CATEGORIES

Stadin suloisimmat syystamineet

25.9.2014

*Yhteistyössä Forumin kanssa*

forum syyskuu 2014-0151title

Kävin hiljattain tutustumassa Forumin syysvalikoimaan pienen perheeni kanssa. Syksy tulee nyt ryminällä ja kasvanut taaperoni tarvitsee uusi hanskoja, kumppareita ja muuta säältä suojavaa, jotta puistoleikit jatkuisivat yhtä riemukkaina lätäköissä huolettomasti pomppien. Viime vuonna olin jo vähän myöhässä, kun heräsin näihin tarpeisiin vasta lokakuussa. Nyt päätin olla paremmissa lähtöasetelmissa.

forum syyskollaasi valo

Olen tehnyt Forumin kanssa yhteistyötä aiemminkin ja taas täytyy antaa plussaa heidän lastenmaailmansa valoisasta ja ilmavasta tunnusta. Luonnonvalo rynnii sisälle valtavista kattoikkunoista ja tilat hohkaavat raikkautta valkoisilla kivipinnoillaan. Mutta meidän perheen ehdoton suosikki on lasten leikkihuone, joka on somistettu rakkailla muumihahmoilla. Siellä on torpedo taaperon mukava leikkiä isänsä valovonnassa sillä aikaa, kun äiti käy katsastamassa kauden tarpeelliset tavarat kameransa kanssa. Lisää kuvia upeasta muumihuoneesta voit katsella tästä vanhasta postauksesta.

FORUM SYYSKUUIMG_6932forumaddu

Forumin liikevalikoimasta löytyy mm. Name It-liike, josta löytyy tyylikkäitä vaatekokonaisuuksia kaiken ikäisille lapsille. Ihan vastasyntyneestä kouluikään saakka. Heidän valikoimastaan ihastuin erityisesti vauvanvaatteisiin. Kauniita unisex-bodeja järkevillä napitusratkaisuilla ja särmikkään suloisia asukokonaisuuksia jo vähän isommalle vauvalle <3

forum syyskuu 2014-0002 forum syyskollaasi name it

Name-it liikkeen vierestä löytyy Jesper Junior, jonka valikoiman suosittelen kurkkaamaan asap! Liike suorastaan pursui erilaisia kura- ja talvihansikkaita, lämpimiä väli- ja talvikauden haalareita sekä kuivana pitäviä jalkineita syksyn puistoleikkeihin. Ja mikä lapsiperheelle parasta – tarjottuna erittäin hyvillä hinnoilla.

forum syyskuu jesper junior ulkoa-0090 forum syyskuu 2014-0011 forum syyskollaasi jesperjunior
forum syyskuu 2014-0017

Samasta liiketilasta löytyi monia merkkejä. Hyllyistä löytyi mm. Reima,Ticet to Heaven, Kivat, LegoWear, Esprit, Tutta ja S.Oliver, jonka vaatteita Jesper Junior myy ensimmäisenä Suomessa.

Ja niiden tarpeellisten tavaroiden seasta löytyi myös pieniä unelmointihetkiä. Vaikka olen aina näkenyt itseni poikien äitinä (go figure), niin olisihan se melkoisen ihanaa myös joskus vielä ostaa tällaisia vaaleanpunaisia suloisuuksia… (somebody slap me now – ihan liian aikaista näille ajatuksille! :D)

forum syyskollaasi jespertyttö forum syyskuu 2014-0111

Seuraavasta nurkasta löytyy Seppälä, jolla on tarjota ehkä suloisimmat vaihtoehdot talviasusteisiin. Miten olisi vaikkapa pieni aktiivinen pingiviini tai hellyyttävä nalle juoksemassa pitkin leikkipuistoa?

forum syyskuu seppala forum syyskuu 2014-0054 forum syyskuu 2014-0056 forum syyskuu 2014-0064

Myös vaatejätti H&M:n lastenvaatteet löytyvät samasta kerroksesta. Erityistä ihastusta herätti tulenpunaiset kengät, sekä sporttiset takit ja svetarit niin minille kuin isommallekin pojalle.

forum syyskuu 2014-0092 forum syyskuu hennes forum syyskuu 2014-0084 forum hennes

Tehokkaan aamukierroksen jälkeen iski vanhemmillekin pieni nälkä. Samasta kerroksesta löytyy onneksi monta eri vaihtoehtoa niin isompaan, kuin pienempäänkin nälkään. Käsiemme ollessa täynnä päädyimme yksikätisen syöjän aamupalaan –  Kipon smoothieen.

forum syyskollaasi aulaforum syyskuu 2014-0091 forum kollaasi syyskuu

Molemmat valitsimme smoothien nimeltä ten o’clock. Seasta löytyi mangoa, soijamaitoa, kookosta ja granolaa. Olipa hyvää! Pitää kokeilla vielä muitakin makuja.

Jos sinulla on vielä syystarvikkeita hankinnan alla – tässä vielä koottuna suosittelemani tärpit Forumin lastenmaailmasta:
Hanki maukas yksikätisen välipala Kiposta, istuta isä hetkeksi Muumimaailmaan taaperon kanssa, hanki tarpeelliset väli- ja talvikauden vaatteet Jesper Juniorin valtavasta valikoimista, kurkista Seppälän suloisimmat asusteet ja päivitä murusen tyyli vaikkapa H&M:n uutuuksilla. Valmista tuli ja pääkin vielä suht freesinä mukana! ;)

Vielä viikko sitten syysvalikoima oli runsas, joten nyt viemään parhaat päältä pois!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • e

    Oi että kun olet kauniina tuossa rennossa asussasi! Juuri itse päivittelin, että miten olen aina samassa collaripaidassa, mutta nyt kun katsoin sinua, tulin vain tyytyväiseksi, että mullahan on ollut yllä melkein samanlaista kuin tyyligurulla :D!

    Mutta näitä lastenvaatteita et saisi kyllä postata! Tulee niin hirvittävä shoppaushinku ettei mitään järkeä. Onneksi mulla on tyttö niin pääsen ostelemaan hepeneitä :). Toi isomman tytön pilkkutakki esimerkiksi, miten ihana voi olla! Mutta on tuossa pojallekin ihania, esim. tummansininen body tekstillä ja harmaa villatakki.

  • Mä yleensä yllätyn myös syksyn saapumisesta, että t ä n ä ä n tarvitaan kurahaalaria ja kumpparia ym. Tänä vuonna olinkin ajoissa liikenteessä ja varusteet on jo talvea myöten kasassa! :)