CATEGORIES

Tyylipäivä – 8. Jakso

28.5.2014

*Yhteistyössä Gant, Boomerang, IsaDora, Kookenkä ja Synsam*

Ja niin se aika vaan hurahti, että ollaan taas viimeisen Tyylipäivä-jakson kimpussa. Olemme saaneet teiltä ihan loistavaa palautetta! On ollut todella hienoa huomata, että tekemämme työ jaksojen parantamiseksi on mielestänne onnistunut. Haluan puolestani kiittää meidän ihan mieletöntä tuotantoporukkaa kovasta ja loistavasta duunista, upeita sponsoreita sekä meidän mahtavia ja valovoimaisia stailattavia!

Viimeisessä jaksossa tapaatte Sannan, jonka pukeutumisesta ei persoonaa ja väriä puutu, mikä on kerrassaan upeaa. Kun tapasimme ensikerran, saapui hän paikalle hot pinkeissä housuissa ja kiiltävässä tiikerikuvioisessa bleiserissä. Ihailen hänenlaisiaan rohkeita pukeutujia, mitä ei Suomessa liiaksi nää. Hän kuitenkin toivoi vinkkejä, miten saisi tyyliään hieman hillittyä, jotta esimerkiksi työpaikalla hänen pukeutumistaan ei koettaisi liian huomiota herättäväksi. Vaikein haaste kaikista, sillä en millään haluaisi tällaista rohkeaa pukeutujaa kahlita, kun noin hienosti ja itsevarmasti erilaiset kirkkaat värit ja printit pystyy kantamaan. Mutta toki on tilanteita, milloin ei halua oman tyylin olevan “liian päällekäyvä”, jotta ihmiset voisivat keskittyä asiaasi sekä tieto taitoosi, eikä pukeutumistyyliisi. Tässä jaksossa käydään läpi persoonan esiintuomista hillityllä tavalla pukeutumisessa.

kaikki vaatteet: Boomerang
meikki: IsaDora
kengät: Kookenkä

Nyt on viimeinen hetki osallistua sponsoriemme jättipalkinnon arvontaan! Nimittäin kaikkien Tyylipäivä-jaksoon tulleiden kommenttien kesken arvotaan tämä huikea lahjapaketti:

 • Boomerang: Lompakko arvo, 80€
 • GANT: 100€ lahjakortti
 • IsaDora: Make up set Nude, pakattuna pieneen meikkipussiin arvo 60€
  – IsaDora Multivitamin Lip Gloss -huulikiilto, Almond
  – All Day Long Lash -ripsiväri, Musta
  – Wonder Nail , -kynsilakka, Macchiato
  – Eye Shadow Trio -luomiväri, Cool Browns
 • Synsam: Tommy Hilfigerin aurinkolasit, arvo 119€

Voi jättää mielipiteesi Tyylipäivistä tai vaikkapa ajatuksia siitä, mitä toivoisit mahdollisesti tulevaisuuden Tyylipäiviltä? Tai muita ideoita netti-tv:n suhteen, kuten mitä sinä haluaisit täällä tulevaisuudessa nähdä? Sana on vapaa! :)

165 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kirsi

  Hyvin sopii kantajalleen ja kaunis meikki taas kerran!:) Ihan tyhmä juttu kun nämä loppuu:/

 • Malaika

  Tuo jonkune hdottama kuvausympäristön vaihdos toisi vähän eri ilmettä tosiaan näihin.

 • Karenski

  Kaikki ei olleet ihan mun tyyliä, mut varmaan kuitenkin stailattavat tyyliä :D Kivoja on katsoa, näistä saa aina hyviä ideoita

 • Kristal

  Olisivat saaneet jatkua pidempäänkin! Piristivät aina päivän :D

 • Janttara

  Mun mieleen oli tosiaan kans värien käyttö. Beigeä vaalealle hiirulaiselle ei oo mun juttu

 • Arhippa

  Kiva kun oli erilaisia, persoonallisia nämä jaksot, ettei menty samalla kaavalla joka kerta

 • susann

  On kyllä ihanaa, että joku uskaltaa käyttää noin paljon värejä pukeutumisessa. Itse pidin lähtötilanteesta enemmän, vaikea sanoa miksi. Kokonaisuus oli mielestäni hyvin hallussa, koska värit olivat tasapainossa, vaikka niitä paljon olikin.. Lopputulos oli vähän turhan pliisu, mutta toisaalta tässähän haluttiim vähän hillitympää tyyliä töihin. Molemmat tyylit silti hyviä, mutta oma mielipide siis, että Sannan “oma” tyyli oli parempi. :)

 • Raisa

  Sannan oma tyyli oli loistava! Ihanaa nähdä joku joka uskaltaa pitää väreistä kiinni.

 • Sasha

  Kuten moneen kertaan olen täällä eri postauksiin kommentoinutkin, fanitan sitä muutaman vuoden takaista colousblocking-tyyliä, eli värien loistoa. Tästä syystä oli oikein pirtsakka jakso! Eritoten keltaiset housut olivat aivan upeat! Omasta mielestäni yläosa olisi voinut hillitysti jättää kokonaan valkoiseksi ja huulimeikki neutraalimmaksi, mutta oikein ihanaa värien käyttöä kuitenkin. Luomi- ja rajausvärit olivat aivan mielettömät!
  Seuraavia Tyylipäivä-jaksoja odotellen. :)

 • S

  Kiitos kivoista jaksoista ja kaikesta inspiraatiosta mitä olen blogistasi saanut! :) Olisi kiva jos stailaisitte joku kerta nuoren opiskelijaelämästä työelämään siirtyvän ihmisen, nimittäin siinä on vaatekaappi remontin tarpeessa kun yhtäkkiä pitäisi tennarit ja revityt farkut vaihtaa korkkaireihin ja jakkuihin ;)

 • Pimpula

  Ihanaa että joku rohkeaa käyttää värejä! :) Olisi mukava kuulla joskus että mistä näet mikä väri sopii kenellekkin, itselläni on vähän se ongelma etten tiedä olenko kylmän vai lämpimän sävyinen ja se hankaloittaa vaatteiden valintaa kaupassa…

 • Sofia

  Tosi kiva, että myös värejä otettiin mukaan tähän jaksoon! Mukava, että lähdettiin luomaan työlookia siltä pohjalta että ei karsita kaikkia värejä pois ja tyydytä mustaan ja valkoiseen, vaikka sekin hyvin tyylikästä onkin. Olisi mukava nähdä näissä jaksoissa myös niitä muita tyylejä joita kokeiltiin, tässäkin jaksossa keltaisen kauluspaidan ja valkoisen jakun yhdistelmä kuulosti erittäin hyvältä! Ja Sannalla on aivan ihana leveä hymy :)

 • Emmi

  Kiva, kun myös meikki oli suunniteltu väreistä pitävälle sopivaksi :) Hyvä huomata, että olitta hieman pidentäneet meikkiosiota, sitähän ihmiset ovat toivoneet kommenteissaan.

