CATEGORIES

Tyylipäivä – 2. jakso

16.4.2014

*Yhteistyössä Gant, Boomerang, Synsam, Kookenkä, IsaDora*

On tokan Tyylipäivä-jakson aika!

Edellinen jakso saikin teiltä todella lämpimän vastaanoton ja kommenttiboksissa jaoitte erinomaisia vinkkejä pieniin hienosäätöihin. Nyt lopusta löytyy vielä ennen ja jälkeen kuvat rohkeasta stailattavasta!

Tässä jaksossa nähdään kaimani Hanna, joka kaipaa vinkkejä kotiäidin tyylikkääseen pukeutumiseen. Asun tulisi sopeutua niin kaupungille, kuin hiekkalaatikon leikkeihin. Tämän lisäksi jaksossa annetaan myös paljon vinkkejä imetysajan pukeutumiseen, joka on koitunut monelle yllättäväksi vaivaksi pitkän raskausvaiheen jälkeen.

Kaikki vaatteet Hannan päällä: Gant
meikki: IsaDora
kaikki kengät: Kookengän valikoimasta

Ikävä kyllä videosta oli jäänyt pois keskustelut huivin käytännöllisyydestä imetysaikana. Tähän loppuun haluan nostaa esille, että nimenomaan huivi voi tuoda asuun paljon mielenkiintoa ja tyylikkyyttä ja on myös erittäin käytännöllinen vastasyntyneen kanssa. Nimittäin yksinkertaisen huivin avulla, pystyt antamaan suojaa vauvallesi hänen ruokahetkinään, ja samalla myös itsellesi. Suosittelen myös DKNY:n paitashaaleja (kuva päälläni täällä), jotka huivin lailla myös antavat suojaa, mutta ovat myös tyylikkään näköisiä päällä.

Oma asuni on DVF:n kietaisumaksimekko, jonka tilasin hiljattain netin kautta. Videollakin puhun siitä, kuinka mainio se on läpi raskauden, kuin myös imetyksessä. Mekosta tulossa oma postauksensa vielä myöhemmin päivän asukuvien myötä, kun nämä säät näyttävät tästä nyt lämpenevän.

Ja sana on kommenttiboksissa vapaa! Mitä enemmän ja useammin kommentoit, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa sponsoriemme tarjoama suuri tuotelahjapaketti. Voit lukea lisää kilpailusta, sen kulusta ja arvokkaista palkinnoista tästä postauksesta.

145 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaisa M.

  Ihanan raikas meikki! Sopii hyvin kesään.

 • Raisa

  Olispa itselläkin ollut imetysaikana samanlaista opastusta! En kyllä ihan ymmärtänyt paitapusero-pusero systeemiä, mutta valkenesi varmaan paremmin käytännössä.

 • ninni

  Tyylissä onnistuttiin, mielestäni uusi ilme oli raikas ja trendikäs! :) Takin malli jäi kylläkin mielityttämään, itse olisin valinnut erilaisen (näytti niin kauhean väljältä).

 • Sofia

  Stailattava näytti kyllä todella freesiltä valkoisessa, ja tuo dvf:n kietaisumekko on upea. Jos Tyylipäivä -sarja jatkuu, olisiko mahdollista saada mukaan vielä hius- ja kampausideoita? Muuten tosi kivasti otettu tässä eri osa-alueita huomioon.

 • pauliina

  Stailaus ei ollut sellainen mitä itseni päälle pukisin, mutta erittäin hieno ja Hannan näköinen! :)

 • Janniina

  Uusi tyyli sopi tosi hienosti kantajalleen, hyvin onnistunut stailaus! :) ihanat maanläheiset murretut sävyt, neule raikastaa kokonaisuutta ihanasti. Tuon näköisenä voi loistavasti lähteä hiekkalaatikolta suoraan kaupungille vaikka shoppailemaan! :)

 • Arhippa

  Kivoja vinkkejä, vaikka itsellä alkaa olla imetysvaihe pian ohi, oli kiva kuunnella noita vinkkejä juurikin imetysajan pukeutumiseen. Huiveja en ole koskaan osannut käyttää, mutta olisipa tosiaan ollut ihan paikallaan imeytsaikana

 • Kirsi

  olen itsekin kotiäiti, joten sain todella hyviä vinkkejä pukeutumiseen..ja pidän siitä, että pienillä asioilla saa muutosta aikaan! kiitos kovasti!

 • Oona

  Muuten ei itsellä ole hurjasti samaistuttavaa tähän stailaukseen, mutta mahtavat pikku vinkit tuolta meikin puolelta tuli. Itse käytän kevyttä meikkiä yleinsä ja sitten iltameikiksi muuttaminen tuottaakin tuskaa.. Nyt ehkä illallakin pystyy näyttämään hehkeältä, tuhnuisuuden sijaan! :)

 • Oona

  Annan myös tässä kiitosta sinun pikeutumisestasi! Ihana mekko, mutta ei liian hyökkäävä, se ei syö tippaakaan stailattavalta huomiota! :)

 • Mimmi

  Mahtavaa että hän tykkäsi itsekin pantteri huivista, se tuo hienosti lisä räväkkyyttä muuten hempeisiin väreihin. Monesti ihmisille on jäänyt sellainen Riitta Väisänen tunnelma mikä minua on aina harmittanut, koska käytän itse vuodesta toiseen pantteria! :D taidan myös suunnata kauppaan ostamaan vähän tummempaa lenkkaria kun omat valkoset on jo aika kärsineen näköiset! Kiitos vinkeistä! :)

 • Sippura

  Jälleen ihana jakso! Onnistunut stailaus tämäkin :) erityisesti pidin tämän jakson meikkaus-osiosta. Hyviä vinkkejä jälleen ja täytyy vielä todeta, että aivan ihanan oloinen tuo meikkitaiteilja tässä sarjassa! Niin mukavan ja ystävällisen oloinen :) jee, uutta jaksoa odotellessa!

 • Noora

  Todella hyviä vinkkejä myös näin 3 vuotiaan pikkumiehen äidille. Nyt chinot ja rento neule ja huivi päälle ja ulos nauttimaan auringosta :)

 • Maija

  Hieno jakso! Todella luontevasti esiinnyt ja puhut kameran edessä! Go Hanna :)

 • Olipas kiva törmätä tähän Tyylipäivien jaksoon. Äitiyslomani alkaa ensi viikolla, joten aihe on minulle todellakin ajankohtainen. Jaksosta sain paljon hyviä vinkkejä, sekä ajattelun aihetta siitä kuinka kotiäitikin voi olla tyylikäs ja samaan aikaan pukeutua käytännöllisesti. Minulle saa kesällä tulla huikkaamaan, että “muista Tyylipäivien vinkit!”, kun jumitan tylsissä kotivaatteissa likaisessa tukassa ja ilman meikkiä ;)

 • Miia

  Hello ja hyvää pääsiäistä! :)

  Tosi hieno lopputulos myös tässä, voisin käyttää itse kaikkia noita vaatteita! Ja mun on pakko saada noi Conversen nahkatennarit, toi väri on just perfect!

