CATEGORIES

Klassikkovaate viidellä eri tapaa – mitä seuraavaksi?

12.11.2019

Kuten viime viikolla kerroin, päätin loppuvuoden ylläpitää uutta postaussarjaa, joka kyllä muistuttaa hurjasti vuosia vanhaa Rytky Remix-sarjaani. Rytky Remix -sarjassa keräsin yhteen aina vanhoja asukuvia, missä joku tietty vaate oli useasti toistunut. Ideana antaa yhden vaatekappaleen ympärille mahdollisimman paljon erilaisia käyttöideoita. Nyt samalla idealla jatketaan, mutta asukuvat toteutan nykyhetkessä. Keskityn oman vaatekaapin klassikoihin ja suhteellisen klassisiin kokonaisuuksiin niiden ympärille. Ensiksi oli vuorossa kamelitakki. Ostin hiljattain oman unelmatakkini Helsingin MaxMara liikkeestä ja nyt olettekin varmaan nähneet sitä kyllästymiseen asti. Itse tosin olen siihen täysin rakastunut ja se on varmasti suosikkitakkini vielä monet tulevat vuodet. Tulen tulevaisuudessa rakentamaan viisi kokonaisuutta yhden klassikon ympärille, mutta tähän ensimmäiseen nyt kertyi muutama kokonaisuus enemmän… Tässä teille hiljattain nähdyt asukokonaisuudet kamelitakin ympärille rakennettuna.

Asu1
kamelitakki
musta neule
mustat nahkahousut
valkoiset lenkkarit

Asu 2
kamelitakki
valkoinen kauluspaita
siniset farkut
mustat nilkkurit

Asu 3
kamelitakki
beige neule
beiget housut
ruskeat nilkkurit

Asu 4
kamelitakki
valkoinen neule
valkoiset housut
ruskeat nilkkurit

Asu 5
kamelitakki
beige neule
siniset farkut
ruskeat avokkaat

Asu 6
kamelitakki
värikäs neule
nahkahousut
valkoiset nilkkurit

Asu 7
kamelitakki
beige neule
valkoinen hame
beiget saappaat

Asu 8
kamelitakki
valkoinen neule
valkoinen hame
beiget saappaat

Kuten todettu, kyseinen takki on tämänhetkinen suosikkini ja se on näkynyt todella usein viimeaikaisissa asukuvissa. Säät kuitenkin kylmenevät ja kohta on aika vaihtaa kunnon toppauksiin – vilukissa kun olen.

Loppuun kysynkin teiltä: Minkä vaatekappaleen toivoisitte seuraavaksi olevan vuorossa? Mustat nahkahousut? Ruskeat nahkahousut? Beige neulehame? Siniset farkut? Valkoinen kauluspaita? Ehdottaa saa! Tulen toteuttamaan toiveenne taas pukemalla vaatekappaleen viidellä eri tapaa. 

26 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Niina

  Heips Hanna! Sellainen postaustoive tuli mieleen, että nyt kun mietitte uutta asuinaluetta teidän perheelle niin ehtisitkö avaamaan vähän eri alueita joita harkitsette postauksen muodossa :)? Olisi mielenkiintoista kuulla minkälaisia asioita otat huomioon uutta asuinaluetta arvioidessasi kolmen pojan äitinä ?

  Nimim. esikoispojan äiti ja muutto edessä, mutta minne :-D?

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihania ja jännittäviä hetkiä sielläkin eletään! <3
   Hei hyvä idea - varmasti teen vielä postauksen missä avaan asuinalueita mitä mietin ja miksi! :) Mutta nyt jo näin alkuun niin asiat mitä mietin on: hyvä harrastusmahdollisuudet, hyvät ja lähellä olevat koulut, sopivasti palveluita, ei liian kaukana keskustasta, tuttuja lähellä :D

   • Niina

    Mahtavaa, kiitos vinkeistä Hanna :) Näin lapsen vanhempana joutuu kyllä ottamaan monia asioita huomioon, mutta toisaalta kun kerralla yrittää kartoittaa asuinalueita kattavasti niin toivottavasti tulevaisuudessa ei sitten tule niin paljon yllätyksiä vastaan (esim. harrastusmahdollisuudet kaukana > kaikki vapaa-aika menee lapsen kuskaamiseen harrastuksiin….!)

