CATEGORIES

Synttäriasu iltamenoihin

17.7.2013

Ja kuten lupasin: Sama synttäriasu, mutta iltamenoihin muokattuna.

Asiasta kolmanteen: Oletteko huomanneet, että Zaran vaatteiden laatu olisi ollut viimeaikoina poikkeuksellisen huonoa? Melkein kaikki sieltä ostamani vaatteet ovat alkaneet hajoilemaan heti ensikäytössä. Kuten  nämä kuvissa näkyvät uudet kukkasortsini. Tokaa kertaa päällä ja nyt jo purkautui lahkeen sauma. Pitää viedä liikkeeseen korjaukseen, sillä vastaavia on käynyt ainkin omalla kohdalla nyt luvattoman monta.

IMG_9288lighroomtitle IMG_9295lighroom IMG_9304lighroom IMG_9282lighroom IMG_9306lighroom IMG_9263lighroom IMG_9287lighroom

blazer: Mango
top: Zara
shorts: Zara
shoes: Louboutin
bag: Miu Miu
sunglasses: Rayban
H-bracelet: Hermés
necklace: H&M
gold chain bracelet: my mother’s old

En vaihtanut asuun muuta kuin balleriinojen tilalle korkkarit ja neuleen tilalle bleiserin. Niillä asu sai kaivatun ryhdikkyyden. Aurinkolasitkin jäivät laukkuun mollukan painuttua horisontin taa.

47 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ninni V

  Moikka ! Noista laseista kysyisin ne on ihan mahtavat, että kummat ne noista on, laitan linkit. Ja kiitos aivan mahtavasto blogista, sun blogi nous mun ykkössuosikiks heti ku aloin tätä lukemaan. Mahtava blogi !!

  Tässä nää linkit :
  http://fi.zoovillage.com/productdetail.aspx?did=85549&pos=10#

  http://www.aurinkolasikauppa.fi/tuotteet.html?id=9/1099

  • Mrs.V

   Voi kiitos! Kiva kun viihdyt! Minun mielestäni nuo aurinkolasikaupan lasit ovat samat kuin omani! :)

 • Fiore

  Kyllä, vaatteiden laatu Zarassa on selkeästi laskenut! Noin viisi vuotta sitten ostin melkeinpä kaikki vaatteeni Zarasta, ja muutama tuolloin ostamani vaate on ahkerasta käytöstä huolimatta edelleen niin hyvässä kunnossa, että toivon niiden vielä mahtuvan päälleni raskauden jälkeen. Ensimmäisen selkeän laadunlaskun huomasin, kuten useat täällä, pari-kolme vuotta sitten. Viime aikoina olen ostanut lähinnä tunikkatyylisiä toppeja, joihin saan sovitettua yhä kasvavan vauvamahani, mutta nämä ovatkin olleet sitten todellisia floppeja! Ostin yhtä, normaalihintaisena 20 euron hintaista toppia kolme kappaletta eri väreissä, koska malli oli kiva, ja sille olisi varmasti käyttöä raskauden jälkeenkin. Kaikki nukkaantuivat ja yhteen tuli reikä heti ensimmäisessä pesussa. Myös ostamani kimonotyylinen jakku on jotenkin todella vaikea pitää siistinä, tuntuisi, että osat on leikattu ja ommeltu kieroon.

  Väistämättä tulee mieleen, että espanjalaisen konsernin johdolla on ollut viime vuosina todella suuria paineita pitää konsernikirjanpito tasapainossa laskemalla kiinteitä tuotantokustannuksia.