  T. Mansen mimmi

 • Vaikka itsellä ei lapsia olekkaan, niin sain tästä vinkkejä hyvin tulevaisuuden varalle:D Ja muutenkin todella kiva asukokonaisuun, itsekkin voisin pitää. Ei siellä lasten kanssa ollessa aina tarvitse vanhat verkkarit päällä viipottaa…

 • Hanna

  Kauniita sävyjä vaatteissa ja meikissä. Muuttuja kaikin puolin upea jo lähteä päälle (minunkin kaima). :) Itselle tuntuu kuitenkin hiukan vieraalle ja hankalalle, että imetyksen aikana ei olisi katsekontaktia vauvaan, kuten kävisi imetettäessä paidan tai huivin suojissa. Paita lisäksi venyttynee ja pulauttelusta tahrautuu sisäpinnaltakin. Olen tykännyt itse boob-merkin imetyspaidoista, väriä ja (jonkinlaista) tyyliä tuon asuun printtihousuilla.

 • Henna

  Hyviä vinkkejä ja ajankohtaisia kun ensimmäinen baby tulossa kesällä! Paidan sisällä imetys oli hyvä oivallus itselle.

 • Maarit

  Aikanaan kun olin raskaana ja imetin olisin ollut erittäin iloinen jos olisin saanut vastaavia neuvoja pukeutumiseen. Hienoa että otetaan huomioon myös imetysaika mikä on varsin haastavaa sopivien vaatteiden löytämisen kannalta.

 • mimmustiina

  Moikka!
  Jaksoihin tulee koko ajan lisää varmuutta ja sisältöä-good job!
  Tykkään kovasti

 • Kirsi

  Voih, ihan ensimmäisenä ihastuin mekkoosi, sitten stailattavan asuun ja sitten vielä meikkiinkin. Nämä ne vaan paranee ajan myötä:) Mukavaa pääsiäistä!!:)

 • AnniinaN

  Taas kiva jakso :) Stailauksellasi sait jotenkin ihanasti Hannan hehkumaan!

 • Jenni

  Tässä jaksossa lemppariksi muodostui Gantin ihana neulepusero ja meikki! Erityisesti luomiväri näytti tosi kivalta :) mahtavaa, että tyylipäivässä käydään monipuolisesti eri vinkkejä eri elämäntilanteisiin ja -tarpeisiin niin varmasti löytyy jokaiselle jotain.
  Iloista pääsiäistä!

 • Laura

  Olipa kiva jakso! Ihan huippuohjelma, katsoisin telkkaristakin. :) go Hanna!

 • Mariella

  Meikkaaja oli todella ammattitaitoisen oloine ! Hyviä vinkkejä sain taas tästä jaksosta! :) ja Hanna – olet upea!

 • Minna

  Upea lopputulos, ja tosi kivoja meikkivinkkejä taas tuli, kiitos! Seuraavaa jaksoa odotellessa :)

 • HM

  Vaikkei kotiäidin tyylipulmat juuri ole itselleni ajankohtaista, sain jaksosta yllättävän paljon vinkkejä omaan arkeeni. Vinkeistä paras tuli ehkä tuon meikin osalta. Olen aina ollut hyvin huono käyttämään luomivärejä, mutta muuttuja-Hannalla käytetty luomiväri voisi olla nappivalinta minunkin meikkipussiini! Sopivan arkinen, mutta heti naisellista ilmettä kasvoille antava! Kiitos tästä jaksosta ja näistä vinkeistä teille -taas kerran! Tämä tyttö taitaakin lähteä heti lauantaina kemppariosastolle kierrokselle ;)

 • Saaramaria

  Pakko vielä hehkutta tuota huivia imetyksen apuna. Ehkä paras investiointi minkään imetyspaidan tmv. sijaan on iso, pehmeä ja laadukas (mielellään vesipestävä) huivi. Sen suojassa on helppo imettää, siihen voi kääriytyä (ja suojata itseään esim. rintatulehdusta vastaan) ja tarpeen tullen vaikka laittaa vauvalle lisääpeitoksi, vaunujen suojaksi jne. :)

  Tyylipäivästä sitten; minusta ehkä parhaiten näistä välittyy se, että olet oma itsesi ja mukana aidosti stailattavien “ongelmissa”. Mulle tulee tunne, että ihan varmasti teet kaikkesi, että apua löytyy. Jotenkin kotoinen ja sydämellinen fiilis.

 • KK

  Upea stailattava, erityisesti pidin raikkaasta neuleesta ja kampauksesta. Tuollainen asukokonaisuus olisi varmasti helppo toteuttaa omassa arkielämässä. Vaikea kuvitella miten imetettävän vauvan saa neuleen alle ilman tukalaa oloa, mutta minulla ei ole asiasta kokemusta joten voihan se toimiakin :)

 • Krista

  No nyt oli onneksi näytetty silmämeikkiä paremmin, mikä jäi viime jaksossa puuttumaan. Tykkään ite kovasti noista maanläheisistä sävyistä :)

 • ellie

  Tämä jakso oli ehkä jopa parempi kuin edellinen! Ihanaa, kun ohjelmassa on niin erityylisiä ihmisiä! Ja jotenkin tuntuu että molemmat tytöt jaksoissa ovat olleet todella tyytyväisiä lopputulokseen. Uskomatonta, miten hyvin ja helposti pääset toteuttamaan heidän tyylitoiveensa. Tai siis, en tarkoita että se olisi helppoa, ei todellakaan. Päinvastoin. Vaikka tiedän oman tyylini, en silti itsekään osaa pukeutua halutulla tavalla. Löydät jotenkin pienistä yksityiskohdista kauniita korostuksia asukokonaisuuksiin. Kuten tässä esimerkissä leopardikuvioinen huivi. Oma tyylini kaipaa juuri näitä yksityiskohtia.

 • Anis

  Tästä sain hyviä vinkkejä omaan kotiäidin pukeutumieeni – kiitos jaksosta!

 • emma

  Tällä kertaa vähän vaikea kommetoida näitä itse vinkkejä, kun ei kokemusta raskaudesta saati imettämisestä ole, uskon kyllä että hasstavaa on ja “imetysvaatteet” ovat aika tyylittömiä… Toisaalta ehkä on ymmärrettävää ettei pienen lapsen kanssa aina voi olla tyylikäs :D Kuitenkin tykkäsin videosta, taas, ja varsinkin meikki ja tuo Gantin neule olivat ihanat!

 • saana

  Meikkiosiot ovat olleet mukavia, kummassakin kerrottu hiukan eri osioista. Pidän myös tuosta tilasta, jossa kuvaatte.

  Ja upea mekko! Sopii hyvin sinulle.

 • Petra

  Todella onnistunut muutos jälleen kerran! Vaikka ei ollut itselle niin ajankohtainen aihe niin silti jaksoin katsoa koko jakson :)

 • ellu

  Toi leo-huivi oli ihana lisä Hannan asukokonaisuuteen! Samoin tuo trenssi, värit kävivät todella hyvin yhteen. Mukavan keväinen/syksyinen värivalinta muutenkin. Asu ri ollut liian yliampuva vaan sopivan yksinkertainen.

 • A.H

  Ihanaa! Tyylipäiviä onkin odotettu taas kovasti! Tämän kerran jakso ei varsinaisesti ollut mulle suunnattu, mutta ihan käypiä vinkkejä sieltä silti löytyi näin lapsettomallekin :D

 • mantsu

  Tämän jakson arkimeikki oli todella onnistunut ja meikkaaja osaa hyvin selittää ja näyttää mitä tekee. Tollasta voi itsekin kokeilla, sen verran simppeli toteuttaa. Lisää näitä!!

