CATEGORIES

Synttäriasu

16.7.2013

Sää poikani syntymäpäivillä oli aurinkoinen ja lämmin. Juhlimme merkkipäivää rennoissa fiiliksissä isäni kotona. Grillasimme ja nautimme pikku purtavaa Helsingin merellisissä maisemissa.

Kuten aiemmassa postauksessa harmittelin, en ehtinyt tuona päivänä juurikaan kiireiltäni valokuvaamaan. Tästä syystä kuvasin synttäriasuni jälkikäteen Helsingin Hietalahdenrannassa siskoni avustuksella.

IMG_9242lighroomtekstiIMG_9222lighroom
IMG_9243lighroom
IMG_9264lighroom
IMG_9219lighroom
IMG_9262lighroom
IMG_9247lighroom

jumper: Zara
top: Zara
shorts: Zara
flats: Tory Burch
bag: Miu Miu
sunglasses: Rayban
gold chain bracelet: my mother’s old
H-bracelet: Hermés

Juhlapäivänä oli kuuma, enkä silloin käyttänyt tuota beigeä pusakkaa lainkaan. Enemmän kuin paremmin tarkeni kirkkaan oranssilla topilla ja räiskyvän värikkäillä kukkasortseilla. Meillä oli kuitenkin niin kivaa, että päätimme tyttökavereitteni kanssa juhlien päätteeksi käydä vielä lasillisilla juhlistamassa vuoden äitiyttä (aka survivalparty). Seuraavaksi kuvat tästä samasta asusta, joka pienillä muutoksilla soveltui aurinkoiseen ja lämpimään kesäyöhön.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katja

  Kiitos paljon!

 • Kate

  voi hyvänen aika kun tuo oranssi on niin ihana väri ja sopii sulle niin hyvin, luen muutamaa blogia ja kellään en ole nähnyt juuri käytössä oransseja värejä (ainakaan silloin kun olen niitä lukenut). tuo hermeksen rannekoru ja oranssi paita ja oranssin pilkahdus housuissa/shortseissa, aivan ihanan tyylikästä!!!!!

 • Ihanat nuo shortsit, sopii täydellisesti tuon oranssin topin kanssa! Niin ja kuvausmaisemat on myös todella kauniit :)

 • M

  Hei mistä sä olet löytänyt noi sun Ray Banit? Mä olen yrittäny ettiä juurikin noita värikkäitä peililaseja Ray Banilta mutta huonolla menestyksellä… :(

  • Minulla on myynnissä vastaavat oranssilinssiset huutonetissä! Kannattaa kurkata blogini kirppislinkkiä niin näet avoinna olevat kohteet:)

  • Mrs.V

   Löysin ne Amsterdamin lentokentältä kun meillä oli siellä vaihto… :/

 • Katja

  Hienoja kuvia! :)

  Tiedätkö hyviä asunon sivuja jos etsii asuntoa helsingistä ja työ vinnkeistä?

  • Mrs.V

   Kiitos Katja.
   Oikotie ja Mol auttavat sinua näissä :)

 • jotenkin tämä mun kommentointi tänne sinun blogiin saa jo ehkä naurettavia piirteitä (kun kehun kokoajan), mutta kun ei mulla oo muuta kuin ylistyssanoja :)

  niin aivan ihana asu ja tuo oranssi värinä kyllä sopii sulle aivan mielettömän hyvin!!!

  ja noi aurinkolasit, wow!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Tällä kertaa oli kyllä väriä kerrakseen, mutta aurinkoiseen kesäpäiväänhän se sopii :) Ja kiitos, itsekin pidän noista uusista laseista! :)