CATEGORIES

Tyylipäivä – 1. jakso

14.8.2013

Tyylipäivän ensimmäisen jakson teemana on pluskoot ja jakson tähtenä Carita. Oli ilo ja kunnia tavata sinut! Toivottavasti näemme vielä. Oli todella hauska päivä ja sinä suorastaan sädehdit videolla!
Jaksoon sain apua entiseltä More To Loven Mimmiltä, joka nykyään kirjoittaa Oliviankin tykkäämää PlusMimmi-blogia. Kiitos vielä suuresti Mimmille panostuksesta ja avusta!

Tässä ja tulevissa tyylihaasteissa pyrimme päivittämään sarjassa esiintyvien naisten tyyliä heidän toivomallaan tavalla. Emme kokoa uusia villiejä asuyhdistelmiä, vaan pienin askelin lähdemme kohti tyylihaasteen heittäjän toivomaa suuntaa. Kuvauksiin pyysimme näitä reippaita naisia ottamaan mukaan heidän luottovaatteitaan, joiden pohjalta lähdimme kokoamaan uusia pukeutumisideoita ja vinkkejä erilaiseen yhdistelyyn. On hyvä huomata, että omaa vaatekaappia ei todellakaan tarvitse lähteä kokonaan uusimaan. Riittää, että tulevaisuudessa kiinnittää enemmän huomiota siihen, mitä vaatekaupoista ostaa. Toimivin vaatekaappi on se, jonka vanhat vaatteet saavat enemmän käyttöä uusien täydennysten myötä.

Kiitos vielä Mimmille ja Caritalle!

Pysykää vielä myöhemmin illalla kuulolla!
Luvassa nimittäin kilpailuja, missä voitte voittaa mahtavia palkintoja!

59 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jaana

  Tosi kiva jakso ja mielenkiinnolla jäädään täälläkin odottamaan jatkoa. Olet ihana! Tosi mukava nähdä, miten rento, ystävällinen, huolehtiva ja kannustava olet – ihan sellainen, minkä kuvan on saanut aikojen saatossa bloginkin kautta :) Kaikkea menestystä tälle konseptille!!!

  Jatkossa minäkin toivoisin pidempiä jaksoja, tästä tuli tosiaan vähän hengästynyt olo ja minäkin olisin kaipaillut lisää yksityiskohtia, miksi mihinkin asiaan pitäisi kiinnittää huomiota pukeutumisessa ja minkämerkkisiä vaatteita ja asusteita käytettiin :)

 • saara

  hauskaa että saat toteuttaa kiinnostustasi vaatteisiin taas uudella tavalla, hieno alku :)

 • Mimi de Paris

  Voi, harmi etta vain tuo 5 minuuttia. Istuin alas ja odotin pitkaa ohjelmaa =o))

  Loistavia stailausvinkkeja! Vaikka en ole itse plussakokoa, olen kylla samoilla linjoilla, etta olipa vartalon malli tai vaatekoko mika vain, on tarkea osata korostaa aina niita omia parhaita puoliaan.

  Oma stailausvinkkini kaikille ja myos plussakokoisille on KUNNON rintaliivit ja alusvaatteet! Koin itse ahaa elamyksen taitavan liivimyyjan kanssa pari vuotta sitten, olin kayttanyt kaksi numeroa liian pienia rintaliiveja! MIten uskomattoman suuri ero, kun liivien koko on oikea. Se tuo oikeanlaista ryhtia jokaiselle naiselle ja erityisesti plussakokoisilla naisilla rintaliivien oikea koko ja oikea tuki on a ja o. Sen lisaksi myos muodokkaan naisen paras ystava – hyvin vatsaa tukevat, mutta kauniit alushousut. Mielestani kaikki pukeutuminen lahtee istuvista ja laadukkaista alusvaatteista. Laadukkaalla en tarkoita kallista vaan istuvaa, oikeita materiaaleja ja malleja oikeiden asujen kanssa. Housujen kanssa tulee olla oikeanlaiset alusvaattet, saumattomat tai g-string pikkuhousut jottei tule turhaa rajaa… Kannattaa vilkaista omaa farkku-/housutakamusta ja sita eroa, joka tulee kun alusvaatteet ovat juuri ne oikeat. Myos vatsamakkarat saa helposti tasoitettua oikeanlaisilla alusvaatteilla.

