CATEGORIES

Copy Cat – Wendy’s Lookbook

31.8.2013

Koskakohan olen viimeksi tehnyt CopyCat-posatuksen? Siitä on tainnut jo melkoinen tovi vierähtää. Nähtyäni Wendy’s Lookbook-blogissa sinikeltaisen kokonaisuuden yhdistettynä leoprinttiin, insiroiduin siltä istumalta niin, että oli itsekin pakko kokeilla vastaavaa.

urbanleopard IMG_0990editedootdworldsbestblogs copycatwendyslookbook IMG_0987editedootdworldsbestblogs titleurbanleopard

Asu oli päällä torstaina, kun kävin siskon kanssa katsastamassa Cosmo Urban Fashion Show-tapahtuman. Kiitos vielä Maybellinelle kutsusta! Oli upeasti järjestetty tapahtuma! Nyt odotan innolla iltaa, sillä suunta käy Glorian muotinäytökseen, missä mm. Suvi Koponen kävelee. Sen jälkeen juhlitaankin kavereiden synttäreitä <3 Varmasti huikea ilta tulossa!

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ninnu

  Näytät kyllä uskomattoman upealle jokaisessa kuvassa! Sinä kun olet pienen pojan äiti, kiinnostaisi tietää, harrastatko paljon liikuntaa kun olet noinkin hyvin palautunut synnytyksen jälkeen? Olet varmasti luonnostaankin kapearunkoinen, mutta olisi kiva lukea, jos vaan blogityyliisii sopii, omista elämäntavoistasi. Ruokavaliosta, liiikunnasta yms jotka edesautaa kaunista ulosantiasi. Mahtava blogi sinulla-kiitos!

 • tia

  ihana asu! olen itsekin 7,5 kk ikäisen tytön äiti (28 v) ja välillä ei vaan ole niin parhaimmillaan tukka eikä naama, mutta ei haittaa menoa! =) olet kaunis ja tyylikäs nainen! löysin ihan äskettäin tämän sun blogin.

 • I love Wendy she has such a great style, you did an amazing job recreating her look, love that is not literal but your own interpretation of it!

  Cee. ♥
  Code Overdressed

 • J.E.

  Vau, upea asu! Ihanan pirteän keltainen paita syksyn piemeneviin iltoihin… Onko sinulla muuten luontaista pyörrettä hiuksissa, kun asettuvat noin “ilmavasti” tuosta edestä, vai vain taitavat kädet ja hyvät muotoilutuotteet? ;)

  Aiemmin esitellyistä bannereista tuli mieleeni nimi dilemma. Säilyykö siis vanha tuttu Mrs.V käytössä, vai vaihdatko tavallaan omaan nimeesi, kun se näinkin selvästi on esillä? Ei todellakaan mikään maata mullistava kysymys, mutta pälkähtipä jostain päähäni! Itse en ole vieläkään päässyt yli tuosta nimimerkistä: jotenkin aina ajattelin ruudun toisella puolella olevaksi henkilöksi Veronican, Vanessan ym. haha!

  Ihanaa jatkoa!
  J.E.

 • Hieno asukokonaisuus! Teetkö itse yhtä usein kampauksia kun Wendy? Olisi hienoa nähdä myös copycatkampauspostauksia.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Saana

  Hei, upealta näyttää! Miten en itse saa ikinä vastaavaa inspiraatiota muiden kuvista?! Tai saan kyllä inspiraatiota, mutten osaa toteuttaa mitään.
  Yksi pyyntö olisi. Kirjoitit aiemmin tässä, että olo on turvonnut ja väsynyt. No se ei tosiaa sinusta näy, mutta itsestä tuntuu täälläkin samalta. Kirjoitit että aiot tehdä ruokamuutoksia, joten kysyn, voisitko kirjoittaa niistä? Muutkin väsyneet työäidit voisivat niistä hyötyä :)

 • Haidi

  Ihanat asut alkuperäinen ja sinun toteutuksesi siitä :) kiva pitkästä aikaa saada copycat asua!

 • Wendyllä on kyllä aivan upeita ja inspiroivia asuja, ja hienostihan sinäkin olet toteutunut lookin :)

  • Mrs.V

   No kyllä! :) Ja kiitos Mikko! :) Ja hei kohta voidaan kilistellä naapuricocktaileja!! :) Mahtavaa! Tervetuloa neighbour! :)

 • Ihan mahtava asu, ihana värimaailma! Ja toi nahkatakki on kyllä upea, aina jaksan ihastella sitä asukuvissa. :)

  • Mrs.V

   EIkö olekin! Värimaailmassa oli vain jotain kiehtovaa näin syksyn kynnyksellä. Ja mäkään en vaan kyllästy tuohon beigeen nahkaan. Hyvä löytö Zarasta.

 • Saana

  Nämä copycatit ovat ihania. Olet niin upea tyylitaituri! Laukkufriikkinä olisi ihana saada postaustasi laukuistasi :)

  • Mrs.V

   Mkin tykkään niistä :D Niitä on hauska aina toteuttaa. Kiva huomata oman vaatekaapin uusia ulottuvuuksia inspiraatioiden kautta! :) Pitäisi varmaankin jonkinlainen updatettaus laukuista tehdä! :) Mutta jos etsit blogini oikean sivupalkin haulla “my bags” niin löytyy 1,5vuotta vanha postaus aiheesta! :)

 • Ee

  Miten laitat hiuksiasi, oletko tehnyt siitä koskaan postausta. Mitä tuotteita käytät niihin? Näyttää niin ihanan huolettomilta, kuin niille ei olisi tehty mitään :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! Olen tehnyt joitakin postauksia aiheesta, mutta voisin tosiaan tehdä niistäkin updatea! Kurkkaappa tuon hair-kategorian alle. Sieltä löytyy hyvin yksityiskohtaisiakin vinkkejä parin vuoden takaa! :) Ei ole tavat minnekään tässä ajassa muuttuneet :D

 • anonyymi

  Kauniita kuvia Sinusta jälleen! Äitiyden myötä ulkonäköösi on tullut lisää rauhallisuutta, “seesteisyyttä” ja onnellisuutta, kerrassaan upeeta! Väsymyksestä ei näy merkkejä :D

  • Mrs.V

   Voi kiitos anonyymi suuuuuuuresta kohteliaisuudesta :) Itse olen kyllä tällä hetkellä hyvin väsynyt, joka omasta mielestäni paistaa kaikkialla läpi, mutta ihana kuulla, että siellä ruudun toisella puoellla on niin paljon sydämellä näkeviä ihmisiä <3