CATEGORIES

Street Style Rodeo

17.7.2015

Onneksi on varastossa näitä siskon kanssa kuvattuja street style-otoksia. Luonamme on mieheni perhe lapsineen kaikkineen kylässä, mikä tarkoittaa sitä, että tekemisen täyteisten päivien päätteeksi jengi on ollut niin uupunutta, että mihinkään ei ole riittänyt enää rahkeet. Tarvitsisin kipeästi päivää, milloin saisin olla ihan itsekseni ja tehdä omia juttuja. Ilokseni se taitaa pian onnistua. Tekee ihan hyvää perheellekin, sillä tuosta nuorimmasta on kehittynyt varsinainen mammatakiainen. Infernaalinen huuto jos yritänkin lähteä vierestä. Mutta nämä nyt ovat näitä vaiheita vaiheiden perään. :)

Alla asu, joka viehätti silmääni jo kaukaa. Vaikka printti on näyttävä ja hallitseva, pysyy se raikkaana valkoisen pohjansa ansiosta. Ertyisesti pidän noista vihreän sävyistä ja lehtien pehmeistä koukeroista. Kiinnostava ja kaunis vaatekappale!

streetstylerodeo-4410

jumpstuit TOPSHOP

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mimi de Paris

    Upea kuva ja upea asu! Tuota upeaa printtia on kertynyt omaankin vaatekaappiin. Mutta parhaimpina pari vintage mekkoa, joissa sama palmukuvioinen teema. Tuota palmuteamaa kannttaa joskus etsia myos second hand kaupoista… Sita loytaa yllattavan paljon vintagenakin….. Olen itse mieltynyt tuohon printtiin mm. vaalean farkun kanssa…

  • Voi vitsi nämä kuvat sai kyllä minun halut kohoamaan pilviin tuon palmuprintin kanssa.. ah<3 ehkä täytyy metsästää täältä Berliinistä jotain sopivaa, sen verran coolilta tuo näyttää ;-)

    – Pinja

  • aila

    Mä tykkään tästä, vaihtelua .

  • Tota palmuprinttiä tuntuu nyt olevan kaikkialla, mutta onhan se sen verran hyvän näköinen, että en kyllä ihmettele miksi! :)