 • Zaran mallistoista tykkäävä

  Onpas harmillista, jos Zaran laatu on näin ikäväön suuntaan menossa. Zara oli nimittäin ihana aarreaitta itselleni vuosia, mutta viime vuosina en ole ostanut Zarasta oikeastaan mitään, koska liikkeitä on täällä Suomessa niin harvoissa paikoissa. 4-5 vuotta vanhoja Zaran paitapuseroitani, perusneuleitani ja farkkujani voisi ulkomuotonsa ja kuntonsa puolesta vielä kyllä käyttää. Eivät ole rispaantuneet eikä kärsineet pahemmin käytöstä ja pesuistakaan : )

 • Teukka

  Mietin ihan samaa ja ihmettelenkin miten niin moni bloggaaja joka vannoo laadun ja kestävyyden nimeen käyttää Zaraa, koska itsellä paikka ollut boikotissa jo vuosia! Muutaman perus neuletakin sieltä olen napannut, jotka eivät sitten olekaan vuosien käytössä menneet miksikään, mutta kaikki muut kulahtavat ja repeävät niiiin nopeasti! IHan kauniita vaatteita kyllä, mutta harteikkaana kaikki paitapuserot ja takit on auttamattomasti liian pieniä aina. Samaten housut on oikean ympärysmitan kanssa lahkeista 20 cm liian pitkiä :) Ja harmikseni lähes kaikki vaatteet on keinokuitua… Mieleni tekisi ostaa laadukkaita, luonnomateriaaleja, mutta tilin saldo on eri mieltä :) Kiva tyyli kyllä sulla ja kauniita vaatteita!

 • Olen jo pitkään tehnyt havaintoja Zaran huonosta laadusta. Materiaalien kanssa on oltava tarkkana, ja jos onnistuu löytämään hyvää materiaalia olevan vaatteen, niin saumat ratkeavat, napit irtoavat, vetoketjut hajoavat yms. Tampereella kun ei ole Zaraa, niin olen ostanut kaikki Zara-vaatteet reissuilta, enkä näin ollen ole päässyt valittamaan huonosta laadusta :/ Kannattaa ehdottomasti käydä liikkeessä huomauttamassa asiasta, josko he sitten ymmärtäisivät parantaa laatuaan!

 • Peg

  En ole ostanut Zarasta mitään vuosiin. Kuvittelin, että mulla on vain ollut huono tuuri, kun niin monet vaatteet ovat olleet käsittämättömän huonolaatuisia. 40 euron perusneule hyväntuntuisesta materiaalista ja vähäisistä pesuista huolimatta alkoi pian nukkaantumaan ja saumat repesi kainaloista, t-paidat menettäneet mallinsa pesussa, printit haalistuneet heti oikeasta pesusta huolimatta jne… Olen vain ihmeissäni seurannut blogeissa Zara hypetystä, hinta-laatu suhde ei mielestäni kohtaa mitenkään. Viime aikoina olen löytänyt H&M:stä paljon parempilaatuisia vaatteita (toki materiaaleja jonkin veran tutkiskellen, ei niitä puoli-ilmaisia 100% keinokuiturättejä).

  • Mrs.V

   Minä pidän edelleenkin Zarasta, sillä minusta heidän vaatteensa ovat todella kauniita. Toivottavasti tosiaan korjaavat viallisen tuotteen jos sinne takas vien, ja jos näin on, on tilanne vielä pelastettu. Ekstra duunia, mutta toivottavasti jos kuluttajat vain tarpeeksi vaativat vastinetta rahoilleen tulee siihenkin taas muutos?

 • Jo

  Ihana asu!

  Zaraan liittyen pakko kommentoida että itse ostin muutama kuukausi sitten neuletakin kyseisestä kaupasta ja nyt huomasin että kankaaseen on tullut pieniä reikiä/kulumia, mihinkään muuhun vaatteeseeni ei ole näitä jälkiä tullut.

  • Mrs.V

   Voi kurjuus…. Kai veit takaisin?

 • ll

  Hurjan kaunis asu, ja sinä myös! :) On se vaan kumma, miten pienilläkin jutuilla/muutoksilla asusta saa aivan erinäköisen!

