CATEGORIES

The Cats R Out

22.8.2013

Edellisessä postauksessa jokunen kyseli asuni perään, joten tässä tarkemmat tiedot vaatekappaleista.

catsrout

top:Zara
pants:Moschino
shoes: Moda in Pelle
bag: Chanel
bracelets: SNÖ of Sweden

Muutama postaus takaperin valittelin, että oloni on kuin turvonneella harmaalla hiirulaisella. Liikunta ja hyvä ruoka tuovat varmasti helpotuksen hetken ällötykseen, mutta nyt toin vaatteillakin vähän avustusta. Ehkpä nuo kissat ajavat vaivaavan hiirulaisen tiehensä!

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haluaisin vain kiittää sinua ihanasta blogista, joka on viimeisen parin kuukauden sisällä muuttunut siihen “kansainväliseen” suuntaan, jota olen odottanut (turhaan) suomalaisilta blogeilta. Tämä on niin hyvä kun joka toinen postaus ei ole nellyn kollaasi tai jotain sen suuntaista, vaan mainostamasi asiat ovat mielestäni ehdottomasti mahtavampia kuin missään muualla ja osaat tehdä mainospostaukset (joita on ihanan harvoin) kunnioituksella lukijoita kohtaan. Tuhannet kiitokset inspiroivasta blogistasi, joka saa joka päivä hymyilemään kun tulee täällä käymään :) Lisäksi tyylisi on todella inspiroivaa :)

  • Those pumps are fierce! Leopard is always a great idea, love this polished chic look!

    Cee. ♥
    Code Overdressed

  • Joku muukin alkanut uskaltaa leikkiä teksteillä! <3 ihana!

  • Haidi

    Toivotaan että hiiri katoaa kun kissatkin tulivat esiin ;) asu on kyllä upea ja topin perään kaipailinkin! Itsellä samantapainen, mutta lindexiltä! :)