 • sm

  Kivat jaksot oli, sopivasti erilaiset keskenään! Tuli mieleen siitä pariskuntastailauksesta et vois olla hauska nähdä myös lapsia, eivät toki kuulu ehkä blogin lukijakuntaan mut äitejä täällä varmasti on, ehkä sit joku äiti-lapsi -jakso?:)

 • margareta

  Tykkään katsoa Tyyli ohjelmia, ja näistä onkin saanut kivoja vinkkejä. Jos jotain toiveita mitä haluaisin nähdä niin enemmän sellaisella konseptilla jossa muuttuja on TODELLA sen tarpeessa.Samalla laitettaisiin uusiksi hiuksista lähtien koko tyyli ja vaatevarasto. Nämä muuttujat ovat olleet mielestäni valmiiksi jo aikaansa seuraavia ja tyylikkäitä naisia. Joskus tuli myös ohjelma jossa äiti ja tytär stailasivat toisensa, se oli hauska :)

 • Jonnz

  Vielä enemmän valinnanvaraa, hieman vartalonmallitietoutta ja lisää monipuolisempia osallistujia tulevaisuudessa! :)

 • Min_ttu

  Tyylipäiväjaksoja on ollut tosi kiva katsoa! :) On myös aina mukavaa nähdä rohkeaa värien käyttöä. Jos Tyylipäivä saa vielä jatkoa, toivoisin jaksoihin lisää vaihtelua. Esim. alku on jokaisessa jaksossa ollut samanlainen. Kun alussa kerrot jakson sisällöstä, kuvakulma on aina sama. Kuvakulma jo koko voisivat välillä vaihdella (esim. ei koko ajan kokovartalokuvaa, vaan välillä myös lähikuvaa ja eri kulmia). Kuvausympäristö voisi myös välillä vaihdella: joka jaksossa muuttujaa on aluksi jututettu samalla sohvalla: voisiko paikka olla välillä eri (esim. ulkona, kahvilassa tms)? Alussa on myös aina kuvattu tilaa, jossa muuttumiseen varatut vaatteet ym. ovat, ylhäältäpäin. Tässäkin voisi olla vaihtelua; esim. jossain jaksossa vaatteita voisi kuvata lähempää. Eli lyhyesti toivoisin siis hieman lisää vaihtelua, jottei jokainen jakso noudattaisi niin samaa ja ennalta-arvattavaa kaavaa.

 • Tästä stailauksesta jäi kyllä sellanen fiilis että mitään uutta ei kyllä kauheesti keksitty. Samaa räikeää keltaista ja värikästä printtiä, jotka eivät ainakaan minun makuun olleet sitä kaivattua hillitympää työlookia. Aiemmat stailaukset ovat kyllä olleet onnistuneita, mutta tämä oli mielestäni hieman pettymys.

 • nini

  Olisi kiva nähdä enemmän noita muitakin rekissä roikkuvia vaatteita.. Sieltä bongaa aina jonkun ihanuuden, mutta sitä ei kuitenkaan näytetä jaksossa oleenkaan ja se jää vähän vaivaamaan

 • Mariella

  Aivan ihana jakso, jälleen kerran :) näitä videoita on ollut mukava katsella! Kumpa blogissasi näkyisi enemmänkin videoita :) hyvää kesää sinulle ja kiitos hyvästä blogista!

 • juliette

  Kaipaisin tyylipäiviin lisää vapaa-ajan pukeutumista työtyylin sijaan. Miten voi pukeutua vapaa-ajalla rennosti, mutta tyylikkäästi. Kivoja jaksoja ollu nää kaikki! :)

 • hjj

  Stailaus oli ok,mutta silti jotain jäi uupumaan. Jokin jäi silti vaivaamaan.Ehkä bombertakki?!?
  Tyylipäiväjaksot ovat olleet tosi kivoja ja niistä on saanut hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen.Tykkäsin paljon, kun muutamassa jaksossa oli mukana silmälasivinkkejä.Toivottavasti tyylipäivä jatkuu.

 • Katri

  Jatkoa Tyylipäivälle odotellessa :)

 • -L-

  Mahtavaa, että joku uskaltaa käyttää noin paljon värejä. Oma vaatekaappi, kun on täynnä mustaa, harmaata ja valkoista. Ehkäpä uskaltaudun kokeilemaan tämän myötä, vaikka keltaisia farkkuja!

 • Virpi

  Täs jaksos oli tosi mielenkiintoinen aihe! Ihanaa ku joku kerranki käyttää värejä ja kiva ettet kuitenkaa hillinny Sannaa liikaa. Harmi ku tyylipäivät loppui. :(

 • ninni

  Ihanaa, että Sannalla on uskallusta käyttää värejä noin rohkeasti!! :)
  Mielestäni oli hyvä, että värit säilyivät myös uudessa tyylissä, mutta jotain jäi silti puuttumaan. Olisiko esimerkiksi värikkäällä jakulla saatu uutta asennetta tyyliin? Nyt mielestäni muutos ei valitettavasti ollut kovinkaan merkittävä.

 • Sinni

  Kiitos, olen tykännyt tyylipäivistä erittäin paljon! Olen itse saanut vinkkiä pukeutumiseen, ja on ollut mukava huomata miten sinä totuit kameran edessä työskentelyyn jaksojen edetessä :) Hyvää kesää!

 • Chrisse

  Kiitos mukavista Tyylipäivä -jaksoista! Silmälasistailaukset olivat kiva lisä Tyylipäivään. Seuraavalla kaudella olisi kiva nähdä stailattavien kokeilevan useampaa eri asukokonaisuutta päällensä. Myös erilaisten vartalotyyppien pukemiseen olisi hauska kuulla vinkkejä!
  Ihanaa kesää :)
  -Chrisse

 • Myju

  Tyylipäivät ovat olleet oikein miellyttäviä katsella, jotenkin niin “maanläheisiä”. Toisaalta olisin toivonut tyylipäiviin useampia eri asukokonaisuuksia ja ehkä tyylipäivään osallistuneet olisivat voineet tuoda oman vaatekaappinsa kulmakivet/lempivaatteet, joita olisi sinun avustuksella puettu, asustettu ja yhdistetty uudelleen. Näin vanhoillekin vaatteille olisi voinut löytyä kokonaan uusi elämä ja stailattava olisi saanut vielä enemmän irti päivästä :)

 • Uusi tyyli vaikutti puheessa jotenkin paremmalta ja ideat hyviltä, käytännössä lookin eri komponentit jotenkin tuntuivat irrallisilta ja värien puolesta epäsopivilta. Kirkkaankeltaiset farkut ja nudet kengät jotenkin riitelivät pahasti toistensa kanssa, nudet käyvät paremmin luonnonsävyjen kanssa. KIrkkaan värin yhdistäisin mieluummin vaikka mustaan tai valkoiseen, harmaakin kävisi.

  Luulin aluksi, että paidan päällä oli liivi, mutta puheistasi päätellen se oli siis bomber-takki? Jotenkin kukkakuosi teki kantajastaan tätimäisen näköisen, niin kuin joku muukin taisi tuolla aiemmin jo kommentoida. Auki oleva takki muutenkin levensi eikä imarrellut käyttäjäänsä. Joku kaunis huivi olisi ehkä toiminut tässä paremmin.

 • Mari

  Jäin lopulta ihan koukkuun näihin tyylipäiviin vaikka luulin etten tykkäis :) toivottavasti tulee jatkoa!

