokkasaappaisiin tai mustiin nahkatennareihin. Toivottavasti onni suosii kilpailussa ja muutenkin on mentävä sukkiskaupoille eli kiitos siis ajankohtaisesta postauksesta :)

 • Minelli

  Käytän mekkoja ympäri vuoden, joten paksut sukkahousut tulevat käyttöön jo alkusyksystä :)
  Korkea, leveä vyötärökaistale on tärkeä!

 • Allu

  Arjessani toimii parhaiten semi-kuultavat sukkikset, jotka yhdistän aina pitkän neulemekon kaveriksi!

 • Piia

  Sopivan paksut että tarkenee mekko päällä olla :) ja kauniit pitää olla ehdottomasti.

 • Jenita

  Syksyisin tulee pidettyä tummia hieman paksumpia sukkahousuja pitkien villapaitojen ja ylipolvensaappaiden kanssa. Täydellinen yhtälö! :)

 • Anni aarni

  Käytän sekä mustia että nudeja sukkahousuja mekkojen kanssa niin arjessa kuin juhlassa. Kokomustassa asussa suosin usein nudea, sillä se raikastaa mielestäni asua. Jos taas asussa on väriä, on musta usein paras valinta näin syksyyn.

 • AnnaEA

  Käytän joko mustia tai ihonvärisiä sukkahousuja mekkojen kanssa-vaaleita keväällä ja alkusyksystä, mutta talvella päälle valikoituu aina mustat sukkikset, yleensä mekon ja saappaiden tai nilkkureiden kaveriksi. Täytyy tutustua noihin merinovillaisiin sukkahousuihin, ne kuulostavat ihan mahtavilta syksyn viileisiin ilmoihin!

 • Katri

  Paksuhkot mustat sukkikset hameen/mekon kanssa on minulla aktiivisessa arkikäytössä ihan jo siitä syystä että ne on sekä supermukavat että lämpimät. Sen lisäksi olo tuntuu sukkiksissa aina todella naiselliselta, mikä ei huono puoli ole sekään. :D

 • Mekkojen kanssa tulee käytettyä paksuja sukkahousuja, mutta tylsästi yleensä mustia. Mutta hei, tänäänpä just ostin viininpunaiset- ja verkkosukkahousut.

 • Paula

  Kauniita kuvia, nyt viimeistään havahduin siihen että mun 8-9 kk pitkä mustien sukkiksieni kausi todella alkaa taas :) Eri paksuisilla mustilla mennään, konservatiivisessa työpukeutumisessani musta pelastus ja talvella päivittäinen, kun pidän paljon mekkoja. Joustava vyötärö on must. Ja vapaalla näin reilusti kolmen kympin paremmalla puolella oleva voi rauhallisin mielin käyttää vähän lyhyempiäkin mekkoja tai tunikoja 100 denin mustien sukkahousujen kanssa. Primarkin mustat sukkikset ovat huippulaatua suhteessa hintaansa, kestävät pesusta toiseen, ja niitä hamstraan ulkomailta. Siksikin Norlyn on päässyt jäämään mustien näiden paksumpien sukkahousujen osalta vähän vieraammaksi, mielelläni tutustuisin :) Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

 • Miiu

  Paksut, mustat ja harmaat. Ohuet sukkikset tuppaan rikkomaan joten niiden käyttö on vähäistä.
  Pitkien neuleiden kanssa paras yhdistelmä!

 • Erika Mäkinen

  Pidän perusmustista sukkahousuista ja paksuus vaihtelee asun mukaan. Varastostani ei kuitenkaan löydy kuviollisia, joten pitää saada sellaiset testiin! :)

 • -A-

  Minä tykkään käyttää värillisiä sukkahousuja, okran keltaiset ovat ihan suosikit, yhdistettynä musta-valkoiseen mekkoon :) Talvella paksut sukkahousut ovat in mutta näin syksyllä voi iloitella myös juuri eri kuvioilla. Itse tykkään suomalaisista höön ja mary a jalavan sukkiksista.