 • SaR

  Kivan näköinen kokonaisuus tuli tässäkin jaksossa. Paljon saa ideoita myös itselle, vaikka ei kaikkia kokisikaan omalla kohdalla toimiviksi. Sävyt olivat nyt aivan omaan makuun! :)

  Ja jonkun kommentti hengästymisestäsi nauratti. Itsekin vasta raskaana olleena muistaa sen kyllä todella elävästi. Onneksi se on vain hetkellinen vaiva ;)

 • Katja

  No, ehdin jo lähettä yhden kommentin, mutta vielä jäi sanomatta, että näitä jaksoja katsoessa on kieltämättä käynyt mielessä se, että ei olisi lainkaan hullumpi idea, jos sinulla joskus olisi vaikka oma vaateputiikki tms., jossa voisit ohjata asiakkaita valitsemaan vaatteita. Vaikutat niin sydämelliseltä ja helposti lähestyttävältä ihmiseltä, että jos sinulla olisi putiikki, niin sinne olisi ilo tulla.

 • Katja

  Kommentoin tähän nyt oikeastaan sekä ensimmäistä että toista jaksoa. Ensinnäkin, minusta näitä jaksoja(tai tätä koko Tyylipäivä”sarjaa”) oli todella kivasti uudistettu. Minusta tila, jossa kuvaukset tehtiin oli tosi selkeä(viime “kaudella” minusta vaaterekkejä yms. taisi olla tilassa aika paljon).

  Sitten, minusta sinä esiinnyit todella luontevasti. (En toki löytänyt aiemmistakaan jaksoista mitään “kritisoitavaa”). Tässä kyllä kiinnitin erityisesti huomiota siihen, miten luontevasti “esiinnyt”, ottaen huomioon sen, että sinulla ei taida kuitenkaan olla kokemusta kameroiden(siis videokuvaa ottavien) edessä esiintymisestä.

  Minusta on hienoa, että sinä selkesästi tuot esille sitä omaa “tyyliäsi”, kun olet valinnut stailattaville asukokonaisuuksia. Tarkoitan sitä, että olet blogissakin tuonut esille sen, että klassinen tyyli on “sinun juttusi”, joten et myöskään yritä valita mitään liian “rajuja” asuja.

  Niin ja positiivisuutesi ja iloisuutesi välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle. (Vaikka voin kuvitella, että esimerkiksi tuo kyykistely kameroiden edessä ja siitä aiheutuva mahd. hengästyminen ei ollut kovin mukavaa).

  Meikki- ja silmälasilisä oli erittäin tervetullut. Jaksoissa näkynyt meikkaaja on myös todella selkeä esiintyjä. Häntä on ilo kuunnella. Ehkä ekassa jaksossa olisin halunnut nähdä silmämeikkiä vähän tarkemmin. Mutta ymmärrän, että joka asiaa ei voida näyttää kovin tarkasti.

  Kaiken kaikkiaan siis varsin positiivien mielen jättäviä nämä jaksot. Kiva myös, että nuo merkit(esim. Gant, Boomerang, K-Kengän mallistot) on sellaisia, joita on hyvin saatavilla ja myös nettikaupoista.

  • Mrs.V

   Voi Katja…. Kiitos ihan huimasti sulle näistä kaikista vuosista, mitä olet seuranani ollut ja miten ihanasti olet vuosien saatossa jaksanut kommentoida niin, että itsekin sinut kommentoijana “tunnen tuntevani”. Olet niin pitkään seurannut tätä mun häröilyä täällä blogimaailmassa, että kun tämä tulee sun suusta niin tiedän, että tarkoitat mitä sanot ja sinulla on myös pitkä kokemus tän urpon tarinoinneista <3 Osuit ihan naulankantaan kaikessa – ja olen niin kiitollinen, että multa löytyy kaltaisiasi lukijoita, jotka ymmärtää niin hyvin sen, mitä yritän blogillani antaa ja mitä minä olen bloggaajana ja naisena. Iso kiitos Katja – kaikesta.

   • Katja

    Voi, että Hanna, mun tuli tosi hyvä mieli tästä sun kommentista! :) Kiitos kuuluu siis sinulle. :) Luin tuon mieltä piristävän kommenttisi jo ennen pääsiäistä ja minusta tuntui, että haluan sinulle vielä vastata, mutta vastaaminen venyi tähän hetkeen asti.
    Hauska muuten huomata, että “tunnistit/muistit” minut kommentoijana. :)

    On ollut ilo olla blogisi lukijana kaikki nämä vuodet ja kuten olen maininnut, niin iloisuutesi ja sydämellisyytesi todella välittyy lukijalle. Niihin vuosiin, kun olen blogiasi lukenut on mahtunut monenmoista(niin kuin meille kaikille), nin iloja kuin suruja ja haluankin vielä mainita, että blogisi on ollut myös todellinen ilon pisara niinä vaikeimpina hetkinä. Tarkoitin sitä, että silloin kun itsellä on ollut vaikeampaa, niin blogisi on ollut sellainen levähdyspaikka arjen murheilta.

    Olen huomannut, että kovin usein en ole viime aikoina tainnut kommenttia jättää, mutta mukana seurailen ahkerasti edelleen. :)

    Ihanaa kevään jatkoa sinulle ja perheellesi! <3

    • Mrs.V

     Ihana Katja <3 Olen niin iloinen, että olen voinut blogini kautta tuoda pientä levähdystä sinulle – koska niinkuin sanoit – meillä kaikilla varmasti on niitä harmaitakin jaksoja, kun kaipaa vaan jotain muuta ajateltavaa… Ihana kuulla, että kaiken elämän myllerryksen keskellä olet täällä edelleen. merkitsee minulle hirmuisesti. Kiitos ihan hirmuisesti ja ollaan kuulolla <3

 • lilyyy

  Jakso oli todella kiva ja inspiroiva! Itsekin olen juuri imetyksen lopettanut ja tullut uudelleen raskaaksi eli kohta siis kahden pienen lapsen kotiäiti :) Joten sain tästä hyviä vinkkejä!

 • EllaM

  Kiva jakso ja ihan huippukaunis tuo stailattava! :)

 • Roosa

  Jälleen kerran kiva stailaus ja HUIPPUKAUNIS stailattava!! Chinoja olen itsekin yrittänyt kokeilla useita kertoja kaupassa, mutta ne eivät jotenkin minulle istu sitten lainkaan, harmi juttu. Samoin kuin valkoiset paidat. Tässä asu on jotenkin tosi Fressi. Ainut miinus tuosta trenssistä; hengarissa se näytti oikein hyvältä, mutta kun malli-Hanna sen päälle laittoi, niin ei mielestäni imarrellut kroppaa laisinkaan! :O

 • Huomioni kiinnittyi Dvf:n mekkoon! Mistä olet löytänyt pitkän mekon noin kauniilla kuosilla? Tuntuu, että tämän vuoden kuosit olisivat jotenkin aiempaa tylsempiä…
  Toiselle Hannalle ehdottamasi vaatteet näyttivät tosi kivoilta!
  Mukavaa pääsiäistä!

