CATEGORIES

Strictly Style – Vuoden Muotiblogi!

16.10.2014

ESA14_voittajakannet_StrictlyS

Olen aina tiennyt, että minulla on mitä parhaimmat lukijat, mutta kyllä te nyt tempun teitte…

Eilen Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin suuri Elle Style Awards -palkintogaala. Tilaisuudessa palkittiin mm. vuoden paras kuvaaja, paras malli, paras vaatesuunnittelija sekä vuoden mies- ja naispukeutujat. Yksi kategorioista oli vuoden muotiblogi 2014. Ehdolla oli liuta mielettömien naisten pitämiä upeita blogeja, joista te saitte käydä äänestämässä suosikkianne. En voi vieläkään uskoa tätä todeksi, mutta kiitos teidän äänienne Strictly Style palkittiin vuoden 2014 muotiblogina!

Olen niin sanoinkuvailemattoman otettu. Tästä kuuluu kiitos niin monelle.

Kiitos Olivian taustatiimille ja erityisesti verkkotuottajallemme Helenalle kaikesta saamastani tuesta. Kiitos, että näitte aikanaan blogissani potentiaalia ja olette auttaneet minua kehittymään. Olivia on ollut loistava blogikoti jo monen vuoden ajan.

Kiitos kaikille bloggaaville blogisiskoilleni. Kiitos teidän hienon työn, meillä ylipäänsä oli tänä vuonna oma muotiblogi-kategoria. Te olette olleet mieletön tukiverkko. Keskuudessamme vallitsee huikea henki ja olen todella onnellinen, että saan monia teistä kutsua ystävikseni. Kiitos.

Kiitos ystävilleni ja perheelleni kaikesta tuesta ja kannustuksesta vuosien varrella. Kiitos äidille ja isälle, että luette jokaikisen postauksen rakkaudella. Kiitos siskolleni Kiralle, jonka kanssa minulla on ilo tehdä tätä työkseni tänä päivänä. Kiitos aviomiehelleni, joka on kannustanut minua eteenpäin alusta lähtien ihan kaikessa, mihin olen ryhtynyt. Jopa tässä harrastuksesta työksi muuttuneessa blogin pitämisessä olet ollut kantava voimani ja suurin tukeni. Olet kulta kallioni. Kiitos pienille pojilleni siitä, että olette hyviä nukkujia ja sydämellisen kilttejä poikia. Muuten tuskin riittäisi tällä mammalla paukkuja tähän kaikkeen.

Ja lopuksi valtavaakin valtavempi kiitos teille mielettömille Strictly Stylen lukijoille. Se, että te kaiken kiireenne keskellä annatte kallisarvoista aikaanne minulle ja blogilleni on ihan mielettömän suuri kunnia. Ja vielä blogini lukemisen lisäksi käytitte aikaanne ja kävitte blogilleni tällaista kunniaa äänestämässä niin on vaan niin käsittämätöntä, ettei minulla suoraan sanoen riitä sanat kiitollisuuteni ilmaisuun. Olen niin otettu. Kuinka olettekin tukeneet minua näiden kaikkien vuosien ajan ja auttaneet minua eteenpäin myös niinä surun hetkinä. Te todella olette blogini suola ja teidän takia tätä blogia on niin suuri ilo päivittäin tehdä. Olette mahtavia ja olen niin kiitollinen, että minulla on teidät kaikki seuranani. Nöyrin kiitos, kiitos ja kiitos. Palkinnon kaikki kunnia menee teille! <3

69 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • kaisla81

  Palkinto meni aivan oikeaan osoitteeseen. Blogiasi on ilo lukea. Hurjan paljon onnea!!

 • Christina

  Olet ehdottomasti voittosi ansainnut! Vaikka tyylillisesti emme sielunsisaria ehkä olekaan, palaan blogiisi aina uudestaan ja uudestaan jo ihan senkin vuoksi, että vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä! Blogisi on annos aidon, selvästi onnellisen ja tasapainoisen naisen elämää! Ilo olla lukijasi! Kiitos!

