CATEGORIES

Mallan asu

23.8.2013

Vieraana tokassa Tyylipäivä-jaksossa oli 20-vuotias Malla, joka kaipasi apua asustamisen kanssa. Malla ei käytä koruja juuri lainkaan, sillä sormuksistakin hänelle saattaa tulla “ylilaitettu” olo. Hän viihtyy pääsääntöisesti pillihousuissa, farkkupaidassa ja converseissa, mutta kaipaa arkeensa vähän ryhtiä.
Tässä jaksossa lähdimme maltillisesti kokeilemaan näyttävempiä koruja, jotta Malla voisi tuntea olonsa mukavaksi uusissa helyissä.

003_olivia_tyylipaiva_malla 001_olivia_tyylipaiva_malla 004_olivia_tyylipaiva_malla 005_olivia_tyylipaiva_malla 008_olivia_tyylipaiva_malla 007_olivia_tyylipaiva_malla 009_olivia_tyylipaiva_malla

Minun asuni:

grey sweat shirt: ONLY (saapuu kauppoihin syksyllä)
jeans: Liu Jo
shoes: Christian Dior

mallaennenjajalkeen

Mallan asu:

blazer: Zara
denim shirt: Only
necklace: Zara
jeans: Vero Moda
shoes: Uggs

Malla toivoi tyyliinsä korkokenkiä, mutta pelkäsi mukavuutensa puolesta. Kiilakorot ovat tähän toimiva ratkaisu sillä ne yhdistävät korkkareiden ja lenkkareiden parhaat puolet: Lenkkarien mukavuuden sekä korkkaireiden tuoman pitkän ja sutjakkaan jalan muodon. Lähihoitajan työssä Malla ei voi käyttää liiaksi asusteita, vaan toivoi jotain helppoa ja näyttävää. Asun viimeisteli kimalteleva statement-koru, joka Mallasta ensiksi näytti liian säihkyvältä. Korua päälle kokeiltuaan, totesi Malla korun olevankin juuri sopivan näyttävä muuten rauhallisen asun kanssa. Loppuun iloinen ja lumoava Malla totesi saaneensa tästä itsevarmuutta kokeilla koruja, jotka alkuun saattaisivatkin näyttävyydellään säikäyttää. Kiitos Malla sinulle ihanasta päivästä!

Tyylipäivässä ei ole tarkoitus koota näille rohkeille naisille kokonaan uudenlaista tyyliä, vaan rakentaa uusia ideoita sen oman tyylin päälle. Niin, että vaatekaapin vanhat vaatteet saavat enemmän käyttöä uusien myötä. Käypä katsomassa Mallan-blogista, mitä hän tuumaa tästä Tyylipäivä-kokeilusta saaneensa!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anni

  Eikä! Teit sievästä tytöstä peruslissun näköiseksi :( Ei lainkaan tyyliä!

 • S

  ONLY:n nettikaupasta löytyy tuo “Gold is the new black”- collari, ja kokojakin näyttää olevan jäljellä!

  Tässä vielä suora linkki
  http://only.com/only/sweat/pia-amour-gold-young-sweat/15082485,en_GB,pd.html?dwvar_15082485_colorPattern=15082485_Oatmeal_393812&forceScope=

  Ainakin itellä lähti heti tilaukseen ;) ONLYn myymälästä en tosin löytäny tuota collaria ollenkaan, onneksi nettikaupasta löytyi!

 • Sally

  Kivalta näyttää, niin ennen kuin jälkeenkin. Onko Malla tässä pari vuotta sitten Suomen Huippiksessa?!? Näyttää niin tutulta.

 • mary

  Yrität ihan liikaa saada jokaisesta tyylipäivän “asiakkaasta” oman tyylisi mukaisia. Mielestäni sun pitäisi enemmän keskittyä siihen mikä kyseiselle ihmiselle sopii, ei siihen mistä itse pidät.

  • Mrs.V

   Voih – mä yritän parhaani! Kaikki lähtee siitä, mitä nämä naiset haluavat ja mistä heidän vaatekaappinsa jo rakentuu. Kannattaa kuunnella tarkkaan Mallan toiveet ja kommentit vielä sieltä videolta! Näitä elementtäjä hän toivoi… Toki oma tyyli tulee sen verran esiin kaikissa, etten koskaan pukisi heidän päälleen sellaisia vaatteita, mitä minä en ikinä päälleni pistäisi! :) Ja mä kuitenkin olen melko avoin :D

 • Ihana Malla <3 Uusi tyyli on aivan Mallan näköinen, joten aivan superhyvin onnistuit tässä stailauksessa! :)

 • Sininen

  Heip! Onko mitään tietoa onko toi Onlyn college tulossa myyntiin esim n. viikon/kuukauden päästä? Oon kyylännyt sitä nettikaupoista siitä asti ku bongasin sen täältä sun blogista mutta ei vieläkään! :D Onko muuten 100 % puuvillaa?

 • haidi

  Tykkään kovasti näistä “behind the scenes” kuvista! Kivan luonnollisia tilannekuvia :) Upea tuo mallan asu ja nuo kengät jäivät nyt kyllä takaraivoon kummittelemaan :D

 • Laura

  Onko noita Mallan kiilakorkoja kaupossa myynnissä? :)