CATEGORIES

Mustaa ja kultaa

1.6.2013

Naistenlehtimäisillä otsikoinneilla jatketaan.

Monet ovat kyselleet, millä nämä tekstit teen. Käytän niiden tekemiseen Adobe Photoshop ohjelmaa, jonka olen aikoinaan tietokoneeni oston yhteydessä lisäohjelmaksi hankkinut.

Mustakultaisessa asussa kävin katsomassa uusimman Hangover-leffan, mitä ennen käytiin kävelylenkillä koirien kanssa. On ne vaan niin mukavat kengät. Lenkkarien mukavuus yhdistettynä korkojen tuomiin lisäsentteihin – siinäpä vasta naisen paras ystävä.

black and gold outfit peplum title black and gold outfitIMG_1934black and gold outfitIMG_1888black and gold outfitIMG_1901

“And these are my fingernails, they beauty is in the details. Drinkin’ Mai-Tais on a cruise, just a coincidence it’s also boobs!” :D
(Instagram parody)

black and gold outfitUntitled-1black and gold outfitIMG_1922

Meidän lähes 8-vuotias, vetreä ja erittäin komea pappa <3

black and gold outfitIMG_1914

Huulille sipaisin jälleen Maybellinen Pink Pop-huulipunaa. Jokin minua vain oranssin ja pinkin yhdistelmässä viehättää. Punan väri ei tosin ihan oikeuksiinsa näissä kuvissa pääse.

black and gold outfitIMG_1891black and gold outfitIMG_1930
black and gold outfitIMG_1939
black and gold outfitIMG_1863

Niin ja kuten huomaatte kuvista: olen melkoinen räveltäjä hiusteni kanssa. Mielelläni sudin hiukset taakse (koska muuten niissä roikkuu 10-kuinen kiljukalle), mutta jossain vaiheessa huomaan taas avanneeni ne. Sitten taas kiinni – ja taas auki. Räveltäjä.

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Ihanan simppeli ja tyylikäs asu! :) nyt tuo omab peplum paidan metsästys himo vain paheni!

 • Onpa kaunis vyö. kiva kun laitoit ostopaikan, taidan käydä kurkkimassa löytäisinkö sieltä omani. Olen kultaista vyötä vaille, ja tarvitsen sen jo ensi lauantaina häihin.

  Hauskaa Espanjan lomaa! :)

 • Tykkään kovasti noista teksteistä asukuvissa! Jatka samaan malliin!:>

 • A

  Kiitos viihdyttävästä, inspiroivasta ja informatiivisesta blogista! Seuraan mm. tätä päivittäin puhelimella, jolloin kuvat jäävät melko pieniksi. Kaikki muu näkyy hyvin, mutta tekstit valitettavasti “puuroutuu”. Niin kivannäköisiä kuin uudet lehtimäiset tyylit isolla näytöllä ovatkin, toivoisin ainakin asukuvien osien erittelyä vanhaan tapaan kuvan alle. Nyt olennainen tieto jää saamatta.

 • Ida

  Oon ajatellut hankkia rotikan mutta oon kuullut että niillä on paljon luonnevikoja, varsinkin uroksilla. Mites teidän koiruudet, onko ollu minkäänlaista agressiivisuutta? Tämähän on tietysti täysin yksilöllistä ja riippuu varmasti paljon koiran koulutuksestakin :)

  • ville

   rotikoilla agressiivisuutta.. älä ota rotikkaa :D rotikka harrastajana voin kertoa, että agressiivisa rotuja löytyy, mutta rotikka ei ole yksi niistä.. Chichuahua on agressiivisempi rotu kuin rotikat.. kaikki riippuu koulutuksesta ja eläimen kohtelusta.. jos et ole varma, älä ota rotikkaa! oikeassa perheessä rotikka on maailman paras ystävä ja perheenjäsen :)

   • Mrs.V

    Allekirjoitan. Meidän vuffet ei ole agressiivista nähnytkään :) Suurella onnella katselen, miten meidän karvaiset kakarat ovat ottaneet uusimman tulokkaan avosylin vastaan. Niitä vasten opittu seisomaankin <3 Kaikki koirat ovat hyviä koiria – hyvällä, johdonmukaisella ja määrätietoisella koulutuksella. Rakkaus ja liikunta – niillä pääsee pitkälle.