 • Mielettömästi onnea, olet kyllä niin voittosi ansainnut! Panostat aivan uskomattomalla tavalla blogiisi ja asusi ovat aivan upeita ja harkittuja. Pakko vielä suitsuttaa, että vaikka asukuvasi ovat aivan muotilehtitasoa, niin ne ovat kuitenkin sillä lailla helposti lähestyttäviä, että niistä inspiroituvat tällaiset pukeutumisen suhteen tavallisetkin tallaajat. Keep up the good work! <3

 • Anonymous

  Suuret onnittelut Hanna! Olet tämän ansainnut. Muutaman kerran sinut tavanneena täytyy sanoa, että sinusta huokuu ihana positiivisuus ja lempeys. Olet siis sekä ulkoisesti että sisäisesti kaunis.

  Kaikkea hyvää perheellesi!
  M

 • Laura

  Onnea, Hanna! Ihan oikeaan osoitteeseen tuli voitto. Blogiasi on ilo lukea, vaikutat vaan niin kertakaikkisen mukavalta ihmiseltä. :) Mukavaa syksyn jatkoa!

 • Mia

  ONNEA, ONNEA, ONNEA!!! Voitto tuli täydellisen oikeaan osoitteeseen! Olet ikoni ja teet upeaa työtä!!

  Aurinkoista viikonloppua, toivottelee Mia :)

 • Mari

  Paljon onnea <3 Olet Hanna todellakin voittosi ansainnut!

 • Onnea, palkinto meni kyllä täysin oikeaan osoitteeseen! Muista nauttia tästä, olet sen ansainnut!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • E

  Paljon onnea voitosta, niin ansaittu! Blogisi on todella laadukas trendikatsauksineen ja katumuotikuvineen. :)

 • Katja

  Onnea, Hanna!!!

 • Eilinen ilta oli kyllä aikamoinen! Ihan hurjasti onnea vielä kerran!! <3

 • Maian

  Paljon onnea Hanna! Blogisi (kuten itse bloggaajakin) on upea :)

 • Marika

  Todella suuret onnittelut, olet todellakin voittosi ansainnut! En ole jostain syystä aikaisemmin kommentoinut, mutta innolla olen jo vuosia lukenut blogiasi, inspiroitunut upeista asuistasi ja saanut hyvän mielen postauksistasi. Jaat ihanasti positiivsta ilmapiiriä ympärillesi, ja voisinkin sanoa sinun olevan yksi esikuvistani! Keep going!:)<3

 • meow

  Paljon onnea! Olet niin ansainnut tämän! :)<3

 • Maija

  Paljon onnea! Pakko sanoa, että olet aivan mahtava nainen. On iloa seurata blogiasi. Kiitos!

 • H/

  Onnea! Palkinto meni ehdottomasti oikeaan osoitteeseen, olet tämän tunnustuksen ansainnut! :)

 • Minerva

  Onnea! <3

 • Onnea ihan hurjan paljon – oikeaan osoitteeseen meni ehdottomasti palkinto! <3

 • Veera

  Aivan valtavasti onnea! Tulin kyllä niin iloiseksi kun luin että voitit.. Olet todella palkintosi ansainnut! Blogisi linja on pysynyt aina tyylikkäänä ja selkeänä. On ollut hienoa seurata lukijana blogisi kehittymistä alkuvaiheista tähän päivään. Vielä kerran onnea! :)

 • Sara

  Aivan ihanaa! Palkinto meni oikeaan osoitteeseen ja voittosi oli kyllä täysin ansaittu. Tämä uutinen lämmittää myös meidän lukijoiden mieltä. :-)

 • Elisabete

  Sylin täydeltä haleja sekä ennen kaikkea onnea voitosta! Todellakin voitto meni oikeaan osoitteeseen, blogisi on mitä inspiroivin sekä hyvä sydämisin blogi koko Suomessa<3

 • noora

  Paljon onnea! Olet voittosi ansainnut :)

 • Priska

  Ihan mahtavaa! Oikeaan osoitteeseen tuli, onnea upea Hanna!!!

