CATEGORIES

Jean Paul Gaultier for Lindex

4.6.2014

Muotiuutisia!
Eilen sähköpostiini kilahti erittäin mieluisa tiedote Lindexiltä:

Tänä vuonna 60-vuotis syntymäpäiviään juhliva Lindex huipentaa merkkivuoden lanseeraamalla yhteistyömalliston ikonisen ranskalaisen suunnittelijan, Jean Paul Gaultierin, kanssa! Kuten aikaisempienkin yhteistyömallistojen kohdalla, tämänkin myynnistä 10% lahjoitetaan Roosa nauha -rahastoon tukemaan rintasyövän vastaista työtä.

On ollut mahtavaa ja hauskaa luoda Lindexille mallisto, joka tulkitsee omaa tyyliäni ja samalla tukee rintasyövän vastaista työtä. Mallisto on upea sekoitus eri elementtejä – rohkea, vahva ja chic, aivan kuten Lindex-nainen, sanoo Jean Paul Gaultier.

Jännittävää! Oletan, että mallistosta löytyy ainakin chiciä raitaa? Mies on muotimaailmassa tunnettu myös “muodin kauhukakarana”, sillä usein hänen luomuksensa poikkeavat radikaalisti ajan trendeistä ja valtavirrasta. Tuskin sentään tällä kertaa Madonnan rohkeita tötterörintaliivejä nähdään… vai?

gaultier for lindex

Olen tästä hyvin innoissani, sillä aiemmat Lindexin yhteistyöt ovat olleet suuresti mieleeni. Kaksi vuotta sitten Lindex teki yhteistyömalliston Missonin kanssa ja viime vuonna oli englantilaisen Matthew Williamsonin vuoro sykähdyttää. Alla kollaasi suosikkivaatekappaleistani päivän asujen muodossa näistä kahdesta kokoelmasta:

my lindex co

The Jean Paul Gaultier for Lindex -mallistossa on naisten- ja lastenvaatteita, asusteita sekä alusvaatteita. Mallisto lanseerataan 8. lokakuuta valikoiduissa Lindex-myymälöissä ja osoitteessa Lindex.com. En malta odottaa!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi L.

  Nää Lindexin yhteistyökuviot on aina ihan huippuja! Varsinkin Missoni oli omaan makuun, mutta tuli tuolta Williamsoniltakin jotain kotiutettua :) Joten eiköhän täältäkin siis!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • taru2

  Luulin aina, että jo edesmennyt Alexander McQueen oli muodin kauhukakara :P
  Mutta innolla odotan minäkin JPG:n tuotoksia, yhden hauskan silkkimekon hänen omalta merkiltään omistan, on vain sen verran kantaa ottava (!) tuo vaate, ettei toistaiseksi ole päässyt henkarista pois…

 • Mihin ei se Missonin sahalaita ihan iskenyt värikkäinä kuoseina, mutta mustat suorat housut, joissa se kuvio oli tekstuurina, lähti mukaan. Aivan buenot!
  Ja mikä parasta löysin alerekistä Missoni-malliston nahkahousut 30 eurolla! Tiedä sitten mihin takahuoneen nurkkaan olivat jääneet, kun olivat myynnissä tuon Williamson-kamppiksen jälkeen. Siis ne yhdet ainoat nahkapöksyt, ja mun koossa!

 • LeAnn

  Minäkin odotan mielenkiinnolla lokakuuta ja Gaultierin “tuotoksia”. Löytyy varmasti monta mielenkiintoista ja luulisin, että myös raitaista. :-)
  Missonilla oli kivoja juttuja ja viime vuonnakin jotakin kivaa löytyi, joten eiköhän nytkin… :-)
  Ihania kuvia muuten! <3

 • JEEEEES!! Onneks olen jo vatsaton tuossa vaiheessa, kun mallisto tulee ulos! :D <3

 • Mielenkiinnolla kyllä odotan tätä yhteistyötä! Missoni-mallisto ei ollut ihan makuuni, mutta viime vuotisesta Matthew Williamsonin kokoelmasta löytyi mukaan tuo sultakin löytyvä karvaliivi, upea pikkumusta ja tietty se roosa nauha-rannekoru.

 • Haidi

  Oi vitsi mikä yhteistyö! Harmi, että itse olen tuolloin jo ulkomailla asumassa.. Damn! Pitää kurkkia verkkokaupasta jos olisi jotain ihanaa ja tilata vanhemmilleni suomeen, saavat sitten postittaa ;D aiemmat lindexin yhteistyöt ovat olleet kovasti omaan mieleeni.