 • KK

  Mustat, hieman läpikuultavat sukkahousut tarpeeksi korkealla vyötäröllä ja kunnon vahvikkeilla ovat omat lempparini :) Itse yhdistelen sukkahousuja hameiden/mekkojen kanssa, talven kovilla pakkasilla ne menevät kätevästi myös farkkujen alla tuoden lisälämpöä

 • S

  Sukkahousut on parhaita! Mekot ja hameet on niin mukavia verrattuna esim. farkkuihin! Tylsästi käytän paksuja ja mustia sukkiksia (mieluusti vielä pari kokoa liian suuria, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin piukat sukkikset). Innostuin kyllä myös Norlyn tv-mainoksesta! Kuinka hauskoilta eri väriset ja kuviolliset sukkikset näyttivätkään! :)

 • Evve

  Parhaiten arkeeni sopivat mustat, hieman kiiltävät, 40-60 denierin perussukkikset. Käytän lähestulkoon ainoastaan hameita, joten sukkahousut kuuluvat jokaiseen päivään lähes vuoden ympäri, Suomessa kun asutaan…

 • Heidi.H

  Seisomatyössä käytän tukisukkahousuja estääkseni jalkojen turvotusta. Muuten tulee hameiden ja mekkojen kanssa 40-60 den. mustia tai tummansinisiä sukkahousuja. Nyt pikkujoulukautta ajatellen olisi kiva kokeilla kuviollisia sukkiksia.

 • Maarit

  Paksut (40den) mustat tai harmaat sukkikset mekon tai hameen kanssa. Leveä kuminauha vyötäröllä on ehdoton!

 • Annika

  Syksyisin suosikkejani ovat mustat ja viininpunaiset paksut sukkikset, joita käytän mekkojen ja hameiden kanssa.

 • suvi n

  Mustat about 80-100 denierin sukkahousut ovat lemppareitani arjessa talvisin. Ilman niitä ei oma arkeni suju mukavasti. Toki juhlaan sopivat ihonväriset 10-17 denierin sukkahousut olisivat pelastus – vielä kun löytäisi ne joita en hajota haarakiilasta ennen juhlien alkua…

 • NellaM

  Mustat 100 tai 200 denierin sukkahousut syksyllä ja talvella.

 • Tarjahelena

  Olen viimeaikoina alkanut käytää töissä tukisukkiksia varsinkin niinä päivinä, jolloin on paljon seisomista tai staattista istumista. Ihanaa, että tukisukkset näyttävät kauniilta

 • Anni

  Mekkojen alla toimii kivasti kuvioudut, jopa pitsimäiset sukkahousut! Loistava keskustelunaloittaja ;)

 • Tanja

  Yleensä käytän 40-100 denierin sukkahousuja säästä riippuen – alkusyksystä ohuempia ja ilmojen kylmetessä paksumpia. Tärkeää on, että sukkikset ovat mukavat päällä eivätkä valu. Tämän hetken lemppariyhdistelmä on juurikin neulemekko mustiin sukkahousuihin yhdistettynä!

 • Maija

  Oi miten ihana postaus! Olenkin miettinyt viime aikoina uusien sukkahousujen hankkimista ja tämä oli mukava muistutus. Arjessani toimii hieman paksummat sukkikset ja tällä hetkellä kaipaisin kuviollisia sukkahousuja. Mitään vakkarimerkkiä tai -materiaalia ei ole, mutta olisipa ihana päästä kokeilemaan Norlynin sukkiksia. :)

 • Laura

  Tärkeintä on, että sukkahousut istuvat ja tulevat vyötäröltä?En olekaan aiemmin uskaltanut kokeilla kuviollisia sukkahousuja joten olispa hienoa voittaa tuotepaketti!

 • Iina

  Juuri tänään mietin, että täytyy uudistaa sukkahousuvarasto! Käytän mekkoja läpi vuoden ja varsinkin talvella hyvät sukkahousut ovat tärkeät (esim. merinovillaiset). Käytän vain mustia sukkahousuja, mutta voisin rohkaistua käyttämään myös kuviollisia.

 • Hanaa

  Talvisin käytän paksuja mustia sukkahousuja. Vasta lähiaikoina vaatekaappiin on ilmestynyt kuviollisia piristämään asuja. Värillisiä en osaa lainkaan käyttää.

 • Maisamiisa

  Mustat paksut perussukkikset mekkojen ja hameiden kanssa.