  • Mrs.V

   Hei ostin omani DVF:n omasta nettiliikkeestä! DVF.com – ainakin vielä pari viikkoa sitten niitä oli paljon jäljellä! :) Suomessa olen nähnyt myytävän vain tosiaan tuota lyhyttä wrap dressiä (Stockalla). Kiiitos paljon ja sitä samaa sinne! :)

 • Jebu

  Mukava jakso! Unohdetaan kaikki puristavat farkut ja ruetaan käyttämään kaikkia ihania kangashousuja! :) Iloista meininkiä ja ihanaa katseltavaa!

 • Karo

  Tämä on kyllä kiva keksintö tämä ohjelmasarja!harmi vaan ku en ite seiso tossa stailattavana;)nooooh,toivottavasti joskus:) seuraavaa jaksoa odotellessa…

 • Kaisam

  Mielestäni jakso todella monipuolinen ja ihana. Olen selkeästi paljon luontevampi juontamisen kanssa kuin viime kaudella ja sinua oli todella ilo katsella ja kuunnella. Ainoa pieni toive joka minulla olisi ehkä tulevia jaksoja varten olisi kiinnittää huomiota minkälaiset värit yms. sopivat parhaiten eri kantajille.

 • Virpi

  Tosi kiva ja käytännöllinen lookki kotiäidille! Meikki oli myös ihanan heleä, nopea ja luonnollinen mutta pakko kysyä että miks siinä laitettiin pohjustus silmämeikin jälkeen? Eikö silmämeikkiki pitäis pohjustaa että se kestää paremmin?

 • M

  Hei :)
  Mun mielestä tämän jakson vierailija Hanna on ihastuttavaa kaikin puolin! Jotenkin oli tosi helppoa katsoa video :)

 • Heini

  Vaikken oikeastaan kuulu tämän jakson kohderyhmään, vetäisisin asun silti mielelläni ylleni! Erityisesti ihastelin kaunista leohuivia ja olisin kyllä mieluusti sujauttanut Gantin vaaleanbeigen neuleen päälleni :))

 • Sasha

  Hyvännäköinen asu stailauksen kohteella, hyvää työtä! :) toivottavasti osaisin itsekin näyttää yhtä hyvältä tulevaisuudessa mahdollisen pienen lapsen äitinä, kuten te! :D

 • Jade

  Oon ihan koukussa näihin Tyylipäivä-jaksoihin. Eilen tosiaan katsoin ensimmäisen jakson ja sen innoittamana päädyin sitten youtubeen katsomaan viime vuonna tehtyjä jaksoja. Nyt on sitten kaikki tähänastiset jaksot katsottu ja täytyy sanoa, että kehityssuunta on ollut nouseva!

  Tämän jakson stailaus on erittäin onnistunut! Ihanan yhtenäinen kokonaisuus ja nuttura on aivan ihana! Näytätte molemmat Hannat todella kauniilta!

 • Näin kotiäidin näkökulmasta oli kyllä tosi mielenkiintoinen jakso! Trenssi, neule ja tennarit ovat olleet paljon käytössä hiekkalaatikoilla!

  Asun perusidea oli tosi kiva, teema selkeästi hyvin mietitty ja värit kävivät hyvin yksiin. Kuitenkin lopputulos avonaisen trenssin ja leveähköjen housujen kanssa näytti hoikan Hannan päällä jotenkin raskaalta. Itse ainakin omasta kokemuksesta voin sanoa, että raskausajan kaapujen jälkeen en todellakaan halua pukeutua leventäviin vaatekokonaisuuksiin: jos yläosa on rennon löysä, alaosa saisi olla tyköistuvampi. Joustavat pillifarkut olisivat tässä kokonaisuudessa ehkä tehneet Hannalle paremmin oikeutta – toki ymmärrän, että hän nimenomaan halusi kokeilla jotain muuta farkkujen sijaan.

 • meow

  Eikä! Tässä oli selvästi tehty parannuksia verrattuna ensimmäiseen jaksoon, mahtia! :) Tää jakso ei ollut mitenkään mun tarpeisiin tai hyödyksi, mutta varmasti paljon iloa niille, jotka temmeltävät lasten kanssa. Lopputulos oli todella hyvä. Kaunis nainen!

  • Sansu

   Samaa mieltä – paljon parempi kuin edellinen jakso! Ensimmäisessä jaksossa toistit paljon samoja asioita puhuessasi, mikä rupesi usein toistuessaan jo vähän ärsyttämäänkin. :D Stailattavan uudesta tyylistä taas en pitänyt ollenkaan, paitsi neuleesta. Lopputulos oli aika miesmäinen… Converset miellän enemmän nuorten kengiksi, naisellisia niistä ei saa tekemälläkään. :) Itse en hyötynyt vinkeistä, mutta varmasti mm. imettävät saivat tästä jaksosta paljon mahdollisia asuvinkkejä arkea helpottamaan.

   Seuraavaa jaksoa odotellessa. :)

 • Maria

  Ihana stailaus!:) vaatteet on tosi kivat ja käytännölliset. Sain kivoja vinkkejä!:)

 • Katri

  Ihanan raikas look! Jakso on mielestäni sopivan pituinen ja monipuolinen. :) Puheeseesi taas kiinnitin huomiota. :D Kun puhut paljon ja nopeasti, välillä kuuluu hapen haukkaaminen. (Hengityskurssi opiskeluissa menossa heh.) Kysymyksesi ovat hyviä avoimia kysymyksiä. Aina asiakasta haastateltaessa juuri avoimet kysymykset ovat johdattelevia, suljettuja kysymyksiä parempia. :) Arvostan panostustasi ja haluasi kehittyä työssäsi! :)

 • Karoliina

  Tämä jakso kolahti itselleni enemmän kuin edellinen, vaikken äiti olekkaan! :) Kivoja vinkkejä sain, ja hieno juttu että lukijapalaute otettiin heti huomioon ja loppuun saatiin ne ennen-jälkeen kuvat! Kyllä oli molemmat Hannat niin kauniina! :)

 • Linda

  Olipa kiva jakso! Sun ihana persoona korostuu vaan näitten videoitten myötä :)

 • Nipsu

  Aika hyviä vinkkejä jälleen kerran! :) Näin jälkikäteen ajateltuna imetysvaatevinkit olivat tosi näppäriä, harmi kun itse en tuota huivia tajunnut! :D

 • Nipa

  Todella inspiroivia nämä uudet jaksot! Itse olisin tämän toisen jakson kohdalla kaivannut nähdä miltä kauluspaita olisi näyttänyt neuleen alla.

 • Mia

  Täydellinen jakso! Odotan itse tällä hetkellä esikoistani ja raskauden aikana tuo pukeutuminen on ollut hieman haastavaa. Jotenkin kuvittelin sen heti “palautuvan” normaaliin kuosiin synnytyksen jälkeen mutta en ollenkaan miettinyt tuota imetystä ja vaatteiden käytännöllisyyttä siinä. Hyvä jakso joka vasi silmiä ja toi uusia näkökulmia, tykkäsin :)

 • Dansku

  Ihana tuo leohuivi! Luin kirjoittamasi tekstin ensin ja katsoin jakson vasta myöhemmin enkä enää muistanut että olit kirjoittanut tuotteiden merkin postaukseen. Hämmennyin siis hieman kun yritin lopputeksteistä etsiä huivin merkkiä ja mielestäni mikään lopputekstin tuotteista ei ollut ainakaan kovin näkyvästi mukana jaksossa..

