CATEGORIES

Ilmoittaudu viimeistään huomenna!

15.2.2014

Hyvää ystävänpäivää vielä minunkin puolestani! Toivottavasti kaikilla oli rakkauden ja läheisten täyteinen eilinen? Täällä vietettiin ystävänpäivää rauhallisissa tunnelmissa. Olin viikon päätteeksi totaalisen puhki, joten meidän ilta meni kotona hyvän ruoan ja leffan merkeissä. Mies yllätti minut Serendipity-leffalla, joka on yksi suosikkejani, mitä romanttisiin tarinoihin tulee. Suosittelen!

Mutta asiaan! Kehottaisin nyt niitä, jotka ovat ajatelleet vielä Tyylipäivään hakea, lähettämään hakemuksensa viimeistään huomenna, sunnuntaina. Alunperin ilmoittautumisaikaa oli seuraavaan keskiviikkoon, 19. päivä saakka, mutta hakemustenne määrä yllätti meidät, joten meidän on lyhennettävä hakuaikaa muutamalla päivällä. Voit käydä ilmoittautumassa täällä.

011_olivia_heidi_preview_DSC5755 010_olivia_minna_preview_DSC6030

Eilen kävimme toimistolla jo tulleita hakemuksia läpi ja voi herttinen sentään. Meillä on nyt jo todellinen valinnanvaikeus! Te olette lähettäneet ihan mielettömän hyviä hakemuksia ja haluaisimme tavata teidät kaikki. Niin mielenkiintoisia ihmisiä ja tyyliongelmia, että vain kahdeksan valitseminen on todella vaikeaa.

014_olivia_hannaleena_preview_DSC6350

Minä odotan innolla uuden Tyylipäivän kuvauksia. Eilen kävimme läpi jaksojen rakenteita ja kuvaussuunnitelmaa ja tästä on ehdottomasti tulosta entistä upeampi sarja! Haluan kehittyä tässäkin hommassa, joten aloitin hiljattain stylistikoulutuksen. Sain jokin aika sitten kutsun Helsingin Fashion Model Agencylta osallistua heidän Style Pro-stylisti koulutukseensa, joka lupaa antaa perustiedot ja -taidot stylistiksi. Nyt olemme jo käyneet läpi värioppia ja ennen Tyylipäivän kuvauksia halussa on myös tyylianalyysit, imagonrakennus, vartalon mittasuhteet ja sitä kautta myös vartaloanalyysi. Toivottavasti näillä opeilla pystyn palvelemaan tarpeitanne entistä paremmin! Iso kiitos vielä Fashion Model Agencylle tästä suuresta avusta!

012_olivia_milla_preview_DSC5848 004_olivia_hannaleena_preview_DSC6262

Joten nyt kipinkapin täyttämään Tyylipäivä hakemus, mikäli osallistuminen kiinnostaa. Hauskan kokemuksen lisäksi kaikille osallistujille luvassa ihanat lahjakassit sponsoreiltamme, jotka ovat Gant, Boomerang, Isadora ja Kookenkä. Toivottavasti nähdään ensi kuussa kuvauksissa!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Oivoi, mukaan tuli haettua, mutta nyt suomalaisena pessimistinä oletan tietysti että hakemukseni hukkuu liian suureen massaan :/

 • Asta

  Moi! Onko tuo stylistikoulu kokopäiväistä hommaa vai voiko sen suorittaa päivätyön ohella? Kuinka paljon puolen vuoden kurssilla on ns. lähiopetusta? Kiitos infosta!

  • Mrs.V

   Se hoituu pitkälti ihan iltatunteja, joten voi kyllä suorittaa päivätyön ohella. Suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan kouluun! :)

 • Reija

  Hei! Mistä ovat nuo toisessa kuvassa olevat käsi- ja kaulakorusi? :)

  • Mrs.V

   Ne ovat Pieces-kaupan valikoimasta! Ne eivät ole omiani vaan käytin niitä vain kuvauksien ajan. Olisi pitänyt ostaa itselle :/

   • Reija

    Aivan! Ehdin tilaamaan Boozt.comista viimeisen tuollaisen kaulakorun, mutta rannekoruja ei enää ollut.. :(

 • Katja

  Tykkään Tyylipäivä ohjelmasta!