 • sasha

  Olet palkintosi ja onnesi ansainnut! Sylikaupalla onnea! Ainoaksi kysymykseksi jää, miksi tätä kunniaa ei ole sinulle suotu ennen! :)

 • IloAM

  Työsi sai arvoisensa tunnustuksen. Valtavat Onnittelut! :)

 • JenniM

  Ihan oikeaan osoitteeseen tuli voitto! Onnea <3

 • Laura

  Vau! Onnea! Olet niin ansainnut palkinnon! Blogisi tuntuu paranevan vuosi vuodelta, ja kuvat ovat kertakaikkisen upeita. Kuten joku jo mainitsi, se että olet hieman raottanut ns. tavallista elämääsi on tehnyt blogista mielenkiintoisemman, ja no, inhimillisemmän. Olen lukenut blogiasi jo luojaties kuinka kaunan, jo silloin kun bloggailit epsäännöllisesti vain kesäisin tms, ja aion kyllä pysyä mukana tulevinakin (toivottavasti monina) vuosina!

 • Matilda

  Paljon onnea!! <3 äänestin sua en ainoastaan siitä syystä, että oot erittäin tyylikäs vuodesta toiseen ja blogisi avulla pysyn itse trendeissä kärryillä vaan myös sun persoonan vuoksi. Olet niin lämminhenkinen, nöyrä, lähestyttävä, samaistuttava, osaat pyytää anteeksi, osaat antaa anteeksi, ystävällinen, iloinen, positiivinen ja omalla tavallaan täydellisen epätäydellinen. Tarkoitan sitä, että vaikka ulkopuolisen silmiin näyttää, että sinulla on kaikkea, niin silti et pelkää tuoda esiin epäonnistumisia tai vastoinkäymisiä ja se tekee sinusta (ihanan) ihmisen. Olet varmasti mahtava äiti, sisko, tytär, vaimo ja ystävä! Monta vuotta olenkin lukenut blogiasi ja nykyään tunnut minulle ystävältä, vaikka et tunne itse minua. Kiitos siis blogistasi ja panoksestasi! Se että arvostat lukijoitasi välittyy kyllä tänne ruudun toiselle puolelle. Haluan myös kiittää sinua, että pari vuotta sitten vastasit sähköpostiini :) se antoi minulle voimaa tehdä töitä unelmien eteen!

  Kaikkea hyvää.

 • Hurjasti onnea, Hanna! Olet niiiin voittosi ansainnut. :) Huikeeta!

 • Paljon onnea, Hanna! Voitto tuli kyllä oikeaan osoitteeseen. Blogisi oli ensimmäisiä suomalaisia muotiblogeja, joita aloin lukea ja se on säilynyt sekä lukulistani että suosikkilistani kirkkaassa kärjessä kaikki nämä vuodet. :)

 • Niin mahtavaa, voitto meni niin oikeaan osoitteeseen! <3 blogisi on aina ollut suosikkini ihan blogisi aikojen alusta ja tyylisi on ollut jotain mikä aina inspiroi minua. Upeita asuja peräjälkeen ja aina yhtä mielettömiä kuvia. Unohtamatta tätä asennetta jolla kirjoitat! Tekstistä vain huokuu se kaikki kiitollisuuden määrä ja arvostus ihan jokaiseen suuntaan! Oler Hanna mieletön <3 onnea voitosta!

 • Onnea tuhannesti Hanna! Olen seurannut sun blogia alusta lähtien ja taso on aina pysynyt. Ja nykyään se on kerrassaan huima! xx

 • Katja

  Onnea onnea Hanna! Joskus pari vuotta sitten kirjoitin, että olet idolini ja esikuvani tässä hommassa ja samaa mieltä edelleen. Täysin oikeaan osoitteeseen mennyt tunnustus ja ansaittu kovalla työllä! <3

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

 • Emma

  Onneaonneaonnea! <3 kuten monien muidenkin mielestä niin myös minusta olet todellakin palkintosi ansainnut!!