 • Karo

  Aihe ei ole itselleni mitenkään ajankohtainen, mutta pidin jaksosta silti. Pidän siitä, että näissä uusissa jaksoissa aiheeseen paneudutaan perusteellisesti. Kuvausmiljöö ihastutti edelleen ja stailauksen lopputulos oli mieleeni. Ensi jaksoa odotellessa! :)

 • Anna

  Todella kiva look! Voisin ottaa kyseisen kokonaisuuden itsellenikin milloin vain käyttöön! Varsinkin Gantin palmikkoneule on aivan ihana!

 • Katri

  Kiva jakso! Ihmettelen vain miksi hiustenlaittoa ei näytetä? Toisi toki lisää pituutta ja jos olette näistä mahdollisimman tiukkoja paketteja yrittäneet saada niin ymmärrän toki :)

 • Saikku

  Nyt vasta luin postauksesi videon alla. Kiva lisähuomio nämä huivit. Itse olen imettäessä käyttänyt tätä “suojautumiskeinoa” paljonkin. Kaupungille lähtiessä mukaan vaan joku kiva, raikas ja asukokonaisuuteen sopiva huivi, niin siihen voi kääriytyä vaikka paita ei aivan imetykseen paras mahdollinen olisikaan. Ja vauvakin saa ruokailurauhan ympäristön hälinältä :D

 • Saikku

  Tästä sai kyllä paljon vinkkejä omaan arkeen puolivuotiaan lapsen kanssa. Kiitos! Imetys julkisilla paikoilla vaatii aina vähän miettimistä, mitä asukokonaisuuksiin tulee. Tosi kiva värimaailma tuossa lopputuloksessa. Ja noi kengät haluaisin kyllä itsellenikin – ihanat!

 • Emilia

  Esiintymistäsi on kiva katsella ja upean kokonaisuuden sait(te) aikaiseksi! Kietaisumekko alkoi kiinnostaa itseänikin, kun se olisi totta tosiaan helppo käyttää myös imetysaikana. Terv. toinen hengästynyt, rv 28 :)

 • anna

  Kiva video jälleen. Varmasti asiansa ajava.

  Tosiaan paikoin nopeasta puheestasi on vaikea saada selvää ja juttu menee ohi, mutta koska myönnät sen (meillä kaikilla on omat heikkoutemme!) niin satavarmasti kehityt siinä. Amk:n harjoitteluissakin meiltä opiskelijoilta oikein vaaditaan heikkouksien näkemistä omassa työskentelyssään – aina on joku kehityskohde :) Hyvä, että asenteesi on jälleen rento ja inhimillinen!

  Ihana oottaa taas uutta jaksoa!! Jatkakaa samaan tyyliin ;)

 • Anna

  Kivasti stailattu jälleen kerran. :) Aikaisempi kommentoija puhui sinun “ammattitaidottomuudesta”. Itse olen kyllä ihan eri mieltä. Sulla on selvästi todella ammattimainen ote pukeutumisen suhteen! Luulen että moni muu ajattelee samaa, ainakin jos miettii blogisi lukijamääriä. :)

 • Melisa

  Meikkivinkit tosi hyviä ja kiva, että nyt oli “ennen ja jälkeen” kuvat. Aivan ihana Gantin trenssi.

 • marika

  Hei Hanna!
  Oikein onnistunut ja pirteä stailaus!Näitä jaksoja on kiva katsoa,kun saa paljon vinkkejä omaankin pukeutumiseen:)
  Pieni risu ruusujen joukkoon…Välillä en meinaa saada selvää puheestasi,kun puhut niin nopeasti.Älä turhaan jännitä esiintymistäsi,sillä olet oikein ihana ja osaava stailaaja!
  Hyvää kesän odotusta ja odotusta ylipäätään :)

 • Eveliina

  Moikka! Pidin todella paljon näistä kahdesta ensimmäisestä Tyylipäivä-jaksosta. Aiheet ovat itsellekin ajankohtaisia ja meikkivinkit hyödyllisiä omaa meikkiänikin ajatellen. Puhe on videoilla ihanan rauhallista ja selkeää ja videot on sopivanmittaisia. Näitä on ihana katsoa, kun jää rauhallinen ja hyväntuulinen olo. Innolla odotan seuraaviakin jaksoja! :)

 • Murkinamasu

  Kiitos vinkeistä. Oma vatsanympärys on juuri kasvuvaiheessa, joten piakkoin joutunee hiekkalaatikon vieressä hääräämään. Trenssi on kyllä mahtava vaatekappale, kun se venyy catwalkilta hiekkalaatikolle! :)

 • nini

  Toivoisin että lopputuloksia näytettäisiin vähän kauemmin ja enemmän, kun sitä katsoja kuitenkin odottaa ja muuten kaikki selitetään todella hyvin ja perusteellisesti, niin olisi kiva jos esim valmis meikki näytettäisiin lähempää ja vähän paremmin.

 • Emma

  Nyt mä keksin miks tää jättää mut loistavasta toteutuksesta huolimatta vähän kylmäksi. Voisin kattoa tota vielä toisen 17minuuttia aivan hyvin! Olis kiva jos kaikkiin osiin keskityttäis kunnolla ja vaatteita näkis enemmän stailattavan päällä. Toki ymmärrän, että tän koko jutun idea on olla tommonen lyhyt, mutta idea on niin hyvä että tätä katsois pidempäänkin ja tää olis niiiin hyvä kun kaikkiin paneuduttais vielä astetta paremmin :-)

 • Pauliina

  Valkoinen palmikkoneule oli niin nätti ja sopi chinoihin tosi kivasti! Ainut, mikä itseäni hieman häiritsi, oli tuo takki-chino-tennarikokonaisuus… Kaikki näyttivät tuossa niin löysiltä ja rennoilta, että jotenkin se sai asun näyttämään kovin poikamaiselta ja miehekkäältä:( Ilman auki retkottavaa takkia asu kuitenkin oli tosi hieno ja oli hyvin yhteensopivasti valitut värit:) Kiitos näistä tyylipäivistä!

 • Paula

  Tykkäsin kovasti stailauksesta! Molemmat Hannat ovat upeita :)

 • Tosi kiva jakso taas! Tykkäsin asustakin ja sen värimaailmasta kovasti. :) Ainut mitä jäin miettimään oli se valkoinen (kylläkin tosi kaunis) neule, joka ei mielestäni ehkä ole kaikkein kätevin nelikuisen vauvan kanssa. Voisi kuvitella, että se on alta aikayksikön likaisena ja valkoisesta ei ne tahrat ihan lähdekään pois. Itse en äiti vielä ole, mutta mieltäisin tämäntyyppisen asun täydelliseksi päiväkahvittelua varten, mutta en ehkä hiekkalaatikolle uskaltaisi mennä näin siistissä asussa. :)

 • Kristiina

  Todella nätti muuttuja-Hanna! Pidin erityisesti hänen meikistään, joka oli raikas, arkeen sopiva, mutta antoi juuri sopivasti lisää ilmettä. Terkut myös luontevalle meikkaajalle, joka esiintyi edukseen tälläkin videolla :)

 • Iida

  Ihana tuo sinun mekkosi kyllä :)

 • magic-

  Todella siisti äiti look ja taas ihana meikki. Kaunis malli!

