CATEGORIES

Strictly Street Style – Rodeo

30.6.2015

Kuulemani mukaan Suomessakin on päästy nauttimaan kesähelteistä? Instagram -feedini kertoo, että monet ovat kaivaneet sandaalit ja kesäkoltut kaappiensa perältä ja suunnanneet aurinkoisille kaduille. Ihanaa! Kesäinen Helsinki on minusta maailman paras paikka. Lämpö inspiroi varmasti nyt monia pukeutujia, joten tässä vähän lisäinspiraatiota Los Angelesin tyylittäriltä, jotka voivat pukeutua kesähepeneisiinsä vuoden ympäri.

streetstylerodeo-4398

sunnies LOUIS VUITTON
dress ZARA
bag LOUIS VUITTON
shoes (no brand)

Että pidän asun kenkävalinnasta. Kesän parhautta on ehdottomasti heiluvien helmojen lisäksi näyttävät sandaalit.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Pitaapa kommentoida kun huomasin etta mulla on sama mekko! Siihen liittyy viela hyvia muistoja, ostin sen viime kesana Kroatiasta. Oltiin lapsuuden kavereiden kanssa yhteisella matkalla ja paatettiin ottaa kaikista yhdessa kuvia. Niita varten piti tietty viime hetkilla hakea joku juhlavampi mekko ja ma paadyin juuri tuohon :)

  • Huomasin nyt vasta, että blogiisi on ilmestynyt koko nimesi, ehkä onkin uusi juttu? Hieno asia, näin saat ansaitsemasi tunnustusta omalle hienolle blogille :) Olen samaa mieltä, sandaalit kruunaavat asukokonaisuuden. Omat suosikkisandaalit tänä kesänä ovat korokemalliset: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/05/lillan-helsinki.html.

    xxx
    E
    http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/