CATEGORIES

Tyylipäivän kilpailut!

14.8.2013

*Kilpailut sponsoroi Maybelline, Vero Moda ja UGG*

Nyt on ensimmäinen Tyylipäivä-jakso nähty ja on kilpailujen aika!

Tyylipäivä-sarjan jaksoja teimme kahdeksan kappaletta ja uusi ilmestyy blogiini joka keskiviikko. Seuraavan kahdeksan viikon ajan käynnissä on kaksi erilaista kilpailua:

  • Viikkokilpailuja Olivian-nettisivuilla
  • Iso Instagram-loppukisa, joka on voimassa 24.9 asti.

Viikkokilpailu
Jokaisessa Tyylipäivä-sarjan jaksossa käsittelemme yhden yleisen tyyli- tai kauneushaasteen. Aina jakson jälkeen Olivian Kilpailut-sivulla, on mahdollista viikon ajan vastata, miten itse ratkaisisit kyseisen tyylihaasteen. Parhaat vinkit voittavat joka viikko mahtavia palkintoja sponsoreiltamme. Kiinnostaako sinua 70 euron lahjakortti Vero Modaan? Tai 70 euron lahjakortti UGGin liikkeeseen? Tai vaikkapa Maybellinen 50e arvoinen kaunistava meikkisetti? Tai ehkäpä kaikki? Sinä päätät!

Instagram-kilpailu
Seuraavan kahdeksan viikon ajan te kaikki voitte osallistua kilpailuun lataamalla oman tyylivinkkisi Instagram-palveluun hashtagilla #tyylipäivä. Tyylivinkki voi olla mitä vaan. Se voi vaikkapa vinkata millaiset vaatekappaleet sopivat isorintaiselle, millaisia koruja käyttää arjessa tai vaikkapa miten saat huulipunan kestämään läpi päivän. Pallo ja tieto on teillä! Kahdeksan viikon jälkeen käymme kaikki vinkit läpi ja paras palkitaan mahtavalla palkinnolla:
Kokoelma Maybelline-meikkejä, Vero Moda-lahjakortti (200e) sekä UGGin kengät!

Olivia

Jaksojen päätteeksi kaikki vain aina rohkeasti mukaan jakamaan omia vinkkejänne! Niistä on varmasti apua monille muille ja parhaassa tapauksessa saat hyvän mielen lisäksi jonkun näistä mahtavista palkinnoista!

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Ms N

    Hei,

    Miten olet