 • vappu

  Onnistunut lookki! Tottakai jokaisella stailaajalla on oma kädenjälkensä, ja tietyllä tapaa sen kuulukin näkyä lopputuloksessa. Se ei missään nimessä tarkoita sitä, että et ottaisi muuttujan toiveita huomioon, päinvastoin.

 • Nämä tyylipäivä-jaksot ovat aina ihana rentoutumishetkeni, odotan uutta jaksoa aina innolla! Olet niin ihanan pirteä, positiivinen ja iloinen videoilla, se saa väkisin itsenikin hyvällä mielelle :) Pakko muuten todeta, että tän päivän videolla stailattu näyttää Anne Kukkohovilta jotenkin etäisesti, yhtä kaunis ja samanlaiset piirteet! :)

 • Onpa mieluista katseltavaa nämä uuden kauden jaksot! :) Tarkistaisin vielä, oliko tuo superhieno leohuivi myös Gantin valikoimista? :)

 • tinat

  Nämä on kyllä hyviä jaksoja! Viimeksi kommentoin, että ulosantisi on parantunut paljon viime vuodesta ja siis näin onkin, mutta lisään vielä, että tykkään myös siitä pienestä kotikutoisuudesta, mitä vielä on jäljellä :) Eli ei tule sellaista vaikutelmaa, että tätä on harjoiteltu viikkotolkulla! Et ole kuitenkaan ammattiesiintyjä ja siksi esiintymisen ei tarvitse sellaista ollakaan. Minusta oli onnistunut stailaus, meikki oli myös tosi raikas ja nuttura kivan näköinen. Taas seuraavaa viikkoa odotellen!

 • Sissi

  Tyylipäivän uusi kausi vaikuttaa lupaavalta :) Kuvaus tosin ei ole ihan sitä tasoa, mitä muuten, kunpa kuvakulmat olisivat paremmat tulevissa jaksoissa. Ihanaa kun meikkaaja ja optikko puhuvat murretta, niin raikasta :)
  Muuten, lopputeksteissä näkyi lista eri vaatteista kuin mitä muuttujalla oli päällään.

 • Karoliina

  Hienoa työtä jälleen, todella kiva kun videoilla on ns. tavallisia ihmisiä, ei ainoastaan langanlaihoja malleja tai muutenkaan yksipuolista näkemystä kauneudesta. Hyviä vinkkejä jälleen kerran, vaikkei aihe itseä juuri nyt kosketakaan niin tulevaisuudessa varmaankin kyllä. Kiitos kivasta sarjasta!

 • jatta

  Tykkäsin kovasti, kokonaisuus oli aivan hurmaava. Itsekin voisin pukeutua juuri noihin vaatteisiin, tästä saa hyvää inspiraatiota. Myös lastenvaatteiden esittely oli mukava plussa, etenkin mekko oli ihana. Mukavaa pääsiäistä sinulle Hanna!

 • Tiinuliinu

  Kiitos vinkeistä imetysajan pukeutumiseen liittyen, en ole oikeastaan halunnut lähteä pojan kanssa kaupungille pikaisia käyntejä lukuunottamatta juuri imetyksen vuoksi. Kaapista löytyykin jo tuollainen löysähkö palmikkoneule :)

  • Mrs.V

   Hei todela kiva kuulla, jos sait hyviä vinkkejä! Itse ainakin mielläni käyn pojan kanssa ulkoilmassa – tekee hyvää mielelle olla ulkona neljän seinän sisältä. Joten toivottavasti tämä on sinulle sellainen vinkki, jonka avulla voit nauttia kaupungilla olemisesta ja tuntea olosi mukavaksi joka niin syöttöhetkinä!

 • pihka

  Hyviä vinkkejä sai tästä jaksosta. Ja aivan ihana tuo sinun mekkosi Hanna :)

  • Mrs.V

   Todella kiva, että sait vinkkejä! Ja kiitos – pidän siitä itsekin – tukalasta tilasta huolimatta ;)

 • Annina

  Mahtavaa että ennen/jälkeen kuvat sai mukaan! Kiva kun otatte lukijoiden toiveet niin hyvin huomioon :)

  Minun silmääni tuo suorien housujen ja tennareiden yhdistelmä näytti vähän miehiselle, ehkä lahkeiden kääntö olisi voinut auttaa.. Mutta mukava mikäli Hanna itse tykkäsi :)

  • Mrs.V

   Ehdottomasti! Teitä varten tätä tehdään. :) Ja hyvä vinkki! Kiitos siitä! :)

 • Emiliii

  Vaikka moni nyt on pitänyt hengästymistäsi jotenkin huonona asiana niin itse raskaanaolevana se on minusta jopa jollain tapaa huojentavaa. Siis siten, että myös sinussa raskaana oleminen näkyy muutoinkin kuin söpönä pienenä vatsana :) Tämä on siis ihan ainoastaan positiivinen kommentti jollain vertaistuellisella tavalla :) Kaunis odottaja olet, ihan kuin aiemmassakin raskaudessasi!

  Näitä videoita on tosi kiva katsoa ja kohta taas uudelleen samassa tilanteessa (eli vauvan ja taaperon kotiäitinä) olevana myös tämä jakso oli erityisen ajankohtainen. Sinusta saa myös tosi lämpimän ja mukavan kuvan näiden videoiden perusteella :)

  Yhtä juttua vähän kritisoisin tässä jaksossa; en ainakaan itse osaa yhtään pitää kotona ollessa kauluspaitoja. Varsinkin imettäessä ne ovat napeista huolimatta rypistymisen vuoksi hankalia ja jotenkin “venymättömiä”. Ehkä olen tämän suhteen kummajainen?!

  Kiitos erityisesti tässä jaksossa selkeästäå ja freesistä meikistä, muutama vinkki jää varmasti omaan käyttööni myös :)

  Aurinkoisia kevätpäiviä ja tsemppiä loppuraskauteen (hyvin samoilla viikoilla mennään – yhtä hengästyneenä vatsan ja taaperon kanssa ;) )!

  • Mrs.V

   Voi että! Kiitos :) Olipa todella ihana, vertaistukea antava kommentti! :) Olen asupostauksissa yrittänyt vinkata, että ei tämä raskaana oleminen mitään varsinaista herkkua ole, vaikka olenkin tuhottoman onnellinen, että tässä tilassa olen. Ja varmaan moni raskauden kokenut ymmärtää tämän tukalan ja ahtaan olon enemmän kuin hyvin.. ;) Minulla se tuntuu ihan hengityksessä asti! :D Tai no onhan sen tieteellisestikin todettu, että keuhkokapasiteetti pienenee n.25% prosentilla – joten eipä ihme :D

   Todella kiva kuulla, että sinulle välittyy tällainen hyvä tunnelma! Olen todella otettu. Suuri kohteliasuus. Kiitos paljon :)

   Ja hei oletko kokenut väljempiä tunikoita? Ymmärrän, että tiukat kauluspaidat antavat vilunväreitä (minullakin), mutta tuollaiset väljät kauluspaidat ovat oikein mukavia – jopa kotona! Tosin se ryppyisyys aspekti on aina oma juttunsa… Siitä syystä kannattaakin pitää silmällä materiaaleja. Tässä on isteasiassa synteettiset kuidut ovat yleensä parempia, sillä puuvilla rypistyy hyvinkin helposti…

   Kiitos erittäin piristävästä ja vertaistukea antavasta palautteesta! Aurinkoista ja ihanaa pääsiäistä teidän perheelle – ja VOIMIA äidille ;)

 • siiri

  Heippa! Näitä on todella mukava katsoa ja saada hyviä ideoita omaan pukeutumiseen ja meikkiin. Viime jaksosta rohkaistuin ja ostin vihdoinkin valokynän, sen käyttö on jäänyt koska en oikein osannut laittaa sitä omaan naamaani :D
  Hyvää pääsiäistä!