  Olitte kaikki niin upeita! Odotan myos innolla jatkoa. Ehka kannattaisi tehda yksi jakso alusvaatteista ja oikeanlaisista rintaliiveista. Se ei oikeasti ole kaikille itsestaanselvyys….

  Ps. Sorry etta kirjoitan nappiksella jossa ei ole skandimerkkeja…

 • Kate

  Ihana pirteä ja tyylikäs kokonaisuus, varsinkin nuo nahkahousut jossa myös muuta materiaalia niin olivat mahtavat ja mukavan erilainen valinta :)

 • Salla_Kristiina

  Mahtava aloitus! ;) olen samalla linjalla että kyllä näitä jaksaisi pidempääkin katsella :) kuitenkin ne jotka tyyli aiheisen videon valitsee niin ovat usen kiinnostuneita aiheesta :)
  Oli ihanaa nähdä sua videolla! Positiivinen ja iloinen persoonasi tuli esille aivan uudella tavalla :D en malta odottaa seuraavia jaksoja! Onnittelut hienosta projektista! <3

 • Haidi

  Oi ihana!! Olit kyllä niin ihana eloisa ja iloinen itsesi, ja näytitkin niin itseltäsi :) Onne uudesta aluevaltauksesta <3
  Stalaus oli minusta upea ja sopi hyvin Caritalle. Innolla odottelen uutta jaksoa! Jeee :D

 • Papyli

  Mahtavaa! En jaksa odottaa seuraavia osia :)

 • Luna

  Olet videolla juuri sellainen, kuin ajattelin sinun tekstiesi perusteella olevan; aito, positiivinen, ihana! Ehdottomasti jään seurailemaan tulevia jaksoja :) Näyttää Hanna siltä, että nautit tuosta hommasta ja ylipäätään blogin pitämisestä. Voin kertoa, että se näkyy blogissasi, tää on ihana inspiraation lähde ja kauniiden kuvien taivas. Suhun haluais tutustua!

  KIITOS Ja tsempit!

 • Erika

  Kiitos aivan ihanasta videosta joka sai niin hyvälle tuulelle! Ja ihana nähdä että olet yhtä superkaunis ja valloittava videollakin! Ihan parasta että elehdit ja puhut paljon, älä missään nimessä ikinä muutu!! :) Näitä odotan lisää!

 • Laura

  Minä kävinkin jo aiemmin katsomassa, mutten kerennyt kommentoida… Täällä taas menee huonosti. :( Yh. Ukki kuoli ja hautajaiset oli elokuun alussa ja sitä on nyt käynyt läpi ja viime yönä lemmikkini kuoli.. :( ihan yllättäen, miten tätä jaksaa..

  Olet ihanan pirteä videossa ja helposti lähestyttävän ihmisen oloinen!! Mahtava! <3 :) Tuleehan näitä joka päivä?? Hihii. :P

  • Mrs.V

   Voi ei Laura… Syvimmät osanottoni. Tämä saapuva syksy on tuonut melkoisen paljon synkkiä pilviä melkoisen monen läheiseni elämään. Omaan myös. Toivotan sinulle paljon voimia. Elämällä on kuitenkin aina tapana järjestyä. Täältä aina noustaan tavalla tai toisella. Voimia perheellenne ja paljon lämpimiä hetkiä muistojenne parissa.

   • Laura

    Kiitos. Ja osanotot myös täältä teille sinne <3

    • Laura

     Ja voimia teille myös!

 • Taija

  Mulle jäi valitettavasti hieman “hätäinen” fiilis tuosta jaksosta. Ihan kuin olisi ollut kauhea kiire saada kaikki mahtumaan viiteen minuuttiin. Vaikka se tuskin oli mikään ehdoton aikaraja jaksolle? Katselu olisi ollut miellyttävämpää jos fiilis olisi ollut hieman kiireettömämpi ja kuten nimimerkki Pippuri kirjoitti, vinkitkin olisi päässeet paremmin esiin. Videot on todennäköisesti tehty melko pieneen budjettiin (esim. tv-ohjelmiin verraten), joten ihmeitä ei tietenkään voi odottaa, mutta minua häiritsi myös se, että osa otoista/editoinnista näytti siltä kuin olisi ollut “pakko” käyttää ensimmäistä ottoa, eikä ollut mahdollisuutta kuvata uudelleen niin ettei olisi sanoissa takeltelua tms…

