CATEGORIES

Style Steal: From catwalk to sidewalk – DKNY

15.5.2013

Olihan maanantain kommenttiboksissa yksi oikein arvannut!

Kysyin teiltä kenen suunnittelijan kevät/kesä 2013 mallistosta olin saanut inspiraationi pukea elegantin kynähameen pariksi ronskia denimiä? E-S hihkaisi oikein: Innoittajana toimi Donna Karan DKNY.

stylestealsidewalkdkny

SPEND/ skirt: DonnaKaran, 840e / denim shirt: Pierre Balmain, 630e / silver heels: Manolo Blahnik 535e
SKIMP/ skirt: Mango, 41e / denim shirt: Vero Moda, 34e / silver heels: Aldo, 39e

Jos kynähame tuntuu liian viralliselta tyyliisi, tuo sininen denim-paita siihen sopivasti rentoa arkisuutta. Tässäpä muuten asu, joka koostuu täysin tämän hetken trendivaatteista. On denimiä, kynähametta sekä metallinhohtoista kenkää…

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • a

  Tämä taitaa olla kaamein asu mitä olen päälläsi nähnyt. Kengät on niin vanhanaikaiset minun silmääni (tuollaisia oli kun käytiin baarissa 2000 luvun alussa) ja kaikki muukin mättää.
  Kun taas tämän päivän asu on niin kaunis ja sinäkin! Ainoastaan tuo käsikoru mikä on laukun kuosia on liikaa, muu on tooosi jees! Ihanat farkut!

 • Perfection! I love love your take on this look, totally chic and modern, amazing how the silver metallic shoes totally revamped the classic white and denim combo!

  Cee. ♥
  Code Overdressed

 • Tanja-Milana

  Saako ottaa Stokke Scoot rattaat lentokoneeseen mukaan?
  T. Tanja

  • Mrs.V

   Tarkoitatko koneeseen sisään siis? Riippuu lentoyhtiöstä. Viimeksi Finnair ei antanut ottaa portille vaan piti laittaa ruumaan check-innissä, mutta KLM antoi ottaa portille saakka.

 • Asusi osuvat aina niin nappiin, niin tämäkin!

  Ihanaa viikkoa Mrs. V!

 • Niin ihana yhdistelmä!!:) Ja taas kerran super tyylikäs kollaasi <3 ;)

 • Tanja-Milana

  Hei,
  Voisitko vastata kysymykseeni ;)
  Kummat rattaat on parempi?
  Stokke Xplory tai Stokke Scoot?
  T.Tanja

  • Mrs.V

   Hei! Anteeksi. Minulla on mennyt edellinen kysymyksesi ohi? Tässä on ollut kädet melkoisen täynnä. Rattaat ovat kovin erilaisia. Riippuu mihin käyttöön haluat. Matkarattaiksi ehdottomasti Scootit, mutta jos ostat vaan yhdet vaunut lapsellesi ja näistä kahdesta pitää valita niin Xplorer!

 • sofian sohva

  Farkkupaidasta itselle tulee väkisin mieleen omat koulukuvat ala-asteelta joskus silloin 80-90 -luvulla enkä vieläkään pysty näkemään tuota vaatetta trendikkäänä. :D jotenkin tuo yhdistelmän sulattaminen kestää kyllä aikansa, kynähame kun itsessään on niin kaunis mutta siihen se omassa silmissäni loppuu ;)

 • Krista

  Ihana yhdistelmä!
  Jossain vaiheessa pohdit niitä peiliyöpöytiä makuuhuoneeseenne. Huomasin Ikean sivuilla tämmöiset lipastot:
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10228757/
  Tosin vastaavia yöpöytiä ei sitten ainakaan nettikaupasta löytynyt vielä juuri peilijäljitelminä, mutta ehkä on tulossa tai voisi löytyä heidän liikkeestään…

 • Katerina Alezandra

  Kiva uhdistelmä! Ihanan raikas :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 • Todella kiva yhdistelmä!:) Farkkupaita on niin mukava ja rento, se on helppo yhdisteltäväkin. Etsin sitä omaa täydellistä vieläkin:/

  • Mrs.V

   Ihan samaa mieltä. Huomaan vetäväni sen kaapista hyvin usein. Helppo yhdisteltävä tosiaan! Toivottavasti löydät oman täydellisen version!