CATEGORIES

Tyylipäivä – 3.jakso

28.8.2013

Tyylipäivän 3. jakson haasteena on värien käyttö. Tähtenä nähdään Heidi, joka suosii vaatetuksessaan mustaa, valkoista ja farkunsinistä.

Muistakaahan jakaa omat värilliset vinkkinne Olivian Kilpailut-sivulla! Siellä on joka viikko jaossa huikeita palkintoja yhteistyökumppaneiltamme. Pysykää kuulolla, sillä julkistan pian edellisten viikkokisojen voittajat!

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pirkko

  Oikein onnistunut lopputulos mutta Heidin tulisi käyttää rohkeasti värejä ne korostaisivat Heidin heleää olemusta.
  Ota Heidi värit haltuusi ja tulet hämmästymään positiivisella tavalla.

 • Ee

  Tää video oli jotenkin “kökömpi” kuin kaksi edellistä. Heidin puhe ei oikein kuulu ja kuvauskin oli jotenkin huonompitasoista, mistä moinen johtuu?

 • meow

  Taas kiva jakso :) Värit on kivoja! Oon käyttänyt nuorempana lähinnä kauheen tummia vaatteita, mutta vuosi vuodelta mennyt värikkäämpään ja räväkämpään suuntaan. Se on kivaa! Ja muu asu voi tarvittaessa olla hillitty, mutta esimerkiksi joku kirkkaan värinen huivi tuo jo ihan uutta ilmettä.

  Ja mä en tiiä oltiinko edelliseltä kerralta tarkoituksella vähennetty tota taustamusaa vai oonko vain tottunut vai mitähä, mutta nyt se ei häirinnyt niin paljon :D

  Hyvää päivänjatkoa<3

 • Maria

  Kiitos näistä Tyylipäivävideoista. Hyviä neuvoja ja vinkkejä. Odotan malttamattomana seuraavia. Pienenä kritiikkinä, että esimerkiksi tässä haasteena värien käyttö -videossa olisit itse myös pukeutunut värejä käyttäen, jolloin vieras ja katsoja saisi myös yhden lisävinkin. Eikä haittaisi, jos jaksot olisivat aavistuksen pidempiä, jolloin ehtisi nähdä parikin kokonaisuutta.

 • Sini

  Moikka!
  Komppaan ylläolevia, eli uusi bannerisi on tosiaan todella hieno ja tyylikäs!
  Videot ovat olleet kivoja ja kovasti odotan uusia myös tulevaksi! Pientä kritiikkiä antaisin kuitenkin toistuvista ja samoista sanavalinnoista.. Tässä jaksossa mm. “tollanen pehmeä sävy/väri”, “pienin askelin” toistuivat oikeastaan joka leikkauksessa.
  Olet hyvä kirjoittamaan tekstiä, joten uskoisin, että myös näihin livespiikkeihin löytyisi myös enemmän sanallista virtaa!
  Mutta hei – kokemuksen kautta! ;)
  Oikein ihanaa syksyä Sinulle ja kiitos kivasta blogista!!.

 • pauliina

  voi susta saa vielä positiivisemman kuvan näin videon kautta! ihana :)

 • K

  Tosi kiva video taas kerran, josta positiivisuutesi välittyy! Heidin asu oli onnistunut ja kiinnitin myös huomiota punaiseen huulipunaasi, sopii sinulle hyvin!

 • Tuija

  Heippa! :-)
  Nämä tyylipäivä-videot ovat tosi kivoja! Vaikutat ihanan valoisalta ja lämpimältä persoonalta :-)! Tätä videota katsoessani ihastuin erityisesti tuohon näyttävään koruun! Ihanan syksyiset värit! Osaatko kertoa mistä se on peräisin?

 • Laura

  Tykkään tosi paljon näistä videoista! Oot ihanan positiivinen ja annat hyviä neuvoja. Heidikin loisti käsittelysi jäljiltä :)

 • Vau, onpa hyvä, uusi banneri rouvalla!