 • Suvii

  Tyylipäivä-jaksot on kyllä olleet kivaa katsottavaa, ja onpa niistä tarttunut pieniä ideoita itsellenikin. :) Ja minäkin toivoisin, että muuttujan päällä näkyisi enemmän kuin vain yksi asu. Tässä jaksossa kesämeikki oli aivan ihana!

 • Tiia

  Voi ei nytkä nää loppuu. :( Ihana Sanna, antaa kaikkien kukkien kukkia ja Sannan oma tyyli on jo ihanan persoonallinen, mutta kyllä Strictly Stylen pukema tyyli puki Sannaa myös aivan loistavasti ja mahtavaa, että mentiin Sannan omilla jalan jäljillä.

  Tulin tästä tyylipostauksesta kaikkein parhaimmalle tuulelle. Aurinkoinen Sanna.

 • Satu

  Tulevaisuudessa voisi keskittyä vartalon ongelmakohtien: paksut reidet, leveät lanteet, lattea takapuoli, isot/pienet rinnat, lyhyt kaula, pitkät kädet. kapeat/leveät hartiat, paksut nilkat jne. tai erilaisten vartalotyyppien: omppu, päärynä, X jne. stailaukseen.

 • Tuuli

  Olipas ihana ja kaunis muuttuja tällä kertaa! Mahtavaaa, kun joku uskaltaa käyttää kunnolla värejä ja mielestäni värikkäät vaatteet myös pukivat hyvin Sannaa!

  Muutoksessa suosikkijuttujani olivat nudet korkkarit, jotka rauhoittivat kokonaisuutta, sekä meikki, jossa oli väriä, mutta kuitenkin kohtuudella. Olisi tosin ollut hauska nähdä ehdottamasi kokonaisuus, jossa käytettiin printtikuosisia housuja. Siinä tuntui olevan vielä enemmän jujua ja särmää ja värikkyyttä sopivissa suhteissa. :)

 • SaR

  Jatkoon toiveena olisi nähdä useampi asukokonaisuus. Riittäisi että sen vain näkisi stailattavan päällä. Sellainen esittely vain :)
  Mukavia jaksoja olleet nämä uudet. Toivottavasti teette näitä jatkossakin lisää.

  ps. Minäkin tarvitsisin tyylin päivitystä ;D

 • Jules

  Mobiilissa kommentointi on tökkinyt minulla aikaisemmin jokusen kerran. Toivotaan, että nyt onnistuisi! Ensimmäisestä jaksosta lähtien olen halunnut sanoa, että hurjan miellyttävältä tyypiltä vaikuttaa tuo meikkaaja! Ja mikä ihana puheääni.. Tykkään! :)

 • Henna

  Tyylipäiväjaksot ovat olleet tosi hyviä ja mielenkiintoisia.
  Erityismaininta sinun asusta; se oli täydellinen! Ihanasti toimi tumma yläosa, johon olit yhdistänyt kuvioidut housut ja pisteenä iin päälle oli keltaiset avokkaat. Sun silmämeikki oli törkeen hyvännäköinen, vielä kun itsekin osaisi tehdä sellaisen : )

 • Jennifer

  Tyylipäiviä on ollut kiva katsoa ja uusia jaksoja odotellessa! :)
  Pariskunta- jakso oli mielenkiintoinen, niitä toivoisin lisää.
  Myös sinua on ollut kiva katsoa :)

 • emma

  Voi ei nytkö jo viimeinen jakso… Niin kuin aiemmissakin, tässäkin jaksossa stailaus oli onnistunut ja malli super mukavan oloinen ja kaunis! Yleisesti tykkäsin siitä, että stailaus oli kokonaisvaltainen (silmä/aurinkolasit ja niistä ymmärtävä, ihana optikko) ja että mallit sekä aiheet erilaisia. Tulevaisuudessa toivosin videoihin lisää pituutta, jotta muitakin asukokonaisuuksia ja koko meikin teon voisi ottaa jaksoon mukaan. Hyvät merkit mukana ja vinkit varmasti joillekin hyödyllisiä, itselle vähän tuttuja jo näin vaatekaupan myyjänä ;) Hyvä että Suomessakin tehdään tällaista ja että promoat esim. suomalaista Marja Kurkea. Olet luonteva kameran edessä ja meikkaaja todella taitava (plus ihanan rauhoittava ääni hänellä :D), kiitos näistä!

 • Ninnu

  Kiitos tyylipäivistä. Niistä on saanut mukavasti vinkkejä, pukeutumisen, asusteiden käytön ja meikkaamisen suhteen. Itseäni kiinnostaisi vielä kovasti “naisellisemman” pukeutumisen vinkit, sillä haluaisin pukeutua mekkoonpuolihameeseen useammin, mutta rohkeutta tarvittaisiin lisää :). Tällä hetkellä kotiäitinä sitä hyvin usein “turvautuu” farkut ja pusero yhdistelmään.

 • Mira

  Kiitos mahtavista ideoista ja vinkeistä! Pariskuntien stailausta saisi olla enemmänkin tai miesten!:)

 • Nina

  Olisin mielelläni nähnyt enemmän asuvaihtoehtoja, ja mielestäni videota oli turhaan leikattu lyhyemmiksi. Olisi ollut kiva nähdä meikkaustakin enemmän.

  Kaikinpuolin kuitenkin hyviä ja monipuolisia videoita :)

 • Nipsu

  Ihanaa, että jotkut meistä osaa todella käyttää värejä! Hienosti Hanna toit esille erilaisia kikkoja, joilla väriä voi saada asuun kuin asuun, näistä saan itsekin apua omaan pukeutumiseeni! :) Oma värikikkani ehkä muuten värittömään lookiini on turkoosit kajalit kesäaikaan! :D

 • LeAnn

  Tyylipäivä ei pettänyt tälläkää kertaa. :-) Mukavia asuja. Harmi vain, että oli viimeinen jakso. Toivottavasti tulee lisää kausia! :-)

 • Heidia

  Tämän jakson suosikkijuttuni oli ehdottomasti meikki! En ole uskaltautunut itse kokeilemaan ollenkaan omassa meikissäni muita kuin ruskean sävyjä silmissä, joten tuo vihreä hillitty silmämeikki oli todella inspiroiva. Pitää testailla kesän aikana!
  Tämä kausi oli mielestäni hyvä monella tapaa. Huomasi kuinka on eritavalla panostettu ja tehty jaksoja, onnistuneita kuvakulmia ja kaunis kuvausympäristö.
  Silmälasi/aurinkolasi stailaus oli mielestäni todella mielenkiintoinen lisä, siitä oppi jo parilla pienellä vinkillä miettimään esim. minkälaiset aurinkolasit voisi juuri minulle sopia! :)
  Innolla odotan tulevia kausia!

 • maria

  Ihanan värikäs ja leikkisä tyyli! Tästä jaksosta sai itsellekin hyviä vinkkejä värien käyttöön :)
  Olet ihana persoona, näkisin sinut mielelläni tv.ssä jossain stailausohjelmassa! :)
  Kiitos mukavista ja mielenkiintoisista stailausjaksoista!

 • Laura

  Olen saanut kivoja vinkkejä omaan pukeutumiseeni Tyylipäivä-jaksoista! Kiitos :)

 • MInusta koko Tyylipäivän konsepti on hauska: tosi kiva idea jakaa tyylivinkkejä lukijoille, ja sarjassa on hyvin poimittu erilaisia tyylihaasteita. Viihdyttävää hyväntuulen katsottavaa! :)

 • Judith

  Ihania nämä jaksot-lisää näitä!