 • Netta

  Oi oi.. olet taas niin pysäyttävän tyylikäs ja kaunis! Ihailen suuresti tapaasi yhdistellä vaatteita, vaatekokonaisuutesi ovat yksinkertaisia, mutta niistä löytyy aina jokin “juju”! Ihanaa kesää sinulle! :)

 • Pauliina

  Olen huomannut viime aikoina, että kun karvakaverinne ovat kuvissa, niin niitä on vain yksi.. Ei kai mitään ikävää ole sattunut? :/ niin ja olihan mulla muutakin, upee asu ja sinä aina niin kauniina!!! :)

 • Saaramaria

  Kaunista ja yksinkertaisen tyylikästä! Tykkään paljon tuosta kultaisesta vyöstä, tuo lisäryhtiä vielä asuun. Ja nuo kengät. En voi uskoa, mutta hiljalleen alan lämmetä noille :) Sulla ne näyttää niin hyviltä, vielä vähän ehkä epäilen, mitä omissa jaloissa. Ehkäpä, jos täydelliset yksilöt tulevat vastaan jossain, saatan sortua.. :D
  Hiukset auki kotona – ei kyllä onnistu edes 2v kiljukaulan ja isomman viipottajan kanssa, jos niissä ei roiku lapsi, niissä on sitten vaihtoehtoisesti ruokaa tai pikku tahmakäpälälistä ties-mitä-mönjää, muovailuvahaa tai muuta :) Mä yleensä aina avaan tukan, kun lähden johonkin ja kotona ensimäisenä kotivaatteiden vaihdon ohjella hiukset kiinni :D

 • julia

  Aivan ihana asu! Yksinkertainen, mutta tyylikäs :) Sainkin nyt tuosta mustan ja kullan yhdistelmästä hyvän insporaation näiden kuvien perusteella, kun kyseisiä värejä löytyy jo omasta vaatekaapista.

 • Nämä sun kuvat ovat niin kauniita! :)
  Sun postauksista ei näy kiire ja hoppu,jokainen postaus on mielestäni laadukas ja viimeistelty.
  Kaunista viikonloppua ja ihanalle papparaiselle rapsut :)

 • Laura

  Aivan mahtava asu.. Apua!!!!!! :) Tosi virkistävää nähdä hiuksesi nutturallakin välillä :) hihii. Tosi hyvin käy. Arvaa, Minä löysin steve maddelta ihanat korkkarit, jotka ovat sen pinkpop huulipunan väriset – ainakin suunnilleen :D odotan innolla, että ne saapuvat!

  Xo

 • Onpas fressi ja kaunis tyyli! Saanko kysyä, mistä löysit tuon Chloén laukun? Itselläni oli pari vuotta sitten samantyyppinen, tosin musta Chloé, mutta kierrätykseen laitoin, joka nyt harmittaa! … Niissä on hinta-laatusuhde kohdillaan :)

  Tiina

  http://www.lily.fi/blogit/tyyliholisti

  • Mrs.V

   Hei mä olen kirjoittanut ajatuksissani tuon ihan väärin. Kyseessä ei ole Chloé vaan MIU MIU! Se on ostettu Nina’sista Helsingissä. Miten ihmeessä mä olen kirjoittanut tohon Chloé?! En mä edes omista yhtään Chloén laukkua?!? Terv. vieläkin selvästi univajeinen :/

   • Mä en tunnistanut, kun en ole vannoutunut laukku-tyyppi, meni ihan täysillä jonain uutena Chloén veskana :)
    Mutta, se on supercool!

 • Minpau

  Pakko sanoa,että vaikka tyylimme ovat hyvinkin erilaiset niin saan silti aina kuvistasi jotain inspiraatiota omaan pukeutumiseen.. Haastetta nykyään tuo,kun minullakin on 10kiloinen vaatteissa ja hiuksissa roikkuja lisä asusteena :D
  Oon miettinyt pitkään miten kiva aihe bloggaajalle olisi tehdä kollaasi lukijoiden kuvista. Saatais lähettää kuviamme,joista valkkaisit ne,joista sinä inspiroidut/tykkäät ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  • Mrs.V

   Hei mahtava kuulla! Sehän on parhautta kun löytyy ihminen, jonka kanssa on hyvin erilainen tyyli, mutta pystyy silti inspiroitumaan toisen tyylistä! Joten kyllä – kiitos! EHdottamasi postausidea on ihan mahtava! Samaa sinne ja terkut sun roikkujalle mun roikkuapinalta <3