  Nämä ihan vain katsojan näkökulmasta kehitysehdotuksina, millaisiin asioihin katsojana kiinnitin huomiota! Näistä pienistä silmään pistäneistä asioista huolimatta olihan tämä ihan mahtava, etenkin kun ekaa kertaa (käsittääkseni?) olet tällaisessa hommassa! Ja tuo Caritan punaisen puseron asu oli tosi kiva ja sopi hänelle! :)

  • Mrs.V

   Tiedätkö – sä olet kyllä ihan oikeassa. Meillä oli materiaalia ihan hirmuisesti, mutta kaikki pyritään saamaan aina 4-8min kestäviin videoihin, sillä netissä ihmiset eivät yleensä jaksaa pidempään videoita katsella. Toki jos tämä osoittautuu vääräksi ja vastaanotto on näin mahtava kun teiltä on tullut, toki voimme miettiä tulevaisuudessa pidempääkin settiä! :) Ja olet myös ihan oikeassa siinä, että vielä tehtiin hyvin pienellä budjetilla. Tämä on meidän pilottimme, joka on todella suureksi iloksemme saanut todella positiivisen vastaanoton teiltä! Kiitos vielä todella rakentavasta palautteesta ja erittäin kannustavista sanoista! :) Minusta Carita näytti upealta! :) Punainen oli ehdottomasti hänen värinsä, vaikka sitä hieman alkuun pelkäsikin! :)

   • Jenni

    Jaksaisin ehdottomasti katsoa pidempiäkin jaksoja. Odotankin innolla jo seuraavaa!

 • Janna

  Ihanan positiivia olitte. Ehkä vain himan voisit rauhoittaa käsien käyttöä, elehdintää ja täytesanoja ;)
  Toki tarkoitus ei ole antaa palautetta olemaan jotain mitä et ole. Vähän vain tuli rauhaton fiilis välissä.

  Tästä muotoutuu varmasti hyvä konsepti!

  • Mrs.V

   Kiitos Jaana rakentavasta palautteesta! :) Mä olen todella pahoillani, mutta mä olen itseasiassa juuri tuollainen: äänkäs, puhelias (mahtuu paljon täytesanoja) sekä kädet (ja kaikki muukin:D) heiluu aina kaikkialla :D Mä vaan olen kaikkea muuta kuin rauhallinen :/ Toivottavasti vielä totut siihen tai ajan myötä edes osa pahoista tavoistani tippuisi pois! :D Kiitos vielä tsempistä! :)

 • lilyyy

  tosi kiva video ja odotan innolla seuraavia jaksoja! :) pukeutuminen on siitä ihana “taiteenlaji” että aina voi oppia jotain uutta ja saada inspiraatiota – vaikka sieltä omasta vaatekaapista! :D

  • Mrs.V

   Voi kiitos lilyy! Todella kiva kuulla, että sieltä löytyy iloisia silmäpareja! :)

 • L

  Voi kun sä oot niin ihanan oloinen! Vaikuttaa tosi kivalta jutulta tämä, jään kyllä innolla seuraamaan (tätäkin:D)!

  Monille varmasti juuri ne vinkit on niitä tärkeimpiä – mitä leikkauksia kannattaa suosia, ja esim v-aukkoisia vai pyöreällä pääntiellä varustettuja yläosia jne.. Itselle tuli mieleen että monesti pluskokoisilla housuissa parhaiten sopii hyvin istuvat farkut, jotka hieman levenevät lahkeesta, jalat näyttää silloin monesti pidemmiltä ja sirommilta. Ja se olisikin muuten kiva että näyttäisitte myös sitä mikä ei sovi – ja perustelisitte siinä samalla miksi, esim joku leikkaus mikä latistaa kaikki muodot tai päinvastoin..

  • Mrs.V

   Kiitos L! :) Todella ihana huomata, että konsepti saa näin positiivisen vastaanoton! Todella hyviä vinkkejä! käyhän kirjoittamassa vielä nämä vinkkisi Olivian Kilpailut-sivulle! Voi voittaa vinkeilläsi mahtavia palkintoja viikottain! :)

 • Ihana video! Tykkään näistä tosi paljon, joten odottelen jo seuraavia jaksoja :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos Cara! Kovin ystävällistä!

