CATEGORIES

Löytö päivän asuna

31.7.2009
Ja niin…

Ä ja Ö näkyy taas, mutta kuinka?
Lainailen välillä miehen konetta jotta pystyn kirjoittamaankin. Vähän turhan työlästä kun lataan kuvat ensin omalle koneelle, sitten laitan ne tänne bloggeriin ja viimeiseksi muokkaan tekstin miehen konella…
Huh.
Saisinpa omani pian korjattua, mutta ainakin pari viikkoa siinä vissiin menee:S

Päivän asuna toimi yhden lempimerkkini kokoelmasta löytynyt hame, jonka löysin ihan mielettömässä alessa – 80% alkuperäisestä hinnasta pois!!
Eli mukaan lähti!

T-paita: Blueblood

Hame: Paul & Joe
Kengät: Dolce & Gabbana
Sydänriipus: GT
En tiedä tunteeko moni muu Paul&Joe-merkkiä, mutta itse pidän kovasti heidän klassisesta ja simppelistä linjastaan. Materiaalt ovat huolella valittu ja vaatteet kestävät varmasti vuodesta toiseen. Yleensä ostan heiltä perusneuleita sekä suoria housuja (heillä on todella hyvän mallisia pukuhousuja!) ja nyt ensimmäisen kerran ostin heiltä jotain värikkäämpää ja hieman erikoisempaa.
8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Anonyymi,Canonin Ixus 80 IS digikamera. Unelmissa ois joskus saada sellainen järkkäri…MILLA,joo mäkin haluisin kovasti kauniin beigen hameen, mutta tästä hameesta pidän nyt ihanan kirkkaan keltaisena näin kun kesää on vielä jäljellä!:)Kiitos vielä kauniista sanoistasi!:)Anonyymi,ei koskaan! Kannattaa soittaa sinne ja pyytää aika asap ettei mikään ripsen pää esim jatkuvasti paina sun silmää?! Mulla on kerran silmä punottanu mutta vaan 10min, kun jotain heidän ainettaan meni vähän mun silmään. Mutta siis tuo ei ole normaalia. Soita j pyydä aika asap. Toivottavasti saat kuntoon!Anonyymi,ikävä kyllä en ole missään Suomessa missään tömrännyt. Mutta kaikissa suurkaupungeissa olen kyllä löytänyt ainakinkaupan joka merkkiä myy jos en merkin omaa. Se on tosiaan mahtava kauppa jos haluaa panostaa hyviin peruskamoihin kuten mustaan neuleeseen yms.Ella B,voi kiitos! MÄ ihastuin ja kun näin uskomattoman hinnan vielä niin mukaan lähti kahta kertaa miettimättä:DJohanna,Mäkin pidän kirkkaan keltaisesta värin hirmuisesti. Tuo heti pirteyttä asuun!:)Ronja K,voi kiitos!! MUlla kävi sama homma!:D

 • Ronja K

  ihastuin heti tohon hameeseen !AIVAN IHANA !

 • weekdays

  Söpön pirtsakka hame, tuo väriä asuun :)- Johanna

 • Ella B

  Kommentoin nyt kerrankin pÄivän asua, mutta pakko kun tuo hame vaan on niin tosi ihana!

 • Anonymous

  Aivan ihana asu! Rakastuin tuohon hameeseen. :) Tiedätkö, saako tuota merkkiä Suomesta?

 • Anonymous

  Hei! Onko sun silmät koskaan ärtyneet Xtremelashes-pidennysten ottamisen jälkeen? Kävin toissapäivänä laitattamassa sellaiset, ihanat ovat muuten mutta toinen silmä on edelleen punoittava ja kipeä :/ Ärsyttävää, huomenna on juhlat joissa pitäisi edustaa enkä yhtään tiedä mitä tekisin… Vinkkejä?

 • MILLA

  onpas tyylikäs asu! toi hame olis ihana beigenä

 • Anonymous

  Onko sulla minkä merkkinen/mallinen kamera?