CATEGORIES

Tyylipäivän 5.jakso – Luonnollinen ja helppo pohjameikki

11.9.2013

*Yhteistyössä Maybelline, Ugg, Bestseller*

Taas ollaan viikon puolivälissä, mikä tarkoittaa uuttaa Tyylipäivä-jaksoa. Tämän viikon haasteessa keskitytään kauneuteen, kun energinen ilopilleri Hanna-Leena kaipaa vinkkejä luonnollisen pohjameikin tekoon.

Omat lisävinkkisi täydellisen pohjustuksen tekoon voit käydä antamassa Olivian-kilpailut sivulla. Joka viikko jaossa on Maybellinen meikkisettejä, Uggin lahjakortteja sekä tällä viikolla myös lahjakortti VILAn liikkeeseen.

Mitä mieltä sinä olet ollut Tyylipäivästä? Netti-tv-sarjamme on ensimmäinen laatuaan ja mielellämme kuulisimme teidän ajatuksianne sen toteutuksesta. Voit käydä vastaamassa kyselyyn täällä.

Kiitos suuresti ajastanne! :)

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Taija

  Näissä on jo parannusta selvästi huomattavissa! :) Ja selkeästi myös lukijoiden/katsojien palautteeseen perustuvaa kuin myös tietenkin kokemuksen mukana tullutta, esim. tuo alun spiikki jossa puhut paljon rauhallisemmin ja selkeämmin kuin ekoissa videoissa! Loistavaa!

  Ja ne jotka kauhistelevat kamalaksi ja luonnottomaksi, niin laittakaapa huviksenne kameran tai tietokoneen videokuvaus päälle ja vetäkää siihen luonnollinen ja onnistunut juonto! ;)

 • möörve

  Ihana jakso, Hanna! Niin sinun kuin tyylimuutoksen kohteenkin persoonat loistivat tässä jaksossa. Hienoa että sinulla oli rohkeutta tarttua tällaiseen haasteeseen. :)

  • Mrs.V

   Kiitos ihana möörve tsempistä! :) Todella kiva kuulla, että sinun laisesi pitkän linjan mukana olijat ovat tykänneet ja nähneet tämän uutena haasteena, josta tästäkin vielä selvitään! :D

 • mia

  Musta sä et jotenkin vaikuta luontevalta kameran eessä : (

  • Mrs.V

   No voi harmi, että olet tuolta mieltä. Mä itseasiassa koen, että olen ihan liiankin hörhelö oma itseni noissa :D

 • MKE

  Hienosti selviät juontotehtävästä ja todella ihailtavan rohkeata ja ennakkoluulotonta hypätä haastavaan uuteen tehtävään! Ohjelman idea on myös oikein hyvä! Aikaisemmat jaksot ovat olleet hyviä.
  Mutta olen samaa mieltä mja:n kanssa siitä, että tämä meikkihaaste oli pettymys. Olisin odottanut,että käydään läpi myös meikkivoiteen alle laitettavat pohjustusaineet, peiteaineet ja esim. valokynät, kun aiheena oli kuitenkin kestävä meikki ja pohjustus. Mikäli esitetlty merkki ei sovi iholle, ei jaksosta jäänyt paljoakaan käteen.

  Lisäksi vaatteita ja asusteita koskevien haasteiden osalta olisi mielenkiintoista nähdä enemmän myös niitä valintoja, jotka eivät ole olleet hyviä tai sopivia ja kuulla se minkä vuoksi ne on hylätty. Niistäkin voisi itse oppia ja saada vinkkejä kuinka välttää turhat tyylimokat. Kasvokuvien sijaan olisi kiva nähdä myös enemmän vaatteista kuvaa.
  Mutta kaikenkaikkiaan positiivinen ohjelma ja hyvä idea, eikä kukaan ole seppä syntyessään! :-D

  • Mrs.V

   Mahtavaa palautetta! Suuri kiitos kannustavasta ja rakentavasta palautteesta! Todella hyviä pointteja, jotka otetaan kaikki huomioon mahdollisissa tulevaisuuden projekteissa! :) Kiitos vielä, että annoit niin hyvän esimerkin siitä, mitä jäit kaipaamaan! Tässä siis Maybellinen nopea, helppoa ja toimiva ratkaisu niille, joille tuote sopii. Minähän voisin itse tehdä meikkivideon, missä sepustan juurikin noista varjostuksen ja korostuksen kohdista? :) Kiitos vielä! :)

   • K

    Tuo olisi tosi kiva, jos haluaisit tehdä omankin meikkivideon. :) Minäkin jäin kaipaamaan jotain vinkkiä esim. hyvästä pohjustustuotteesta(sellaisesta, joka estäisi/vähentäisi ihon liiallista kiiltelyä päivän mittaan). Myös tummien silmänympärysten peittämiseen olisi kiva saada jotain vinkkiä hyvästä tuotteesta. Jotain valokyniä olen joskus kokeillut, mutta tuntuu, että ne korostaa/vaalentaa silmänympäryksiä, eikä niinkään peitä.

