CATEGORIES

Tyylipäivä saa jatkoa!

11.2.2014

Tyylipäivä starttaa taas!

Minulla on ilo ilmoittaa, että viime vuonna alkunsa saanut Tyylipäivä saa jatkoa! Ensimmäiset kahdeksan jaksoa olivat menestys ja nyt niitä tehdään teidän kanssanne lisää! Kiitos loistavan palautteenne, luvassa on entistä parempi tyylipäivä! Teidän idoitanne on kuunneltu ja jaksoista tulee vielä mahtavempia ja teitä palvelevia. Viimeksi meillä oli todella hauskaa ja sama hyvä henki tulee varmasti jatkumaan seuraaviinkin jaksoihin.

003_olivia_tyylipaiva_malla

Hae mukaan nyt, jos tahdot stailaa kanssani tarpeisiisi sopivan asukokonaisuuden Gantin, Boomerangin ja Kookengän valikoimista. Sinulle loihditaan myös tyyliin sopiva meikki Isadoran tuotteilla. Edelliset 8 jaksoa näet Olivian YouTube-kanavalta. Tyylipäivä on hauska kuvaussessio, jossa autamme sinua löytämään uusia tuulia tyyliisi. Lisäksi saat ihanan yhteistyökumppanien lahjakassin!

006_olivia_tyylipaiva_heidi

Valitsemme jaksoihin 7 naista ja yhden pariskunnan.

Nyt voit hakea mukaan näihin jaksoihin:

  • Uusi työtyyli
  • Ideoita juhlatyyliin
  • Pariskunnan stailauspäivä
  • Kotiäidin uusi look ja vaatevinkit lapsille

Voit myös ehdottaa meille juuri sinulle sopivaa jakson aihetta! Toteutamme 1-2 jaksoa hakijoiden toiveiden mukaan. Täytä Tyylipäivä -sivulta löytyvä lomake, kerro meille toiveistasi ja lisää mukaan max 3 hyvälaatuista kuvaa itsestäsi. Nimeä kuvasi selkeästi. Ilmoitamme Tyylipäivään valituille henkilökohtaisesti. Kuvaukset järjestetään maaliskuun puolivälissä. Haethan mukaan 19.2. mennessä!

Yhteistyössä:Kuvankaappaus 2014-2-10 kello 19.53.59

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Oi vitsi, ois kyllä tarpeellista päästä mukaan tähän :)

  • ER

    Jippiiii!! Aivan superkiva, täällä tarvitaankin inspistä kevääseen! :)