 • ellie

  Aika kivan pirtsakka, kesäinen kokonaisuus :) Noi nudekengät ois toisin ehkä ollut kivemmat mokkaisena kuin kiiltonahkaisena.

 • Arja

  Ihana seurata näitä. ja kiva kun erlaisia ihmisiä. Eri vartaloita voisi enemmänkin olla:omenaa,tiimalasia,päärynää,lyhyttä,pitkää,suoraa…..

 • Anne

  Nämä tyylipäivät ovat olleet upeita. Jatkakaa,please. Ihana on ollut katsoa,ja tosi hyvin löydetty tyyli.Ei ylilyötejä,vaan kunnioittaen homma hoidettu. Kiitos!

 • Jen84

  Kivoja ideoita sain myös omaan pukeutumiseen!

 • Sofia

  Voi,älkää lopettako näitä. Todella inspiroivia.

 • Laura

  Ihana jakso kun oli niin hurmaava persoona mukana! Ja mitä värejä. :) Nää on kyllä ollu kaikki jaksot tosi hyviä, joten toivottvasti jatkuu vielä jossain vaiheessa. Täytyy muuten sanoa, et mun oli pakko ostaa se Gantin raitamekko heti kun olin nähny viime jakson. Täydellinen!! :)

 • Anni

  Tulevaisuuden tyylipäivä-jaksoilta toivoisin ehkä pidempiä jaksoja, sillä noita katselee niin mielellään!

 • Koala

  Hyvä jakso, nuo kengät on ihan 10!

 • Rubin

  Tämä oli hyvä jakso, tosin minäkin olisin halunnut nähdä toisenkin asukokonaisuuden muuttujan päällä. Ymmärrän että sponsorit määrittelevät käytettävät vaatteet, mutta ehkä kannattaisi hankkia lisää sponsoreita :) Meikkaaja on ihan huippu, luonteva esiintyjä ja selkeä ulosanti. Jatkossa toivoisin enemmän eri vaatekokonaisuuksia muuttujalle kokeiltavaksi.

 • Kikka

  Tämä oli ehdottomasti luontevin tyylipäivä tähän asti! Hienosti huomannut miten jokaisessa jaksossa on ollut nähtävissä pientä kehitystä, ja tässä jaksossa esiintyminen oli jotenkin erityisen luontevaa. Ihanan aurinkoinen malli ja hyvin hoidettu stailaus! Stailattu tyyli oli selvästi asiallisempi ennen-kuvaan nähden, joten tavoitteeseen päästiin. Erityismaininta vielä meikkaajalle; miten ihana persoona ja upean inspiroivia meikkejä!

 • sonia

  Mukava jakso jälleen, täytyykin ottaa oma keltainen bleiseri käyttöön kesäksi :) Kaikki jaksot ovat olleet kivan erilaisia – seuraavia odotellessa! :)

 • Jonna

  Jotenkin tämä jakso ei nyt antanut niin paljon irti itsestään kuin muut. Hyvin samankaltainen lopputulos.

  Oon kyllä tykännyt muista jaksoista! Tulevaisuudessa toivoisin että jaksoissa perehdyttäis esim eri vartalotyyppeihin. Itse oon lyhytjalkainen ja pitkäselköinen joten on välillä haastavaa löytää omaa kroppaa imartelevia vaatteita.

 • Anna

  Näin kesän tullessa tekee itselläkin mieli pukea jotakin värikästä päälle, vaikka muuten pidän aika neutraaleista sävyistä :-)

 • laura

  Haluaisin nähdä opettajalle sopivia siistejä, mutta ei tanttamaisia lookeja. Meidän työhän on välillä sellaista saikkaamista, että tennarit alkavat vakiintua työkengiksi ja farkut työhousuiksi. Korkkareissa ei kerkiä mihinkään…sellaiset laitetaan Suvivirren kanssa samaan tilaisuuteen eli kevätjuhaan :) voin itsekin tulla kyllä malliksi, olen 32v luokanope Espoosta.

 • Sippura

  Iiiiihana jakso!:) ja niin ihana koko tämä tyylipäivä sarja! Niin oli kivasti toteutettu koko homma ja Hannan ihana iloinen persoona kruunasi koko homman! Lisää tämmösiä ehdottomasti!! :))

 • Helmi

  Paras tyylipäivä jakso! Paljon hyviä vinkkejä olen saanut. Kiitos!

 • Helmi

  Paras tyylipäivä jakso! Näistä saa ihanasti inspiraatiota itselle. Lisää lisää :)

 • Ipi

  Harmi kun tyylipäivä loppuu!! Niin hyviä ollu, että olis ainesta tehdä jatkossa pidempiäkin jakosja! :D

 • Noora

  Toivoisin ettei tyylipäivän jaksot loppuisi.
  Paljon selkeämpi ja kauniimpi ympäristö –
  Isadoran meikkivinkit!! Kiva kun viitsitte tehdä näitä!

  N

 • anselmi

  Itse toivoisin näkeväni seuraavalla kaudella vinkkejä, miten voisi pukeutua työpaikalle persoonallisesti, jos pukukoodina oikeasti on jakkupuku tai housupuku. Minkälainen on hyvinistuva jakku, mihin kannattaa kiinnittää huomiota?

 • Saara

  Toivoisin että tyylipäivässä kokeiltaisiin ja vilauteltaisiin useampiakin asukokonaisuuksia vaikka niin että taustalla pyörisi höpöstus niiden avainvaatteista/asusteista ja vaatteet vaihtuisivat tiuhempaan. Lisäksi samojen asujen key item’ien vilauttelu erilaisissakin asuissa, sellainen olisi minusta sopivaa parannusta :)

 • Sanna L.

  Jaksoja on ollut mukava seurata! On saanut itsellekin omaan pukeutumiseen hyviä vinkkejä.
  Videot voisivat olla pidempiä! :-)

 • magic-

  Tyylipäivässä on ollut hyvin kattavasti ja monipuolisesti vinkkejä pukeutumiseen sekä meikkiin ja silmälasien valintaa, mikä on ollut hyvä. Ja juontaja on aina yhtä ihastuttava!

 • NennaM

  Tämä jakso piristi ja inspiroi kovasti, kiitoksia taas! :) Toivoisin juurikin lisää värejä ja niiden käyttöä ja vinkkejä siihen :)

 • Pirtsu

  Harmi kun tuotantokausi loppui! Joku oli toivonut vinkkeja erikokoisteb yms ihmisten pukeutumiseen ja itse haluaisin lisata listaan viela erilaiset vartalotyypit!

 • johannaev

  Tämä oli ensimmäinen jakso jonka katsoin ja pitääkin tänään katsoa muutkin :) ihanan värikäs pukeutuminen ennen ja jälkeen!

 • Suvi

  Kiitos ihanasta jaksosta! Rupesi kyllä ihan harmittamaan, että nämä loppuivat. Pian lisää, joohan! :)

 • Cindy

  Tyylipäiväjaksot ovat olleet ihan huippuja ja toivoisin ehdottomasti, että jaksoa olisi tulossa joskus. Tässä viimeisessä jaksossa varsinkin meikki oli tosi hieno, jospa sitä itsekin uskaltaisi jatkossa kokeilla enemmän värejä.