  Oon myös jo pidemmän aikaa miettiny miten sanoisin tän sillein, että ymmärtäisit ottaa sen kohteliaisuutena, mutta ehkä ymmärrät myös ilman sen suurempia selittrlyjä – mulle tulee teidän perheestä mieleen, että ootte aivan kuin Suomen Beckhamit! :-D tiedätkö, molemmat vanhemmat menestyneitä omin avuin itselle tärkeällä alalla ja se vähä mitä toisistanne ja perheestänne jaatte miehesi kanssa somessa on niin rakkauden täyteistä! Kuten Beckhamit, antavat niin vähän itsestään mutta kuitenkin samalla perheestä välittyy niin lämmin ja rakastava kuva. Ellen Instagramista bongattu kuva teistä punaisella matolla, ja tämä palkinto, jotenkin vain vahvistivat tätä mielikuvaa mun päässä! Mun mielestä on myös ihanaa kuinka nimenomaan pidätte perheenne ns. salassa esillä. Tiedätkö, voisit kehuskella miehesi ammatilla, ystävillä, ulkonäöllä tai millä vain mutta sen sijaan kehut hänen luonnettaan ja pidät kuitenkin poissa blogista vaikka varmasti hän on yhtä tietoinen muotiasioista kuin sinäkin ja voisin lyödä vetoa että hänen päivän asunsa kiinnostaisivat myös!

  Itse voin, ja haluan, ottaa mallia sinusta äitinä, vaimona ja naisena. Oot niin mahtavan inspitoiva niillä elämän osa-alueella mitä meille täällä julkisesti jaat, kiitos! :-)

 • magic-

  Paljon onnea upeasta palkinnosta! Olet sen todella ansainnut <3

 • Julia

  Suuret onnittelut!

  Olen lukenut blogiasi monen vuoden ajan, lähes alusta alkaen. Se kuinka haastavinakin aikoina (esimerkiksi molempien poikiesi syntymät) olet kirjoittanut blogia ja kaiken lisäksi kehittänyt sitä, toi juuri Sinulle tämän palkinnon. On ollut mahtavaa seurata blogisi kehitystä!

  Joka ilta ennen nukkumaanmenoa tarkastan onko tullut uutta postausta, ja jos on, se on yksi päivän parhaista hetkistä. Kiitos, että olet luonut blogin josta saa aina hyvän mielen, inspiraatiota ja hetken rentoutua. Ansaitsit palkinnon, ja kyllä juuri Sinä! <3

  Hyvää syksyn jatkoa ja onnellisia hetkiä koko perheellesi!
  <3: Julia

 • Mahtava juttu, hurjasti onnea! Ansaitsit niin tuon voiton!

 • Onnea vielä tätäkin kautta muru, ja kiitos vertaistuesta eilen. Ihana ilta, mutta ei me taideta enää varsinaisia partyanimaleja olla ;) <3

  Tuuli

  http://www.cloudcuckooland.fi

 • saara

  Hyvä Hanna, oikein meni! Onnittelut ehdottomas ansaitusta voitosta! :)

 • Annika

  Onnea Hanna!! <3 Voitto oikeaan osoitteeseen!! <3

 • Maria

  Uskomaton juttu! Todellakin olet palkintosi ansainnut :)

 • Nelli

  Voitto meni ehdottomasti oikeaan osoitteeseen!! Niin paljon onnea Hanna<3

 • Ihan mahtavaa Hanna, onneksi olkoon todella paljon!! Olet ansainnut tämän ehdottomasti <3

 • Mimmustiina

  Hieno kuulla!
  Olen seurannut blogiasi alusta asti ja muhun on vedonnut aina semmoinen tietty pelkistetty ja huoliteltu tyyli,josta olen poiminut itsellenikin ideoita.
  Onnea!