 • Lottis

  Yleensä mulla on mekkojen kanssa 20 den mustat sukkikset, mutta sellaisilla ei meinaa talvella tarjeta. Täytyykin nyt katsastaa noita paksumpia myös! Ja nuo ruudulliset sukkikset näyttävät myös kivoilta, pientä twistiä mutta kuitekin hyvin hillityt, täytyy kokeillakin niitä mun konservatiiviseen toimistopukeutumiseen :)

 • Heidi

  Itse pidän paksuista sukkahousuista. Haluaisin hankkia farkkuhameen niin sopisi niiden kanssa hyvin.

 • PiiaS

  Syksyisin ja talvisin mustat paksut sukkahousut mekkojen kanssa on suosikki.:)

 • Johanna

  Työssäni hektisellä lentokentällä työasuni on kynähame sekä korkokengät ja näin ollen myös sukkahousut ovat olennainen osa pukeutumista.

  Sukkahousut joutuvat myös koville, kun kentällä kiireessä liikun tehtävästä toiseen milloin auttaen matkustajia tai vastaanotan sekä lähetän lentokoneita.

  Tuleva talvi edellyttää myös sukkahousuja, jotka lämmittäisivät kun viima käy lähtöportilla. Niinpä mainitsemasi Norlynin Comfy 3D Tights 100den sukkahousut olisivat täydelliset osana virkapukuani. Niistä voisin vinkata kollegoillekin, työssämme kun metsästämme porukalla aina parhaita sukkiksia sekä jaamme niistä vinkkejä ;)

 • Johanna

  Käytän paljon pitkiä mekkoja, joiden kanssa olen kokenut parhaimman näköiseksi 20den mustat sukkikset! Ongelmana vaan on, että en ole löytänyt vielä hyvälaatuisia yksilöitä oikeen mistään, joten ovat aika kertakäyttökamaa.

 • Sarinnan

  Parhaat sukkahousut on paksut ja lämpimät joita voi pitää syksyisin aina talveen saakka mekkojen kanssa. Niin ihanan helppo ja kuitenkin naisellinen asu mikä ei purista ja kiristä mistään kohtaa.

 • Katja Koskinen

  Mattamustat sukkikset on monikäyttöisimmät arjessa ja sopivat useimpien mekkojen kanssa.

 • H/

  Mustat paksut perussukkikset ovat käytössä vuodesta toiseen! Olipa kiva nähdä erilaisia hillittyjä kuvioita sukkahousuissa! Näillä saisi työasuun vähän extraa :)

 • Laura L.

  Käytän paksuja mustis sukkahousuja talvisin ja syksyisin mekkojen ja hameiden kanssa

 • Pia

  Mustat sukkahousut ovat aivan parhaimmat: käyvät kaiken kanssa ja kaventavat paksuja jalkojani. Käytän eri denierejä…

 • Marjaana

  Käytän arkisin syksyllä ja talvella paksuimpia sukkahousuja pitkien neuleiden kaverina. Vyötärölle ryhtiä ja muotoa antamaan kiepsautan vyön.

 • Saija

  Mä olen vasta viime vuosina opetellut käyttämään mekkoja ja sitä kautta myös sukkahousuja. Mustat paksut sukkahousut on aina pop. Nyt oon tosin alkanut himoitsemaan mustan mekon pariksi värikkäämpiä yksilöitä…

 • Pauliina

  Täällä on yksi sukkahousujen suur kuluttaja! Tykkään yhdistää mustiin sukkahousuisin erilaisia mekkoja. Jos mekko on yksinkertainen, niin silloin voin laittaa joko kuviolliset tai värikkäät sukkahousut jalkaan.

 • Jaana

  Mustat läpinäkymättömät on kyllä ne kaikkein eniten käytetyt sukkikset minullakin, kuten monella muullakin. Toinen vaihtoehto on ohuemmat ihonväriset. Itselläni kenkien väri useimmiten määrää sukkisten värin. Jos kengät on mustat, niin myös sukkikset ovat mustat; mekkojen kanssa tällä tavalla saa loihdittua ihanan pitkät sääret, jotka piirtyvät kauniisti. Muun väristen kenkien kanssa valikoin yleensä ihonväriset mieluiten. Valkoiset tennarit, nuden väriset korkkarit jne. saavat kaverikseen kesällä paljaat sääret ja syksyisin ne ihonväriset sukkikset.