 • Milla

  Kiitos ihanista ja piristävistä jaksoista! Harmi kun ne jo loppuvat. :)

  Oma asusi oli tässä jaksossa aivan täysi 10. Upea kampauskin!

 • Anni

  Viimeinen jakso ei valitettavasti ollut suosikkini:( Keltaiset housut ja valkoinen paita olivat raikkaat, mutta kukkaliivi oli liikaa. Mutta todella ihanaa että joku tykää noin paljon väreistä, peukku sille:)

 • Kira

  Kiitokset tosi selkeistä meikkausohjeista! Osaispa sitä itsekin tehdä noin makeita smoky-silmiä, mitä joissakin jaksoissa on ollut!

 • Fee-

  Aivan ihana, räiskyvä pukeutuja! Tykkään todella, ettei lähdetty tekemään mitään “tyylinpeittelyä”, vaan rohkeasti vaan päivitettiin työtyyliä.

 • Heidi

  Kiva jakso jälleen. Olipa herkullisen näköiset nuo keltaiset housut! Kiinnitin myös huomiota omaan silmämeikkiisi, näytti todella upealta!

 • Anna

  Hei, kiitos hienosta tyylipäivä-sarjasta, tätä oli tosi kiva seurata! Paljon uusia ideoita ja ihania vaatekappaleia näkyi joka jaksossa.
  Toiv. lisää on tulossa mahdollisimman pian!

 • Taiga

  Upea meikki, sopi Sannan tyylliin loistavasti. Liivin sijaan olisin kaivannut Sannalle näyttäviä koruja.

  Kokonaisuutena pidin tyylipäivistä. Seuraavaa kautta odotellessa.

 • sofia_

  Tyylipäiviä on ollut kyllä kiva katsella! Minäkin kaipailin välillä hieman monipuolisuutta juuri asusteisiin. Muutenkin jokainen asu oli todella paljon stailaajansa tyylinen eli vähän samanlaiset elementit toistuivat sielläkin puolella löysine yläosineen ja korkokenkineen. :) Eipä silti, tykkään Hannan tyylistä kovasti ja sitä kelpaakin kopioida.;)

 • Miranna

  Kivan luonnollinen olet Hanna, ihana auringonpaiste.
  Kivoja jaksoja, hienoa nähdä lopulliset asukokonaisuudet. Upeat rajaukset, aivan ihanan kesäiset. Tyylistä tyli asiallisempi ja teinimäinen ilme hävisi :)

 • Kaisa M.

  Oma tyylihaasteeni on ehkä vähän epätavallinen, nimittäin liian juhlava ja siisti pukeutuminen. Olen lähes kykenemätön poistumaan kotoa ilman kauniita mekkoja ja näyttäviä statement-koruja. Farkkuja käyttö on vaikeaa ja niiden kanssa vaadin vähintään bleiserin ja kauniin, kuviollisen topin tuomaan siisteyttä kokonaisuuten. Kuitenkin lopputulos näyttää useimmiten lähinnä siltä, että olisin menossa juhliin, vaikka todellisuudessa olenkin matkalla esimerkiksi luennolle tai ruokakauppaan. Kysymys kuuluukin siis: miten pukeutua siististi ja kauniisti säilyttäen kuitenkin arkisen lookin?

 • Pinjailo

  Haikea olo tulee minullekin, kun tyylipäivä loppuu. No, toisaalta kaikki hyvä loppuu aikanaan.

  Ihanan aurinkoinen persoona ja tyyli, kivasti taas saatiin säilytettyä sitä omaa ja ratkottua ongelmaa, niinkuin mielestäni kaikissa jaksoissa! Loistavaa työtä! Seuraavia ‘tuotantokausia’ odotellessa…!!

  Ihanaa kesää sinulle ja voimia!

 • Kaisa M.

  Ihanaa nähdä kerrankin kunnolla väriä! Itse olisin kuitenkin unohtanut liivin, se ei mielestäni sopinut Sannan muuten nuorekkaaseen tyyliin. Olisin myös tuonut työasuun ryhdikkyyttä laittamalla paidan edes osin housuihin, jos ei kokonaan niin vähintään esimerkiksi pieni osa edestä.

 • Pauliina

  Kerrankin väriä pukeutumisessa!! Vanha sekä uusi tyyli sopivat niin kivasti Sannalle ja Sanna itsekin vaikutti ihanan iloiselta ja pirteältä ihmiseltä:)

 • Jennikki

  Kiva tyyli ja mielenkiintoinen jakso! Kunpa itsekin pääsisi tuollaiseen stailaukseen… Näin kesän korvilla kaipaisi tyylin piristystä :) jatkossa toivon samantyylisiä, hyödyllisiä ja inspiroivia jaksoja kuin tähänkin saakka!

 • Joanna

  Hieno jakso,

 • Santsi

  Kaunis kiitos Tyylipäivä -sarjasta. Oon saanu jaksoista hurjasti inspiraatiota, ideoita ja vinkkejä oman lookin hiomiseen! :)

 • Ansu

  Olen ahminut kaikki tyylipäivän jaksot innolla ja toivoisin että niitä tulisi tulevaisuudessa lisää! Olen saanut niin paljon hyviä ja _helppoja_ vinkkejä arkeen kuin juhlaankin, kiitos näistä! Olisin itse halunnut osallistua myös tyylipäivä ohjelmaan mielelläni, mutta ujous iskee vastaan, vaikkakin niitä neuvoja kovasti kaipaisin! :)

 • Battery

  Todella onnistunut stailaus! Niin tyylikäs ja raikas :) Tällä hetkellä olen itse aivan ihastunut keltaiseen pukeutumisessa ja tästä saikin hyviä vinkkejä :)

  Muutenkin tämän vuoden tyylipäivä jaksot olivat kaikki todella hyviä! Kivoja muutoksia ja ohjelman toteutus :) Oli ilo katsoa näitä, joka keskiviikon kohokohta :D

 • Henna

  Oikein kesäinen jakso, pirtsakka tyyli stailattavalla:) Seuraavaan tyylipäiväkauteen voi mielestäni jatkaa samalla linjalla kuin nytkin, oikein monipuolisesti tuli esiteltyä erilaisia tyylejä ja tyylihaasteita!

 • suvi

  Wau! Ihan mahtava meikki sekä stailaus! Kaukana omasta tyylistäni mutta miten upea! Pitäisi varmaan itsekkin uskaltautua pukeutua värikkäämmin…

 • Katja

  Moikka,
  Olisi ollut mielenkiintoista nähdä Sanna täysin erilaisella stailauksella kuin hänen aiempi tyyli. Sanna oli tottinuy käyttämään värejä, pokkesiko uusintyylinliian vähän aiemmasta?

 • tanjasofia

  Varsinkin tää viimeinen jakso oli tosi hyvä, ihana nähdä kerrankin joku joka uskaltaa käyttää värejä noin paljon! Tästä sain oikein hyviä vinkkejä värien käyttöön. :)

 • Linda

  onpa ihana “ongelma” :) hienosti stailattu jälleen kerran!

