CATEGORIES

Petit Bateau

11.7.2016

petit bateau rain coat-0651 petit bateau rain coat-0559 petit bateau kollaaso petit bateau rain coat-0599 petit bateau rain coat-0616tahti petit bateau rain coat-0628 petit bateau rain coat-0641tahti petit bateau rain coat-0575 petit bateau rain coat-0606tahti

raincoats PETIT BATEAU
knit H&M
shorts H&M
shoes CONVERSE

Talolta ei tosiaan paljoa olla poistuttu, mutta yhden täsmäiskun kävin suorittamassa. Muistanette tämän sadeasupostauksen muutaman viikon takaa? Kaipailin keltaista sadetakkia itselleni ja sain kommentteihin ihan mahtavan muistutuksen. Kun kerran olin matkaamassa Ranskaan, niin miksi en ostaisi keltaista klassikkoa ikoniselta Petit Bateau merkiltä. Arcachonin keskustasta löytyy merkin oma liike ja siellä oli ilokseni klassikkoa niin minun, kuin poikieni koossa! :) Sovituksen jälkeen päädyin ostamaan tällä viikkolla 4- ja 2-vuotta täyttäville pojilleni 3- ja 5-vuotiaiden koot. Onneksi pääsin paikan päälle kokeilemaan. Muuten olisin varmaan tilannut liian pienet takit. Joten jos suunnittelet merkin tilaamista netin kautta, suosittelen ainakin lasten kohdalla tilaamaan reilusti isompaa kokoa.

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • roosa

  Hei oletteko kunnossa? Ihan järkyttäviä uutisia joutunut taas lukemaan Ranskasta! </3 Te taidatte kuitenkin olla kaukana Nizzasta? Ihan hirveää lukea näitä uutisia. Niin kamalia asioita tapahtuu ;(

  • Kiitos huolenpidosta. Me olemme ehtineet jo Suomeen ja Arcachon, missä olimme, on toisella puolella Ranskaa. Mutta siis niin järkyttävää taas :'(

 • Voi miten suloiset! Itselläni on myös huutava tarve sadetakille ( ja kumisaappaille ), mutta kovaa metsästystä ei vielä toistaiseksi ole palkittu. :)

  • Stockalta saa ainakin Rains-merkin sadetakkeja ja Hunter-merkin saappaita, joista molemmista olen pitänyt. Mutta ai että tuo Petit Bateaun tuntu! Se on ihanan pehmeä ja pitää lämpimänäkin :)

 • Ester-i

  Ihanat! Sekä takit että pojat. Petit Bateau on mun suurin lastenvaatesuosikki. Harmittaa tosi paljon, ettei heidän nettikauppansa toimita ostoksia Suomeen. Tuntuu, että vaatteissa koot vastaavat aika hyvin todellisuutta, mutta ikäsuositukset eivät ollenkaan. Ikä pitää melkein aina tuplata :o

  • Hei mä sain juuri vinkin ystävältä, että Petit Bateauta saa tilattua Suomeen Ranskan Amazonin kautta! :) Jos näitä haluaa siis netin kautta tilata! Toivottavasti tulisi tosin pian se mahdollisuus tilata heidän omasta nettikaupasta Suomeen!
   Mutta siis todella, ei nuo 3 ja 5 vuotiaan koot olisi pienempiä voineet olla… :D

   • Täti Ruskea

    Alexandalexasta saa myös tilattua, sieltä olen tilannut meidän poikien Petit Bateaut. Babyshopista ja Oiidesignista saa myös jotain.

    • Mahtavaa! Kiitos loistavista vinkeistä! :)

 • Täti Ruskea

  Oi ei, nyt en melkein kestä! Miten ihanat!!! Ja miten suloiset lapset suloisissa vaatteissa! Tilasin meidän pojille Petit Bateaun hihattomia paitoja. Nettikaupassa suositeltiin ottamaan isompaa kokoa. Toimin niin ja sain lapsille sopivan kokoiset paidat eli vastaavat pienempää kokoa.

  • Eikö ole! <3 Mä pidän näistä ihan hurjasti! <3 Ja tosiaan ihana klassikkomerkki. Harmi, ettei omasta nettikaupasta vielä saa SUomeen tilattua. Ranskan Amazonin kautta kyllä. Mutta tosiaan, isompi koko on ehdoton.

 • Haidi

  Wää mä en kestä näitä söpistely kuvia! Varsin söötit samikset ja ihanat takit :) mulle on näitten kaikkien sadefiilistelykuvien jälkeen iskenyt myöskin tarve keltaiselle sadetakille :D

  • Mä tykkään näistä himruisesti <3 ilman noita tähtiä vielä sata kertaa ihanemmat tietysti <3 Mutta ai että miten ihana takki!

 • saara

  Ihanat veljekset! Heitä katsoessa tulee kyllä olo, että yksi veikka vielä puuttuu.<3

  • Tiedätkö, mietin ihan samaa kun näitä kuvia katsoin. Se yksi vielä uupuu <3

 • Johanna

  Poikien hiukset (kaiken muun lisäksi!) on aivan ihanat! Käyttekö ehkä jossain Helsingissä parturissa ;D ? En tunnu omalle poitsulleni saavan sellaista leikkausta mitä tavoittelen mutta en kyllä myöskään tiedä mitä pyytää… :)

  • Voi kiitos! <3 Tiedätkö, mä olen leikannut itse :D Ja nauranut vatsa kippuralla niitä tuloksia mieheni kanssa. Tiedätkö sen kuvan laiskiaisesta, joka kiittää äitiään hiusleikkuusta…? :D Well. Osuu ja uppoo :D Mutta aina joskus käydään kunnolla leikkauttamassa ystävälläni Tiinalla, joka on ihan mieletön. Niin persoonana kuin hiustenleikkuussa. Ja ihana lasten kanssa myös <3 Löydät hänet Citykäytävän Stage 11 kampaamosta :)

 • Johanna

  Aaaahh toi on ihana! Nyt onkin tilaisuus kysyä sulta, että otitko itelles koon S vai minkä? :) Oon jo n. vuoden suunnitellut ko. takin tilaamista, mutta epäröin kokojen välillä, ja satun olemaan miltei samankokoinen kuin sinä. Kiiitos! :) -Johanna

  • Eikö olekin!? :) JA mä päädyin kokoon M. Varsinkin mun vatsan kanssa, jonka halusin alle :D