  Tämän sinun postauksen luettuni innostuin kyllä ajatuksesta yhdistää ne ihailemani viininpunaiset flattered-kengät (en ole vielä tilannut, mutta nyt on varmaan jo pakko) viininpunaisiin paksuihin sukkahousuihin mekon kaverina….

  Ja hei, nuo kuvissa näkyvät kuviolliset on ihan yllättävän kivoja! Pitäisi varmaan rohkeammin kokeilla. Tuo salmiakkikuvio esim. keventää kauniisti kyllä asukokonaisuutta, jos yhdistää mustaan mekkoon ja vaihtoehtona olisi tavalliset mustat sukkikset.

 • Katja

  En ole tähän mennessä pahemmin käyttänyt sukkahousuja, mutta nyt olen haaveillut lämpimistä neulemekoista ja sukkahousuista, kun farkkujen käyttö alkaa kyllästyttää. Molempia siis metsästämässä :)

 • Emmi

  Hameiden ja mekkojen kanssa paksut sukkahousut. Eniten arvostan tarpeeksi korkeaa vyötäröä. Toivottavasti arpaonni suosii minua ?

 • SannaL

  Olen vannoutunut sukkahousukäyttäjä, lähes joka päivä käytössä. Olin uskollinen Wolford-käyttäjä kauan, mutta uusin hankinta hajosi päivässä, joten päätin kokeilla elämäni ensimmäistä kertaa Norlynin sukkiksia. On olleet ehjät, ainakin vielä. Joten toivotaan, että näistä löytyy uusi luottomerkki.

  Paksut ja peittävät on arkeen parhaimmat, mekot, hameet ja tunikat käytössä!

 • Susannai

  Syksyllä ja talvella käytössä on mustat paksut sukkahousut. Kevään ja Alkukesän juhlissa ihonväriset. Kiva arvonta! josko uskaltaisi kokeilemaan näitä uutuuksia, tutun ja turvallisen sijaan :)

 • Lotta

  Paksuhkot mustat ja värikkäät sukkikset toimii näin syksyllä, kiva käyttää taas kylmemmän kauden hameita ja mekkoja. :)

 • Riina

  Perus mustat sukkahousut sopivat lähes kaiken kanssa! :) vuodenajan mukaan valitsen paksuuden, “läpikuultavat” mustat sopivat myös kesäiltoihin :).

 • Fanny

  Perus mustat sukkikset on lempparini,tuo lisäaikaa kesäisimmille vaatteille ja mahdollistaa hameiden ja mekkojen käytön talviaikaankin. On ihanaa pysyä välillä talvellakin pois housuista ja vaihtaa ainaiset farkut hameeseen tai pikkumustaan! Iloa syksyysi Hinta!

 • Sara

  Mustat opaque-sukkikset yhdistettynä mekkoihin on syksypukeutumiseni perusta! En ole vielä kokeillut kuviollisia sukkiksia arjessa.

 • Haidi

  Koska housuja ei päälläni näe kuin salilla leggarit kuluu sukkiksia arjessa tasaiseen tahtiin! Mustat paksut 80den menee päivittäin arjessa ja töissä erilaisten hameiden ja mekkojen kanssa. Vähän eloa asuihin saisi kuviollisilla sukkiksilla, joten niitä ostolistalle :) lemppari asu on tällä hetkellä muhkea neule, A-linjainen hame ja mustat sukkikset!

 • Anna

  Olen mustien 80-100den sukkisten suurkuluttaja. Syksystä kevääseen mekkojen ja hameiden kanssa. ?

 • Meri

  Mustat, paksut sukkikset yhdistettynä neuleisiin toimii näin syksyllä ja talvella. Talven juhlissa sukkiksista saa löytyä jo vähän kimalletta.