 • Lumikukka

  Hei ja onnittelut vielä kiinnostavasta sarjasta. Paljon on tarttunut hyviä vinkkejä itsellekin tässä tyylimatkan varrella. Tämän jakson kiinnostavin tuote oli mielestäni se pinkki olkalaukku, jota ei sitten loppustailauksessa nähtykään. Harmi. Mistäköhän ko. laukkua voisi tuedustella?

 • Salla

  Seuraavana tyylipäivä miehille!! :P Olisi varmasti hauskaa katsottavaa näin naistenblogille ja varmasti stailattavia miehiä löytyisi

 • Katri

  Tää oli ehkä paras jakso, vaikka muutos ei ollutkaan kovin suuri! :)

 • Vilma

  mahtava jakso! olipas mukavaa saada vinkkiä värikkäämpään mutta samalla hillittyyn pukeutumiseen! tätä lisää:)

 • S

  taas jäin ihastelemaan noita upeita laukkuja! Olipa ihanaa, että olitte löytäneet noin aurinkoisen ja rohkean pukeutujan ohjelmaan. Omaan tyyliini tosin olisi kolahtanut enemmän “rauhallisempi” asu, esim. saman tyylinen kuin sinulla oli päälläsi tai vaikkapa kaunis vaalea jakkupuku värikkäällä puserolla/asusteilla tms. :)

 • JR

  Minä toivoisin arki/juhlakampausideoita sekä pienen budjetin pukeutumista tulevaisuuden tyylipäiviin. Hyvää kesän jatkoa!

 • Satu

  Huikeita värejä ja aivan ihana silmämeikki. Tykkään Tyylipäivistä; kivoja ideoita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Näitä lisää :)

 • KK

  Hmm. Kiva jakso, mutta lopputulos ei ihan täydellisesti mielestäni imarrellut ihanaa mallia, nuorelle naiselle turhan tätimäinen figuuri yläosassa, vaikka värit kieltämättä ovatkin kivoja. Ja tästä seuraakin toive tulevaan: enemmän eri näköisiä ja kokoisia naisia ja asuvalintoja jotka sopivat juuri heidän vartalolleen. Eli oikeanlaisia malleja, kankaita, leikkauksia, jotka korostavat kropan parhaita puolia. Näitä jaksoja on kyllä mukava seurata, kiitos niistä! :)

 • meow

  Hahaa! Olipas persoonallinen Sanna :) Stailaus ja meikki olivat jälleen onnistuneet, vaikka vähän kyllä jäin miettimään, että minkälainen laukku olisi sopinut kokonaisuuteen.

  Kiitos todella paljon näistä jaksoista! Todella hyvää työtä olette tehneet :)

  P.s. Sun hiukset on ihanasti ponnarilla! :)

 • Minja

  Luen blogiasi säännöllisesti, mutta nyt vasta katsoin ensimmäisen tyylipäivä jakson. Olen positiivisesti yllättynyt kuinka ammattitaitoisesti olette sen tehneet, koska usein valitettavasti vaikka blogi on kiva niin videot ovat tökeröjä. Tätä oli kiva katsoa ja taidankin nyt katsoa kaikki aiemmat jaksot! :)

 • Tiina

  Ihana tyyli! Itse pukeudun aina turhan värittömästi ja ihailen ihmisiä jotka uskaltavat käyttää värejä kunnolla.

  Kiva jakso kaikin puolin. Erityisesti meikki oli aivan mahtava :)

 • Melisa

  Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös Tyylipäivät, joita on odotettu joka keskiviikko. Tämän kauden jaksot ovat olleet kaikin puolin parempia ja niiden suunnitteluun on myös panostettu (tai sen vaikutelman olen saanut) Ensi kaudella olisi kiva nähdä vaikka kaksi erilaista asua, joista stailattava valitsee mieluisamman. Myös hiusasioista olisi kiva kuulla. Tyylipäivään siis pituutta lisää ;)

 • kirsi

  kiitos näistä tyylipäivän jaksoista! jokaisesta sain hyviä vinkkejä ja motivaatiota panostaa omaan pukeutumiseen! Toivottavasti siis näemme tulevaisuudessa näitä lisää.

 • Heidi

  Ihana jakso :)
  Nyt alkoi itsellekin tehdä mieli keltaisia housuja. (pinkit mulla jo on kaksin kappalein) ;)

 • Taru

  Kivoja ideoita värien yhdistelyyn. Samoin värikäs meikkaus oli hauska. Hyvin oli tässä jaksossa noudatettu mallin omia toiveita, en ihan tuolle liiville kyllä lämmennyt.. Mutta enivei hyviä vinkkejä kaiken kaikkiaan!

 • Nonnuskainen

  Noi värit oli kyllä ihanan pirtsakat ja mieleen tuli välimerellinen pukeutuminen. Lisää värejä siis suomalaisten naisten pukeutumiseen! :) Tulevaisuudessa tyylipäivässä olis mukava nähdä myös hiustenlaittovinkkejä ja eri tyylejä niissäkin.

 • Mia

  Taas kerran onnistunut ja erilainen jakso, tykkäsin :) Tulevaisuudessa toivoisin jaksoa muun muassa vauvojen/lasten pukeutumisesta ja sitten myös raskausajan vaatetus ideoista :)

 • Maarit

  Ehdottomasti paras tyylipäivistä! Tykkään itsekin väreistä ja inhoan asuja joissa mustaa pristetään harmaalla tai valkoisella. Myönnän, että on helpompi olla tyylikäs käyttämällä vain esimerkiksi noita kolmea väriä, mutta voi miten tylsää! Minua ihmetytti myös se, miten superaroilta edellisten tyylipäivien vieraista monet vaikuttivat – vai oliko se tehokeino? Tuntuu jotenkin hulunkuriselta, että parikymppiselle naiselle on valtava hyppy tuntemattomaan kokeilla chinos-tyyppisiä housuja, kun hän on käyttänyt aina vain farkkuja!
  Sellainen kysymys herää, että mistä näitä värikkäitä boomerangin vaatteita saa – useimmissa paikoissa niistäkin on valkoimissa lähinnä valkoinen ja tummansininen…se mitä kaipaisin stailaukseen lisää olisi trinny ja susannah -tyyppinen oikea malli oikealle vartalolle tyyppistä ohjausta – tosin se vaatii varmasti vähän laajemman vaatevalikoiman…

  • Verkkokauppa

   Boomerangilla on oma verkkokauppa, josta löytyy myös ne pirtsakat värikkäät vaihtoehdot : ) Toimittavat Suomeen myös

 • JLe

  Kiitos ihanista ja inspiroivista jaksoista!!!

 • Dansku

  Kivasti ollut variaatiota näissä uusissa jaksoissa. Toivoisin mahdollisiin tulevaisuuden jaksoihin enemmän pituutta, että katsojakin saisi nähdä kaikki eri vaihtoehdot.

 • Emmi

  Olet todella sädehtivä ja luonnollinen kameran edessä! :) Itsellänikin on sama tapa “puhua käsillä” eli huitoa niillä selittäessäni jotain. En ole varma onko se hyvä vai huono asia, mutta hymyillen katsoin sinun esiintymistäsi :)

 • Anis

  Pirteä asu!

 • Hannis

  Mielestäni nämä tyylipäivä-videot ovat mukavia ja tuovat vaihtelua tavallisiin TV:stä seurattaviin tyylimuutos-realityihin. Olen saanut näistä tyylipäivistä monta hyvää uutta vinkkiä omaan pukeutumiseeni tai meikkikikkoihin.