  • Mrs.V

   Voi että miten kiva kuulla, että olet heti saanut arkeesi yhden toimivan lisäavun! Itse pidän huimasti valokynästä! Oletko pitänyt? Ja aurinkoista ja makeaa pääsisäistä! :)

   • Saana

    Mun on ollut kanssa tarkoitus hankkia valokynä. Tuntuu, että näin 30+ sille rupeaa olemaan jo todella tarvetta!! Onko sulla suositella jotain tiettyä merkkiä, onko niitä paljon eri sävyjä? Mun täytyy tunnustaa, että oon tosi kömpelö meikkien suhteen ja olis tosi hienoa oppia tekemään kunnon pohjameikki. Mulla on pieni taapero, joka edelleen nukkuu huonosti ja tuntuu, että näytän töissä välillä ihan kamalalta. Sellanen joku väsyneiden kasvojen rautalangasta väännetty ehostusmeikki -postaus olis niin tervetullut tälle insinööri-äidille.

    Ihanaa pääsiäistä teille, toivottasti ehditti renotutua ja lomailla <3

    • Mrs.V

     Minä olen käyttänyt vuosi YSL:n valokynää, jota en ole vaihtanut pois. Lumenelta mm. löytyy tosin edullisempi vaihtoehto, mutta omat käyttökokemukseni perustan täysin YSLn valokynään, joka on mahtava. Täällä nimittäin ihan sama ongelma… Kaikki vinkit väsymyksen piilotukseen otetaan avosylin vastaan :D Valokynä on siis täällä ahkerassa käytössä ;)
     Ihanaa ja aurinkoista pääsisäistä sinne! Toivottavasti lomapäivien ohella saa äitikin hengähtää ja päästä hieman eroon väsymyksen aiheuttamista pandasilmistä! :)

 • Odey

  Pisti itselläkin silmään tuo hengästyneisyys. Oli tosiaan välillä hieman haastavaa saada selvää puheestasi, paikoin se oli hyvin nopeaa.

  Aluksi pohdin hieman valkoisen neuleen valintaa, mutta lopputulos oli ihan loistava. Varsinkin hiukset/nuttura näytti upealta.

  • Mrs.V

   Pahoitteluni. Allekirjoitan täysin ja yritän sitä jatkuvasti tsempata. Niinkuin tuohon kirjoitin, niin nyt raskauskin erityisesti vaikeuttaa liikkumista, sillä raskauden myötä keuhkokapasiteettikin on pienetynyt, joten vielä varmaan hengästyneisyys korostuu.
   Todella kiva, että pidit. Oli niin paljon tummia ruskean ja vihreän sävyjä, että valkoinen paita oli tarpeellinen raikastus mielestäni. Ja samaa mieltä hiuksista! :)

 • Linda

  Kiva oli taas katsoa,ihastuin erityisesti tuohon meikkiin :)

  • Mrs.V

   Kyllä – Hannan kasvot tulivat vielä erityisen kauniisti esiin kun hiukset nostettiin ylös.

 • eee

  Loistava toi huivi-vinkki. Lisäksi huiveilla saa muunneltua asuja aivan erilaisiksi. Saman paidan/neuleen käyttö ei ole niin tylsää, kun vaihtelee huivia.

  • Mrs.V

   Ihan samaa mieltä olen! Yksi värikäs ja printillinen huivi tuo paljon asuun!

 • Susanna

  Hyvä jakso taas ja ihana stailaus. :) Asu oli tyylikäs, mutta rento ja käytännöllinen. Kiva, kun sun kädenjälki näkyy stailauksessa.

  • Mrs.V

   Mukavaa, että pidit! :) Tämä oli Gant-jakso, joten kaikki vaatteet Gantin valikoimista, ja minähän pidän merkistä kovasti. Heidän vaatteensa kun ovat pitkäkestoisia ja käytännöllisiä – mikä istuu hyvin omaan tyyliini. Chinoja en itse omista, mutta tämän myötä on alkanut kiinnostaa :)

 • Foxinthesnow

  Ai niin ja ihana mekko sinulla Hanna! Ihan hehkut tuossa jaksossa!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon kanustavista sanoista! Itse kun näkee vaan vähän tukaluutensa kanssa painivan naisen :D

 • Foxinthesnow

  Ihana tyylipäivä taas! Upealle naiselle upea tyyli ja ihana, raikas meikki! :) vaikutti mukavalle asulle joka kuitenkin tuo kivaa särmää kotiäidille :)

  • Mrs.V

   Todella kiva, jos asu oli sinun mieleesi! Hannalle olisi sopinut juuri mikä vain;) Siisti kaupunkiasu, missä on myös mukava istua hiekkalaatikonreunalla. Safari-meinkgin oli tarkoitus juoda sitä Hannan toivomaa “särmää” arjen peruspukeutumiseen :)

 • Noora

  Ihana tuo leohuivi ja stailattavan nuttura pään päällä :)

  • Mrs.V

   Leohuivi on minustakin kiva ja erikoinen lisä muuten hyvin neutraaliin asuun. Ja Hanna kauniisiin kasvoihin sopi loistavasti, että hiukset tuotiin kokonaan ylös!

   • au

    Leohuivi on tosiaan ihana. Avasin kommenttiboksin juurikin siksi, että tahtoisin tietää mistä moisen saa itselleen? :)

    Mainio stailaus. Näitä videoita on kiva katsoa kun olet selvästi itsekin innoissasi tyylimuutoksista!

 • maya

  Sua on tosi miellyttävä katsoa näissä videoissa, mutta tuo ulosantisi on välillä jotenki tosi kömpelöä. Tässäkin kuulostit välillä ihan hengästyneeltä? :D

  • Mrs.V

   Joo mä ymmärrän… Koska puhun todella nopeasti – aina. Olen pitkään yrittänyt sitä harjoittaa, joten ihan pientä edistystä on onneksi tullut (aka – muut ymmärtää lauseen :D) mutta nyt raskaana hengästyn ihan pienistäkin jutuista – sillä keuhkokapasiteetti on lapsen myötä pienentynyt n.25% kun lapsi vähän pusertaa keuhkoja kasaan – joten tästä syystä varmaan vielä toi ekstra hengästyneisyys.

 • Todella hyvin sopii tuo korkea nuttura Hannan upean kapeisiin kasvoihin :) Maanläheiset sävyt sopii myös todella hyvin Hannan kasvoihin ja ihoon. Mahtava nainen!

