CATEGORIES

Uusi postaussarja: Strictly Street Style

6.6.2014

Minulla ja siskollani on teille iloisia uutisia! Tästä päivästä lähtien blogeissamme starttaa uusi street style -kategoria.

Jo hyvin pitkään olemme halunneet kuvata enemmän katutyyliä. Enkä tarkoita omia vaatevalintojamme – vaan suomalaisten naisten (ja toki välillä myös miestenkin) päivittäistä arkityyliä. Olen jo monen vuoden ajan ihaillut sitä, miten Helsingin katukuvassa selvästi näkyy naisten kasvava kiinnostus omaa tyyliään kohtaan. Päivittäin vastaan kävelee lukuisia tyylikkäitä naisia, jotka kääntävät pääni. Suomalaiset naiset ovat todella kauniita ja me haluamme tuoda sitä esiin street style-kuvilla. Tästä lähtien tulette näkemään blogeissamme useita katutyylikuvia joka viikko. Strictly Style-blogissa postaussarjan nimeksi tulee Strictly Street Style ja tulette löytämään sille oman kategorialinkkinsä blogini oikeasta sivupalkista.

brssstreetstyle

Kesäsäiden tehdessä tuloaan kadut ovat suorastaan puhjenneet kukkaan. Täten ryhdyimme siskon kanssa tuumasta toimeen. Alkuviikosta suunnistimme Espalle nuuhkimaan kesäfiilistä ja tunnustelemaan, josko saisimme upeita tyylittäriä poseeraamaan meille. Ja tiedättekö mitä… Parin tunnin sisään olimme saaneet kuvattua 12 kaunotarta kesäasuissaan ja mikä upeinta – jokainen kuvaan pyytämämme nainen vastasi myöntävästi pyyntöömme! Siis ihan jokaikinen! Miten reippaita ja aurinkoisia naisia ovatkaan katumme täynnä. Iso kiitos kaikille huikeille ensiposeeraajille, joiden kuvia tullaan näkemään blogeissamme seuraavien viikkojen aikana.

Polkaistaan postaussarja käyntiin kauniin Alexandran rennolla kesäasulla.

strictly street style helsinki-1394

striped shirt: COS
white top: H&M
skirt: Filippa K
shoes: Vagabond
bag: no brand
glasses: Rayban

Minun ja siskoni blogia seuraavat tietävät, että meillä on melkoisen erilaiset tyylit. Tämä tulee heijastumaan myös näissä postauksissa, sillä blogeissamme ei näy samat katukuvat, vaan minä poimin omia katseenkääntäjiä ja sisko omiaan. Itse saan paljon inspiraatiota pukeutumiseen Helsingin katukuvasta, joten toivottavasti tämä uusi postaussarja toimii samanlaisena innoittajana teillekin.

Täten toivotan teille ihanaa viikonlopun alkua ja toivottavasti törmäämme vielä kadulla kamera kainalossa! :)

21 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hieno idea! Ymmärsin, että hän joka aikaisemmin teki ripsipidennyksiäsi on jäämässä äitiyslomalla. Kuka tekee ne sinulle nyt? Tunnetko hyviä kynsipaikkoja?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • sm

  Hei, mahtavaa!!
  Just tiistaina käytin useamman tunnin aikaa löytääkseni street style -blogin tai -Instagram-tilin jota seurata, mutta ei tärpännyt. Löytyi kyllä useitakin blogeja, mutta suoraan sanoen kuvissa esiintyvien asut olivat liian erikoisia makuuni (verrattavissa muotinäytöstyyleihin – en tykkää lainkaan). Mietinkin että onko mahdollista, ettei kukaan missään jakaisi katutyyleistä kuvia, nimenomaan sellaisia lähellä klassista tyyliä olevia, melko tavallisia, mutta joissa on jotain mistä inspiroitua.
  Toivon, että näitä todella tulee näkymään usein, mitä enempi sen parempi.:) Pakko mainita vielä et pari ihan ok Instagram-tiliä löysin street style -aiheesta, mutta lopulta en ainuttakaan alkanut seuraamaan kun niissä aikaisemmatkin kuvat olivat niin harvakseltaan tulleet, parin-kolmen viikon välein esimerkiksi. Täytyy vielä jatkaa etsimistä tai odottaa jonkun aloittavan siellä tilin. (Olisiko huono idea koota teidän molempien kuvat yhteen samaan Instagram-tiliin? Olis kätevä seurata ja teidän helppo jakaa kuvia melkein milloin vaan!)
  Kävi itse asiassa itselläkin mielessä, että jos joskus blogin perustaisin ja Helsingissä tai muussa isossa kaupungissa asuisin, siitä tulisi ehdottomasti katumuotiblogi. En tiedä tuleeko koskaan tapahtumaan:D
  Odotukset siis todella korkealla täällä päin, iso peukku teille!!