 • Tosi kiva ja hyväntuulinen video! Kiva tämä konsepti ja sinä olit tosi luonnollinen ja aidon oloinen :)

  Pidin kovasti myös stailauksesta, joka Caritalle tehtiin. Jos jotain kehitysehdotusta olisi toivonut niin että videolle olisi tallentunut enemmän juurikin niitä vinkkejä, mitä sinä ja Mimmi annoitte – jos joku kokeiltu asu tai asun osa ei toiminut, niin miksi? Mimmikin sanoi että plus -kokoiselle housujen etsiminen on usein vaikeaa, mutta mihin sitten kannattaa kiinnittää huomiota jne?

  Ihan lopussa ilokseni tulikin muutamia tälaisia vinkkejä, kun puhuitte mm. siitä, miten ei kannata arastella istuvampiakaan vaatekappaleita ja kun sanoit siitä, miten kapeiden housujen hankkiminen on järkevää, jos kaapissa on väljempiä toppeja, koska tuovat hyvin vastapainoa :)

  En tiedä osaanko ilmaista itseäni selvästi, mutta tarkoitan sitä, että sen lisäksi että näemme onnistuneen “muodonmuutoksen” tai stailauksen, olisi kiva kuulla juuri enemmän niitä vinkkejä, kuinka siihen pisteeseen päästiin – millaisia ratkaisuja niihin yleisimpiin ongelmiin on. Ja toki sitäkin tässä videossa sivuttiin! :) Toivottavasti tämä ei kuulosta liian negatiiviselle kommentille, sillä pidin videon fiiliksestä, teistä ja lopputuloksesta kovasti!

  • Mrs.V

   Voi kiitos Pippuri kovasti kauniista sanoista! Ymmärrän hyvin toiveesi! Tässä on itseasiassa syy, että nämä jäivät: Nimittäin aika. Tämäkin kesti jo 5min ja yleisesti ottaen netissä videoiden kannattaa olla mahdollisimman lyhyitä, jotta ihmiset jaksavat seurata. Todella kiva kuulla, että olisitte jaksanut katsella meidän höpinöitä vielä enemmän! :) Todella selkeästi ilmaisit ja ymmärrän loistavasti tuon tarpeen! Minä nimittäin ainakin opin nimenomaan virheistäni :D Kiitos siis todella hyvästä kommentista ja kehitysideasta siis! Jos tosiaan näitä tehdään vielä joskus lisää, niin pitää pohtia tuota hieman pidempää kestoa! :)

   • napin

    Minäkin olisin jaksanut kuunnella enemmänkin :D olisiko mahdollista että tekisit blogin puolelle erilissen postauksen videon teemasta? Sellaisen, missä kertoisit yksityiskohtaisemmat vinkit jotka eivät videoon mahdu :) Odotan innolla jatkoa tälle sarjale!

 • Noora

  Tosi ihana video täynnä positiivisuutta! Ja ootte kaikki kyllä tosi luontevia, sua erityisesti on kiva katsoa, kun oot niin kaunis, pirteä ja luonnollinen. Ja ihana saada tyylivinkkejä videon kautta. Tätä lisää, en malta odottaa seuraavaa jaksoa!!:)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon kauniista kannustuksesta! Minulle ihan uutta tämä, joten kiva kuulla, että ei ollut kivuliasta kastoa! :D

 • Mrs. Tee

  Vinkki tähän jaksoon: Rohkea värien käyttö kannattaa myös plussa-koossa. Ja vaatteiden istuvuus on se kaiken A ja O. Lötköttävät housut eivät sovi kenellekään :/ Siksi stretch-materiaali pelastaa monesta pulasta: housut istuvat paremmin. Tässä hyvä kuva Jennifer Lopezista istuvissa farkuissa: http://www.denimology.com/2008/12/jennifer_lopez_in_william_rast_jeans.php

  • Mrs.V

   No tässä jaksossakin oli sitten samaa ideaa sinun vinkkiesi kanssa? :) Kiitos! Käyhän vielä hihkaisemassa vinkkisi Olivian Kilpailut-sivulla, ja saatat voitta jonkun valitsemistasi tuotteista! :)

 • Elena

  Hei Hanna, onnittelut uuden projektin alkamisesta.
  Sulla on vielä paljon opittavaa henkilökohtaisesta stailauksesta, vaikka osaat tosi hyvin stailata itsesi. Lämpimästi suosittelen perehtymään eri vartalotyyppi- ja värianalyysiin.