 • Lora

  Oikein lämpimät onnittelut Hanna, kyllä eilisiltana hymyilytti junassa kotimatkalla kun bongasin siskosi Instasta tämän ilouutisen :)

  Kaikkien näiden vuosien aikana on ollut mahtavaa seurata tämän kauniin ja inspiroivan blogin kehittymistä harrastuksesta siihen mitä se tänä päivänä on. Se, että annat itsestäsi niin paljon ja olet uskaltanut raottaa verhoa henkilökohtaiseen elämääsi ja jakanut niin ilon kuin surun hetkiä on aikamoista lukijalle ja tekee tästä blogista aidontuntuisen. Lämminhenkinen ja hyväsydäminen persoonasi välittyy rivien välistä niin postauksissa kuin kommenteissasi. Itse arvostan suuresti sitä, että bloggaaja käyttää aikaa lukijoidensa kommentteihin ja vuorovaikutukseen.
  Sen huomaa, että teet tätä työtä suurella sydämellä <3

 • Onnea hurjan paljon, voitto meni täysin oikeaan osoitteeseen <3 Kiitos itsellesi, kun kirjoitat valtavan inspiroivaa ja upeaa blogia :)

 • Julia

  Palkinto meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen!:)
  Oikein paljon onnea!

 • Niin upeaa Hanna <3 Onnea ihan hurjasti ja tämä voitto on kyllä niin ansaittu. Olet oikea blogimaailman sydän <3

 • Melisa

  Onnea Hanna, olet “Vuoden muotiblogi” palkinnon ansainnut. Blogissasi on aina upeita kuvia, mutta et pelkää esitellä välillä myös niitä “ei-niin-onnistuneita” otoksia. Blogisi tulvii lämminhenkisyyttä, kauneutta sekä myös huumoria. Usein valitsen sinun blogisi aikakauslehden sijaan, kun haluan hetken omaa aikaa arjenpyörityksen keskellä. Olit muuten eilen todella kauniina liikkeellä ja tarkoitus oli tulla tervehtimään ja onnittelemaan, mutta siinä väenpaljoudessa ei onnistunut. Upea ilta kaiken kaikkiaan :)

 • Sofia

  ❤️❤️ Ihan mahtavaa!! Onneksi olkoon, olet voiton ansainnut ihan sata prosenttisesti. Pienten lasten kanssa ja jopa ihan loppuraskaudestakin vielä jaksoit ja viitsit postata laadukkaita kuvia ja juttuja sekä antaa blogille aikaa. Kiitos siitä.
  Vaikka en sinua tunnekaan, muuta kuin blogisi kautta, niin silti vaikutat niin ihanan aidolta ja hyväntahtoiselta ihmiseltä. Johanna Kurkelan kappaleen Valoihminen sanat tuovat mieleeni sinut -olet blogisi kautta ainakin minulle oikea valoihminen. Monta kaunista ajatusta olet täällä jakanut ja ne ovat tuoneet valoa päiviini.

  ” Sä tiedät reitin taivaanrantaan
  Sä naurat valoa maailmaan
  Sä piirrät tuulen koukeroita
  Sun huoneen ikkunaan
  Sä keräät ilon sirpaleita
  Pisaroita auringon
  Sul on pantteriaskissa taivas tammikuun

  Mä luulen et sulla on enkelinsilmät
  Ja paremmin kuin muut
  Näät kesäkuun merensiniset tuulet
  Kirkkaammin kuin muut
  Värit varsinkin
  Mä luulen että nuo on silmät enkelin
  Ne näkee taivaan tarkemmin

  Sulla on taito ottaa mua kädestä kii
  Antaa surullisen surra vain surujaan
  Päivin sateisin varsinkin
  On hyvä että sä oot
  Juuri tuollainen
  Valoihminen ”
  Johanna Kurkela – Valoihminen