 • Alexilo

  Hei,
  itse turvaudun usein juurikin mustiin sukkiksiin näin syksyisin. Tärkeää minulle on vyötärö, joka pysyy paikoillaan eikä valu jatkuvasti. Yhdistän sukkikset hameeseen ja lämpimään neuleeseen :)

 • Emma

  Eniten on käytössä mustat paksut sukkahousut, syksy on ehdottomasti parasta sukkahousuaikaa! Useimmiten sukkahousut tulee yhdistettyä mekkojen kanssa.

 • Lilla

  Hei,
  ohuita sukkiksia tulee käytettyä ihan arkisin farkkujen alla, koska kuljen paljon fillarilla ja olen muutenkin melkoinen vilukissa ;) Paksummat pääsevät taas käyttöön neulemekkojen kanssa esim. kyläillessä.

 • Kati

  Pidän 100-denierin mustista sukkahousuista, jotka sopivat Suomen sääolosuhteisiin. :)

 • Bea

  Tykkään eniten käyttää mustia paksuja sukkahousuja. :)

 • Jenni

  Mustat paksut ovat lempparini ja yhdistän ne mekkoihin/hameisiin :) Etsinnässä on iso neule jota voi myös käyttää sukkisten kanssa.

 • Oonariina Oinonen

  Tämä ei varmaan liity asiaan, mutta en käytä koskaan sukkahousuja. Joskus paksumpia leggingsejä tunikoiden kanssa. Nyt kuitenkin aloittaessani lentoemännän työn parin kuukauden päästä, olisi ihanaa päästä alustavasti kokeilemaan erilaisia sukkahousuja! Työkäyttöön ja vapaa-aikaan :)

 • Matilde

  Sukkahousut on ihan ”must”! Tykkään ostella monenlaisia. Erilaiset kuviot ja värit viehättävät. Käytän persoonallisen näköisiä tai ihan vaan mustia sukkahousuja. Syksyllä käytän paksumpia. Mekkojen ja hameiden kanssa sopii kivat sukkikset.

 • Maija M.

  Syksy- ja talvikäytössä sukkiksien tulee olla niin paksua denieriä, ettei mitään näy läpi. Nyt syyskaudella käytän sukkahousuja sekä hameiden että mekkojen kanssa. Useammin päällä on tummapohjainen mekko, jossa jotakin kuvioita. Mekko, paksut mustat sukkikset ja nahkanilkkurit tai Julia Lundstenin suunnittelemat nilkkurisaappaat, siinä mun luottoasu syksyyn! ?

 • Kikkakoo

  Ehdottomasti paksut, mustat tai tummanharmaat tai viininpunaiset sukkikset neulemekon kaverina. Talvella käytän sukkiksia myös housujen alla, koska kävelen töihin ja välillä on kylmä ilman niitä.

 • Ninni

  Osallistun arvontaan :)
  Minulla on aina kaapissani paksut mustat sukkahousut joita käytän talvella neulemekkojen kanssa. Lisäksi kaapissani on aina juhlia varten uudet ihonväristä ohuet sukkikset sekä stay upit ja samat myös mustina. Paukkupakkasilla käytän housujen alla hieman paksumpia mustia sukkahousuja, den 20. On kiva että kaapissa on aina uudet sukkahousut joita ei sitten tarvitse lähteä kaupasta hakemaan juuri juhlapäivänä kun huomaa vanhoissa reiän.

 • Sanni

  Neulemekot ja kauniit hameet tuo itselle piristystä syksyyn, eli paksut sukkarit on kylmemmille keleille ehdoton varuste!

 • Marjaana

  Minun arjessani parhaiten toimivat 100 denierin sukkahousut, ne ovat tarpeeksi kestävät ja lämpimät tälle vilukissalle, yhdistän ne aika usein puolihameisiin/sifonki paita yhdistelmiin. Meillä on aika kylmää toimistossa, mutta käytän silti mieluummin hameita ja mekkoja, sillä ne päällä on minusta mukavampi tehdä istumatyötä.

 • Vilukissa

  Käytän paksumpia sukkahousuja neulemekkojen kanssa, mutta voisin käyttää vähän läpikuultavampiakin. Tavallisesti olen ostanut sukkahousuni Vilasta tms. Luin postauksestasi, että sukkahousuissa voidaan käyttää myös merinovillaa – se ei ollut tullut edes mieleeni ja aion ehdottomasti hankkia sellaiset sukkahousut tulevaksi talveksi.

