CATEGORIES

Copycat – Alex Curran

14.10.2010

Ja pitkästä aikaa copycatin pariin.
Olen viime aikoina esitellyt jonkin verran englantilaisen Alex Curranin asuja. Hänen tyylinsä on hyvin klassinen, jota hän maustaa aina sen hetken trendeillä -aikalailla juuri sellainen tyyli mihin minäkin pyrin. Täten hänen asujaan on suhteellisen helppo jokaisen koota omasta vaatekaapista.

Ja minun versioni:

Omasta asustani tuntui uupuvan jotain niin lisäsin kaulakorun yksityiskohdaksi.
8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  AnsQ,Joo, eli ihan googlettamalla Alex Curran ja niitä muita nimiä:)Elina,Tiedätkö mä olen ihan samaa mieltä!:) Tästä syystä tajusinkin tuossa viime viikolla että tarvitsisin skinny malliset farkun väriset legarit/farkut. Tuli sitten Vilasta yhdet ostettua!:Danita,kiitos kaunis!Marika,Mä olen ainakin nähnyt cocovi kookoslöljyä monessa erikokoisissa purkeissa lähes kaikissa luontaistuotekaupoissa missä olen suomessa käynyt. Life taisi olla yksi…Nettikaupoista mulla ei ole tietoakaan:S Onnea etsintään!:)mirana,sama täällä!:)Rebecca,kiitos inspiraatiosta!:) toteutan!!:) Mutta niiden tyylikkyys on varmasti monelle hyvin kyseenalainen!:DAurora,Picasalla!:)

 • Aurora

  Kyselisin sellaista, että millä teet nämä kivat kuvasarjat? :)

 • Rebecca

  Nyt kun talvi tekee tuloaan ja ilman kylmenevät ennätysvauhtia, olisi postaus Ugg'sien yhdistämisestä eri asuihin enemmäin kuin tarpeen! Sinunlaisesi tyylitaiturin käsissä kyseisistä jalkineista syntyisi varmasti upeita ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia :) Rebecka

 • mirana

  Olen innokkaasti seuraillut Alexin asuja, raikkaita ja klassisia ja yksinkertaisia! Me likey!

 • Marika

  Hei! Kirjoittelit aiemmin kookosöljystä. Tiedän, että asut ulkomailla, mutta osaatko vinkata, saako sitä pienemmissä purkeissa ja mistä? Nettikauppakin ok, eikä maalla väliä. :)Haluaisin kokeilla sitä, mutta täkäläisessä ekokaupassa ei myydä alle litran purkkeja..

 • anita

  Ihana postaus! Nää copycatit on vaan niin kivoja. Onnistut aina todella hyvin (=

 • Elina

  Toimiva asu, mutta jotenkin nuo farkkujen lahkeet vähän häiritsevät :s enemmän istuisi ihan pillit, nyt noi rypyt jotenki "lyttää" tota asua alaspäin.

 • AnsQ

  Mä olen kysynyt aikaisemminkin, mutta kysyn uudestaan, että mistä sivulta löydät nuo Alexin ja muiden julkkisten kuvat? :)