CATEGORIES

Style Flashback – ilman pallomahaa

19.8.2013

Tässä postauksessa kyselin teiltä mieleenne jääneiden asukokonaisuuksien perään. Monet teistä innostuivat ja kaivelivat arkistoista vaikka mitä hyviä muistoja! Kiitos teille aktiivisuudestanne. Lupasin, että tulen pukemaan päälleni näitä toivomianne asuja. Jotkut heitän niskaan päästä varpaisiin samanlaisina, ja osan tulen päivittämään tähän päivään sopivemmaksi. Yhden jo aiemmin täällä näytin ja nyt on toisen vuoro.

thenandnowtigerofswedenpants

Tässä asu, mikä minulla oli päällä kun olin viimeisilläni raskaana. En vain voi käsittää, että vatsani oli noin valtava?! Kuin olisin koripallon nielaissut. Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, että en minä kyllä tuota isoa vatsaa kaipaa. Sen tukalat tuntemukset ovat vielä melkoisen tuoreessa muistissa. Kaikki tosin palkintonsa arvoisia.

Nyt ilman pallomahaa, voisin asun siltikin ihan samanlaisena päälle pistää. Tosin eihän asuvalinnasta olekaan kuin reilu vuosi aikaa. Mukana laukussa kuliki vielä ruskea nahkatakki viiman varalle, mutta korut unohtuivat matkasta. Ilman jättivatsaa jaksoi nyt korkoillakin. Vyö jäi pallomahan myötä pois kokonaisuudesta.

IMG_0109vesileimatitle IMG_0142vesileima IMG_0113vesileima IMG_0123vesileima IMG_0134vesileima asutiedotloosepantsPhotos by: Kira Kosonen

scarf: LV
top: GT
pants: Tiger of Sweden
shoes: Giuseppe Zanotti
bag: Mulberry

Asu on melkoisen hempeä, mutta saa mukavasti särmää illan tullen, kun ruskea nahkatakki nousee harteille antamaan raamit.

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tania K

  Valtava massu? En sanois ihan niinkään, kaunis massu. Sain aikoinaan paljon inspiraatioita sinun raskausasuista, joita hyödynsin silloin kun olin ite raskaana! Ihanat nuo housut!!

 • sofian sohva

  Puuteriset sävyt on ihania ja varsinkin tuo huivi on upea!
  Itse muuten huomanut myös tuon raskauden jälkeisen nuutumisen, mulla vielä hiuskatastrofi kun imetys pudottaa kaikki hiukset :/

  Ihanaa että itse vaivaudut jo kuitenkin käyttämään korkkareita nii paljon arjessa, se kun ei aina lapsen ja koirien kanssa ole se helpoin vaihtoehto :)

 • Ee

  Hei, kun katson kuviasi niin onko sinulle käynyt kuin minulle. Eli näyttää että raskauden aikana hehkut ja näytät terveeltä, mutta nyt enemmän vaisulta tai mikä olisikaan oikea sana. Vähän mitä kuvailit tämän päivän postauksessa. Minulla on lähtenyt imetyksen takia kiloja pois, iho on kalpea (huono ruoka, sisällä hengailu jne.) Hmm mitkähän olisi niitä keinoja saada se hehku kehoon takaisin? Toinen lapsi ei ainakaan täällä vielä pitkään aikaan ajankohtainen, joten jotain muuta :)

 • Emmi L.

  Tosi kiva asu! Käy tosi hyvin sekä mahan kanssa, että ilman :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • haidi

  Hyvältä näyttää mahalla ja ilman! Asu on kyllä ihan tyttömäisen hempeä

  • haidi

   Nuo housut ovat kyllä niiin upeat! :>3

 • Aivan mielettömön kaunis asu, niin mahalla kuin ilman!!

 • Laura

  Hups, virhe tapahtui.. *helpottavana

 • laura

  Uskon, että varmasti on ollut tukala olo ja vielä kesällä tosin en usko, että talvikaan siihen oloon olisi helpottava vaikuttanut. Pakko kyllä nyt sanoa, että minusta sinulla ei ollenkaan ollut iso/valtava masu, minusta se oli todella kaunis ja ihana, niin pyöreä ja sopi varteesi täysin!! :) Saisinpa minäkin noin ihanan.. hihii. Sun masusta on niin ihana kuva myös siellä instagrammissa. Minun äitillä oli kans tuollainen, kun odotti siskoani ja minua <3 Ja äiti on kamalan pikkuinen ollut aina.

 • mary

  Hei Hanna,

  Olisiko sulla antaa vinkkejä poikalapsen ristiäialahjaan? Sulla on varmaan vielä lahjaideoita tuoreessa muistissa. Ymmärrän, jos et halua esitellä teidän pojan saamia lahjoja, mutta oisitko ehtinyt antaa jotain ideoita? Tykkään sun tyylistä (pukeutuminen/sisustus/..) niin saattaisi maut kohdata myös lahjavalinnassa. :) Ristiäiset ovat jo pian ovella, joten jos vaan mitenkään ehdit niin arvostan suuresti. :) Myös nopea vastaus tähän kyllä riittää. :) Kiitos ja kivaa viikkoa! :)

  • Mrs.V

   Moikka! hei ole itseasiassa tehnyt muutiakin postauksia siitä, mitä pienelle tulokkaalle voisi ostaa :) Katsoppa tuon oikean sivupalkin “Strictly Baby Style” -kategorian alta. Siellä on erilaisia ideoita erilaisille budjeteille! :)

   • Mary

    Kiitos paljon vastauksesta! Mä itseasiassa katsoinkin jo Strictly Baby Style -tägin alta ideoita, mutta olin suunnitellut vähän jotain erilaista. Tyttölapselle voisi ostaa vaikka jonkun korun ristiäislahjaksi, mutta mitä poikalapselle..? Haluaisin jotain vähän omaperäisempää kuin vain kummilusikka.. Pitää varmaankin vähän googletella vielä. :)

 • Hyvältä näyttää, pallon kanssa ja ilman :D