    Näitä videoita katsoo kyllä mielellään, iloisuutesi piristää omaakin mieltä. :)

 • Anonymous

  Nämähän on järjestään ihan kamalia! Juontajat ovat minusta kaikkea muuta kuin luonnollisia kameran edessä. Hermostunutta käytöstä, huonoa äänenkäyttöä jne. Idea on hyvä, mutta toivoisin toteutusta sellaisilla juontajilla, jotka ovat esiintymisen tai muodin – tai parhaassa tapauksessa molempien – ammattilaisia.

  • Mrs.V

   No voi harmi, että olet noin vahvasti tuota mieltä. Tässä yritettiin nimenomaan sitä uutuutta, että vetäjän roolissa on maallikompi ihminen pitkänlinjan ammattilaisen sijaan. Mutta onneksi samanlaisia toteutuksia ammattilaisilla on tv-sarjat täysi! :)

   • Anonymous

    En itse ihan oikeasti ymmärrä mitä lisää se maallikkous konseptiin tuo. Eihän missään muussakaan asiassa kauheasti ajatella, että ammattitaidottomuus ja aiheen hallitsemattomuus olisivat jotenkin hyviä juttuja. Kuten sanoit itsekin, näitä tyylipäiväjuttuja on mediat pullollaan, ammattilaisten toteuttamina, enkä itse kyllä näe tässä konseptissa mitään lisäarvoa. Blogisi on kyllä kiva ja hyvin toteutettu, mutta ehkä muiden ihmisten stailaaminen kiinnostavalla tavalla vaatisi jotain vähän enemmän.

    • Mrs.V

     Tää on itseasiassa koko blogien suola minun mielestäni. Että löydetään samanhenkisiä tavallisia (mitä se nyt ikinä tarkoittaakaan) ihmisiä, joiden kanssa maut sopivat kutakuinkin yhteen. Koska blogillani on niin mahtavan hieno määrä kanssasisaria seuraamassa, halusimme kokeilla tätä tällaisen “tavallisemman” ihmisen toteuttamana. Moni pitää minun tyylistäni, niin olemme samoilla elementeillä pyrkineet auttamaan niitä, jotka ovat apua näissä asioissa tarvinneet. Koko konspetihan lähti juuri siitä, että nimenomaan minulle tuli valtava määrä kyselyitä ja avunpyyntöjä mailitse, miten mitäkin vaatetta yhdistää tai millaista mekkoa lähteä etsimään kaupasta jne :) Lisäarvona minä koen tässä sen, että tässä ei yritetä mitään extremejä ja valtavia muutoksia vaan muistaa se oma pohja, jonka päälle rauhallisesti rakentaa :)

     • Kate

      Minusta videot ovat olleet oikein hyviä, pidän sinua kyllä muodin ammattilaisena ja kuten itsekin olet sanonut, harjoittelet vielä esiintymistä ja oletkin kehittynyt valtavasti videoiden aikana. Jos videossa olisi esimerkiksi joku ammattilaisesiintyjä, hän ei välttämättä tietäisi niin paljoa muodista kuin sinä. Minun mielestäni nämä poikkeavat juuri valtavirrasta mukavasta. Videot ovat hyvin tehty mutta ovat maanläheisempiä ja tämä sopii mielestäni paremmin blogivideioihin. Tosin näkisin mielellään televisiossakin enemmän maanläheisempää esiintymistä, vaikka toki sielläkin sitä on. Muotiin ja vastaaviin liittyviä tv-ohjelmia on niin runsaasti että on mukava saada vaihtelua sillä että henkilö, jonka tyyliin yms. on saanut tutustua blogin kautta, olisikin vetäjän roolissa ammattilaisen esiintyjän sijaan.

     • Mrs.V

      Voi kiitos Kate todella kannustavasta kommentista! Ihana kuulla. Itsekin koen tämän “helposti läheistyttävyyden ja samaistumisen” tämän formaatin vahvuudeksi. Kiitos vielä ja ihanaa, että tämä on palvellut sinua! :)

 • Minusta tämä on hyvä idea. Jatkakaa samaa rataa :)

  • Mrs.V

   Todella kiva kuulla! :) Kiitos!

 • mja

  Tämä video oli kyllä pieni pettymys. Ilmeisesti lähinnä vaan maybellinen mainosvideo.

  • Mrs.V

   Tämä oli enemmän kauneushaaste, eli keskityttiin oikeanlaisen pohjan tekoon ja käytettiin kyllä sponsorin meikkejä. Mutta toivottavasti aiemmat tyylihaasteet ovat kuitenkin olleet mieleen? :)

 • Tosi kivalta näytti. :) Oot tosi luonnollinen kameran edessä. :)

  • Mrs.V

   Kiitos Marika! :) Kiva että pidit!