  Ja Zaraan liittyen – niin kyllä, olen huomannut vaatteiden heikohkon laadun. Olen tehnyt huomioni jo jonkun aikaa sitten. En ole ostanut Zarasta pariin vuoteen mitään, koska hinta-laatu-suhde ei todellakaan kohtaa! Saumat purkautuvat, langanpätkiä alkaa roikkua, napit irtoilevat jne. jo parin käyttökerran jälkeen. Ovathan Zaran vaatteet kauniita, joten harmi sinänsä että laatu vain on huono. Ja kuten joku jo aiemmin kommenttiboksissasi mainitsikin, että hinnat ovat karanneet aivan käsistä: jos perus puseron hinta on lähemmäs neljää- tai viittäkymppiä, niin kyllä sillä kuvittelisi saavansa suhteellisen kestävän tuotteen.

  • Mrs.V

   Ihan täysin samaa mieltä. Todella harmillista, sillä tosiaan minäkin pidän itse vaatteeista aina, mutta todella harmillista, että laatu rakoilee näinkin pahasti.

 • Saaramaria

  Ihanan raikas ja tyylikäs väriyhdistelmä. Valkoinen bleiseri tasapainottaa upeasti ja kengät taas tuovat viimeisen silauksen, tykkään!

  Zaran laatu harmittaa (tai sen puute paremminkin) täälläkin. Tykkään erityisesti heidän farkuistaan, niistä skinny fit -malleista, jotka istuvat itselleni tosi hyvin ja voi ostaa aina saman koon sovittamatta. Mutta jo toisella kerralla viimeisimmästä ostoksesa repesi jalkaan vedettäessä vyölenksu, väri haaleni ensimmäisessä pesussa todella huomattavasti jne. Joskus käy onni, ja kohdalle osuu kestävämpi kappale, muutä pääosin valitettavasti on käynyt toisin päin.

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! MInäkin pidän paljon tästä raikaan värikkäästä kokonaisuudesta! :)

   Minä en olekaan tullut tutuiksi heidän farkkujensa kanssa! >Enkä kertomasi perustella kai sitten käykään! :/

 • Jennifer

  Aivan ihania kuvia! Olet niin hyvännäköinen nainen ;)

  • Mrs.V

   Voi kiitos kaunis kohteliaisuudesta!

 • essi

  Itse en ole vuosiin ostanut Zarasta mitään sillä hintalaatu-suhde on olematon. Villakangastakkeja olen esim. ostanut sieltä kaksi (hintaa yli 100 euroa), molemmista alle vuoden käytön jälkeen revenneet molemmat kainalot sekä taskut. Yksikään sieltä hankkimani vaate ei ole pysynyt pidemmän päälle ehjänä. Juurikin tämän takia ihmettelen, että monet listaavat liikkeen lempikaupakseen.

  • Mrs.V

   Minä pidän erityisesti Zaran vaatesuunnitelusta, siksi listaisin sen suosikikseni. Omalla kohdalla Zaran vaatteet ovat enemmänkin sellaista “ohimenevää trendikamaa”, sillä he ovat poikkeuksellisen nopeita kopioimaan muotilavojen trendejä. Jos haluat satsata kestävään villakangasakkiin ,suosittelen lämpimästi Burberryä. Hinnat liikkuvat tosin n.600e tietämillä, mutta minulla kestänyt hyvinä jo lähemmäs kymmenen vuotta… KAnnatti siis ostaa. Tulee halvemmaksi kuin ostaa joka vuosi se Zaran repeilevä talvis.

 • heeka

  Juu, siis minäkään en ole ostellut zarasta juuri mitään viimeisten vuosien jälkeen, sillä KAIKKI ostokseni ovat menneet rikki lähestulkoon heti kättelyssä elleivät ole olleet rikki jo ostettaessa!:( hinta on kuitenkin ihan kohtuuton laatuun nähden, ja harteikkaalle M-kokoiselle ei löydy mitään paitoja/takkeja sieltä, koska koot ovat niin pieniä!

  heh, minä kyselin sinulta instassa niistä bugaboon vaunuista, ja nyt odotellaankin vaan valkoisia kuomuja saapuvaksi varastoon, jotta päästään vaunut tilaamaan!:) Onko teillä minkä väriset kuomut vaunuissa? Onko ollut hyvä väri ottaen huomioon auringonpaisteen yms…?:)

  • Mrs.V

   Todella kurjaa, että niin monella on tällaisia kokemuksia. Pidän niin kovasti heidän vaatteistaan, joten toivotaan, että tämä olisi vain tuotannon tilapäinen heikentyminen?