    Kiva kun kirjoittelet sekä muodista, että lapsiperheen arjesta, sun blogia on aina ilo lukea :)

    • Hanna Vayrynen

     Voi kiitos niin paljon <3 Se on juuri näin! Ja kiitos niin paljon että annat minulle aikaasi <3

 • Veera

  Valkoinen kauluspaita. Tai musta poolo.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos – toteutukseen menee! :)

 • Anne-Maria

  Ylipolvensaappaat :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos kovin! :)

 • Katja Heikkilä

  Beige neulehame ehdottomasti sillä se ei ole niin “yleinen” kuin siniset farkut ja valkoinen kauluspaita (jotka arjen kulmakiviä monella), niin sen muuntelusta saisi ehkä enemmän irti :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos paljon äänestäsi! :) Yritän toteuttaa mahdollisimman monta!

 • Kateliini

  Beige neulehame! Minulta sellainen löytyy ja vaikka muutaman kivan kokonaisuuden saan sen ympärille, koen kuitenkin sen hiukan haastavaksi.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos paljon! Tää olisi itsellenikin ehkä haastavin parin suosikkikombon jälkeen! :)

 • Heidi

  Neulehame ??. Ostin ihanan oman neulehameeni, mutta mun mielestä se on hankala yhdistettävä. Haluaisin nähdä neulehameen erilaisten kenkien ja yläosien kanssa, erityisesti kylmemmillä ilmoilla (onko sukkahousut ihan nou nou ??).

  • Hanna Vayrynen

   Talvella sukkikset ei todellakaan ole nounou! :) Mutta samaa mieltä, mullakin rajoittuu pääsääntöisesi vaan muutamaan yhdistelmään – tässä olisi vähän haastetta! :)

 • Saara

  Ehdottomasti mustat nahkahousut! Tai siniset farkut :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos äänestäsi! :) Tulossa!

 • Anne

  Rakastan mustia nahkahousuja. Vinkkejä vaateyhdistelmiin niin kanssa olisi kiva saada?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos – tulee varmasti! :)

 • Lotta

  Ei liity postaukseen, mutta olisin kysynyt neuvoa kun te olette reissanneet paljon lasten kanssa ja meillä ensimmäinen reissu vauvan kanssa edessä. Oletteko vuokranneet/ottanut mukaan turvakaukalon/istuimen lapsille mukaan, kun olette liikkuneet autolla/bussilla, kohdemaassa vai miten olette hoitaneet matkat pienen lapsen kanssa? Oletteko pitäneet vain sylissä esim lentokenttä-hotelli välin? Kiitos superpaljon avusta!

  • Hanna Vayrynen

   Moikka!

   Hei ihanaa, teillä eka reissu edessä! <3 Me ollaan otettu aina mukaan. Se, saako turvakaukalon ottaa mukaan koneen matkustamoon rippuuu monesta asiasta: lentoyhtiöstä, kohteesta, lentokoneen paikkatilanteesta... Ollaan saatu ottaa koneeseen melkein aina ja silloin on emo laittanut vielä cabinissa kaappiin lennon ajaksi, jos ei ole ollut koneessa muuten tilaa. Ja hei olen tehnyt postauksen: lentomatkustaminen lasten kanssa - toivottavasti se antaa myös vinkkejä! Ihanaa ekaa matkaa! :)

 • Miia

  Tosi ihana idea pukea jokin tietty vaatekappale viidellä eri tapaa. Tykkäsin hurjasti näistä asuista! Saa itsekin inspiraatiota hyödyntää omia vaatteita monipuolisemmin. Siniset farkut olisi kiva nähdä seuraavaksi ja kauluspaita! Kysyisin samalla vinkkiä hyvistä sinisistä farkuista, jotka kestävät. Tuntuu, että kaikki pillifarkkuni menevät rikki nopeasti ja mom jeans ei tunnu ihan omalta jutulta. Onko sinulla jokin erityinen suosikkimerkki tai malli? :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana kuulla <3 Kiitos paljon! <3
   No siis mulla on ehdottomasti high waist skinny jeans oma lemppari :D Ja oon löytänyt tosi hyviä ja kestäviä malleja mm. H&M:ltä. Mulla on heiltä monia vuosia vanhoja housuja käytössä. Ostin tovi sitten Levikset, ne on upeat, mutta jotenkin liian kankeat käytössä. Mielellään kuulisin tästä muiltakin vinkkejä! :)

 • Ella

  Siniset farkut! :)

 • Pauliina

  Äänestän sinisiä farkkuja tai mustia nahkahousuja. :)

  • Piia

   Siniset Farkut, mustat nahkahousut ja valkoinen kauluspaita ja vinkkejä, mistä löytyisi hyviä hinta laatusuhteeltaan! Mm ne siniset farkut töihin.. :)

   • Hanna Vayrynen

    Kiitos paljon äänestäsi! Tulossa on! :)