 • Sanna

  Apua! Outoa nähdä itsensä videolta! Kiitos ihanasta päivästä, oli todella mahtavaa! Sinun kanssa oli todella hauska tehdä tuota kuvausta ja koko muu kuvaus porukka auttoi rentoutumaan. Toivottavasti saatte lisäkausia pian! Pitäisikö yrittää taas mukaan? :D :D

 • kristiina

  Oi tämä “ongelma” oli ihana :) Ja suomalaiselle harvinainen, yleensä kun taivutaan enemmän sinne harmaavarpusten suuntaan. Hyvä vinkki, että väriä voi vaatteiden sijasta käyttää myös meikissä!

 • Maaria

  Seuraavalla kaudella toivoisin monipuolisuutta. Fokus oli paljolti työpukeutumisessa ja jokaisessa jaksossa pyöri samat asusteet.

 • Mirkku

  Olisi mukavaa jos tyylipäivän vaatteet olisi vaateketjujen vaatteita,kaikilla niihin taloudellisesti mahdollisuus.
  Itse olen yli 40 vuotias ja seuraan blogiasi kauniisti toteutettujen kuvien takia,kiitos siitä.
  Ja tyylipäivään voisi “valita” myös aikuisia naisia 40-60 vuotiaitakin.

  • Vinkki

   “Samat” vaatteet löytyvät vaateketjuilta – sinne vain liikkeiseen katselemaan ja sovittamaan tai ketjujen nettisivuilta selailemaan ja/tai ostamaan : )

 • Meri

  Sannan tyyli oli ihanan pirteä, useimmat naiset kun käyttävät liian vähän värejä pukeutumisessa (itse taidan kuulua tähän samaan ryhmään).. Tämä jakso rohkaisi kyllä värien käyttöön. Sanna vaikutti oikein ihanalta persoonalta ja esiintyi videolla erittäin luontevasti!

  Olen tykännyt kovasti kaikista Tyylipäivävideoista, joten kiitos kovasti kaikista vinkeistä ja inspiraatiosta jota olette jaksoissa antaneet! :)

 • Arja

  Ihanan aurinkoinen stailattava :) Niin kauniit kesävärit asussa! Huippu stailaus!

 • laurrra

  Mahtava jakso jälleen kerran, taas sain kourallisen uusia pukeutumisvinkkejä! :) nyt vaan kesän värejä shoppailemaan….!

 • mimmustiina

  Huikeita jaksoja kaikki-
  suurkiitos!
  Ovat olleet jokainen viihdyttäviä ja silti vinkit ovat olleet käytännöllisiä ja toteutettavissa kukin!

  Huimasti ootte kehittyneet ja itsvarmuutta tullut toteutukseen-
  uusia jaksoja siis odotellaan!

  //mimmustiina

 • paulina

  Tulevaisuuden tyylipäiväjaksoissa olisi kiva nähdä stailattavana kokonainen perhe ( äiti,isä ja lapsi ) :)
  Nämä viimeisimmät jaksot ovat olleet kivasti toteutettuja ja huikeaa parannusta olette tehneet viimevuoteen verrattuna :)

 • EllaM

  Se ensimmäinen asu: keltainen paita+ valkoinen bleiseri+ sinivalkokuviolliset housut vaikutti tosi ihanalta yhdistelmältä, ois ollu kiva nähdä se Sannan päällä, mutta myös tämä toinen asu oli oikein nätti. :)

 • SariH

  Hei, onko 21.5. ja 28.5. postaukset jotenkin sekoittuneet? Katsoin tuota ed. postausta ja se oli sama kuin tämäkin.

 • Jaeida

  Hurjan paljon kiitoksia Tyylipäivästä! Katsoin kaikki jaksot, ja jokainen oli ihan huippu :-) Olet ihanan lämpimän oloinen, mukava persoona ja teet hyviä stailauksia, myös vähän vaativammillekin asiakkaille. Toivottavasti tämä jatkuu vielä tulevaisuudessakin, sain kullanarvoisia vinkkejä itsekin. Vielä kysymys tähän loppuun: Mistä noi sun superihanat kengät ja housut ovat? :-)

 • Tuija

  Kaunis meikki ja hiukset. Värit ovat ihania, mutta nudet korkkarit ei ehkä paras valinta.

 • miss

  Olipa hyvä päätösjakso! Olen tykännyt näistä uusista jaksoista hirmuisesti, aivan ihanasti toteutettuja kaikki. Jatkossa olisi mukava nähdä enemmän miehiä stailattavana, ja ehkä vielä useamman asuvaihtoehdon esittelyä, mikäli vaan aika niin sallii!

  Toivottavasti näitä tulee vielä lisää!

 • Mimi

  Videoita on tosi kiva katsella! Tyylipäivässä voisi olla mukana ehkä muitakin vaatebrändejä, ettei asut alkaisi toistaa itseään. Myös esim. vaatekaupassa / kauppakeskuksessa kuvattu jakso voisi toimia :)

 • Salla

  Upean kesäisiä vaatteita! Muutenkin jakson teema oli erilainen, hyvä – yleensä kun värejä pitää opetella käyttämään.

 • Siw

  Jaksoista olen saanut kivoja vinkkejä poimittua itsellenikin!

 • SiniS

  Tosi kivoja nämä tyylipäivät; itse tykkään eniten aina juuri aiheista joissa paneudutaan työpukeutumiseen koska se ainakin itsellä on usein se hankalin, koska töihin ei juuri voi pukeutua ihan miten lystää toisin kuin vapaa-aikana. Lisäksi toivoisin, että näiden videoiden lisäksi tyylipäiväpostauksissa olisi aina myös vähän normaalikuvia, koska jostain syystä aina ei jaksa videot innostaa :) Mutta kiitos kovasti tähän astisista! Näihin on selvästi panostettu ja nähty paljon vaivaa!

 • Heini

  Hauska kokonaisuus joka näytti ihan kantaalleen :))

  Tulevaisuuden tyylipäivä-konseptiin en kaipaa muutosta mutta mielenkiintoisin jakso oli minusta parin stailaus. Kenties ensi vuonna mies saa kokonaan pääroolin?

  Ja Hanna, olet tietenkin upea ilmestys joka kerta!

 • Sanna

  Paras Tyylipäivä-aihe tähän mennessä! Itse pukeudun yleensä täysin värittömästi, mutta tästä sai kivoja vinkkejä hillityn värikkääseen pukeutumiseen :)

 • Jessii

  Tulevaisuuden Tyylipäiviltä toivoisin, että otettaisiin huomioon myös erikokoiset ihmiset, miten löytää sopivia vaatteita, pitkille, lyhyille, lihaville ja laihoille.

 • Suvi

  Kiitos ihanasta Tyylipäivä-sarjasta! Itse toivoisin jaksojen olevan vähän pidempiä, mahdollisesti kahden ihmisen stailaus per jakso :) Muuten olen ollut tyytyväinen sarjaan, sinä juontajana, meikkaaja ja muut kivan luonnollisia ja pirteitä kameran edessä :) Ehdoton päivän piristys aina :) Stailaukset onnistuneita mielestäni!

