CATEGORIES

Kokemuksia Tyylipäivästä

11.2.2014

Vielä vähän Tyylipäivä-asiaa!

Mikäli Tyylipäivä kiinnostaa, mutta itse kuvaustilanne ja mukana olo jännittää, jaan vielä kanssanne ihastuttavan Mallan ajatuksia ja kokemuksia Tyylipäivästä. Hän oli kanssamme tekemässä viime vuoden tokaa jaksoa. Onnekseni olen häneen törmännyt erinäisissä tilaisuuksissa ja kuulumisia ollaan päästy vaihtamaan paljon Tyylipäivän jälkeenkin.

IMG_0654vesileimastrictlystylevesileimastrictlystyle

Malla:

“Tyylipäivästä jäi tosi hyvä fiilis. Kuvauspäivä oli rento, hauska ja ihanan luksus! Sellasta kunnon hemmottelua arjen keskellä! Sain hyviä ja helposti toteutettavissa olevia vinkkejä, jotka olivat juuri mun tyylipulmaan sopivia ja sopivasti oman mukavuusvyöhykkeen ulkopuolelta. Kameran edessä olo tuntui luontevalta – kiitos sinulle ja ystävälliselle tiimille! Sun kanssa työskentely oli vaivatonta ja helppoa. Ei tarvinnut pinnistellä, vaan pystyi olemaan oma itsensä ja nauttia kuvauspäivästä täysillä.

Otit mun toiveet todella hyvin huomioon ja lopullinen asu oli ihana! Mun suurimpana tyylipulmana oli koruttomuus ja tyylipäivän jälkeen innostuin ostelemaan korviksia, kaulakoruja sekä rannekoruja, joita nykyäänkin mielelläni käytän sopivissa määrin. Myös aika näyttävä kello on jäänyt arkikäyttöön ja korot löytyvät jalasta useammin, kuin koskaan tähän mennessä! Eli paljon muutosta on tapahtunut!”

002_olivia_malla_preview_DSC5129

Niin kuvan kaunis mallityttö, että eihän hänen tarvitsisi mitään koruja tai krumeluureja edes käyttää. Suurkiitokset Mallalle vielä rohkaisevista sanoista, yhteisestä tyylipäivästä ja kokemuksen jaosta. Jos Sinä haluat olla mukana tekemässä entistä hienompaa Tyylipäivää, käyhän täyttämässä hakulomake täällä.

Kuvauksissa tutustuin moneen muuhunkin aivan mahtavaan daamiin! Jos teitä löytyy vielä sieltä ruudun toiselta puolelta niin jakakaa ihmeessä ajatuksenne Tyylipäivästä kommenttien puolelle! Toivottavasti nähdään taas! :)

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Milla

  Hei,

  täällä ollaan! Blogien luku sijoittuu vaan kaiken arkikiireen keskellä lähinnä viikonloppuihin. :) Hauskaa, että Tyylipäivä toteutetaan jälleen, voin suositella kokemusta erittäin lämmöllä kaikille! Sain siitä uusia virikkeitä työpukeutumiseen ja ainakin omasta mielestäni pukeudun nykyään aiempaa paremmin (heh). Myönnän, että loppputulos jännitti, mutta kaikki kunnia leikkaajalle, joka oli onnistuneesti jättänyt kaikki kamalimmat kohdat pois. Kykenin siis katsomaan oman jaksoni ilman suurempia häpeän tunteita. ;)
  Kaapista löytyy mekkoja enemmän kuin koskaan ja olen uskaltautunut korostamaan vyötäröäni vyön avulla. Kietaisumekko on edelleen haaveissa, mutta sopivaa ei ole tullut vielä vastaan. Mustat unisan (oikeat) korkkarit hankin jo syksyllä, ne on niiiiin mukavat jalassa! Kiitos siis tästä vinkistä. Ja seuraavana listalla on balleriinat, kunhan tästä taas päästään lähemmäs kesää ja laajempia valikoimia.
  Kiitos siis tästä upeasta kokemuksesta, ja tsemppiä uusien jaksojen tekoon! :)

  • Mrs.V

   Jee! Ihanaa Milla! Kiitos kun jaksoit jakaa kokemuksesi tästä kokeilusta! :) Ihana kuulla, että hyviä vinkkejä jäi käyttöön ja edelleen kuljet menossa mukana. Toivottavasti näemme taas! :)

 • Fun sweatshirts!

  Cee. ♥
  Code Overdressed

 • Hihi, me vähän poikaystävän kanssa vielä mietitään, josko hakisi siihen parijaksoon, mutta vielä pitää hetki keräillä rohkeutta! :) Yllättävän myötämielinen herra kyllä oli, hmmh.