 • Jee, ihan huippua! Olen monesti miettinyt, kuinka kiva olisi nähdä katumuotikuvia Helsingistä, joissa tyyli olisi enemmän lähellä omaani kuin Helooksin kuvat. Joten innolla jään seurailemaan :)

 • Nnoora

  Mahtava idea! Innolla odotan postauksia. Tätä on Suomessa ihan liian vähän :)

 • Paula

  Huippuidea tytöt!

 • Hei tosi hyvä idea blogiinkin tämmöinen, etenkin teidän blogeihin, luen mielenkiinnolla aina lehdistäkin nämä kohdat :)

 • Mukavaa nähdä katutyylejä sinun kuvaamana! Kesäinen Helsinki tarjoaa varmasti paljon kuvaamisen aihetta!

 • Sara

  Loistava idis! Ei haittaisi, vaikka niitä tulisi useamminkin kuin kerran viikossa. :-) Mutta pääasia, että olette aloittaneet sarjan.

 • magic-

  Ihanaa, tosi hauska nähdä suomalaista tyyliä :)

 • möörve

  Jeee! Innostava idea! :)

 • Suvii

  Tosi kiva postaussarja! Innolla jään odottamaan kaikkia tulevia asuja :)

 • Maarit

  Ihan huippua! Arvostan todella paljon sitä kuinka sinä ja
  siskosi panostatte blogeihinne. Luen ne joka päivä ja aina saa iloa ja inspiraatiota! Tsemppiä kummallekin:)

 • Hei, ihan mahtava idea! Kadulla tosiaan näkee useita katseenkääntäjiä, joita tekisi mieli ikuistaa :) Odottelen innolla omia valintojanne!

 • Taija

  Aivan mahtava juttusarja!! :) Muistan erinäisiä katumuotisivustoja, joissa tuntui olevan ideana kuvata mahdollisimman erikoisia ja suorastaan outoja tyylejä. Mua ei ainakaan innosta sellainen, vaan nimenomaan ihan tavalliset tyylit. Tää sun eka kuva jo osoittaa että näistä tulen saamaan niin paljon inspiraatiota! Ihan tavallisia tyylejä joissa on sitä jotain!! Kiitos! :)

 • MrsMK

  Kivaa! Toivottavasti kuvaatte eri tyylisiä ja eri ikäisiä tyyliniekkoja!

 • Tää on aivan ihana postaussarja! Ihan huippu :). Hyvä te! Ja ihanan rento asu!

 • Vau mikä postaussarja, kuulostaa ihan huipulta! :) Monesti sitä kulkiessaan Helsingin katuja miettii, että tuon asun kun saisi ikuistettua! Innolla siis jään odottamaan tulevia postauksia..

 • Ihan huikea idea!!!! :) Aivan mahtavuutta tällainen!! :) Jään super innolla seuraamaan näitä:) Ehkäpä sitä uskaltautuisi itsekin pyytämään täällä Turussa tyylittäriä poseeraamaan kameralle:)
  Hyvä Hanna&Kira! :) <3

 • LeAnn

  Todella upea idea tehdä tällaista “sarjaa”/postauksia toisten asuista. :) Vaikkakin sinulla itselläsi on aivan ihana tyyli, josta tykkään kyllä ihan kympillä. ♥
  Tässä postauksessa on kiva tyyli, vaikkakin itselläni olisi hiukan enemmän väriä, jos ja kun vastaavanlaista laitan päälleni.

 • Jonno

  Loistava postausidea! Näistä saa kivasti inspistä omaankin pukeutumiseen :)

 • Haidi

  Hei aivan mahtava postausidea! Varmasti tulee inspistä itsellekkin näistä ja ihana päästä ihmettelemään muidenkin ihmisten tyyliä! :) jipii!