CATEGORIES

Strictly Street Style – Rebekka

8.6.2014

Tarkoitus oli tänään tehdä teille vähän pidempi meikkiaiheinen postaus, mutta supistelevan vatsani takia en saanut sitä valmiiksi. Viimeiset pari päivää on ajoittain ollut vaikea pysyä tolpillaan voimakkaiden supistusten takia ja mieheni ollessa viikonlopun poissa kotoa töiden takia – on ollut haastavaa kaitseta tuota melkein kaksivuotiasta, joka alkaa osoittaa melkoisen vahvoja merkkejä uhmaiästä… Joten nyt käyn postauksen kimppuun ja julkaisen sen heti huomenissa. Tästä syystä tänään vain lyhyt street style -postaus, jonka piti olla kesäillan kaunis lisä. Aivan ihana kokonaisuus, jonka pukisin itsekin juuri tuollaisenaan päälle.

strictly street style helsinki-1399

Top: Lindex
Necklace: Urban Outfitters
Pants: Zara
Shoes: Dinsko
Bag: Mango

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emppuliisa

  Monen muun tavoin kiittelen mahtavasta postaussarjasta. Tulen niin hirmuisen hyvälle tuulelle kun näkee kauniita kuvia, upeita asuja ja iloisia ihmisiä! Ja tottakai loistavaa saada vinkkejä omaan puekutumiseen vieläpä kotimaan katutyylistä! Ihanaa kesää sulle!

 • Haidi

  Ihana kaulakoru ja tuopas kivasti jotain tohon mustaan paitaan! :) muutenkin niin kiva asukokonaisuus. Ihana kun ihmiset ovat lähteneet mukaan tähän postaussarjaanne ja antaneet ottaa kuviaan tänne jakoon!

  • Mrs.V

   No kyllä – ja printtihousut tekee mustavalkoisesta kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Ja kyllä! Oltiin siskon kanssa niiiiiin fiiliksissä siitä, miten reippaasti jengi lähti näihin mukaan! :) Niin mahtavaa!!

 • Toivottavasti perhe ja ystävät auttaa pikkusen kanssa, että saat ottaa iisisti. ♥

  Nuo aurinkolasit on kyllä upeat. Mistäköhän ne on?

  • Mrs.V

   Valtava kiitos menee kyllä läheisille, jotka auttavat aina kaiken kanssa, minkä voivat. Tänäkin vkoloppuna kaikki ottivat perheessä osaa: Olin lauantai-sunnuntain äidin ja isäpuolen luona mökillä, sunnuntaina poika pääsi kanssani anoppilaan, missä serkut pitivät energian kulumisesta huolen ja isäni vielä otti meidän naaraskoitan vkoloppulomalle luokseen, kun en päässyt eilen edes metriä eteenpäin kävelemään ilman näitä mun sähköshokinomaisia kouristuksia reisissä, jotka lähtee supistuksista :/

   Mutta hei mäkin jäin miettimään – koska mäkin pidän niistä erikoisen paljon. Taisi olla muistaakseni raybanit, mutta olin sen muistiinpanoihin unohtanut kirjoittaa, niin en uskaltanut sitä postaukseen lisätä, kun en ollut varma muististani :/