 • jaana

  mahtava postaus, juuri kävin ostamassa klassikset ruutusukkikset, sellaiset paksut, joita voi mekon kanssa käyttää töissä.

 • JohannaN

  Suosin itse mahdollisimman paksuja sukkahousuja, 80 tai 100 denieriä. Olen melkoinen vilukissa, joten lämpöä täytyy olla. Paksut sukkahousut on ihana yhdistää nyt syksyllä mekkojen ja hameiden kanssa.
  Kesällä ja juhlissa käytän tietty ohuempia.

 • jeni

  Mustat ja mahdollisimman paksut.
  Käytän paljon mekkoja ja hameita, enkä omista autoa, joten en halua, että joudun palelemaan :D

 • Pink

  Olen ihmetellyt että monet bloggarit kauhistelee sukkahousuja ja ovat sanoneet että viimeisintä mitä halun pukea, on sukkahousut. Itselläni laadukkaat sukkahousut on minun jalkojeni “kaunistus” sillä en omista kaunista ihoa jaloissa ja en voisi kuvitella näyttäväni sääriä juuri koskaan ilman sukkahousuja. Jopa kesällä mielelläni laitan 10 denierin sun sävyiset sukkahousut lyhyiden hameiden kanssa. Monesti mietin että miksi niin monet bloggarit kauhistelee sukkahousuja. Minusta ne ovat must tuotteita itselläni. Sinä olet monessa monessa asiassa niin erilainen kuin muut “massabloggaajat”. Näin syksyllä tykkään mustista sukkahousuista 40denierisenä :). Kiitos kun pidät blogiasi. Olet hyvin sydämellinen ihminen. Teet maailmasta kyllä paremman paikan olemallasi noin kultainen mitä olet!

 • Emmi

  Eniten käytössä on mustat perussukkikset, jos laitan farkkujen alle lisälämmikkeeksi niin ohut sukkikset. Jos taas mekon kanssa niin silloin isomman denierin pöksyt. Juhlatilaisuuksiin valitsen mahdollisimman ohuen, ihonsävyisen sukkahousun vähän tasoittamaan ja tuomaan lämpöä.

 • Annukka

  Mustat paksummat sukkahousut ovat loistava asia arkikäytössä. Käytän niitä arkimekkojen kanssa. Koen itseni hyvin naiselliseksi mekon ja sukkahousujen kanssa, ihan parasta! Hiukan muotoilevat sukkahousut ovat kaikkein parhaimpia.

 • Kikka

  Kauniita kuvia!!! Ainahan kuvat sinusta on kauniita!
  Kysymykseen vastaus on musta ja musta eri kuvioisia?? luottoväri!

 • Embe

  Jee, muutkin löytävät tämän kesämekkojen käyttökauden pidennyksen! Minä olen käyttänyt kikkaa jo vuosia ja muutenkin tyyliini kuuluu erityisesti näin syksyisin neulemekot ja paksut sukkahousut. Tänä kesänä tuli hankittua useita hameita, joita voi nyt syksyisin käyttää neuleen ja sukkiksien kanssa :)

 • Ida

  Itseni tulee harvoin kesäisin käytettyä sukkahousuja edes juhlissa, mutta talvisin juurikin paksuja sukkahousuja. Saa mekot mukavasti lisää käyttöaikaa. ?

 • bambi

  Hei, arvonta! Eniten kuluu 40-100den mustia sukkiksia, koska hameet ja mekot ovat perusvaatteitani. Ja nimenomaan kuluu, koska kyllä ne muutamassa käytössä hajoavat. Joskus asu piristyy pienillä kuvioilla, kuten pilkuilla! Tuo esittelemäsi vinoruutukuosi on hieno. Tuntuu, että halvoissakin sukkiksissa tukiversiot ja muotoilevat mallit tuntuvat kestävän paremmin, vaikkei tuen tarvetta niin olisikaan. Kiitos kauniista blogista!

 • J.P

  Hei. Minäkin olen viime aikoina viehättynyt kovasti syysmekkojen käytöstä. Pienten lasten kanssa kotona ollessa saan itselleni aivan erityistä tuntua, kun laitan sukkahousut ja mekon päälleni arjessa. Ns. Arjen luxusta ?. Ps. Suhteellisen paksut saavat olla ettei nuorimmainen niitä heti kynsisi rikki.

