CATEGORIES

Tyylipäivä purkissa!

17.3.2014

Viimeiset kolme päivää menivät aamusta iltaan kuvauksissa, mutta nyt tämän rutistuksen jälkeen on Tyylipäivän toinen tuotantokausi purkissa! Vaikka välillä pitkät päivät tuntuivat jaloissa, piti mahtava porukka tunnelman katossa ja ohjat käsissä. Todella hauskaa oli jälleen kerran ja kippurassa naurettiin useasti. Suurkiitos ihan mielettömälle kuvausporukalle!

Tyylipäivä toteutettiin ihan erilailla viime kauteen nähden ja odotan lopputulosta innolla! Tämä vuosi tulee olemaan teitä paljon palvelevampi ja uskon, että helppojen tyylivinkkien lisäksi saatte paljon vinkkejä meikkiin sekä silmälasi- ja aurinkolasivalintoihin. Kiitos mahtavien sponsoreiden ja heidän asiantuntijoidensa.

tyylipaiva season 2 behind the scenes (10 of 13)TITLE tyylipaiva season 2 behind the scenes (6 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (5 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (4 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (3 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (1 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (2 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (8 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (7 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (12 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (9 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (11 of 13) tyylipaiva season 2 behind the scenes (13 of 13)

Loppuun vielä valtava kiitos meidän tähdille, eli teille yhdeksälle rohkealle stailattavalle, jotka olitte isona osana toista tuotantokautta. Olitte ihan huipputyyppejä joka ikinen ja oli ilo tutustua teihin. Huhtikuun toisella viikolla pyörhätää käyntiin ensimmäinen jakso!

*Tyylipäivä on toteutettu yhdessä Gantin, Bomerangin, Kookengän, IsaDoran ja Synsamin kanssa*

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Hei mahtavaa! Ihana nähdä mitä kaikkea uutta olete tälle kaudelle keskineet ja miten olette sen toteuttaneet :) Varmasti saa taas itse hyviä vinkkejä!

  • Mrs.V

   Jaksot on toteutettu paljon teitä palvelevammin! :) Nyt on kuvattu hyvin yksityiskohtia ja asiaa on paljon enemmän kuin vain mun tyylivinkkejä. Meikkivinkeistä vastasi ihan mahtava Tintti, joka oli todellinen velho! :O Tulen jakamaan muutaman vinkin, minkä opin häneltä itse kuvauksien aikana. Myös vinkin silmälaseihin (itse kun en niistä tiedä mitään kun ei kokemusta) sekä aurnkolasien valintaan olivat myös todella kiinnostavia! :)

 • Hanna

  Kiitos mahtavasta päivästä!!! Oli kyllä super kivaa ja hyviä vinkkejä tuli todella paljon. Eikun shoppailemaan ;) Vähän kyllä jännittää millainen lopputulos on ja kuinka pöllöjä omat jutut on ;)
  Hanna, olet ihana tyyppi oli todella mahtavaa tutustua suhun! Kenties puistotreffit kera kärryjen joku kerta?! Voi hyvin :)

  • Mrs.V

   Kiitos Hanna itsellesi! Oli niin mukava tehdä näitä jaksoja taas kun oli niin reippaita ja ihania ihmisiä mukana! Ja hei…. mä niin tiedän tunteen. Mun on niin älyttömän vaikea katsoa itseäni videolla. Tekee aina mieli repii hiukset irti ja juosta piiloon vuorille. Poikkeuksetta mietin aina, että WHY DID I AGREE TO THIS?! :D Kiitos samoin ja toivottavasti voidaan törmätä lasten kera joku kerta!

 • Henna

  Oujee oujee oujee vinkkejä meille lasipäisille tulossa!!!! Ostin juuri hetki sitten uudet lasit (liian) monen vuoden tauon jälkeen ja tajusin taas, miten paljon ne tekee ulkonäölle! Rupesin heti haluamaan toisiakin uusia!! Mahtavaa hiiiih u made my day.
  Tints tints!! :)

  Eli vakavasti sanottuna, en malta odottaa uutta kautta!! ;)

  • Mrs.V

   Joo oli ihan loistava Tuulia Synsamilta jakamssa mahtavia vinkkejä! Niitä näkyy kolmessa jaksossa ja todella hyviä oivalluksia näin ihan vain aurinkolasejakin käyttävälle! Toivottavasti toka kausi täyttää sinun odotuksesi! :)

 • Jaana

  Ihanaa! Mää oon oottanutkin tätä jo :) Mahtavaa saada taas valmiiksi mietittyjä vinkkejä ja vain poimia sieltä itselle mieluisimmat :) Kun ei näitä niin ehdi itse pähkäilemään ruuhkaisassa arjessa. :) Jännä nähdä, mitä kaikkea oottekaan muuttaneet tälle kierrokselle.

  • Mrs.V

   Mahtavaa! Toivottavasti sieltä seasta löytyy paljon myös sinulle varteen otettavia vinkkejä – erityisen paljon itse sain ainkin meikkivinkkejä meidän mahtavalta meikkarilta. Nainen oli ihan velho! Mä tuun jakamaan niitä teidänkin kanssa vielä, mitä keskenämme keskusteltiin mutta ei tullut videolle… ;)

 • Emilia

  Ihania kuvia! Maltan tuskin odottaa ensimmäistä jaksoa!

  • Mrs.V

   Voi kiva! Nyt on paljon ammattimaisemmin toteutettu käsikirjoituksineen kaikkineen ja odotetaan ihan uutta jälkeä täälläkin! :)

 • Kiitos ihanasta tyylipäivästä sinulle! Mulla oli ihan huippuaamu teidän kaikkien kanssa ja odotan innolla että jakso joskus ilmestyy :) Sain tosi arvokkaita vinkkejä ja aionkin monet niistä jo pistää toteutukseen heti pikimmiten!

  • Mrs.V

   Kiitos vielä sinulle Camilla! Oli mahtavaa kun olit mukana! Todella ihana kuulla, että sait vinkkejä! Käyn kurkkimassa blogissa vähän väliä mitä kaikkea keksit tulevaan! :)