   Meillä on sand-väri bugaboon vaunuissa. Ollaan pidetty paljon, vaikkakin all blackitkin olisivat olleet kivat, mutta kun hankimme omamme ei sellaisia ollut vielä markkinoilla :) Meillä on aurongonpaisteelle oma kuomunsa, missä on UV suoja. Sun Breezy canope! Suosittelen! :)

 • Ihanat kukkashortsit, niin kesäisen raikkaat! Ihana asu muutenkin. Zarasta en ole vähään aikaan ostanut mitään, mutta ottavatko tosiaan korjatakseen viallisen vaatteen? Kerran valitin sinne ekalla käyttökerralla irronneesta napista niin vastaus oli suurin piirtein “voi voi”. Myöskään jo valmiiksi kaupassa irronneesta napistahan he eivät anna alennusta, mikä on mielestäni aivan pöyristyttävää, yleensä muualta saa sen 10% tällaisissa tapauksissa.

  • Mrs.V

   Voi kurjuus! Oma kokemukseni Zaran palvelusta on ollut taas päinvastainen! Mutta katsotaan tosiaan mitä tähän asiaan sanotaan kun minulla ei ole enää kuittia missään :/

 • Aivan upea asu! Pinkki ja oranssi näyttää niin hyviltä yhdessä ja noi shortsit on ihanat!
  Zara vaikuttaa mun mielestä aika ylihinnoitellulta nykyään, ainakin materiaaleihinsa nähden, ja sen takia harvoin sieltä mitään ostan. Harmi sinänsä, kun siellä olisi niin kivoja juttuja…

  • Mrs.V

   Ihan samaa mieltä…. Täysin.

 • Mimmunen

  Hei! Haluaisitko joskus esitellä tarkemmin kihla- ja vihkisormuksesi? Näyttävät upeilta postauksen toiseksi viimeisessä kuvassa!

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti! En oikein tiedä mitä niistä niin kertoisin, mutta varmasti tulevat vilkkumaan postauksissa :) Minulla on kyllä ajatus kertoa sormusten rodinoinnista jossain vaiheessa, joten ehkä sen yhteydessä näkyy sormukset paremmin! :)

 • Aivan ihania kuvia taas honey XXX

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! <3 Treffit taas pian! :)

 • Noora

  Hei!
  Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta pukeutumiseen kyllä.
  Muutama viikko sitten, sinun innoittamana ostin peplum topin, jota olen etsinyt alkuvuodesta asti. Selasin siis vanhempia postauksiasi, jonka seurauksena löin otsani pöytään, kun ei pienessä mielessäkään ollut käynyt lindex! :) Huh, no nyt on peplum vaatehuoneen henkarilla.
  Ystävälläni on muutaman viikon kuluttua kihlajaiset ja haluiasin ottaa peplumin käyttöön, mutta ongelma on etten tiedä, mitä kummaa pukisin paidan kanssa.
  Olen googlettanut, katsonut instagrammin ja kaikki muut mahdolliset otokset inspiraation toivossa, mutta ei.. Ilmeisesti topin kanssa käytetään joko mustia/valkoisia farkkuja. Sen verran arka kuitenkin olen, etten pystyisi mitään räväköitä kuviollisia farkkuja pukemaan, ainakaan tähän tilaisuuteen.
  KIITOS!

  • ajan kulua

   Täältä sivusta vinkkaan, että oletko ajatellut joko polvimittaista kynähametta, tai jopa lyhyempää mutta leveää, ei vekki- vaan sellaisia isoja laineita, -tyyppistä hametta peplum-toppisi kanssa?

