CATEGORIES

Tyylipäivän asut

16.8.2013

Ensimmäinen Tyylipäivän jakso näki päivän valon viime keskiviikkona. Konsepti on saanut teiltä todella lämpimän vastaanoton. Valtava kiitos teille kaikille tuesta ja kannustuksesta! Mikäli jakso meni sinulta ohi, voit katsoa sen tässä postauksessa.

Postaukseen tuli paljon kyselyitä Caritan asutiedoista, kuin myös minun. Täten näiden behind the scenes -kuvien lomassa jaan kanssanne tarkemmat tiedot meidän molempien asuista!

caritamimmi 004_olivia_tyylipaiva_carita

Minun asuni:

Harmaa svetari: Selected (tulossa kauppoihin syksyllä)
Mustat shortsit: Zara
Mustat avokkaat: Christian Dior
Korvakorut: Glitter

carita tyylipaiva 005_olivia_tyylipaiva_carita 009_olivia_tyylipaiva_carita 008_olivia_tyylipaiva_carita 007_olivia_tyylipaiva_carita sadehtiva caritaAll photos by: Veikko Kähkönen

Caritan jälkeen asu:

Musta kaulakoru: Glitter
Punainen paita: Junarose
Musta alustoppi: Vila
Mustat nahkalegginsit: Junarose
Nilkkurit: Bianco

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • A-m

  Hei, nätit nilkkurit vilahtelivat videossa ja tuossa yhdessä kuvassa… Juuri sellaiset kuin olen etsinyt! Minkä lafkan ovat?

 • Elsa

  Tekeisi mieleni niin kommentoida, mutta kuvat puhukoon puolestaan….

 • enna

  Saako kyseisiä after-vaatteita jo jostain ostettua? Erityisesti Junarose kiinnostaa, uskoisin että muitakin kuin minua.

 • jensu

  Meinas ihan vähän naurattaa sun ilmeet noissa kuvissa! :D mutta vain hyvällä tavalla, mukva nähdä aitoja ja ilmeikkäitä kuvia, ei aina vain viimeisen päälle harkittuja poseerauksia!

 • Sanni

  Mistä tuota Selectediä saa ostettua Helsingistä?

  • lisah

   Voin sivullisena vinkata, että Selectedin vaatteita saa mm. Stockmannilta, mutta Selectedillä on myös ihan oma myymälä Aleksilla. :)

  • Sissi

   Selectedillä on oma liike Aleksilla. Itse oon ollut tosi pettynyt vaatteiden laatuun (paidoissa reikiä, neuleet purkautuu), mutta ehkä se on parantunut. En tosin muutaman hukkaostoksen jälkeen ole viitsinyt kokeilla :)

 • Sari

  Ihana collari tosiaan.. Ensimmäinen Tyylipäivä oli tosi mukavaa ja inspiroivaa katsottavaa. Vaan mitähän siellä keksittäisiin nuorekkaalle 50-vuotiaalle? Monestihan ongelma on tasapainoilu ns nuorekkuuden ja ns oman iän välillä – miten näyttää siltä miltä tuntuu ilman, että sortuu liialliseen tyttöilyyn.

 • Voi että, tuo svetari on täydellinen! :) Täytyy ehdottomasti kärkkyä kauppoja siihen asti, että se sinne ilmestyy ;)

  Maria / Petite Living

 • Harmaan svetarin mentävä aukko olisi vielä munkin vaatekaapissa :) Tämä Tyylipäivä on kyllä tosi kiva konsepti :) Seuraavaa jaksoa odotellessa!

 • sofian sohva

  Voi, itse en lainkaan pidä tuollaisesta roikkuvan mallisesta yläosasta, se tuntuu vain lisäävän kiloja eikä tuo naisellista vartaloa esiin :/

  Oli naisen koko mikä tahansa tulisi mielestäni aina pyrkiä korostamaan naisen muotoja, ei peittää niitä. Ja mustat nahkahousut mustilla saappailla on kuin prätkäporukan kokoontumisajoista jossakin maaseudun abc-asemalla.
  Mallilla oli mielestäni kaunis oma yläosa, naisellinen. Hametta olisitte voineet tuunata esim kynähameeksi ja siihen korkkarit.
  Pliis ei enää plus-koon malleille roikkuvia ryhdittömiä vaatteita!

  • Taija

   Minä taas olen sitä mieltä, että tuon pitkän puseron kanssa on ehdottomasti paremman näköinen yhdistelmä kuin toisessa kuvassa tiukemman ja lyhyemmän paidan kanssa! Tosin mä olen sitä mieltä kaikenmallisten ja -kokoisten ihmisten kanssa että löysään alaosaan sopii tiukempi yläosa ja tiukkoihin housuihin löysempi yläosa.. :) Vaikka ei kumpikaan osa silti mikään teltta tarvitse olla..

  • Mrs.V

   Olen täysin samaa mieltä, että pluskoossakaan ei missään nimessä lähdetä piiloittelemaan mitään – vaan nimenomaan juhlitaan sitä omaa kroppaansa ja kannetaan itsensä ylpeydellä! :)
   Tässä jaksossa Carita sanoo, että hän nimenomaan haluaa löytää tiensä takaisin housuihin. Caritahan hienosti osaa satilata itsensä näyttävästi jo hameisiin, siksi niitä ei lähdetty tässä jaksossa kokeilemaan :) Tässä asussa haluttiin tuoda esiin Caritan upeat jalat. Jotta tasapaino säilyisi, päätimme pitää yläosan löysempänä:) Mutta totta on, että vieläkin muodokkaammaksi saa asun, kun korostaa sitä vartalon kapeinta kohtaa vaikkakin vyöllä ja kuroo sitä löysempää vaatekappaletta kokoon! :)

 • haidi

  Ihana tuo sinun asusi, nuo shortsit ovatr niin täydelliset! :) Nämä behind the scenes kuvat ovat ihanan luonnollisia tilannekuvia, upean näköinen olet kyllä jokaisessa kuvassa! :>

 • TT

  Wow, tosta alimmaisesta kuvasta oikein näkee kuinka oikein valitut vaatteet, kengät ja asusteet tosiaan hoikentavat ja ennen kaikkea PIDENTÄVÄT mallia. VAU!

 • Elisabete

  Caritan hymy on niin aurinkoinen, että alkaa itseäkin hymyilyttää kun katsoo kuvia. Ihania nää behind the scenes, mukavaa että lukijat “päästetään” kurkistamaan myös kameroiden taakse. Seuraavaa jaksoa odotellessa! :)))

  • marjaana

   Caritan punainen pusero junarose oli aivan mahdottoman ihana myös tukevamman naisen yllä.