  • Mrs.V

   Kiitos onnitteluista! Niin onkin – tässä parhaillaan yritän kaikkea opetella :) Blogi tuonut niin paljon uusia haasteita! :/ Onko sinulla antaa vinkkisi tähän jaksoon liittyen? :) Parhaat vinkit voittavat hyviä palkintoja! :)

   • Elena

    Minun vinkkini tähän jaksoon ovat seuraavat:
    Caritalla niin sanottu O-vartalotyyppi ja meidän tehtävä luoda tiimalasivartalon vaikutusta korostamalla hänen vartalonsa kapeinta osaa (heti rinnan alla). Sen takia liian löysät yläosat ei käy, vaan esimerkiksi ampirehenkinen toppi, joka on kapea rintojen alla ja suorahelmaista, sopisi mainiosti. Myös jakkuja ja neuleita, jotka päättyvät lantion leveimmän kohdan hieman alapuolelle.
    Farkkujen kohdalla sopisi suoramalliset lahkeet tai kapenevia alas, mutta ei niin tiukkoja jalkojen kohdalla kuin sinun valitsemassasi mallissa. Eli vaatteet o-vartaloisille ei lian kapeat eikä liian löysät. Myös vatsanseutua ja rintoja tukevat alusvaatteet ovat tärkeitä.
    Caritalla on kaunit sääret, joten
    kynähameet polviin saakka sopisivat hyvin.
    Mutta olet oikeassa valitsemalla mallille iso pyöreä kaulakoru, joka korostaa neuleen isoa pyöreää pääntietä ja tummat kengät jotka jätkavat jalkojen linjan.
    Vinkkejä voisi jatkaa loputtomiin, mutta sinulla on hyvä alku. Onnea matkaan!

    • Mrs.V

     Mahtavia vinkkejä! Kiitos paljon! Varmasti monet muutkin saivat näistä runsaasti hyviä vinkkejä! :) Suuri kiitos asiantuntevasta avusta!

 • Minttu

  Heippa,
  hieno video! Huomasin sitä katsoessani, että onko sinulla etupurentaa, tai siis onko yläleukasi alaleukaasi pidempi? Vai oliko vain optinen harha? Toivottavasti ei ollut liian henk.koht kysymys, mutta kärsin itse ko ongelmasta ja minulle on ehdotettu hoidoksi jos ja mitä, haluaisinkin tietää oletko itse läpikäynyt joitain hoitoja ja jos olet niin mitä niistä suosittelisit?

  • Mrs.V

   Moikka!
   Ei ole liian henk.koht. laisinkaan! :) Kyllä – olen koko ikäni kärsinyt siitä todella paljon! Se oli sen verran voimakas, että aikoinaan ekan kerran sitä yritettiin kunnallisen puolella hoitaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt minulla on hoito käynnissä ja parannusta on kyllä huomattavasti viime vuosiin! :) Vielä on matkaa, mutta valoa näkyy jo (minä kun olen kärsinyt varmaan myös tämän takia migreeneistä yms sivuvaikutuksista väärän purennan takia) . Laita ihmeessä mailia jos haluat tietää lisää! :)

   • Minttu

    Kun kerran muitakin kohtalotovereita löytyy niin voisiko tästä aiheesta mitenkään tehdä mitään postausta erikseen? Ei kyllä taida ihan sopia tän ihanan blogin teemaan, mutta siitä olisi varmasti iloa ja apua monelle meistä :).

    Siksi emmin kysyä, sillä itselleni aihe on todella arka enkä oikein osaa ollat sinut asian kanssa, joten en halunnut aiheuttaa sinulle mielipahaa.

    Mutta täytyy todeta, että sinun purentasi on kyllä niin hyvällä mallilla, ettei kukaan “normaali” ihminen varmaan edes huomaa siinä mitään “vikaa”.

