CATEGORIES

Strictly Street Style – Rodeo

10.6.2015

Heti ensimmäinen street style uunista ulos! Kuvassa esittäytyy Bianca, joka oli ystävättärensä kanssa ostoksilla Rodeo Drivella. Paikalliset tyylittäret poseerasivat kameralle kuin ammattilaiset ja iloisesti kertoivat ammatiltaan olevansa myyntitehtävissä. Ystävätär Jasminen kuvat näet pian siskoni blogin Street Style-osiossa.

street style la-4016

bag CHANEL
top ZARA
scarf GUCCI
ripped jeans ZARA
sandals GUCCI
sunnies CELINE

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ankka

  Pukeutuminen menee tässä niin tän päivän mukaan: vaatteet Zara ja kaikki muu merkkikamaa:) Kiva kesäfiilis kuvassa:)

  • aila

   Samaa pohdin… aika perusasu, noita on blogit pullollaan. Tosiasia kuitenkin on, että tuolla kaduilla kulkee paljon muunkin näköisiä ja muulla tavalla pukeutuneita ihmisiä…persoonallisuus kunniaan : ) nättihän tuo on, mutta ei mitenkään mieleenjäävä, yksi monista.

   • Lilli

    Tyylikkäästi toteutettu ja inspistä antava kuva. Kiva kun kuvaat tällaisia klassikoita. “Persoonalliset asut” ovat mielestäni aika rasittavia.

    • aila

     No sitten silmäsi varmaan lepää tuossa asussa : ) Persoonallisuus asussa voi olla myös tyylikästä, ei se välttämättä ole mitenkään päällekäyvän kummalllista. Revityt pillifarkut, korkkarit ja merkkilaukku -yhdistelmä on vaan niin paljon esillä nykyään, että ainakin minä alan jo kaivata vaihtelua. Mutta varma valintahan tuollainen on…

     • Miksi ei voisi olla molempia, perusasuja kuten tämä ja sitten niitä persoonallisempia? Muotia kuitenkin luodaan edellä käymällä ja olemalla persoonallisia ja sitten nämä varmat ratkaisut seuraavat perässä :)

 • Henni

  Toivottavasti saataisiin tuota samaa säätä tänne suomeenkin! Tuli tuossa mieleen, että postaus nykyisestä kodistanne olisi kiva! Olisi kiva kuulla miten asuminen tuolla eroaa Suomen asumiseen. Työni vuoksi vietän aikaa usein muutamassa euroopan maassa ja olen huomannut eroja eri kulttuureiden kodeissa. Olisi siis kiva kuulla näkemyksiäsi sieltä päin maapalloa!

  • sonsaa

   Ihanan tyylin todellakin olet poiminut. Tuo huivi tekee niin paljon!

   Tuo on mielestäni hauska idea, kodit eripuolella maapalloa todellakin eroavat toisistaan alkaen sellaisistakin arkisista asioista kuin vesihanoista. Olisi kiva kuulla siis huomioitasi! Minä olen myös miettinyt muutaman kerran, kun uutisissa on välähdellyt tietoja Kalifornian uhkaavasta vesipulasta – näkyykö se siellä arjessa, millaisissa asioissa veden käyttöä säännöstellään?

 • Laura

  Ihana asu! Tyylikäs! Voisin itse vetää samanlaiset päästä varpaisiin päälle :D
  Näitä lisää! :)

 • Ihana asu ja etenkin huivi tuo asuun heti sitä jotain! Wau :)

 • Jade

  Wau, tykkään asun yksinkertaisesta tyylikkyydestä, jossa perusasu on huivilla nostettu askelta skarpimmaksi. Tosi hyvä bongaus.