  • Bella

   Omasta mielestä näyttävät nutturat sopivat tosi monenlaisiin kasvoihin! Tärkeintä kai että osaa kantaa näyttävän kampauksen. Minulla on melko iso pää ja leveät kasvot, mutta mielestäni olen silti aivan omimmillaan esim. jättikokoisessa holkkinutturassa! Hiukset auki esimerkiksi korostaa mielestäni erityisesti kasvojen pyöreyttä…käytinkin (liian) monta vuotta lähinnä ponihäntää ja lettiä, jotka eivät mielestäni tuoneet valtaisaa pehkoani korostaen kauniisti esille, vaan häivyttivät sen. On kiva korostaa alaselkään ulottuvaa tukkaa näyttävällä nutturalla, vaikka pyöreäkasvoinen olenkin. :)

   • Mrs.V

    Milenkiintoisia pointteja! Itse olen juurikin niin huono tekemään hiuksilleni mitään, koska omat kasvonpiirteet ei ihan hirveästi anna armoa :D Mielellään siis pidän hiukset auki aka – peitän mahdollisimman paljon :D Mutta pitääpä tutustua itsekin siihen, miten eri kampauksen toimivat kasvomalleilla! Koska siinä on tosiaan useasti huima ero! Kiitos hyvästä pointista!

  • Mrs.V

   No kyllä – Hanna sen verran kaunis ja näyttävä nainen, että hänelle sopisi oikeastaan mikä vain:)

 • nn

  Olen huomannut, että stailaat aina muut naiset ainoastaan sinun makuusi sopiviin vaatteisiin, käyvätpä vaatteet heille tai ei. Osoittaa kapeakatseisuutta ja ammattitaidottomuutta.

  • Mrs.V

   Voih – olen eri mieltä, sillä yritän nimenomaan kuunnella mitä he toivovat. Itse en esimerkiksi käytä chinoja juurikaan. Ja minusta nämä naiset näyttävät upeilta (ihan ennen stailaustakin), joten makukysymys. Mutta myönnän ehdottomasti olevani ammattitaidoton – vasta olen opiskellut stailausta ja tässä mennään ihan siltä pohjalta, että vinkkejäni kysellään ammattitaidottomuudesta huolimatta. Ja tottakai siltä pohjalta menen, että itsekin pidän kokonaisuudesta. En vaan osaisi tehdä kokonaisuutta, mikä omasta mielestäni olisi ihan hirveä.

 • Tiia

  Oi vitsi miten ihanan heleä meikki, upea luomiväri nimenomaan. Asu oli aivan ihana, ehkä takin kanssa liian ruskea kokonaisuus minun makuun,mutta jokainen vaatekappale oli kuitenkin upea ja kaunis erikseen. Olisin kenties kaivannut jonkun pirteän värisen takin. Mutta mielestäni viime kädessä tärkeintä, että muutettavan tyyliä kuunnellaan, eikä väkisin tyrkytetä vääriä värejä vastoin tahtoa. Kertakaikkiaan taas upea look. Ainakin tähän mennessä tykkään enemmän kuin viime vuoden videoista. Olette panostaneet kauniiseen ympäristöönkin. Kaikki on kaunista, kuten itse stailaaja. ;)

  • Mrs.V

   Kiva kuulla Tiia, että pidit! Takki oli luonnossa vihreämpi, joten ehkä tässä teki vähän valoitus kepposen? Olen ihan samaa mieltä. En halua lähteä tekemään kenellekään mitään radikaaleja muutoksia, vaan enemmänkin antaa sellaisia hyviä käytännönläheisiä vinkkejä, jotka itse olen kokenut hyväksi tai uskon palvelevan myös muita. Ja ehdottoman samaa mieltä – paljon on tultu eteenpäin viime vuodesta! :)

 • paulina

  Pientä kritiikkiä alkuun, “hirveän” “kauhean” sanojen käyttö vähän särähtää korvaan , muuten kiva jakso! :)

  • Mrs.V

   Todella hyvä pointti. Yritän varoa tulevaisuudessa, koska särähtää se minullakin! :)

 • Eve

  Kiva jakso taas kerran! Saako muuten stailattavat omaksi nuo vaatteet, jotka heille valitaan? :)

  • Mrs.V

   Kiva, että pidit! Ikävä kyllä vaatekokonaisuuksia emme voineet stailattaville antaa, mutta kaikki he saivat jokaiselta ohjelman sponsorilta lahjakassit kotiinviemisiksi, jotka koostuivat tuotteista ja liikkeen lahjakorteista.

 • Ieva

  Kiitos! Tässä oli paljon vinkkejä, joita olen itsekin kaivannut! Olen saanut blogistasi muitakin tosi hyviä vinkkejä raskauspukeutumiseen, vaikka oma tyylini on melko erilainen.

  • Mrs.V

   Tosi kiva kuulla, että olet saanut raskausajanpukeutumiseen vinkkejä, koska ne tuntuvat aina olevan vähän kiven alla. Itsekin yritän jatkuvasti uusia metsästää, koska pukeutuminen käy viikko viikolta haasteellisemmaksi…. ;)

 • Anna-Katariina

  Ihana kokonaisuus, saatiin Hannaan kaunista hehkua kivoilla, tyylikkäillä vaatteilla. Vaatteet sopii ehdottomasti arkeen sekä hieman virallisempiinkin tilaisuuksiin. Tennarit oli tosi kiva valinta, voi olla tyylikäs ja huoliteltu myös ilman korkokenkiä :)

  • Mrs.V

   Ihan totta – tässä oli nimittäin poikkeuksellisen kiva lenkkari mielestäni. Kaipa se ruskea nahka teki siitä niin siistiin ja huolitellun? Pidin itse ainakin niistä kovasti. Ja Hanna nyt oli upea äiti ja nainen jo sisään tullessaan, mutta toivottavasti sai jotain lisävinkkejä sentään :D

 • EmmiMaria

  Mä tykkään todella paljon näistä toisen kauden jaksoista kun nää on pitempiä ja yhteen henkilöön keskitytään enemmin, kuten jo edellisen jakson kommenttiosiossa sanoin. Kiva lisä tähän olisi se, että jos lopussa voitaisiin näyttää miten se asu toimii ihan käytönnössä siellä heikkalaatikolla :) Saisi asuun todentuntuisemman fiiliksen, vähän vaikea selittää mitä oikein tarkoitan :)

  • Mrs.V

   Hei tosi kiva idea… Tosin toteutuksen puoleen siihen ei vielä tänä vuonn aollut mahdollisuutta, mutta jos näitä tehdään jatkossakin niin ehdottoman kiva idea, jos vaan resurssit antaa myöten :)

 • Hanna

  Taisin olla 16minuuttia ja 56 sekuntia hengittämättä. Olipa tosi kiva lopputulos, eikä se itsensä kattominen ollu niin kaameeta, kun olin kuvitellut!! Kiitos Hanna sulle, teit tyylipäivästä mukavan rennon ja todella antoisan! Ja tuhannet kiitokset kaikille muille Tyylipäivän tekemisessä mukana olleille. Oli huippu kivaa!!!

  • Mrs.V

   Kiitos Hanna itsellesi. Sä olit ihan loistava, vaikka ymmärrän paremmin kuin hyvin sun fiiliksen, koska oma fiilis on aina ihan sama. Toi mun kietaisumekkokin on sen verran raskausvartaloa korostava, että varmaan tuli viimeisillekin selväksi, miksi olo on tukala :D Kiitos ihan hirveästi siis itsellesi, että olit mukana! Oli tosi kiva taas nähdä ja ollaan kuulolla! :)