CATEGORIES

Monipuolinen ja mukava merino

4.9.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Pierre Robertin kanssa*

Syksyn kirpeys on saapunut Suomeen ja sen myötä lapsiperheissä ajankohtainen asia on välikerrosten ja välikausipukeutumisen miettiminen. Meidän perheen pienet olen jo vuodet pukenut merinovillavaatteisiin, joka on osoittautunut loistavaksi materiaaliksi aktiivisille pojillemme Suomen sääolosuhteissa. Merinovilla on erityisen hyvä materiaali kylmällä ja kostealla säällä, sillä sen kosteutta siirtävät ominaisuudet pitävät ihon kuivana ja lämpimänä. Sen lisäksi merino on myös niin pehmeää, että siinä on mukava hillua kotona reippaan ulkoilun jälkeenkin.

Kolme vuotta sitten tutustuin Pierre Robertin merinovillavaatteisiin ja olen saanut etunenässä todeta niiden hinta-laatusuhteen erinomaisuuden. Esikoiselle silloin aktiiviseen käyttöön otetut Pierre Robert merinovillavaatteet ovat kulkeneet jo keskimmäisenkin veljen kautta, mutta edelleen loistavassa kunnossa nuorintakin veikkaa varten. Vaatteita on syystalvella käytetty viikottain niin kotona, tarhassa kuin urheillessakin. Kylmempien säiden ehdoton luottovaate meidän perheessä. Lisäplussaa vaatteet saavat äidiltä myös neutraalin ja kauniin sävymaailmansa ansiosta.

Pierre Robert Kids Wool mallistosta löytyvät alustopit, pitkähihaiset villapaidat, villapitkikset, sukat, pipot ja tuubihuivit. Merkin vaatteita on saatavilla päivittäistavarakaupoissa (mm. Prisma, Citymarket ja Tokmanni) ja tietenkin pierrerobert.fi verkkokaupassa.

Loppuun vielä vinkki, että Pierre Robertin omilla facebook -sivuilla on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa 100 euron arvon edestä merinovillaisia mukavuuksia. Kilpailu päättyy 17.9. ja voittajille ilmoitetaan 18.9. Jos et merkkiin vielä ole ehtinyt tutustua, suosittelen sen tekemistä nyt suurella lämmöllä.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Ihan mahtavaa. Kiva, että löytyy myös näitä kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Pitää tilata niin lapselle, kuin miehellekin kerrastot.

    • Siis näissä on niin loistava hinta-laatusuhde että aijai!Pakko arvostaa.