 • Sanna

  Mustat paksut sukkahousut ovat kyllä monikäyttöiset, ja syksyllä ihanat paksun pitkän neuleen kanssa!

 • Riikka

  Paksut sukkahousut toimivat arjessani mekkojen kanssa. Ohuemmat sukkahousut rikkoutuvat merkistä huolimatta käytössäni hetkessä.

  Kauniita kuvia sinusta!

 • SallaM

  Mahdollisimman paksut sukkahousut yhdistettynä mekkoon toimii hyvin syksyisin.

 • Sade

  Käytän lähes aina mekkoja, joten sukkahousut ovat päivittäin käytössä. Tykkään sukkahousuista, joissa on jokin hauska juju; yleensä käytän mustia vaatteita, niin kuviolliset, kimaltavat tai hillitysti värilliset sukkikset tuovat kivasti eloa asuun.

  Lisäksi vaadin sukkahousuilta kestävyyttä (en halua ostella jatkuvasti uusia), hyvää pysyvyyttä (valuvat sukkahousut on kamalinta) sekä sitä, etteivät ne paina vatsaa (vyötäröstä kireät sukkahousut ensinnäkin tekevät rumat “makkarat” hoikallekin ihmiselle, ja toisekseen herkkä ja helposti turpoava vatsa ei kestä painetta vyötärössä).

  Olenkin tykännyt arkikäytössä eniten mustista Calvin Kleinin sukkahousuista, joissa vyötärö on ihan löysä, ja reisien yläosassa on “kiristyskaistaleet”. Ne sukkahousut eivät valu ollenkaan haaraosasta, mutta eivät myöskään paina vatsasta :) Värivalikoima on kuitenkin huono, joten kuviollisia sukkahousuja pitää metsästää aina muilta merkeiltä.

 • Ella

  Käytän talvellakin paljon mekkoja, ja sukkahousut ovat kovassa käytössä. Kaipaisin kaappiini enemmän mustia sukkahousuja, joissa on kuvioita. Kuviot tuovat sähäkkyyttä muuten simppeliin toimistotyyliini. :)

 • V

  Käytän paljon hameita, joten paksuille mustille ja kuvioisille sukkiksille on paljon käyttöä! :)

 • Sanna

  Paksut mustat sukkikset arkeen. Vaaleita nylonsukkiksia vihaan ja kesäisin olen mielummin paljain säärin. Sukkiksien pitää istua ja pysy jalassa hyvin myös hoikalla ja kestää enemmän kuin yhden käyttökerran.

 • Laura

  Minulla syksyn ja talven ehdoton luottovaate on erilaiset neulemekot! Niiden kanssa syksyllä sopivat mielestäni hieman ohuemmat ja läpikuultavat mustat sukkikset, kun yhdistää ne ylipolvensaappaisiin, mutta kylmempien ilmojen tultua muuttuu sukkahousujen paksuuskin paksummaksi ja paksuken sukkahousujen kanssa voi yhdistää vaikka nilkkurit. Käytän lähes päivittäin työssäni erilaisia mekkoja, joten tässä on oppinut arvostamaan hyviä sukkahousuja entistään, koska ei joka käytön jälkeen viitsisi olla ostamassa uusia.

 • Ida

  Tykkään yhdistää villaneulemekkoihin paksut mustat sukkahousut, jotka ovat mieluusti merinovillaa tai kashmirsekoitetta. :)

 • Jonna

  Norlynin mustat paksut puuvillasukkikset ovat syksyn/talven vakiovaruste. Sukkikset jalkaan, tuulihousut päälle ja pyöräily töihin. Töissä tuulihousut vaihtuu hameeseen.

 • SonjaM

  Käytän lähinnä mustia sukkahousuja, sillä ne sopivat varmasti kaiken kanssa ja aina löytää asuun sopivan parin kun penkoo sukkalaatikkoa. Tärkein elementti sukkahousuissa on vyötärön mukavuus. Miellän mekot ja hameet mukavaksi asuksi ja koko homma menee metsään, jos sukkahousut ahdistaa vyötäröstä.