CATEGORIES

Strictly Style löysi Instagrammin

10.12.2012

Heippa kaikki!
Pientä päivitystä blogini seurantamahdollisuuksista:

Näin jälkijunassa minäkin olen löytänyt Instagrammin ja perustin hiljattain oman tilin Strictly Style sivulleni. Siellä napsin kuvia reaaliajassa huomaamistani ostosvinkeistä, tyylikkäistä/hauskoista tapahtumista ja arjen pienistä ihanista asioista kännykälläni, mitä en välttämättä huonon kuvanlaadun vuoksi blogin puolella julkaisisi. Joten jos sinäkin olet Instagrammissa ja nämä pienet updatet sinua kiinnostavat, voit seurata Strictly Styleä täällä.

Facebookissa Strictly Style seuraaville tiedoksi:
Facebook on muuttanut taas käytäntöjään, ja sen takia vain osa teistä näkee viimeisimmät päivitykseni. Varmistaaksesi päivitysten saannin news feediisi, tee näin:

1) Mene Strictly Stylen omalle FB-sivulle.
2) Laita kursori ”tykätty”/ ”liked” –kohdan päälle ja klikkaa painiketta. Valikosta avautuu kohta josta voit lisätä sivuni kiinnostuksen kohteisiisi (add to interests lists).
3) Tee näin myös muille tykkäämillesi sivuille

Kaikki eri seurantamahdollisuudet voit löytää blogini oikeasta sivupalkista.

Nyt suuntaan Hakaniemeen Bonnierin toimistolle kilistelemään uuden Oma Olivia numeron ilmestymistä Teidän ihanaisten kanssa, jotka olivat sitä aktiivisesti mukana tekemässä. Uusi numero löytyy lehtihyllyistä ensi keskiviikkona ja sieltä löytyy mm. Mrs.V paperinukkena haasteen toteutus. Jännää…! Kuvia tapahtumasta luvassa Instagrammin puolella vielä tänään! :)

Kippis!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • M.

    Hauskaa, mutta varoitan – Instagram on koukuttava… :)

  • Haidi

    Hei vähän ihanaa, että löysit tiesi instagramiin :) Sinne on juuri kiva heitellä kännykällä otettuja ‘laatu’ kuvia ja pieniä palasia päivästä :)

  • Jeeee!! Instagram on niin koukuttava;) Kiva, että löysit sinne!!:)