CATEGORIES

Herttainen Heidi ja värien käyttö

29.8.2013

*Yhteistyössä Ugg, Maybelline, Bestseller*

Toivottavasti ehdit jo katsoa eilen ilmestyneen 3.jakson Tyylipäivä-sarjasta? Tällä kertaa haasteena oli värien käyttö. Herttainen Heidi valitsee vaatekaappiinsa lähes poikkeuksetta mustia vaatteita ja kaipasi vinkkejä värien käyttöön. Jotten heittäisi Heidiä heti kylmiltään saapuvaan syksyyn, lähdimme rauhallisin askelin kulkemaan kohti syksyn lämpimiä sävyjä.

002_olivia_tyylipaiva_heidi 003_olivia_tyylipaiva_heidi 005_olivia_tyylipaiva_heidi 006_olivia_tyylipaiva_heidi 009_olivia_tyylipaiva_heidi ennejajalkeenheidi

Kaulakoru: Glitter
Paita: Vero Moda
Rannekoru: Glitter
Housut: Heidin omat
kengät: Hugo Boss

Heidi kommentoikin edelliseen postaukseen saaneensa jaksosta paljon inspiraatiota pukeutumiseensa! Kuulema pari viininpunaista vaatekappalettakin on ostettu jo! (Mutta sopihan tuo väri sinulle todella hyvin…) Ihan mielettömän hienoa kuulla! Mahtavaa, että tämä kokeilu on tuonut sinulle varmuutta värien käyttöön! Ehkä tuleva syksy ja talvi ovat sen verran helliä pehmeillä väreillä, että kesällä rohjetaan kokeilla vähän räväkämpäikin värejä? :) Kiitos suuresti Heidi sinulle seurastasi! Ihanaa oli! :)

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pirkko

  Onpahan tosi onnistunut lopputulos.
  Heidi suosii mustia värejä mutta hänen kannattaa käyttää rohkeasti värejä korostaen Heidin hehkeää olemusta

 • Saara

  Hei!

  Kiva lopputulos, sopii kantajalleen hyvin!

  Minkä merkkinen tuo vaalea neuletakki/jakku on, joka näkyy Heidin päällä kolmannessa kuvassa? Näyttää kivalta!

 • Kassatäti

  Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta oli ihan pakko tulla kertomaan, että palvelin yksi päivä sinua ja miestäsi kassalla. Kun tapaan tunnettuja bloggaajia, niin ensivaikutelma on hyvin kylmä, mutta olit hyvin lämpöisen ja symppiksen oloinen! Olit myös todella nättinä liikenteessä. Kiitos ihanasta blogista!