   • Mrs.V

    Kiitos kovasti “ajan kulua” :D Näin minäkin olisin vastannut! Nimenomaan tuo runsashelmainen hame on todella kaunis yhdistelmä peplumtopin kanssa. Sinne alle vain! :) Sopisi häihin! Suosittelen kurkkaamaan blogin nimeltä Atlantic Pasific. Blogin kirjoittajalla on paljon peplum-toppeja, mitä hän juurikin yhdistelee tällä tavoin ja lopputulos on aina kerrassaan hurmaava!

 • Anni

  Kuvasi ovat tätä nykyä uskomattomia! Näitä ihailee ihan ilokseen, ja inspiraatio on vaan plussaa. :) Pinkki, oranssi ja valkoinen ovat kyllä upea kesäcombo.

  Zarasta en ole ostanut vähään aikaan enää mitään, kun hinta ja laatu ei tosiaan oikein korreloi. Olen sen sijan löytänyt Lindexin, jossa on niinikään hieman korkemmat hinnat, mutta tuotteet ovat käytössä osoittautuneet hyviksi.

  Asiaan liittyen, muistan kun joskus teit päivityksen anoppisi Vuittonin huivista, joka (kuten niin monella muullakin) nyppääntyi nopeasti. Olisi mukava tietää, etenikö asia miten?

  • Neit E

   Minua kiinnostaisi huivin kohtalo myös. Kuinka sitten kävikään?

   • Mrs.V

    Kiitos paljon! Kovasti yritän tässä kehittyä, joten todella kiva kuulla, että pyrkimykseni on huomattu! :) Ikävä kyllä en ole asiasta keskustellut Anoppini kanssa sne jälkeen. Itselläni on myös kaksi vanhaa LV huivia, mutta ne ovat edelleen loistokunnossa, joten itse en ole ainakaan mitenkään asiaa selvittänyt sen jälkeen…. Totesin vain, että uusia en itse enää osta.

 • Maryanna

  Todella tyylikäs asu! Olet upea!

  Onko tuo bleiseri miten uusi? Vieläkö löytyy Mangon valikoimasta? :)

  • Mrs.V

   Kiitos! Mutta ikävä kyllä bleiseri on jo monta vuotta vanha…

 • Haidi

  Ihanalla asulla olet ollut liikkeellä synttäreillä ja kauniisti asu taipuu myös illan viettoon. On se jännä kuinka paljon korkkarit ja bleiseri tuovat sitä ryhdikkyyttä lisää! :)
  Zaran vaatteissa en itse ole vielä huomannut, mutten viimeaikoina ole kyllä juuri shoppailutkaan :o kurjaa jos zarassa vaatteiden laatu alkaa heikentyä ovat kuitenkin niin ihania ja hintavanpia kuin esim hennesin vaatteet! :o

  • Mrs.V

   Samaa mieltä. Zara on kuitenkin vaatesuunnittelullaan suosikkini, joten toivottavasti laatukin kirisi takaisin!

 • Pike

  Heippa! Kiitos uskonvahvistuksesta.
  Minulle on käynyt sama purkautumisefekti kolmejen housujen kanssa viime kevään aikana. Yhdet ratkesivat päällä takasaumasta ja pohkeen kohdalta (löysä paikka). Toisista löysin kotona ennen ensimmäistä käyttöä takasaumasta reiän ja kolmanne ratkesivat ensimmäisenä aamuna jalkaavetäessä edestä, vetoketjun kohdalta! Ja tokihan painoakin on, mutta kyllä istuvien housujen täytyy olla istuvat.

  Vein kaikki housut liikkeeseen korjattavaksi ja hyvää työtä tekivätkin. Harmittaa vain ylim vaiva ja se tunne esillä ollessa, onko housuissa reiä! :)

  Kiitos että viet asiaa eteenpäin, josko palaute kannustaisi laadukkaampaan ompeluun, niin kivoja vaatteet ovat usein. Kuitenkin malliltaan.

