CATEGORIES

Strictly Street Style Rodeo

3.7.2015

Those cool ripped jeans… Ne ovat ehdottomasti paikallisten kuumalla listalla. Tuuletusaukkojensa ansiosta niissä tuntuu kulkevan joka toinen california girl. Ja löysin muuten minäkin itselleni parin. More comin’ up soon!

streetstylerodeo-4400

sunnies MIU MIU
blouse ZARA
necklace TIFFANY’S
belt HERMÈS
jeans ZARA
watch CARTIER
sandals CHANEL

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Hei,
  Aivan Ihana blogi sinulla, löysin sen jokin aika sitten LA MADDEN kautta. Tällä hetkellä Innolla odotan postauksia sieltä rapakon takaa, elämästä siellä, sisustamista, maisemia, rentoa pukeutumista ja vain aurinkoisia kuvia. Itsekin Losissa asuneena katselen innolla tuttuja maisemia ja muistelen ihanaa aikaa siellä.Olen lukenut kaikki postauksesi läpi ja monet kyyneleet vuodattanut sinun kauniista kirjoituksista rakkaista koiristasi, etenkin koiraenkeli Benistä. (Itselläni on 3 koiraa, elämäni koira ja kaikkeni lähti koiraenkeliksi 14-vuotiaana 1,5 vuotta sitten, ikävä ei kuole koskaan se vain muuttuu kauniiksi muistoiksi…) Oikein ihanaa aikaa teidän koko perheelle sinne Manhattan Beachille, hienon mahdollisuuden olette saaneet!
  Nyt kovasti jo odottelen 4TH OF JULY postausta :)
  Kaunis kiitos vielä sinun lämpimästä, ihanasta ja hyvän mielen blogista.

 • Whiiii, mahtava postaussarja <3!

 • Tisku

  Olen seurannut blogiasi parisen vuotta ja täytyy sanoa vaikka olen itse lähempänä viittäkymmentä saan sinulta todella hyviä pukeutumisvinkkejä. Tyylisi on sellainen josta itse pidän. Street style postauksistä saan vielä lisää vinkkejä. Jatkan edelleen blogisi seuraamista innostuneena.

 • Tanni

  Uskomattoman tyylikäs leidi! Voi, kun oma lättätukkakin olisi noin kuohkea.. :D

 • Helle on saapunut Helsinkiin, ja näin ollen itsekin olen kaivannut kaapista omat revityt farkkuni :) Ihan sävyiset nämä, en malta odottaa kunnes näen jos omasi ovat samansävyiset!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Maija M.

  Niin mageita nämä Kalifornian tyttöjen asut! Kiva, että jaksat tehdä tällaisia postauksia :) Kuvan tytön asu on niin yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan tylsä mistään kohtaa. Itsekin olen etsinyt revittyjä skinny-farkkuja, mutta täydellisiä ei ole vielä tullut vastaan. Myös nuo Chanelin espadrillokset ovat to die for <3

 • Lora

  Nämä L.A:n Street Style asukuvat ovat todella inspiroivia, löytyy laidasta laitaan erilaisia mahtavia tyylejä. Tämä asu innosti kaivamaan esille omat täydelliset ripped jeansit, viime kesän paras N.Y. reissun ostos!