 • Jenny

  Olet sen ansainnut <3

 • -Sanna

  Suurensuuret onnittelu Hanna! Olet voittosi ansainnut :)

 • Annika

  Aivan superia, ansaittu voitto! Onnea upea Hanna!! Olet vain niin kaunis sisältä ja ulkoa. Mitä ihaninta syksyä sinulle ja kullannupuillesi :)

 • Laila

  Mahtavaa! Onnea lempibloggaajalle :)

 • Hurjasti paljon onnea! Olet voittosi totisesti ansainnut <3

 • Voi onnea Hanna! <3 Blogisi olisi voitu palkita vuoden muotiblogina jo monta vuotta peräkkäin. Blogissasi on ilo vierailla, sillä täällä voi aina luottaa olevan laadukasta sisältöä. Kauniita kuvia, hyvää tekstiä ja kaikean takana sydämellinen ja upea persoona. Kiitos Hanna että kirjoitat blogiasi. Olet vuoden muotiblogi palkinnon todella ansainnut!

 • Karoliina

  Onnea voitosta Hanna, olet sen mielestäni ansainnut!
  Ja kiitos jälleen kerran ihanasta ja inspiroivasta blogista! :) Vaikka kovin harvoin täällä kommentoin, olen lukenut blogiasi uskollisesti jo monen vuoden ajan, vuodesta 2010, ja aina vain odotan innolla uusinta postaustasi :) on ollut ihanaa olla mukana blogimatkallasi!
  Tällä hetkellä lisämielenkiintoa tuo vielä samankaltainen elämäntilanne yhden pienen pojan äitinä ja sisarusta odottaen. Myös baby style -postaukset ovat siis olleet mieleen… :)
  Onnea vielä, tsemppiä arjen haasteisiin ja keep up the good work! :)
  Kiitos.

 • Päivi

  Olet todellakin voittosi ansainnut – sydämelliset onnittelut! :)

 • Hannah

  Olen aina ajatellut että blogisi todellakin ansaitsisi arvoisensa tunnustuksen. Ja nyt se tuli! Onnea Hanna, kova työsi on palkittu hienolla tavalla. Blogisi on niin inspiroiva ja ihan omaa luokkaansa. Tuokoon tulevaisuus sinulle yhtä ihania onnistumisen hetkiä :)

 • Voi ihanaa Hanna! Mä täällä kyynelehdin, tosi kaunis teksti. <3 Onnea vielä tätäkin kautta!

 • Onnea hurjasti! <3 Pidit eilen gaalassa hyvin koskettavan puheen.

 • Tiina

  Sä olet Hanna niin ansainnut tämän voiton! Onnea ja kiitos itsellesi mahtavasta blogista!!!

 • Saaramaria

  Onnittelut! Juuri sinä ansaitsit voittosi sillä upealla työllä, jota olet tässä blogissa tehnyt!

 • Juuls

  Tuli kyllä voitto niin oikeaan osoitteeseen! :) onnittelut voitosta! :)

 • Minni

  Paljon onnea! Olet ehdottomasti voittosi ansainnut, koska blogisi on laadukas ja monipuolinen hyvänmielenpaikka, joka on tarjoaa ainakin minulle pienen rentoutumishetken kiireisen arjen keskellä. :)

 • Laura

  Onneksi olkoon! :) olet sen ansainnut, taso on muuttunut kuvien myötä paljon. Välillä toivoisin enemmän ajatuksiasi, ja syvempiä postauksia mutta blogistasi pidän kovasti ja vakituinen lukija :) :D

 • Marja

  Onnittelut! Olet kyllä palkintosi ansainnut :)

 • primrose

  Paljon onnea voitosta! Blogisi on ihana pala hyvää mieltä, arjen kauneutta ja inspiraatiota! Kiitos siitä sulle! :)

 • Sh

  Jeeeeee!!!! Onnea!!!