  • Mrs.V

   Minäkin aioin tänään viedä tuon lahkeen Zaraan ja pyydän korjauttamaan. Minulla kyllä ei varmastikaan kuittia löydy enää mistään… Toivottavasti onnistuu silti!

 • Rirri

  Huomattu on! Nykyään yritän tosi tarkasti syynäillä saumat ja muut ennen ostopäätöstä mutta enemmän on jäänyt ostamattakin ihan juuri tuon takia. :/ Aina olen kyllä saanut mielettömän hyvää palvelua kun jtn on hajonnut mutta ei sekään auta kun niitä tarpeeksi hajoilee. Pakko kertoa esimerkkinä paita jonka ostin ja se ensimmäisellä käyttökerralla hajosi kolmesta saumasta! Molemmat hihat ja kaulus. Uskomatonta..

  • Mrs.V

   Ihan sama juttu täällä. Syynäilen ja syynäilen, mutta sitten silti pääsee yllättämään ekoilla käyttökerroilla.. murrrr. MInäkin olen kyllä aina saanut todella hyvää palvelua näin käydessä. Myyjät ovat katsoneetkin kanssani sitten toiseen vaihtaessa, että kaikki on millilleen kohdallaan. Joten harmi, että tuotanto on mennyt siihen miksi on, mutta kyllä allekirjoitan ainakin keskustan Zaran ystävällisen ja avualiaan palvelun!

 • pelhamwife

  Vau mikä asu, kyllä näytät vaan hyvältä :)

  • Mrs.V

   Kiitos kaunis! :)

 • ss

  Olen huomannut tuon Zaran vaatteista jo kauan sitten! Siksi ihmettelenkin miten ihmiset ovat niin hulluina Zaraan, koska mielestäni siellä hinta ja laatu eivät kohtaa lainkaan… Tosi kauniita vaatteitahan siellä on (voisin ottaa nuo sortsit vaatekaappiini mielelläni :)) mutta hinnat ovat karanneet ihan käsistä siihen nähden, että vaatteet eivät oikeasti ole pitkäikäisiä ja aina saa pelätä, että ne hajoaa.
  Monet vaatteet maksavat kaksin- tai kolminkertaisen määrän verrattuna muihin ketjuliikkeisiin (esim. jokin juhlavahko toppi Zarasta 39,90-59.90e vastaavan kaltainen H&M:stä, Ginasta, Lindexistä tms. 19.90-29,90e) enkä ole huomannut laadussa eroja. Sääli, sillä Zaran myymälät ovat viihtyisiä ja tuotteet kauniita, mutta en niitä uskalla enää ostaa. :/

  • Mrs.V

   Minä pidän Zarasta, sillä heidän vaatteensa ovat niin ajan hermoilla. Aina löytyy jotain klassista ja yksinkertaista sekä kontrastina jotain hyvin muodikasta ja erikoista. Harmittaa kovasti, että hetken trendivaatteetkaan eivät enää kestä kokonaan nopeasti ohivilahtavaa trendisesonkiakaan! Mutta kyllä, samaa mieltä: Lindex on nostanut tasoaan huimasti viime vuosina!

  • Sissi

   Zaran vaatteiden laatu mutta myös ulkonäkö on jotenkin nuhjaantunut ja huonontunut. Ennen ostin tosi paljon Zarasta, etenkin työvaatteita toimistoon, mutta pariin viime vuoteen en mitään. Vaatteet näyttävät jo rekillä tosi halvoilta (ja kuten täällä moni on todennut, ne eivät laatuun nähden todellakaan ole) eikä mitään huvita edes kokeilla. Saman totesin myös Massimo Duttista (samaa Inditex-konsernia) ostaessani sieltä silkkipaidan, joka kahden pesun jälkeen näyttää hirveältä… Sääli, koska kuvissa vaatteet on tyylikkäitä, mutta miksi tuhlata huonoon laatuun ja kuormittaa kaatopaikkoja entisestään?