CATEGORIES

Päivän asu kesää kohti

2.6.2009

Mulla on joku vaihe menossa…
Pukeudun todella usein mustan ja punaisen eri sävyihin?!

Viime viikolla kun oli hieman vilposempaa, mentiin näissä tamineissa:

Sitten alkoi viikonloppua kohden lämpiämään, niin kerrosta jäi pois…

Ainakin säiden puolesta viime päivät ovat olleet lähes täydelliset.
Toivottavasti te kaikki muutkin pääsitte nauttimaan toukokuun poikkeuksellisen upeista säistä sekä kesämekot että -vaatteet herätettiin pitkiltä talviuniltaan!:)
8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ninnis

  Tykkään päivän asuistasi, kivasti laitat kolme kuvaa vierekkäin aina vähän eri vinkkelistä, erilaista!

 • aino

  mä kuolen kateudesta ku löysin tän blogin eilen ja oon nyt selannu lähes kaikki postaukset läpi, sun elämä (+varsinki kenkä- ja laukkukokoelmat) hipoo niiiin täydellisyyttä!uteliaisuuteni ei myöskään meinais antaa periks etten yrittäis kysellä sulta kaikkee mahdollista, mut ymmärrän kyllä että haluut pitää yksityisyytesi.ihana blogi, alan varmasti lukemaan tätä vakituisesti :>

 • Mrs. V

  Liisalainen,hyvä että mun hassuttelu kuvat sai jonkun hyvälle tuulelle:DJa aivan mahtavaa että vinkkini ovat olleet hyödyllisiä!!:) Kiitos kun kerroit!:)Emma,joo, eli jenkit kutsuvat sitä jumboksi.anonyymi,chanelilta, amsterdamista.

 • Anonymous

  mistä toi laukku on?:)

 • Emma

  Todella nätti asu! Onko tuo laukkusi large-kokoa? :)

 • Anonymous

  Oih, tulipa noista kuvista hyvälle tuulelle! Ei kuvien tarvitsekkaan olla niin tiukkapipoisia aina, hauskoja hulluttelu poseerauksia:)Toinen piste pukeutumisvinkistä, tällainen mielikuvitukseton ihminen ei olisi koskaan keksinyt että noita kaappi täynnä olevia gt.n perustoppeja voi pitää loistavasti päällekkäin. Juhuu!veit just mun pukeutumisen ihan uudelle levelille;)Liisalainen

 • Mrs. V

  Katsku,Mun mielestä ne pienet yksityiskohdat on nimenomaan tärkeitä. Liikaa ei saa olla kaikkea:) Mutta kiva kun me olemme asiasta samaa mieltä:)

 • Katsku

  Oi vitsi, kivoja asuja molemmat. Mä tykkään tosi paljon sun tyylistä, ku sulla on paljon tollasia pieniä yksityiskohtia mitkä kruunaa asun, esim. nyt tuo laukku on sellanen =)