CATEGORIES

Strictly Street Style – Utility jacket

20.7.2015

Vaaleiden mokkasandaalien lisäksi himotuslistallani on oliivinvihreä armeijahenkinen takki, eli utility jacket. Mikäköhän sen nimi lienee suomeksi? Se toimii kauniina kontrastina klassisille kappaleille. Lisää eleganssia ja näyttävyyttä siihen saa lisäämällä koristeellisen rintankorun. Helmet ja sirkonit erottuvat edukseen oliivilta pohjalta. Täällä helteessä se toimii toimivana vaihtoehtona kuumalle nahkatakille.

streetstylerodeo-4488

coat MAISON SCOTCH
jeans SEVEN
bag ALAÏA
shoes (couldn’t remember the origin)
sunnies SAINT LAURENT

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Marika

  Uutissa kerrottiin että Olivia sekä Divaani lopetetaan. Mitä blogillesi tapahtuu? Jatkatko itsenäisenä bloggaajana?

 • Melisa

  Samaa mieltä kuin Haidi; toivottavasti et lopeta blogia. Muistan tuon elämänvaiheen kun oli kaksi pientä vaippaikäistä niin eipä siinä omasta ajasta juuri voinut kuin haaveilla. Hienosti olet kuitenkin postauksia jaksanut tehdä. Minusta on ollut kivointa lukea arjesta Losista ja teidän kuulumisia Street Style postauksia unohtamatta. Suosittelen mielummin lastenhoitajan palkkaamista kuin blogin lopettamista :)

 • u

  Itselläni on J.crew:n nätti lyhyt maihari kesäkäyttöön ja se on jo kestänyt freessinä 5 vuotta,luulen sen olevan heidän vakiokamaa.

 • frfrfrfr

  Maihari… Maihinnousutakki.

 • Ihanan rento asu ja täällä päässä kasvaa vaan oliivihimotus, eikä edellisen postauksen mokkasandaalitkaan auttaeet tätä shoppailulakkoa :D samalla kommentteja lukiessa huomasin pohdintasi ja toivon todella, ettei blogisi ole tullut tiensä päätökseen! Mikään blogi ei vain yllä samalla tasolle kuvineen ja kaikkineen, elämä olisi orpoa ilman postauksiasi :) toivotaan, että siellä stressi helpottaa ja pääset nauttimaan elämästäsi täysin siemauksin! <3