 • Roosa

  Ihanan aurinkoinen malli! Vaikka aiemmat stailaukset ovat olleet onnistuneita, niin tämä oli kyllä ehdottomasti paras, selvästi sopiva kantajalleen.
  Kivat rajaukset laitettiin silmiin. Josko sitä itsekin uskaltaisi kesällä vähän testata värejä.

  Tulevaisuudessa kaipaisin vinkkejä vaatekaapin perustaan. Teen itse työtä, jossa käytössä on univormu, joten “vaatekriisini” ovatkin sitten koulu- sekä arkipukeutumisessa. Lisäksi ongelmana on se, että vaatetukseen pitäisi sopia pyöräilyyn ympäri vuoden. Sporttisuuden yhdistäminen siistiin on ehkä hieman haastavaa, jos ei aina halua pukeutua mustat farkut, valkoiset Converset, joku neule/trikoo + reppu- linjalle. Bleiserit ja korolliset kengät ovat ehdoton nounou arkeen; kun vaihdan vapaalle niin nämä aiemmin mainitut kuuluvat usein sinne. Vinkkejä ihan siis rentoon arkeen kaipaillaan!

 • tinat

  Kiva kokonaisuus, hyvin samantyyppinen kuin Sannan omat vaatteet, mutta kuitenkin vähän rauhallisempi. Hyvä, että Sannaa ei stailattu perusmustavalkoiseen tms., sillä värikkäitä pukeutujia on Suomessa muutenkin liian vähän! Tyylipäivän jaksot ovat kyllä olleet hyviä, ehkä vähän pitkiäkin, mutta toisaalta jos olisivat lyhyempiä niin vaikutelma voisi olla aika “huitaistu” eikä stailattava ehtisi kertoa kokemuksiaan. Ja lyhyemmät jaksot vaativat ihan saman työmäärän ja enemmänkin, jos jaksoja olisi enemmän, mutta ne olisivat lyhyempiä. Eli konkreettisia kehitysehdotuksia ei nyt täältä irtoa..Kiitos tyylipäivistä! :)

 • ly

  Ihania kaikki jaksot! Meikkaajan valinta ei olisi voinut enempää mennä nappiin :) Mä niin näen sut tv:ssä tekemässä jotain tyyliohjelmaa! Toivottavasti vastaavaa nähdään jatkossakin ja tsemppiä :)

 • Maria

  Voisitko tulla tekemään Tyylipäivän minun vaatekaappiini? Kaipaisin uusia ideoita yhdistellä olemassa olevia vaatteita.

 • Päivikki

  Todella kivoja kaikki jaksot! Nuo silmälasien kokeilut oli myös mukava lisäys, itsekin tarvitsisin silmälasien valinnassa vähän apuja, kun itse ei oikein uskalla valita kuin samantyyliset mitkä on aina ollut. Hyviä vinkkejä saa näistä! Lisää tällaista! :)

 • Oona

  Olen arkaillut itse käyttää väriä meikissä mutta tämä meikki oli mitä kaunein vaikka väriä luomiinkin laitettiin ihan rutkasti! :) kyllä näistä saa hurjasti inspiraatiota itsellekin, KIITOS!

 • Oona

  Ihana stailattava oli! Ehdottomasti värikkäin ja iloisin jakso:) Tuli tänne ankean sateenkin keskelle niin kesäinen ja iloinen olo. Huippu jakso! Kyllä tulee ikävä taas tyylipäiväjaksoja! Toivottavasti jatkumoa saadaan..

 • mjai

  Tää ny oli ehkä turhin jakso. Lähes samat vaatteet laitettu päälle mutta vaan eri värisinä :D

  Jos jatkoa seuraa, olisi kiva nähdä jotain uutta! Esim pariskunta stailaa toisensa, kaverukset pukeutuvat toistensa tyyleihin tms.

 • Laura

  Muuten kivat vaatteet, mutta mielestäni kannattaa kiinnittää huomiota mallin kroppaan ja sopivaan asuvalintaan tätä ajatellen. Uusi asu sai mallin jalat näyttämään lyhyiltä, vanha asu sopi mallin kropalle paremmin, vai onko tämä nyt vain minun mielipiteeni? :) Muuten olet kyllä tehnyt tosi hyviä lookkeja!

  Mukavaa kesän alkua!

 • möörve

  Arvonnassa on sen verran upeat palkinnot, että pakko kommentoida ;)

  Tyylipäivä-jaksot ovat mielestäni niin hyvin toteutettuja, etten keksi mitään parannusehdotuksia niihin liittyen.

  Voisitteko tulevaisuudessa tehdä jonkin tyypin videopostauksia esimerkiksi siskosi kanssa? Minua kiinnostaisi nähdä videoita epävirallisemmissa merkeissä. Tyyliin hiustenkuivaus”norsu”-video, jonka teit joskus vuosia sitten :D

 • Aivan loistava tyyli Sannalla!

 • Oona

  Haikeaa kun taas tyylipäivät on ohi! Toivon todella samankaltaisia tyylipäiviä lisää, mutta minusta kiva piristys oli yhdessä jaksossa nähty pariskuntapukeutuminen. Hirmu vähän on miesten pukeutumisesta sen syvemmin ja näin sen mielestäni saisi myös näin naistenblogeihin ujutettua hyvin mukaan! :) Ja plussaa jos stailattaisiin naisnäkökulmasta myös miehiä, sillä silloin saisi mm hyviä lahjavinkkejäkin miehille! :)

 • liisamari.

  Todella hyvä stailaus ja värikäs kokonaisuus oli juurikin passeli töihin. Meikistä extrapojot, näiden tyylipäivien ehdottomasti paras meikki! Värikäs, mutta silti hillitty :) tulevia tyylipäiviä odotellessa!

 • Foxinthesnow

  Hyvännäköinen tyyli jo alkujaankin mutta tykkäsin kyllä myös tuosta työtyylistä! Upeaa tuo värien käyttö! Ja meikki oli ihana, niinkuin aina!

  Harmi että tyylipäivä loppuu, on ollut ihana tuotantokausi ja oon saanut hyviä vinkkejä ja ideoita itsellenikin. Toivottavasti tulisi vielä uusi kausi, tää on niin kiva piristys aina!

 • Tyylipäiviä on kyllä ollut aivan ihana seurata; kiva, uusi ja erilainen idea, jonka toteutus on mielestäni ollut oikein onnistunut! <3

  Jatko-osia odotellessa.. ;)

 • Julia J

  Voi kun osaisi itsekkin käyttää nuin paljon värejä, muulloinkin kuin kesällä! :)

 • Saikku

  Tällä kertaa tyylimuutos ei valitettavasti kolahtanut minuun, mutta sehän on ihan normaalia ettei kaikki tyylit kolahda. :) Lopputulos oli kyllä Sannan itsensä näköinen. Minusta liivi oli vähän “tätimäisen” näköinen, jokin nuorekkaampi vaate olisi mielestäni ollut parempi. Ja huulipunan sävy ei oikein sopinut muuhun stailaukseen ja vaatteiden pastellisävyihin.

  Kokonaisuudessaan tyylipäivä -jaksot ovat olleet mielenkiintoista katsottavaa ja paljon on tullut ihania vinkkejä! :) Etenkin silmälasien ja aurinkolasien mukaanottaminen stailauksiin on ollut kiva lisä! Kiitos :)