CATEGORIES

Strictly Street Style – Maiju

26.6.2014

SSSMAIJU strictly street style finland-2872

sunnies: Lensway
maxi dress: H&M
grey knit: H&M
bag: Michael Kors
shoes: Zara

Tässä taas loistava esimerkki siitä, miten ihanalta pyöreä pallomaha voikaan näyttää ja jopa tehdä asun! Maijun ja hänen hehkunsa bongasin jo kaukaa. Vaikka itse olen ihan samassa siunatussa tilassa (ja lasketuissa ajoissakin hän oli minua ihan vain pari viikkoa jäljessä), niin oma olo ei ole lainkaan hehkuva (lähinnä hikinen), mutta silti ihailen samalla näitä muita upeita pallovatsoja. Outoa. Kai se onkin juuri se oma olo, joka ratkaisee? Kiitos vielä Maijulle mukavasta nopeasta rupatteluhetkestä ja voimia viimeisille metreille!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Itse raskausaikana kokeilin välillä sellaisia asuja, joita en muuten ehkä olisi pukenut päälleni. Tuntui, että juuri sen pyöreän mahan takia ne olivat kivoja ja näyttivät hyvältä!:D

 • Juliette

  Tykkään tosi paljo näistä street style-kuvista, toivottavasti jatkat pitkään näiden ottoa :)

 • VOI KATEUS! Miten joku voikin vatsoineen olla noin cool. <3

 • Ihan mahtava kuva: tässä tosiaan pallomaha on the asuste <3 ihana! Tykkään tästä postaussarjasta muutenkin tosi paljon, upeita nasia olet löytänyt kuvattavaksi :)

 • Samaa tulossa sanomaan kuin monet muutkin, eli nää tämmöset postaukset on todella kivoja ja mielenkiintoisia! Pääsee kurkkailemaan muidenkin kuin vain bloggaajien tyylejä. :)

 • IdaSofia

  Kivoja nää postaukset, jossa pääsee kurkistamaan suomalaisten naisten tyyleihin! :)
  Ootkos käynyt kurkkaamassa Cara Loren nimisen tyylitaiturin blogia? Mielettömän kauniita kuvia hänestä vauvamasulla ja aivan ihana tyyli!!