CATEGORIES

Tyylipäivä – 7. Jakso

25.9.2013

Taas on viikossa päästy keskiviikkoon ja on uuden Tyylipäivä-jakson vuoro. Toiseksi viimeiseksi jaksossa nähdään suloisen aurinkoinen Katja, jonka pukeutumishaasteena on isot rinnat. Hän toivoi erityisesti ideoita siihen, miten hänkin voisi käyttää kauniita paitapuseroita arjessa.

Vaikka tässä jakossa vain sivuttiin rintaliivien valintaa, tulee muistaa, että oikean kokoiset rintaliivit ovat yksi tärkeimpiä vaatekappaleita monelle naiselle, mutta erityisesti iso rintaisille. Niillä on valtava vaikutus asukokonaisuuden yleisilmeeseen, siihen miten kannat itsesi ja jopa terveydellisiin tekijöihin asti.

Muistakaahan antaa omat toimivat vinkkinne aiheesta Olivian kilpailut -sivulla!

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katja tyylipäivä

  Isot siniset korvikset hankittu :)

 • Sissi

  Olin myös vähän huvittunut, että neuvona annettiin, ettei povekkaan tarvitse tai kannata peittää itseään löysiin ja telttamaisiin vaatteisiin, mutta sitten koko asu perustui löysään eikä kovin istuvaan puseroon. Näyttävät korvakorut on hyvä vinkki, mutta minäkin jäin kaipaamaan muita vaihtoehtoja. Kaikissa tyylipäivän jaksoissa on ollut sama ongelma, että tehdään niin pieniä muutoksia, ettei katsojalle jää oikein mitään konkreettista käteen. Toki tässä ei olla tekemässäkään muodonmuutosta, mutta edes pari erilaista asukokonaisuutta tai vinkkiä olisi parempi. Tyylipäivä on ollut hyvä kokeilu ja ensi kerralla se on varmasti jo paljon parempi!

 • Maria

  Miksi tyylipäivä-videot loppuvat? Näistä on ollut paljon hyötyä ja iloa.

 • Miira

  Korut olivat kivat, mutta muuten en lämmennyt tälle asulle. Minun mielestäni tuo nimenomaan oli mallia teltta ja koko yläosa jäi “löysäksi”. Se ei imartele rintoja, hartioita eikä dekoltee-aluetta. Tyylipäivä-pätkät ovat lyhyitä, mutta olisi silti ollut kiva nähdä muitakin asuvaihtoehtoja. Niitä vertailemalla olisi varmasti löytynyt pukevampi kokonaisuus.
  Esiintymisestäsi pitää kuitenkin antaa kiitosta: mielestäni olet kehittynyt paljon ensimmäisistä jaksoista. Sinulla alkaa olla luonteva, rauhallinen ote kameran edessä olemiseen! :-)

 • mapsu

  Mielestäni ratkaisu ei vastannut kovin hyvin Katjan ongelmaa. Itselläni sama juttu, ja esimerkiksi tuo että pitää paitapuseron nappeja auki, vähentää huomattavasti sitä ryhdikkyyttä.

 • Pirtsu

  Hyvä aihe! Itselläni on vähän samaa ongelmaa ollut. Viehättävän oloinen nainen tuo Katja! :) Ihanat korvakorut ja toimiva kokonaisuus. Olisi ehkä ollut mukava nähdä vielä vähän vaihtoehtoisia kokonaisuuksiakin.

 • Haidi

  Noita värikkäitä koruja pitäisi itsekkin hankkia lisää piristämään turvallisen neutraaleja asujani, nyt kun laatikosta löytyy vain yksi :D

 • Laura

  Olet kyllä niin valloittava, saat hymyn huulille pelkällä olemuksellasi! :)