CATEGORIES

Sujuvan sporttinen arki

23.9.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Pierre Robertin kanssa*

Perheemme arki on hyvin liikuntapainotteista. Yhdessä urheileminen on meille elämäntapa ja luonnollinen osa arkea. Melkein kaikkina vapaailtoina meidät löytää Helsingin nurmikentiltä potkimasta – jalkapallon pelaaminen kun on poikiemme lempipuuhaa. Ja mikä sen ihanempaa itsellekin, kuin käydä reippailemassa raikkaan kirpeässä ulkoilmassa ennen lapsiperheen iltatoimia. Sen jälkeen on vieläkin mukavempaa vetäytyä pehmeän sohvannurkkaan köllöttelemään.

POIKIEN ASUT
aluspaidat PIERRE ROBERT
futisasut FC BARCELONA FAN STORE
aluhousut PIERRE ROBERT
futiskengät ADIDAS
tuubikauluri PIERRE ROBERT

Suomen sääolosuhteissa pelkissä sortsiessa ja t-paidassa (eli poikiemme rakastamissa futisasuissa) ehtii olla vain lyhyen hetken, mutta hyvin pitkälle kevättä ja syksyä pääsee jo kun alle laittaa merinovillaiset pitkät housut ja aluspaidan. Merinovilla on erinomainen materiaali paljon ulkona liikkuvalle lapselle. Kylmissä ja kosteissa olosuhteissa merinovilla pitää ihon kuivana ja lämpimänä. Liikunnaniloon kun kuuluu, että varusteetkin ovat kunnossa. Vasta nyt otimme käyttöön myös nuo merinovillaiset tuubikaulurit ja ne ovat toimineet erinomaisesti urheillessa. Ne hengittävät, ovat sopivan kevyitä ja pitävät kaulan juuri sopivasti suojassa syksyn viimalta. Todella toimiva vaatekappale pienille futareilleni.

Pierre Robertin merinovillavaatteet ovat olleet meillä käytössä jo monet vuodet enkä voi tarpeeksi painottaa niiden erinomaista hinta-laatusuhdetta. Esikoisen vuosia sitten käyttämät vaatteet ovat edelleen loistavassa kunnossa kuopukselle, vaikka keskimmäinen poikammekin on niitä välissä käyttänyt. Ihan ehdoton vaatekerros paljon ulkona liikkuvalle aktiiviselle lapselle. Kulutus on ollut kovaa, mutta niiden helppohoitoisuuskin on ollut äidille plussaa. Olen pessyt ne 40 asteen villapesuohjelmalla ja antanut kuivua itsekseen pyykkitelineessä.

Loppuun minulla on ilo antaa teille alennuskoodi Pierre Robertin nettikauppaan. Koodilla HANNA20 saa -20% lasten merinovillavaatteista syyskuun loppuun (eli 30.09.2017) saakka. Liikunnan iloa kaikille!

TallennaTallenna

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Minka

  Hei Hanna,

  Kiitos tästä vinkistä! Mitä kokoa esikoisesi käyttää pitkiksistä? Villavaatteiden hankinta on nyt käsillä täälläkin ja pohdiskelen onko tuo isoin koko ihan jätti reilu 110cm 5vpojalle?

  • Heippa!
   Hei oma heinäkuussa 5 vuotta täyttänyt käyttää juurikin 110/116 kokoa ja oikein hyvät ovat! Ei liian isot, mutt kasvuvaraakin on!

 • Heli

  Hei Hanna,

  Mietin Pierre Robertin merinovillavaatteiden kokoja. Ajattelin hankkia nyt syksyllä 3v täyttävälle pojalle pitkät housut ja aluspaidan. Poitsu on nyt sen 98/104 vaatemerkistä riippuen. Vastaako PR:n vaatteet mielestäsi hyvin ilmoitettua kokoa? Reima on meillä kovassa käytössä ja välikausihaalari on 98.

  Kiitos mielenkiintoisesta, monipuolisesta ja ihanasta blogista :)

  • Moikka! Hei mä otan oiekeastaan aina vähän reilumman koon kaikesta. Tosin vastaa tosin hyvin juuri kokoaan, mutta jotenkin tykkään pojille siitä että on vähän väljiä ja asteen isompia. Meillä 3v poika juuri tuon kokoinen myös ja hänellä minulla on kuvissa 98/104 koko ja juuri sopivan kokoinen – ei yhtään liian niukka – mutta ei liian isokaan!

 • Sonja

  PR:n merinot ovat ihania! Ostin kevätvauvalleni merinosetin jo ennen syntymää ja ajattelin ostaa seuraavan koon talvikuukausille, mutta huomasin, ettei alekoodi toimikaan baby-tuotteille :/ Näissä on kyllä mielestäni hyvä hinta-laatusuhde vaikka ostaisi normaalihinnallakin, mutta tietty olisi ollut hauskaa, jos koodi toimisi kaikissa lastenvaatteissa :)

  • Eikö?!? Mäkin luulin että toimisi myös babyvaatteissa. :O Koska ihan samaa mieltä – ihan loistavia tuotteita ja erinomainen hinta-laatusuhde!

 • Tiina

  Hei Hanna! Minä kävin postauksesi jälkeen paikallisessa Tokmannissa tutustumassa näihin. Ostinkin pojalle juuri tuon villaisen aluskerraston. Valikoima ko. kaupassa oli kuitenkin aika pieni, olisin ollut kiinnostunut myös muista tuotteista. Yrityksen omat nettisivut eivät toimi kunnolla, esim. “ota yhteyttä”- sivu ei toimi. Olisin halunnut kysellä lisää jälleenmyyjistä. Saisitko sinä viestiä eteenpäin sivujen toimimattomuudesta? Kiitos :)

  • Hei miten ihana kuulla! Ja hei voin pistää tietysti eteenpäin! Minulla toimii?! Saanko kysyä heti että mikä nettiselain ja kone sinulla on käytössäsi? Mutta hei suosittelen tutustumaan heidän omaan nettikauppaan (jos vaan pystyt)! Siellä varmasti laajin valikoima!

   • Tiina

    No nyt toimii hyvin, mikä lie väliaikainen ongelma ?

    • Hei mahtavaa!! :)

 • En tiennytkään, että kyseinen merkki on norjalainen! Se selittääkin, miksi ovat niin hyviä meidän sääolosuhteisiin! :) Itse olen ostanut paljon Reiman tuotteita tyttärelleni, ja en voisi olla niihin tyytyväisempi. Nyt talveksi ostin Gugguun -pipo, -kaulahuivi ja -lapaset setin.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Hei samat suosikit mullakin! :) Tykkään kovasti Gugguun ja Reiman vaatteista ja nämä PR-merinovillat on juurikin loistavia niiden alla talvikuukausina! <3

 • Jade

  Onnellisia poikia harrastuksensa parissa ja upea Väinämöisen puisto. Siellä on kouluaikana juostu cooperia, rusettiluisteltu, pelattu pesistä ja jumpattu ?

  • Joo kyllä on meillä Väiskiä jo kulutettu myös! :D Niin ihana paikka johon nyt jo liittyy paljon muistoja <3