 • Haidi

  AIvan ihana tuo uusi banneri! Ja niinkuin joku aiemmin kommentoikin tulisi nimesi paremmin esille jos se ei olisi tekstin päällä. Vaikka kyllä siit hyvin saa mielestäni noinkin selvää :D

  Ihana myöskin uusi tyylipäivä video. Itsekki aloitin väreihin siirtymisen/lisäämisen juurikin vaaleisa ja luonnonläheisimmistä väreistä. Nyt kaapissa on jo pari värillistä villliä korttia ;D

 • Heidi

  Moikka! Kaapista löytyy nyt viininpunaista (vai mitälie marjapuuron sävyä :D) jopa kahden vaatteen verran tyylipäivän innoittamana ;) Ihan mun uusi lemppari väri ja niitä kokeilemiani housuja vielä odottelen kauppaan saapuvaksi! Ja varmasti ensi keväänä koitan uusia värikkäämpiä juttujakin :)! T:Heidi

  • Mrs.V

   Ihanaa Heidi!!!!!! :) :):):):) NIIIIIN kiva kuulla, että saatiin pienin askelin sua eteenpäin haasteessa ja olet avoin nyt jo kevään räsikyville väreille!!!! <3 JEEEEEEEEEE!! :) Sun kasvot nimittäin suorastaan loistaa tuon viininpunaisen kanssa! :) Ja kiitos vielä hirmuisesti rohkeudestasi olla mukana! Oli todella mukava tavata ja viettää päivää yhdessä!

 • Jet

  Heipparallaa,
  Ennenkuin hyppään Tyylipäivän uusimman jakson pariin, pieni ehdotus/kommentti/palaute uudesta banneristasi- nimesi näkyisi paremmin jos se olisi kokonaan Strictly Style-tekstin alla. Nyt sen joutuu ehkä lukemaan pariin otteeseen, ennenkuin saa selvää.

  Siis tämöhän oli TODELLA tärkeä pointti… :D ei ole todellakaan tarkoitus viilata pilkkua tai olla millään muotoa nillittäjä, päinvastoin:)

  • Mrs.V

   Moikka! Kiitos paljon palautteesta!! Pistän harkintaan! :) Voisin tehdä ehkä vielä parikin banneri vaihtista, josta TE saatte äänestää! :) Kiitos kun vaivauduit auttamaan ja huomiomaan näitä pikkujuttuja, joista on mulle suuri apu! :)

 • Hellu

  Kiitos muistutuksesta, että taas on viikko vierähtänyt. Kiva video jälleen kerran. Ja uus banneri, upea!
  Ps. Kiva, kun olet tullut “kaapista ulos” ja kirjoitat blogia omalla nimellä.

  • Mrs.V

   Aika muuten rientää ihan liian nopeasti… :/ Kiitos! Kiva, että pidät! :) Niin ja joo, kun Oliviaan siirryin ja blogista tuli työ harrastuksen sijaan niin tykkäsin tämän olevan ammattimaisempaa :)

 • Goldfishy

  Olisi ollut kiva nähdä useampi eri värivaihtoehto mallin päällä kuin antaa heti turvallinen väri. Malli kun jo itse sanoikin käyttävänsä tummanlilaa, niin aika tylsä ratkaisu. Asustamista voisi jatkaa esimerkiksi käsilaukulla, takilla ja hanskoilla…Jatkossa voisi tehdä jotain hieman repäisevämpää! Kaikkea hyvää kuitenkin sinulle ja mukavia hetkiä videoiden parissa!

  • Mrs.V

   Tiedätkö… Mäkin olisin mieluusti kokeillut paljon räväkämpää väriä, mutta ikävä kyllä syksynallistoissa oli nyt sellianen valinnainvaikeus, että oli vain tuollaisia maanläheisempiä ja marjaisia värejä :/ Toivottavasti kesävärien loisteessa Heidi uskaltautuu kokeilemaan räväkämpiä sävyjä! :) Kiitos hyvästä pointista – olen kyllä samaa mieltä! :)

 • Nemone

  Postaustoive: Mainitsit videossa ylipolvensaappaat, joita toivottavasti syksyllä löytyy hyvin kaupoistakin. Itse rakastan pitkäsäärisenä ylipolvensaappaita <3 Aitonahkaisia ja laadukkaita käyttösaappaita on kuitenkin yllättävän vaikea löytää. Olisi mahtavaa jos voisit yhtenä syysmuotipostauksena kartoittaa kauppojen/nettikauppojen valikoimia nahkaisista mustista ja, vaaleanruskeista ja konjakinruskeista ylipolvensaappaista! Erityiset matalat ja kumipohjaiset ihanuudet syksyn ja talven huonoihinkin keleihin olisivat hakusessa. Muutenkin odotan innolla postauksiasi uuden kauden muodista :)