CATEGORIES

Pitkää ikää kiitos!

26.7.2013

*Yhteistyössä BioLuvilin kanssa*

BioLuvil haastoi minut listaamaan luottovaatteitani, jotka haluan säilyvän hyvinä pitkään. Tästä innostuneena lähdin selailemaan arkistojani. Ja voi herttinen mitä ajatuksia vanhojen kuvien selaaminen herättääkään… (Mostly: Oh geezuz! What have I been thinking?!)

Vanhojen asukuvien kautta yritin kartoittaa, mitkä ovat todella ne vaatekappaleet, joille löydän vuodesta toiseen käyttöä. Ihmetysten seasta löytyi myös paljon sellaisia kokonaisuuksia, mitä käyttäisin juuri sellaisinaan tänäpäivänäkin. Tässä viisi vaatekappaletta, jotka ovat jo vuosien ajan toimineet oman vaatekaappini kulmakivinä:

luottovaatteita

Mainitut vaatteet ovat ainakin 4-5 vuotta vanhoja ja toivon niille vielä pitkää ikää. Ne valikoituvat päälle usein – varsinkin silloin kun tuntuu, ettei ole mitään päälle pantavaa. Edelleen nämä viisi luottotuotetta näkyvät usein päivänasukuvissa, kuten monet teistä saattavat muistaa. Neljää viidestä voisi sanoa hyvin klassisiksi ja ajattomiksi kappaleiksi. Trenssi, valkoinen pusero, mustat suorat housut sekä raita usein listataan jokanaisen vaatekaapin must have– tuotteiksi. Mukaan mahtui yksi yllärikin: Keltainen bleiseri. Se on toiminut loistavasti klassisten kokonaisuuksien piristäjänä ja sopii yllättävän hyvin muidenkin kirkkaiden värien kanssa. Näitte sen hiljattain mm. tässä Mustaa ja keltaista raitoineen -postauksessa. Luottotuote, joka sopii täydellisesti omaan vaatekaappiini.

Täten kysynkin teilltä: Mikä on luottovaatteesi, jolle toivot kovasta käytöstä huolimatta pitkää ikää? Löytyykö sinunkin kulmakivistä värikkäitä yllättäjiä?

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Saaramaria

    Trenssi, musta bleiseri, pari laadukasta neuletta ja paitapuseroa, musta kynähame ja tummat ja mustat farkut ovat ehkä käytetyimmät, kun Suomessa näihin kesäisempiin vaatteisiin ei tule pukeuduttua yhtä isoa osaa vuodesta kuin noihin talvisempiin :) Mutta tuohon lisäksi kevyt monikäyttöinen kesämekko (maxi), valkoiset shortsit ja pari laadukasta toppia, siinä se. Tulipa kyllä aika monta :)

    Tuossa kollaasissa oli kyllä useampi asu, jonka voisin pukea tänä päivänäkin, mikä kertoo kyllä sun varmasta tyylistä.

  • Aika samantyyppisiä luottovaatteita löytyy minultakin: tummansiniset ja mustat skinny-farkut, Pinkon trenssi sekä myös hieman yllättäen Zaran pinkki bleiseri keväältä 2011 :) Myös muutamalle mekolle ja mustalle, klassiselle hameelle toivon pitkää käyttöikää.

  • Salla_Kristiina

    Mullakin luottovaatteina on trenssi, yksiväriset paidat, sekä mustat/tummansiniset farkut :) lisäksi tummansininen merihenkinen villakangas takki, perus bleiserit, monikäyttöiset hameet sekä kaulahuivit (Suomen pitkien talvien asujen piristäjät :D)