    Mutta aivan huippua, että sinunlaisesi kaunis ja upea nainen kärsii samasta vaivasta kuin minä itse. Antaa itselleni hurjasti tsemppiä :)

    • Mrs.V

     Postaus on suunnitteilla… Oman hoitoni päätyttyä! :)
     Minulle oli ennen myös arka-aihe, mutta blogin kautta löysin tähänkin apua kun erittäin ystävällinen pitkäaikainen lukija, M-K, neuvoi minua uusista tekniikoista ja suomalaisista osaajista <3 Te lukijat olette kaikinpuolin tämän blogin suola ja saan monesta asiasta olla teille kiitollinen! <3

   • :)

    Hei, kiinnostuin myös käymästäsi oikomishoidosta, sillä samaa vaivaa myös itsellä.. Millaiset kojeet sinulla on käytössä? Ja samaa mieltä, että loistavaa nähdä noin upea kohtalotoveri :)

   • j

    Itse kärsin samasta vaivasta ja siksi tuntui hienolle nähdä kohtalotoveri joka on noin upea! :)

 • Ipi

  Hei Hanna oot ihan super!! Ihana uus aluevaltaus johon sovit paremmin kuin hyvin! Onnea ja tsemppiä jatkoon :D

  • Mrs.V

   Kiitos kaunokainen! <3 Olet niin ihanan kannustava aina! Kiitos ja toivottavasti nähdään taas pian! :)

 • Antonia

  Ihana! :)

  • Mrs.V

   Olet sinä <3

 • Tosi mielenkiintoinen video – kivoja vinkkejä varmasti kyseiselle naiselle ja minusta onnistuneita vaatteita. Hyvältä näytti!

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla, että ensimmäinen jakso ja ratkaisu oli sinun mieleesi! :) Kiitos paljon kannustavista sanoista! :)

 • Ninni

  Tosi mahtava konsepti! :-) Ja olit todellakin luonteva, vaikka oli ensimmäinen osa vasta ko. Tyylipäivä- sarjaa. Jatka samaan malliin! :-) Jatkoa ajatellen olisi kiva, jos mainitsisit, minkä liikkeen/valmistajan vaatteet mallille valittiin. Oletan, että tässä ensimmäisessä osassa oli Junarose- mallisto kyseessä?

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! Itse olen sen verran kriittinen, että vielä on paljon tehtävää, että menisi täysin luonnollisesti – mutta onneksi minulle ei ole mikään ongelma nauraa itselleni :D Ja hei todella hyvä pointti! Teen tällä viikolla vielä postauksen, missä tuon kuvien muodossa behind the scenes matskua Tyylipäivästä ja laitan Caritan “ennen” ja “jälkeen” kuvat, mihin listaan vaatemerkit! :)

 • Oh, itselleni tuli oikein hyvä mieli tästä, tykkäsin kovasti eri vaatekombinaatioista, joita Carita kokeili, ja jokainen niistä sopi hänelle upeasti! Innolla odotellaan seuraavia jaksoja! :)

  • Mrs.V

   Miten ihana kuulla! Koska siihen pyritään täällä kaikessa. Junarosen mallistosta kokeilimme paljon erilaisia yhdistelmiä – oli muuten todella positiivinen tuttavuus! Ihanaa kun pluskoossa juhlitaan omaa vartaloa eikä lähdetä vaan piilottelemaan “telttoihin”!

 • Tosi pirteä ja iloinen video. Olit tosi luonnollinen, lisää näitä!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Jonna tsempistäsi! Näitä tulossa vielä ainakin 7 jaksoa lisää! :)

 • anonyymi

  Tosi kiva tämä video ja idea! Hihi ihana! :) Tosin mielestäni tuo stailaus ei mennyt ihan putkeen.. Ehkä ens jaksossa on luvassa parempaa!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon tsempistä! Tiedätkö, tässä konseptissä on vielä se hienous, että ei tarvitse “tyytyä” vain mun (ja tässä jaksossa myös Mimmin) stailaukseen, vaan saatte antaa vielä OMAT ratkaisunne ja vinkkinne haasteeseen! :) Siitä lisää vielä tänä iltana! :)

 • Ka

  Ihana! Todella hyväntuulinen video:)

  • Mrs.V

   Ihanaa, että pidit! Kiitos!

 • anonyymi

  Onnea uudelle aluevaltaukselle! Todella kivasti toteutettu ja itse olit hyvin luonteva ja positiivisen vakuuttava. Odotan innolla myös seuraavia jaksoja :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Todella mukava huomata, että tämä uusi konsepti on otettu näin iloisesti vastaan! :)