CATEGORIES

Strictly Street Style – Maria

28.7.2014

STRICTLYSTREETSTYLEPOHJAMARIA
strictly street style finland-2807

Sunnies: Prada
Yellow pullover: Marella
Printed pants: Zara
Shoes: Zara

Helteiden myötä Helsingin kadut suorastaan pursuavat inspiroivia tyylejä. En tosin ole päässyt kuvaamaan juurikaan mitään sitten kesäkuun puolivälin… Sisko tulee takaisin Ranskan-lomalta pian ja toivon, että voimme vielä loppuviikosta mennä pysäyttelemään upeita suomalaisia naisia helletyyleissään.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • nana

  Heippa, ihan tälläinen aiheeseen liittymätön kysymys: voisitko tehdä postauksen, jossa esittelisit lyhyesti kaikki merkkilaukkusi? :) Sellainen kiinnostaisi kovasti, sillä olen itse juuri pohtimassa, että minkä laukun seuraavaksi ostaisin. Oon nähnyt kuvissasi tosi upeita laukkuja ja tiedän, että sulla niitä on varmasti aika montakin esiteltäväksi, mutta joku lista olisi myös aivan loistava juttu, jos et ihan omaa postausta jaksa tehdä! :)

 • Natalia

  Hei! Halusin kysyä, että osaatko avata pukukoodia after 5pm/cocktail? Tarkoittaako tuo joko iltapukua tai cocktail-mekkoa, vai nimenomaan lyhyttä mekkoa? Maksihelma ehdoton nounou? Kiitos huippublogista! :)

  • Mrs.V

   Minun ymmärtääkseni juurikin lyhyttä cocktail-mekkoa (pikkumusta näissä varma valinta kun vielä personoi vaikkapa upeilla koruilla/muilla asusteilla), ainakin, jos kutsussa lukee cocktail? Kiitos paljon kun seuraat! :)

 • Ihanat housut! Kesä on ehdottomasti se aika vuodesta, kun voi leikkiä vapaasti väreillä :) On ollut ihanaa huomata, että helsinkiläiset käyttävät nyt kuumalla säällä rohkeasti värejä ja kuoseja!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/